Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlı cumalar kızlar tuba kader tuğba gül bedriye surleri okudum inş rabbim kabul etsin dualarınızı

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Gül ve Bedriye arkadaşlarımın dualarını okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.
Ben bugün düğüne gidiyorum. Yarına görüşürüz inşallah canlarım..
Kendinize iyi bakıınn

Bugun kısmetse bize dua edilecek. Allah hiç kimsenin dualarını boş çıkarmasın. Rabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin.amin

Kalbinizden geçen tüm Dua'lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşaAllah. Hayırlı cumalar...

Bedriye'cim senin duanı bugün öğle namazımdan sonra yapıcam inşaAllah.. Rabbim babana şifa versin, başınızdan eksik eylemesin.. Yuvanızıda hayırlı bi evlatla neşelendirsin inşaAllah..

canım öyle bir şey olunca git şarteli kapat, aaa elektrikler gitti de şartele bakmak aklına gelmezse iyisin, sonrada açarsın öyle bir durumda bende yasemin gibi küsme taktiğini uyguluyorum işe yarıyor

tatlım yaa benimki o sigortayı tamir etmeye kalkar :))) elinden elektirik işleri gelir amann küssem deil evi terketsem benimkinin umrunda olmaz yine izler kurtlar vadisini benim başka bişeyler yapmam lazım ama ne

bedriyecim inşallah temiz çıkar, bugün bize haber ver merakta bırakma
tatlım yaa benimki o sigortayı tamir etmeye kalkar :))) elinden elektirik işleri gelir amann küssem deil evi terketsem benimkinin umrunda olmaz yine izler kurtlar vadisini benim başka bişeyler yapmam lazım ama ne

canım acaba en baştan çıkartıcı geceliğini giyip yanına gitsen işe yaramaz mı bence yarar

hayırlı cumalar kızlar tuba kader tuğba gül bedriye surleri okudum inş rabbim kabul etsin dualarınızı

ALLAH razı olsun kızlar

canım benim inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin,müdürün iyi yapmış sonucunu al bian önce nasıl bir yol izleyeceğine bakarsın
, ben ,iyiyim çok şükür bende pazartesi günü bebeğin genetik sonucunu göstermek için doktora gideceğim bakalım bizden ne çıkacak ne diyecekler.

kızlar selamlar,
genetik temiz çıktı çok şükür. sonrasında hastaneden başka bir doktora götürdük değerlendirsin diye. eşimin sperm sayısını az buldu doktor. onu antropoloji mi ne oraya yönlendirdi randevu alın dedi. ama almadık. önceki doktor da öyle bişey dememişti. zaten adım atmak istemiyordu canım. eşimde boşver dedi işe döndüm.

canım benimm oh çok şükürrr temiz çıkmış sonuç en son gittigim doktor benim eşimede çokta iyi deil demişti

çok şükür canım gözün aydın, eşin içinde kürler yaparsınız, vitamin kullanır sorun olmaz. benim eşiminde çok yüksek değil zaman zaman vitamin kullanıyor.

çok şükür canım bunuda atlattın geçmiş olsun, darısı bizim başımıza inşallah bizde hayırlı güzel haberler alırız.

gözün aydın canım kurtulmuşsun darısı benim başıma bende bugün verdim tahlillerimi 10 aralıkta çıkacak sonucları buketcim doktor banada depresyondasın dedi prozac isimli bi ilaç verdi ama bu arada hamile kalma dedi .bende sürekli eşimi kaybedicem diye korkuyorum çok kıskancım bebek görünce falan annesi kötü davranıyosa çıldırıyordum bu kadının ağzını burnunu kırmak istiyordum şimdi daha iyiyim......

canım benimm oh çok şükürrr temiz çıkmış sonuç en son gittigim doktor benim eşimede çokta iyi deil demişti

canım benim çok çok sağolll..
eşimin spermlerinde asıl sıkıntı merfolojisi 1 di.. önceki doktor demişti ki sayı fazla olduğu için sıkıntı yok. bugunkude sayı sıkıntısı var dedi. Ammaann ihtiyac olunan sperm sayısı 1.. onun içinde Allah ın "ol" demesi yeterli.... inşAllah Allah kısmet edicek bizlerede..

tümay sorma yaa o insanlara bende sinir oluyorum içimden küfrediyorum,geçenlerde pazarda biçocuk elindeki küçücük halka tatlısını yere düşürdü zaten azıcık kalmış eğildi alayım diye kadın çocuğun sırtına bi vurdu ne var sanki kaç paralık şey yazık değilmi o çocuğa, dedim Allahım sen bu insanlara çocuk veriyorsun hakedenlere neden vermiyorsun şuna bak bi tatlı için çocuğa yaptığına bak dedim sinir olurum öyle sokaklarda çocuğuna kızan döven insanlara

çok şükür canım gözün aydın, eşin içinde kürler yaparsınız, vitamin kullanır sorun olmaz. benim eşiminde çok yüksek değil zaman zaman vitamin kullanıyor.

çok şükür canım bunuda atlattın geçmiş olsun, darısı bizim başımıza inşallah bizde hayırlı güzel haberler alırız.

kızlar çok çok sağolun.. inşAllah sizlerde güzel güzel sonuçlar alıcaksınız. tümay canım ama sen prozac ı ne kadar içeceksin ki gebelik oluşmasın diyor. bu ilaçları ennn min. 6 ay kullanın diyorlar genelde 1 yıl kullanılıyor minimum zaman olarak.. bazı psikiyatristler gebeliktede kullanılacak ilaçlar veriyorlar. sen bi dhaaki doktor görüşmende bunuda danış istersen.

canım gözün aydın o temiz çıkmış yaa hepsi olur canım. Eşine kaçi boynuzu kürü yap acayip etkili özellikle sperm hızı konusunda arıca vitaminlerrde var bununla ilgili.

Yaa bende sinir oluyorum çocuk ne anlar yani düşürebilir olabilir yazık günah. Tahammülü olmayan insanlar işte vardı bir dertleri çocuktan çıkarıyordur acısını.

Ben bugün işe gitmedim ya bir işte yapmadım öyle yattım arada uyudum kalktım az ortalığı mutfağı topladım yemek yapacak halim bile yok öyle halsizim eşim çıkmış işten gelir şimdi hazır birşeyler alacak. Yiyeyim de ağrı kesici içeyim kafam bir acayip yaa. Br de biri karnıbahar mı kızartıyor ne çok severim ama mutfak camı açıktı tüm eve doldu kokusu kötü yaptı beni. Regl hala gelmedi bekliyorum. Barii eşim gelince daha iyi olayım ya üzülüyor o da garibim bu hallerime. Yarında bir sinema mı yapsak acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…