Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canlar hepinizin dualarını okudum.Allah hayırlısı ile kabul etsin inşallah.Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın,hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı etsin inşallah.hepinize hayırlı akşamlar.

slm kızlar nasılsınız ?
canım biz iyiyiz, sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor? sık sık uğra kendine de dikkat et

canım ,benim arkadaşımın eşi 10 milyon spermi var, ilk aşılamada tuttu, doktor da ne kadar moral vermiş!!!!! çözümsüz değil , biraz sabır+dua rabbaim mucizesini gösterecek inşallah

kızlar giremiyorum çok..ama okuyorum
gülcüm dualarını okudum.
bukeeeeet nerelerdesin, özlettin kendini, hayat nasıl?????

Gülcüm duanı yaptım, Rabbim kolay ve sağlıklı bi doğum nasip etsin bebeğin sağlıkla gelsin

bedriyecim baban için "ya şafi" tespihini çektim rabbim hayırlı tez şifalar versin

Son düzenleme:
ya işten giremiyorum..siteyi açmıyor..önceden açıyodu..internet bağlantı hatası diyo hep..bu nedenle giremiyorum..hayat iyi gidiyo..sen nasılsın

Oyy massallah ya kizinla neguzel gunler geciriyorsunuz, insanin hevesi geliyor sen boyle diyince. Sutunu icirdim yatirdim şunu bunu yaptim diyosun ya super yaa masallah, insallah yumusak huylu bir cocuk olur hep
Ayy Ozlemcim bende onlara takildimmi takilip kaliyorum hastalik oyaa am a cok guzel seyler oluyr
Bebegim Allahtan umidini kesme zaten bu bebegin olusum ve gelisimi bir mucize, Allah 1 tane spermle bile yapar, yeterki ol desin
özleeeeeeeeemm napıyosun??
yasmeiiiiiiiiiiinn sen napıyosun??
Buketimmmmm annemlerdeyim sen napiyosun, yarin aksam evde olucam

gülcüğüm canım dualarını okudum, rabbim kötü,kem gözlerden sakınsın seni, hayırlısı ile bebeğini sağa salim kucağına almayı nasip etsin,kolay doğum nasip etsin inşallah

yaa kızlar hemen nereye kayboldunuz

özlemim burdayım, eşim aramıştı da bilgisayar beklemeye geçmiş hemen, bilgisayar dediğim tablet yani, dur havamı atayım anacım, baktım ki çocuk mocuk yapamıorum, bende mızıkçılık yaptım, eşime dedimki sen al bana tableti ben yapacam sana çocuğu dedim anlaştık, şimdiden aldırdım peşşinen, artık rahatım stres yapmama gerek yok oldu olmadı diye

yaa kızlar net gitti..özlemim kızma hemen..hadi gel..
yasemin senin koca yine gitmiş..
özlem senin ruh halin benim gibi heralde hiç bişey yapmakistemiyorsun

asıl stresi şimdi yapman lazım adama borçlusun valla alacağım var senden hadi diye tutturabilir ona göre

evet yaaa hiç yazasım gelmiyor bakıp bakıp çıkıyorum, ne olacak benim bu halim

yaseminciğim bu arada hayırlı olsun tabletin güle güle kullan

kızlar anladığım kadarıyla hiçbirimizin kocası yok, burda bööööyle yanlız yanlız takılıyoruz

sorma buketim yaa bizim kocalar seyyar yahu, bi ordalar bi burdalar, biz hangi ara çocuk yapıcaz bilmiyorumki
senin ruh halin iin neler yapabiliriz kuşum ya, ah sen ist da olacaktın yarın akşam bekarlar partisi yapardık bizim evde, sende koca yok bende koca yok
asıl stresi şimdi yapman lazım adama borçlusun valla alacağım var senden hadi diye tutturabilir ona göre

aaa ben işin bu tarafından hiç düşünmemiştim tabi o da var ama napalım verilen mal geri alınmaz derim bende

yaa kızlar sizin benim üzerimde ayrı bir enerjiniz var sanırım sizi görünce çenem düşüyor.

bu arada ben hala adet olmadıııım,ne olacak benim bu halim ve birşey daha yengem hamile (abimin eşi) 2.çocukları olacak Allah nasip ederse inşallah

yasemincim bana yapacak bişey yok..benimki tescillendi artık..psikiyatra gittim..ağır depresyon dedi..ama çok üstelemedi..sanıyorum beni iyice çıkmaza sokmamak için yaptı.....:))

evet yaaa hiç yazasım gelmiyor bakıp bakıp çıkıyorum, ne olacak benim bu halim

yaseminciğim bu arada hayırlı olsun tabletin güle güle kullan

kızlar anladığım kadarıyla hiçbirimizin kocası yok, burda bööööyle yanlız yanlız takılıyoruz

sağol canım benim darısı tüm topiğimizin başına olsun inşallah...
anamm senin kocan damı yok, desene topik dullar pansiyonu oldu

hayırdırinşallah yaa senin neden içinden gelmiyor bir sıkıntın var senin anlat bakalım şurda bekar bekara konuşuyoruz. kahvemizide yapalım fallara bakarız birazdan

yasemincim bana yapacak bişey yok..benimki tescillendi artık..psikiyatra gittim..ağır depresyon dedi..ama çok üstelemedi..sanıyorum beni iyice çıkmaza sokmamak için yaptı.....:))

bu ağır despresyon teşhisini birazcık sohbet ettikten sonramı anlıyor, iyide insanın bir anı bir anını tutmuyorki ben öyleyim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…