- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.281
canım öyle bir şey olunca git şarteli kapat, aaa elektrikler gitti de şartele bakmak aklına gelmezse iyisin, sonrada açarsınöyle bir durumda bende yasemin gibi küsme taktiğini uyguluyorum işe yarıyor
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Gül ve Bedriye arkadaşlarımın dualarını okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.
Ben bugün düğüne gidiyorum. Yarına görüşürüz inşallah canlarım..
Kendinize iyi bakıınn
bedriyecim inşallah temiz çıkar, bugün bize haber ver merakta bırakmaGÜNAYDINN özlemim nasıl olayım ya.. benim genetik sonuçlarım çıkmış. normalde gitmiyecektim almaya ama işyerindeki müdürüm gönderiyor zorla eşimi bekliyorum gelip almasını. Allah ım hayırlı haberler duymayı nasip eder inşAllah. Şu mübarek günde de dua günümüz bizim. Hayırlısı inşAllah. sen nasılsın? Keyfin nasıl? Sonuçları almak istemiyorum ya.
tatlım yaa benimki o sigortayı tamir etmeye kalkar :))) elinden elektirik işleri gelir amann küssem deil evi terketsem benimkinin umrunda olmaz yine izler kurtlar vadisini benim başka bişeyler yapmam lazım ama ne
hayırlı cumalar kızlar tuba kader tuğba gül bedriye surleri okudum inş rabbim kabul etsin dualarınızı
ALLAH razı olsun kızlarHerkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Gül ve Bedriye arkadaşlarımın dualarını okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.
Ben bugün düğüne gidiyorum. Yarına görüşürüz inşallah canlarım..
Kendinize iyi bakıınn
bedriyecim inşallah temiz çıkar, bugün bize haber ver merakta bırakma
canım acaba en baştan çıkartıcı geceliğini giyip yanına gitsen işe yaramaz mı bence yarar
GÜNAYDINN özlemim nasıl olayım ya.. benim genetik sonuçlarım çıkmış. normalde gitmiyecektim almaya ama işyerindeki müdürüm gönderiyor zorla eşimi bekliyorum gelip almasını. Allah ım hayırlı haberler duymayı nasip eder inşAllah. Şu mübarek günde de dua günümüz bizim. Hayırlısı inşAllah. sen nasılsın? Keyfin nasıl? Sonuçları almak istemiyorum ya.
kızlar selamlar,
genetik temiz çıktı çok şükür. sonrasında hastaneden başka bir doktora götürdük değerlendirsin diye. eşimin sperm sayısını az buldu doktor. onu antropoloji mi ne oraya yönlendirdi randevu alın dedi. ama almadık. önceki doktor da öyle bişey dememişti. zaten adım atmak istemiyordu canım. eşimde boşver dedi işe döndüm.
kızlar selamlar,
genetik temiz çıktı çok şükür. sonrasında hastaneden başka bir doktora götürdük değerlendirsin diye. eşimin sperm sayısını az buldu doktor. onu antropoloji mi ne oraya yönlendirdi randevu alın dedi. ama almadık. önceki doktor da öyle bişey dememişti. zaten adım atmak istemiyordu canım. eşimde boşver dedi işe döndüm.
kızlar selamlar,
kızlar selamlar,
canım benimm oh çok şükürrr temiz çıkmış sonuç en son gittigim doktor benim eşimede çokta iyi deil demişti
gözün aydın canım kurtulmuşsun darısı benim başıma bende bugün verdim tahlillerimi 10 aralıkta çıkacak sonucları buketcim doktor banada depresyondasın dedi prozac isimli bi ilaç verdi ama bu arada hamile kalma dedi .bende sürekli eşimi kaybedicem diye korkuyorum çok kıskancım bebek görünce falan annesi kötü davranıyosa çıldırıyordum bu kadının ağzını burnunu kırmak istiyordum şimdi daha iyiyim......
çok şükür canım gözün aydın, eşin içinde kürler yaparsınız, vitamin kullanır sorun olmaz. benim eşiminde çok yüksek değil zaman zaman vitamin kullanıyor.
çok şükür canım bunuda atlattın geçmiş olsun, darısı bizim başımıza inşallah bizde hayırlı güzel haberler alırız.
gözün aydın canım kurtulmuşsun darısı benim başıma bende bugün verdim tahlillerimi 10 aralıkta çıkacak sonucları buketcim doktor banada depresyondasın dedi prozac isimli bi ilaç verdi ama bu arada hamile kalma dedi .bende sürekli eşimi kaybedicem diye korkuyorum çok kıskancım bebek görünce falan annesi kötü davranıyosa çıldırıyordum bu kadının ağzını burnunu kırmak istiyordum şimdi daha iyiyim......
kızlar selamlar,
tümay sorma yaa o insanlara bende sinir oluyorum içimden küfrediyorum,geçenlerde pazarda biçocuk elindeki küçücük halka tatlısını yere düşürdü zaten azıcık kalmış eğildi alayım diye kadın çocuğun sırtına bi vurdu ne var sanki kaç paralık şey yazık değilmi o çocuğa, dedim Allahım sen bu insanlara çocuk veriyorsun hakedenlere neden vermiyorsun şuna bak bi tatlı için çocuğa yaptığına bak dedim sinir olurum öyle sokaklarda çocuğuna kızan döven insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?