Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydınnnn kızlarrrr

Gülcüm duanı yaptım, Rabbim kolay ve sağlıklı bi doğum nasip etsin bebeğin sağlıkla gelsin

bedriyecim baban için "ya şafi" tespihini çektim rabbim hayırlı tez şifalar versin

gülcüğüm canım dualarını okudum, rabbim kötü,kem gözlerden sakınsın seni, hayırlısı ile bebeğini sağa salim kucağına almayı nasip etsin,kolay doğum nasip etsin inşallah
sağolun canlarım ALLAH razı olsun dua okuyan dilleriniz dert görmesin İNŞALLAHH...::

çok dogru (((((((((((((((((((((((

duanı okudum RABBİM kabul eylesin ... tez vakitte babanda sağlığına kavuşur İNŞALLAH...

bukettt inş. iyi gelir kuzum bu ilaç hayatında hersey yolunda gider çok çok mutlu olursun inş. canım benim banada yazda bende kullanayım su ilacı

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

kızlar delirmek üzereyim iş yerinde işler yoğun birde sitres hat safhada sürekli eleştiri yapan bir arkadaşımız sayesinde sinirlerim gergin bunu eve eşime yansıtmamaya gayret gösteriyorum eve gidince hemen işlerimi yapıp yatıyorum eşim farkediyo ama regli dönemimdeyim deyip geçiştiriyorum..

offf daral geldi gitmek istiyorum gerçekten artık offfff kızlar..

Günaydınnn herkese hayırlı cumalarrr çok şükür bu haftanın da son gününe geldik.
Bedriyecim bugün senin dua günündü sabahtan okudum, birsürü dualar ettim hem baban için hem senin bebeiş için, birde bu stresli günleri kolay atlatabilmen için, Allah kabul eder inşallah.

yasemiiiiiiin sen yine uyudun herhalde kalk kalkta yerine yat uyuma orda burda
ayy özlemcim yaa nasıl bir uyumuşum varya, elimin 3 yerinden sivri sinekler sokmuş, bi uyandım delik teşiğim anacım bu havada sivrinin ne işi var ben anlamadımki
günaydın herkeseeeeee dün akşam gıcık kocam beni deil kurtlar vadisini tercih etti
ondan sonrada üzülürler ayy bizim neden çocuğumuz olmuyor diye, arkadaş kurtlar vadisimi getirecek sana çocuğu sen işine baksana yaa beide sinir ediyor bazen benmki ama ben küsüyorum filan ozaman ilgisi bana kayıyor bazen

Gamzecim günaydın, ayy eğer gerçekten regl dönemindeysen o salak kızın dedikleri daha da gıcık geliyordur sana bu dönemde, bence seni sakinleştirecek bişeyler iç, kahve veya melisa çayı veya sana ne iyi geliyorsa, Allahım nedir bu regl döneminde çektiğimiz stres yaa, resmen insan başka biri oluveriyor, şahsen ben öyle oluyorum heleki son aylarda

haklısın canım aynen regli dönemi gerçekten çok sitresli üstüne birde aksilikler olunca insan dahada çok geriliyor .neyse ben işime geri döneyim kızlar zaten karşık işler .. vakit buldukça ziyaret ederim sizleri sağlıcakla kalın şimdilik

günaydın cnm

benim kocam ilgisiz oldugundan kesinlikle ilgisi bana kaymaz hadi dedim tamam su bitsinde dedi allahım bekle bekle en sonunda pes ettim 11:+5 yataga gittim tarih yazmamış ben o saatte o işi yapcam afedersiniz sonra yatcam sonra banyo falan ohooo zaten sabah namaza son 10 dk kala uyandım ne bu beeee aaaaaaaaaaaa

günaydın herkeseeeeee dün akşam gıcık kocam beni deil kurtlar vadisini tercih etti
canım öyle bir şey olunca git şarteli kapat, aaa elektrikler gitti de şartele bakmak aklına gelmezse iyisin, sonrada açarsın öyle bir durumda bende yasemin gibi küsme taktiğini uyguluyorum işe yarıyor

Kızlarr günaydın nasılsınıız. Ben işe gitmedim bugün bahane uydurdum kendimi iyi hissetmedim psikolojik olarak yani. Aslında hiçbirşey yok ama işte içim daraldı dün gece doğru düzgün uyuyamadım. 2.5 yıldır bir hayalle yaşıyorum. bir sürü şeyler çıktı erteledik sağlık sorunları derken bu zamana geldik regli de gelmiyor bu ay başlayamayacağım galiba aslında tek sorun çocukta değil geçmişteki yaşadıklarım. Ailemin bile benden çıkarı olduğu için bu kadar iyi olduklarını düşünüyorum. Genç kızken çok şeyler yaşadım şimdi herşey bana yapay geliyor. Neyse ki mükemmel bir eşim var o da işe gitmek istemedi ama dersi var zorla gönderdim. Şimdi kahvaltı hazırlayıp yiyeceğim ve temizlik yapıcam kafamı dağıtmak için inşallah akşama normale dönerim oluyor böyle arada. Geçmişe baktım da psikolog sözleri geçmiş gitmek istemiyrum ama belki de giderim şimdiki hayatımdan çok mutluyum ama geçmişteki yaşadıklarım bana yaşatılanlar aklımdan çıkmıyor.

Ayy bende de var onlardan sürekli alttan laf sokma çabası falan bir baskın çıkıcam mücadelesi bende sinir olyorum kendime çok sus pus bir insanım cevap vermem ya da daha yumuşak davranırım hal böyle olunca da daha da cesaret buluyor. Ama yok artık bende onun davrandığı gibi davranıcam valla bugüm moralim bozuk zaten özellikle gitmedim yani hiç çekemicem..

Ben kahvaltı yapmaya gidiyorum kızlar sonrada temizliğe başlayayım geçen hafta hastaydım hiçbir iş yapmamıştım hem de kafam dağılır. Sonra da duaları okucam dün akşam okuyamadım onunla bugünü okurum gelirim yine öpüyorum..

kızlaar günaydın hayırlı cumalar,cumanız mübarek olsun,yazdıklarınızı okudum yasemin sende benim taktiği uyguluyormuşsun bende hemen küsüyorum oda mecbur benim istediğimi yapıyor,ama sonra söyleniyor çok fazla küsüyorsun diye ama ne yapayım oda azıcık ilgilensin benimle dimi ama

bedriyeciğim günaydın hoşgeldin nasılsın

GÜNAYDINN özlemim nasıl olayım ya.. benim genetik sonuçlarım çıkmış. normalde gitmiyecektim almaya ama işyerindeki müdürüm gönderiyor zorla eşimi bekliyorum gelip almasını. Allah ım hayırlı haberler duymayı nasip eder inşAllah. Şu mübarek günde de dua günümüz bizim. Hayırlısı inşAllah. sen nasılsın? Keyfin nasıl? Sonuçları almak istemiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…