- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.241
Allah hayırlı etsin..senin için zormu olur bilmiyorum ama en azından yeni bi enerji olur..yaa kızlar sizin benim üzerimde ayrı bir enerjiniz var sanırım sizi görünce çenem düşüyor.
bu arada ben hala adet olmadıııım,ne olacak benim bu halim ve birşey daha yengem hamile (abimin eşi) 2.çocukları olacak Allah nasip ederse inşallah
aynen yaa altın kızlar gibi buluştuk sanki süper oldu bayadır denk gelemiyorduk birbirimizle ilaç gibi geldi inan banada.yaa kızlar sizin benim üzerimde ayrı bir enerjiniz var sanırım sizi görünce çenem düşüyor.
bu arada ben hala adet olmadıııım,ne olacak benim bu halim ve birşey daha yengem hamile (abimin eşi) 2.çocukları olacak Allah nasip ederse inşallah
yasemincim bana yapacak bişey yok..benimki tescillendi artık..psikiyatra gittim..ağır depresyon dedi..ama çok üstelemedi..sanıyorum beni iyice çıkmaza sokmamak için yaptı.....:))
Allah hayırlı etsin..senin için zormu olur bilmiyorum ama en azından yeni bi enerji olur..
zaten bi anın bi anı tutmamasıda sanırım bi belirti..doktor bana dediki, sen nasıl bankacısın adama baktın mı ne mal oldugunu anlıyosun buna jredi verilir buna verilmez diyosun,biz psikiyatrlarda hal ve hareketlerden ve konuşmalar arasındaki söylemlerden bunu anlarız dedi..zaten konuşmanın devamında konu çocuğa gelince benim çeşmeler açılmıştı..ben daha öncede gitmiştim.ama bu seferki bana ilacın gerekli olduğunu ıspat etti..bu ağır despresyon teşhisini birazcık sohbet ettikten sonramı anlıyor, iyide insanın bir anı bir anını tutmuyorki ben öyleyim en azından
zaten bi anın bi anı tutmamasıda sanırım bi belirti..doktor bana dediki, sen nasıl bankacısın adama baktın mı ne mal oldugunu anlıyosun buna jredi verilir buna verilmez diyosun,biz psikiyatrlarda hal ve hareketlerden ve konuşmalar arasındaki söylemlerden bunu anlarız dedi..zaten konuşmanın devamında konu çocuğa gelince benim çeşmeler açılmıştı..ben daha öncede gitmiştim.ama bu seferki bana ilacın gerekli olduğunu ıspat etti..
zaten bi anın bi anı tutmamasıda sanırım bi belirti..doktor bana dediki, sen nasıl bankacısın adama baktın mı ne mal oldugunu anlıyosun buna jredi verilir buna verilmez diyosun,biz psikiyatrlarda hal ve hareketlerden ve konuşmalar arasındaki söylemlerden bunu anlarız dedi..zaten konuşmanın devamında konu çocuğa gelince benim çeşmeler açılmıştı..ben daha öncede gitmiştim.ama bu seferki bana ilacın gerekli olduğunu ıspat etti..
yaa evet işte tarif edilmez bir duygudur o, yani sevinsen buruk bir sevinç yaşarsın, kıskansan kendine kızarsın ben neden böyle hissediyorum şimdi diye, işin içinden çıkamazsın kafayı yersin işte şekilde olduğu gibi. bide en yakınların hep hamile senin sıkıntın orda, her an hamilelik bellirtiler kalp atışları vs gibi muhabbetler vardır şimdi, haliyle seni yıpratır bu muhabbetler, bak buket gibi hepimiz bi psikoloğa gidip bunun bi çaresine bakmamız lazım aslında.benim için biraz zor olacak sanırım, kıskanıyormuyum tahammülmü edemiyorum bilmiyorum ama garip duygular içindeyim arada gözlerim doluyor hatta bugün düşündüm geçensene benim hamile kaldığım ayda hamile kalmış oda temmuzda doğum yapacak diyorum yine fena oldum, birde eltim hamile onunki 6 aylık onu düşünüyorum bende hamileydim konuşuyordum bizim oğlumuz olacak sizinde kızınız olacak demiştim doğru tahmin etmişim kızları olacakmış.
tontişim bitkisel filan bişeyler versin bari ağır olmasın her an bebek düşünüyorum ne olur ne olmaz de sen ona, tık diye bıraktırabileceği bi ilaca başlatsın. biliyosun depresyonik ilaçları öyle şıp diye bıraktırmıyolar çünkü. ama ilaç şart yani, ki sana kesin şart, içinden çıkamıyorsan bence şart arkadaş, bukadar stres ile bir hastalık sahibi olup ömür boyu o hastalığı çekmektense ilaç iç uyuş ve bu dönemi kolay atlatzaten bi anın bi anı tutmamasıda sanırım bi belirti..doktor bana dediki, sen nasıl bankacısın adama baktın mı ne mal oldugunu anlıyosun buna jredi verilir buna verilmez diyosun,biz psikiyatrlarda hal ve hareketlerden ve konuşmalar arasındaki söylemlerden bunu anlarız dedi..zaten konuşmanın devamında konu çocuğa gelince benim çeşmeler açılmıştı..ben daha öncede gitmiştim.ama bu seferki bana ilacın gerekli olduğunu ıspat etti..
benim için biraz zor olacak sanırım, kıskanıyormuyum tahammülmü edemiyorum bilmiyorum ama garip duygular içindeyim arada gözlerim doluyor hatta bugün düşündüm geçensene benim hamile kaldığım ayda hamile kalmış oda temmuzda doğum yapacak diyorum yine fena oldum, birde eltim hamile onunki 6 aylık onu düşünüyorum bende hamileydim konuşuyordum bizim oğlumuz olacak sizinde kızınız olacak demiştim doğru tahmin etmişim kızları olacakmış.
tahmin ettim zaten böyle diyeceğini, sakın sen benim gibi olma özlem benden ders al. az sonra anlatacaklarımdan ders al.kendi kendine telkin ver..hem sen en azından hamile kalabiliyrsun..bugün bir yazı paylaştım. ağır hastaların(örneğin kanser) yaşadığı stresle infertiliteninki benzermiş
bende öyle bi hal aldıki hamile görmeye tahammülüm yoktu, hamile görmekten nefret eder oldum..hislerimi burada paylaşıyorum ama gündüüz gözüyle yaşadıklarım çok başka, hele eşimin çocukları sevmesine hiç tahammul edemez oldum..acayip kıskançlık başladıki ben hayatımda kıskançlık duygusunu inan ki bilmezdim..ama hamileleiri çocukluları kıskanır oldum..hiç sağlıklı değil..eşimi deli gibi kıskanır oldum ki bu yüzden yapabileceklerimden aklıma gelenlerden ben bile korktum..anlayacağın kafam bozuk..ama gerçekten bozuk..doktor dediki nöronlarla sinir hücreleri arasında bağlantı vardır, bu bağlantılar sayesinde üzülmemiz gereken yerde üzülür sevinmemiz gereken yerde seviniriz.ama bu bağ koparsa kararsızzlık, kaygı, endişe kıskançlık konsatrasyon bozukluğu gibi duygular başlar..bada ilaç olmadan geçmez çünkü kimyasal bişey bu.
yasemincim ilaçların hiç bir yan etkisi yok..uyutup yada uyuşukluk vermiyor aksine enerji veriyor.sağlıklı düşünmen için bağlantıları kurar.. ve depresyondayken vereceğin kararlar yanlış olur dedi..zaten karar da veremiyorum.sadece bekliyorum..ilaçtan sonra terapi önerecek
yaa evet işte tarif edilmez bir duygudur o, yani sevinsen buruk bir sevinç yaşarsın, kıskansan kendine kızarsın ben neden böyle hissediyorum şimdi diye, işin içinden çıkamazsın kafayı yersin işte şekilde olduğu gibi. bide en yakınların hep hamile senin sıkıntın orda, her an hamilelik bellirtiler kalp atışları vs gibi muhabbetler vardır şimdi, haliyle seni yıpratır bu muhabbetler, bak buket gibi hepimiz bi psikoloğa gidip bunun bi çaresine bakmamız lazım aslında.
buketim zaten ağır vaka, senle ben de ellerimizde mendilleri sallayarak arksından geliriz heralde bu psikolojilerle
tontişim bitkisel filan bişeyler versin bari ağır olmasın her an bebek düşünüyorum ne olur ne olmaz de sen ona, tık diye bıraktırabileceği bi ilaca başlatsın. biliyosun depresyonik ilaçları öyle şıp diye bıraktırmıyolar çünkü. ama ilaç şart yani, ki sana kesin şart, içinden çıkamıyorsan bence şart arkadaş, bukadar stres ile bir hastalık sahibi olup ömür boyu o hastalığı çekmektense ilaç iç uyuş ve bu dönemi kolay atlat
kuşum mesajlarımız çatışmış bu ilaçlar uyutmuyor..bende öyle biliyordumm..ama o ilaçlar şizofrenlere verilenler:)))bu ilacı yazıca doktor bana dediiki bu ilacın hiç bir yan etkisi yok, günde bitane içeceksin,içinde 24 tane var 24 ünü birdende içsen bişey olmaz, hormonlarını etkilemez hamileykende kullanılabilir.bu ilaçlar enerji verip zinde tutuyor..benim her gün iştekihalimi bi görseniz iki saniye ekrana bakıyorum 3 saniye kafamı koyuyorum 4 saniye bişey okuyim diyorum yarıda bırakıyoru,5 dk da bir tuvalete giidiyorum ellerimi yıkıyorum, bazen kendimi saf salak saf salak ekrana bakarken yakalıyorum..bu hali geçirmek için bu ilaçlar veriliyo.
Buketim süper anlatmışsın yaaa, tatlım hemen başla o ilaçlara hakkaten doğru, benimde abim gitmişti bi ara psikiyatriye, onun dr u da öyle demişti kimyasal birşey bu, beyindeki salgılanan hormonların azalmasıyla çoğalmasıyla dengeler bozuluyormuş, ve bunun iççin ilaç gerekliymiş normale çekmek için. o ilaçlar uyuşuklu uyku değil, normal olması gereken duyguları verecek sana demişti. doğruymuş hakkaten. bide bu psikoloji ile karar marar verme aman aman çok doğru demiş dr, bşaladınmı ilaca
anammm kızlar uyuya kalmışım ben
yaa gercekten herseyın her hastalığın sıkıntının başı stres dr şart hepimizin gıtmesı gerek ben sonuna kadar katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?