Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim bu mevsimden midir nedir anlamadım yoksa kafamdaki düşüncelrdenmidir bilimiyorum ben de çok mutsuzum hiç elim kolum kalkmıyo hiç yemek iş yapasım felan yok eşiminde morali sıfır sperm sayısından dolayı galiba ama bana belli etmemeye çalışıyor bende o yokken arada ağlama krizleri geliyor ağlıyorum.bugünden itibaren 3 aylık keçiboynuzu kürü uygulucam eşime.kafam o kadar karışıkki herşeiyin en olumsuzunu düşünüyorum p.tesi hsg çekineceğim ya tüpler tıkalı çıkarsa ya ameliyat derse hep kafam da bunlar dolanıyooo offf offffff ezan okunuyo şu an allahım hepimize en hayırlısından eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin AMİNNNNN

valla aynen bana birden geldi ya gelenler. İşyerinde br haftadır soğuk rüzgarlar hakim. Müd. yard. birşeye takıyor bize parlıyor ortada da birşey yok yani. Benim regl gelmek bilmedi aşılama yaptırcam iğneler bekliyor dolapta koca ay sonu iş seyahatine gidecek birkaç gün yetişmeyecek bekle anam bekle bir ay daha ge regl oluyorum zaten. Dün akşam birden ya tv seyrederken içim daraldı başladım ağlamaya nedense sonra da devamı geldi işte gece uyku uyumadım doğru düzgün sabahta kötü hissetim kendimi uydurdum bir bahane gitmedim hadi ev işi yaparım kafam dağılır dedim onu da yapmadım. Canım merak etme genelde açık çıkıyor tüpler bende çektirdim sorun çıkmadı Allah'ın izniyle birşey çıkmaz ben tüplerin açıklığını hiç düşünmedim anestezi le oldu nasıl geçecek diye düşündüm hep. Keçi boynuzundan da fayda görürsünüz arada geliyor böyle ama yie toparlanıyoruz dualar ediyoruz kabul olacak elbet. Sabırlı olmalıyız. Bir sınavdan geçiyoruz ve hakkıyla vereceğiz bu sınavı arkadaşım. Ben duaların hikmetine inanan biriyim annem, hiç bebeği olamadığı için beni anlayabilen yengem, kayınvalidem hep dua ediyorlar bana. Birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için yada daha hayırlısı olacağı içindir unutma bunu.

ewet aynen öyle ama bazen kendime söz geçiremiyorum işte.allahım hepimize sabır ihsan eylesin bundan daha büyük bir dertle sınav etmesin.aynen benim de çevremdekiler hep destekler bana ama bazen böle oluyorum işte.

ewet aynen öyle ama bazen kendime söz geçiremiyorum işte.allahım hepimize sabır ihsan eylesin bundan daha büyük bir dertle sınav etmesin.aynen benim de çevremdekiler hep destekler bana ama bazen böle oluyorum işte.

öyle oluyor maalesef bazen herkesin söylediği sözler havada kalıyor eşimde çok destek oluyor bana tüpte olsa olacak diyor ama beklemek zor, ya olmazsa diye düşünmek zor, bir de çevremizde sabrımızı sınayan insanlar olunca insan delleniyor yaa. Sırf o yüzden moral de bozukkem gitmedim işe dinledim kafamı. Ben anneme aşılama yaptıracağımı demedim mesela kimseye demedim eşim ve ben biliyoruz. Düşünüyoruz dedim ama zamanını bilmiyolar anlamıyor çünkü annende lsa ne gerek var diyor yanii. Bir de başka şehirde aklı bende kalsın istemiyorum tutmazsa üzülsün istemiyorum ben üzülüyorum diye üzülür yani. Olursa söyleyeceğim işte içine atmakta zor iş arkadaşlarıma zaten anlatmıyorum bir arkadaşım var onnla dertleşiyruz ama ona da her daim anlatılmıyor ki bunalmasa da öyle sanıyor insan anlata anlata bir başına kalıyor insan yine de dert bizim derdimiz en iyi yine biz anlarız ama dermanı da Rabbim verecek umutlu olmalıyız neler neler var tatlım yaa Allah dediğin gibi bu günlerimizi aratacak dertler vermesin başka derdimiz yok ki bizim şükürler olsun.

ya işten giremiyorum..siteyi açmıyor..önceden açıyodu..internet bağlantı hatası diyo hep..bu nedenle giremiyorum..hayat iyi gidiyo..sen nasılsın

canım seni çok iyi anlıyorum bende benzer durumlardan dolayı panik atak krizi geçirdim psi. gittim ilaç verdi 1 yıl kullandım, 2 tane ilaç biri sürekli biri de acil korku halinde alınacaktı, inan hiç bir uyuşukluk vermiyor, ilacı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra şöyle dedim " rabbim şükürler olsun huzur bu demekmiş, ben yıllardır huzursuz ve mutsuz yaşıyormuşum şükürler olsun" . öyle dingin ve huzurlu yapıyor ki, ama hamilelik için sıkıntılı sanırım ama şöyle 6 ay kadar kullansan bile mis gibi olursun. ben ilacı bırakalı 2 yıl oldu hala etkisi devam ediyor, eskisi gibi olmyorum, sadece aşırı kaygı anında kontrolsüz bir korku basıyor beni ama yinede eskisi gibi değil, hemen geçiyor, valla şiddetle tavsiye ederim ilaç işin,i ama yinede sen bilirsin canım en iyisini

sedaaaa kız yoksa hamilemisin? ayy inşallah böyle bir mücize olur, sen aşılama beklerken rabbim göndermis olsun sana

Son düzenleme:
bedriyecim senin için ve baban için dular ettim rabbim sabır ve güç versin, şifa versin babana, önce baban eski sağlığına kavuşsun sonra da hemen sağlılı bir bebiş gelsin canım

bedriyecim senin için ve baban için dular ettim rabbim sabır ve güç versin, şifa versin babana, önce baban eski sağlığına kavuşsun sonra da hemen sağlılı bir bebiş gelsin canım

inan okurken bende aynısını düşündüm.gönlümüz öyle istediği için herşeyi ona yoruyoruz herhallde.inşallaaaaaaaaaaah gerçekten hamiledir.sen nasılsın burcu?

inan okurken bende aynısını düşündüm.gönlümüz öyle istediği için herşeyi ona yoruyoruz herhallde.inşallaaaaaaaaaaah gerçekten hamiledir.sen nasılsın burcu?

inşallah zeynepcim. bende okula gidip geliyorum evde yemek yapıyorum bilgisayarın başında takılıyorum , yarın 10 kasım tören var yani yarında okuldayız, akşama da misafir var.anlayacağın bu haftasonu dinlenmek yok:) klasik bir ev-iş iş-ev kombinasyonu yaşıyorum sen nasılsın canım hayat nasıl gidiyor?

sedanın yazdıklarını okuyunca bende içimden geçirdim hamile olabilirmi acaba diye hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz sanırım hadi bakalım inşallah olur.

Son düzenleme:

bende aynı canım.misafir kısmı hariç.bu 10 kasım töreni bize has sanıyordum bende.demek tüm türkiyede aynıymış.yanlışsam düzelt ama ben 7 yıldır çalışıyorum ilk kez hafta sonu 10 kasım töreni yapıyoruz.2006da 29 ekim hafta sonuna gelmişti.ondada ilçede ortak bi tören oldu.bi kaç kişiyi görevlendirdiler onlar gitti törene.bu sene hepimiz okullarda yapıcaz anma törenini.pazarda veli toplantısı ohhhhhhhhhh mis oldu bu hafta

O an inan o kadar çileden çıkıyorum ki eşim bana kızıyor sanane diye hiç tahammülüm yok biri beni durdurmazsa kavga çıkarırım o kadar yani

6 ay dedi ama ben tahlil sonuçları çıkana kadar kullanıcam sonrada ben gebelik istiyorum ya bana gebelikte kullanıcak bi ilaç verin yada terapi alayım diyeceğim cannım sen nasılsın baban nasıl

bedriyeciğim canım duanı okudum rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin sana,babanada acil şifalar nasip etsin

iyiki geldin canım ya.bende bugün yazdıklarını okuyodum.daha bitiremedim ama yeterince okudum sanki.canım ya nolur bu kadar umutsuz olma.tamam yaşadığın kolay değil.Rabbim bi dahada yaşatmasın inşallah ama hamile kalabiliyor olmak gerçekten çok önemli.lütfen senden daha kötü durumda olanları düşün ve çık şu bunalımdan.kendi kendini yıpratma.bana kaç tane doktor bu halinle hamile kalman mümkün değil.kalsan bile devam etmesi imkansız dedi biliyomusun?hepimiz zor sınavlardan geçiyoruz ama unutmaki bu bedenlerde bize emanet...

canlar biz bu kadar uğraştığımız için böyle düşünğyoruz.insan oğlu nankör napcaksın?kolay elde ettiği hiç bişeyin kıymetini bilmiyor işte.Allah ta bunun için imtihan etmiyormu zaten bizleri?yokluk olmadan varlığın kıymeti bilinebilirmiki?

evet canım bende 7yıldır çalışıyorum ilk defa 10 kasım hafat sonu bi de 24 kasım'da hafta sonunan denk geliyormuş, off offf.... seninde mega kombo olmuş valla cumartesi+pazar iptal, böyle olunca o hafat içi çok yoruluyorsun. neyse şükürler olsun allah sağlık problemi vermesin kimseye, Allah sana da kolaylık versin canım

kızlar çok giremiyorum detaylıda okuyamıyorum.
bedriyecim dualarını okudum Allah babana şifa versin..

özlem-yasemin dün net gitti birden bire çıkmış gibi oldum..artık evimdeyim..burada sorun yokç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…