- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.221
canım biz iyiyiz, sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor? sık sık uğra kendine de dikkat etslm kızlar nasılsınız ?
canım ,benim arkadaşımın eşi 10 milyon spermi var, ilk aşılamada tuttu, doktor da ne kadar moral vermiş!!!!! çözümsüz değil , biraz sabır+dua rabbaim mucizesini gösterecek inşallahmrb kızlar aşılamamın tutmadığını pazar günü söylemiştim salı da zaten regl oldum dün doktora gittim çatlamayan kocaman bir tane yumurtam varmış ginera diye bi doğ.kont.hapı verdi.bu arada bi rahim filmi istiyorum dedi bende sonomedden randevu aldım çok araştırdım en güvenilir sonomed geldi bana p.tesi çekilecem inş regl biterse tabi.anestezili çektircem dayanamam ben o spekulum takılmasına eeeeee siz neler yapıosunuz bakalım bu arada yeni batım 28 kasım felan oluyo galibaa.bir de doktorumm dediki eşinin sperm kalitesi 10 milyondu aşılamaya girerken dedi ben şok oldum dedi ocak ayında çünkü 70 milyondu dedi zaten 10 milyonla aşılamanın tutması mucizeydi dedi benim dünyam yıklıdı o an.şimdi problem ben iken bir de eşim çıktı galiba sonumuz tüp bebekk
bukeeeeet nerelerdesin, özlettin kendini, hayat nasıl?????kızlar giremiyorum çok..ama okuyorum
gülcüm dualarını okudum.
özleeeeeeeeemm napıyosun??
yasmeiiiiiiiiiiinn sen napıyosun??
Oyy massallah ya kizinla neguzel gunler geciriyorsunuz, insanin hevesi geliyor sen boyle diyince. Sutunu icirdim yatirdim şunu bunu yaptim diyosun ya super yaa masallah, insallah yumusak huylu bir cocuk olur hepbende iyiyim canım işte ugrasıyorum .
ıyıyım canım anlatayım canım ama ben sanslı kesımdeyım soylıyeyım. dun sabah 7 de uyandık kızımla sutunu verdım yatagına yatırdım sonra gectım humana still tea cayımı hazırladım ve surumu sagmaya basladım sutumnu sagdıktan sonra esımı uyandırdım kızımı gıydırdım ben gıyındım ve ıse geldım esımde kızımı kayınvaldeme bıraktı ıste bılgısayarım yoktu bozuku bır aydır arkadaslrı kaldırıyodum bılgısayarlarından ve oyle ısımı yapıyodum saat 2.30 da işten cıktım alısverıs yaptım kayın valdeme gıttım yemege cagırdım aksama evde yalnız dıye kızımı aldım eve gıttım kızımla bır saat oynadım sonra sutunu ıcırdım uyudu bende evı duzenledım azcık ucundan aksam yemegı ıcın hazırlık yaptım canım elmalı tart cektı onu yapmayı denedım ıc harcı oldu ama hamurunu tuturamadım buzlukta hamur ve harcı bugun yenı hamur denıycem :) buarada varsa tarıf senın yaptıgın yaz bana :) kayın valdem gelınce yemegı yapmaya basladım köri li tavuk yapıcaktım soguk yenmez dıye elmesını bekledım buarada esım camasır yıkadı serdı :) yemek yedıkten sonra hazırlandık kaynımın kayınvaldesı turkıyeden gelmıstı cok severım kendısını ıyı bır bayan ona hosgeldıne gıttık kızım bıraz mızmızlık yaptı uyumak ıstııyordu dıye ama yıne de akıllıydı . gece 10 kadar ordaydın sonra eve geldık kayın valdem evıne gıttı ben koltuga uzandım uyumusum 11 bucukta esım uyandırdı baya ev ısı yapmıs evı temızlemıs :) ben tekrar sut sagdım esım ufaklıga sut yaptı ve ıcırdı bezını degıstırdı ve yatıp uyuduk sabah 7 de kalktım kızıma sut verdım kızım sutu ıctı uyudu ben yıne sut sagdım hazırlandım ve ıse geldım :)
Ayy Ozlemcim bende onlara takildimmi takilip kaliyorum hastalik oyaa am a cok guzel seyler oluyryaseminciğim bu aralar işler yoğun giremiyorum akşam evden giriyorum bazen kimsecikler olmuyor bazen oluyor birileri ama benim hiç yazasım olmuyor yazılanları okuyorum,dua sırasına bakıp duları edip çıkıyorum kk da ev dekorasyonlarına bakıyorum bu aralar kafamı dekorasyona taktım
Bebegim Allahtan umidini kesme zaten bu bebegin olusum ve gelisimi bir mucize, Allah 1 tane spermle bile yapar, yeterki ol desinmrb kızlar aşılamamın tutmadığını pazar günü söylemiştim salı da zaten regl oldum dün doktora gittim çatlamayan kocaman bir tane yumurtam varmış ginera diye bi doğ.kont.hapı verdi.bu arada bi rahim filmi istiyorum dedi bende sonomedden randevu aldım çok araştırdım en güvenilir sonomed geldi bana p.tesi çekilecem inş regl biterse tabi.anestezili çektircem dayanamam ben o spekulum takılmasına eeeeee siz neler yapıosunuz bakalım bu arada yeni batım 28 kasım felan oluyo galibaa.bir de doktorumm dediki eşinin sperm kalitesi 10 milyondu aşılamaya girerken dedi ben şok oldum dedi ocak ayında çünkü 70 milyondu dedi zaten 10 milyonla aşılamanın tutması mucizeydi dedi benim dünyam yıklıdı o an.şimdi problem ben iken bir de eşim çıktı galiba sonumuz tüp bebekk
Buketimmmmm annemlerdeyim sen napiyosun, yarin aksam evde olucamözleeeeeeeeemm napıyosun??
yasmeiiiiiiiiiiinn sen napıyosun??
yaa kızlar hemen nereye kayboldunuz
özlemim burdayım, eşim aramıştı da bilgisayar beklemeye geçmiş hemen, bilgisayar dediğim tablet yani, dur havamı atayım anacım, baktım ki çocuk mocuk yapamıorum, bende mızıkçılık yaptım, eşime dedimki sen al bana tableti ben yapacam sana çocuğu dedim anlaştık, şimdiden aldırdım peşşinen, artık rahatım stres yapmama gerek yok oldu olmadı diye
yaa kızlar net gitti..özlemim kızma hemen..hadi gel..
yasemin senin koca yine gitmiş..
özlem senin ruh halin benim gibi heralde hiç bişey yapmakistemiyorsun
sorma buketim yaa bizim kocalar seyyar yahu, bi ordalar bi burdalar, biz hangi ara çocuk yapıcaz bilmiyorumkiyaa kızlar net gitti..özlemim kızma hemen..hadi gel..
yasemin senin koca yine gitmiş..
özlem senin ruh halin benim gibi heralde hiç bişey yapmakistemiyorsun
asıl stresi şimdi yapman lazım adama borçlusun valla alacağım var senden hadi diye tutturabilir ona göre
kızlar anladığım kadarıyla hiçbirimizin kocası yok, burda bööööyle yanlız yanlız takılıyoruz
yasemincim bana yapacak bişey yok..benimki tescillendi artık..psikiyatra gittim..ağır depresyon dedi..ama çok üstelemedi..sanıyorum beni iyice çıkmaza sokmamak için yaptı.....:))sorma buketim yaa bizim kocalar seyyar yahu, bi ordalar bi burdalar, biz hangi ara çocuk yapıcaz bilmiyorumki
senin ruh halin iin neler yapabiliriz kuşum ya, ah sen ist da olacaktın yarın akşam bekarlar partisi yapardık bizim evde, sende koca yok bende koca yok
aaa ben işin bu tarafından hiç düşünmemiştim tabi o da varama napalım verilen mal geri alınmaz derim bende
evet yaaa hiç yazasım gelmiyor bakıp bakıp çıkıyorum, ne olacak benim bu halim
yaseminciğim bu arada hayırlı olsun tabletin güle güle kullan
kızlar anladığım kadarıyla hiçbirimizin kocası yok, burda bööööyle yanlız yanlız takılıyoruz
yasemincim bana yapacak bişey yok..benimki tescillendi artık..psikiyatra gittim..ağır depresyon dedi..ama çok üstelemedi..sanıyorum beni iyice çıkmaza sokmamak için yaptı.....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?