- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.301
Ben bugün işe gitmedim ya bir işte yapmadım öyle yattım arada uyudum kalktım az ortalığı mutfağı topladım yemek yapacak halim bile yok öyle halsizim eşim çıkmış işten gelir şimdi hazır birşeyler alacak. Yiyeyim de ağrı kesici içeyim kafam bir acayip yaa. Br de biri karnıbahar mı kızartıyor ne çok severim ama mutfak camı açıktı tüm eve doldu kokusu kötü yaptı beni. Regl hala gelmedi bekliyorum. Barii eşim gelince daha iyi olayım ya üzülüyor o da garibim bu hallerime. Yarında bir sinema mı yapsak acaba.
canım benim bu mevsimden midir nedir anlamadım yoksa kafamdaki düşüncelrdenmidir bilimiyorum ben de çok mutsuzum hiç elim kolum kalkmıyo hiç yemek iş yapasım felan yok eşiminde morali sıfır sperm sayısından dolayı galiba ama bana belli etmemeye çalışıyor bende o yokken arada ağlama krizleri geliyor ağlıyorum.bugünden itibaren 3 aylık keçiboynuzu kürü uygulucam eşime.kafam o kadar karışıkki herşeiyin en olumsuzunu düşünüyorum p.tesi hsg çekineceğim ya tüpler tıkalı çıkarsa ya ameliyat derse hep kafam da bunlar dolanıyooo offf offffff ezan okunuyo şu an allahım hepimize en hayırlısından eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin AMİNNNNN
valla aynen bana birden geldi ya gelenler. Işyerinde br haftadır soğuk rüzgarlar hakim. Müd. Yard. Birşeye takıyor bize parlıyor ortada da birşey yok yani. Benim regl gelmek bilmedi aşılama yaptırcam iğneler bekliyor dolapta koca ay sonu iş seyahatine gidecek birkaç gün yetişmeyecek bekle anam bekle bir ay daha ge regl oluyorum zaten. Dün akşam birden ya tv seyrederken içim daraldı başladım ağlamaya nedense sonra da devamı geldi işte gece uyku uyumadım doğru düzgün sabahta kötü hissetim kendimi uydurdum bir bahane gitmedim hadi ev işi yaparım kafam dağılır dedim onu da yapmadım. Canım merak etme genelde açık çıkıyor tüpler bende çektirdim sorun çıkmadı allah'ın izniyle birşey çıkmaz ben tüplerin açıklığını hiç düşünmedim anestezi le oldu nasıl geçecek diye düşündüm hep. Keçi boynuzundan da fayda görürsünüz arada geliyor böyle ama yie toparlanıyoruz dualar ediyoruz kabul olacak elbet. Sabırlı olmalıyız. Bir sınavdan geçiyoruz ve hakkıyla vereceğiz bu sınavı arkadaşım. Ben duaların hikmetine inanan biriyim annem, hiç bebeği olamadığı için beni anlayabilen yengem, kayınvalidem hep dua ediyorlar bana. Birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için yada daha hayırlısı olacağı içindir unutma bunu.
ewet aynen öyle ama bazen kendime söz geçiremiyorum işte.allahım hepimize sabır ihsan eylesin bundan daha büyük bir dertle sınav etmesin.aynen benim de çevremdekiler hep destekler bana ama bazen böle oluyorum işte.
ya işten giremiyorum..siteyi açmıyor..önceden açıyodu..internet bağlantı hatası diyo hep..bu nedenle giremiyorum..hayat iyi gidiyo..sen nasılsın
zaten bi anın bi anı tutmamasıda sanırım bi belirti..doktor bana dediki, sen nasıl bankacısın adama baktın mı ne mal oldugunu anlıyosun buna jredi verilir buna verilmez diyosun,biz psikiyatrlarda hal ve hareketlerden ve konuşmalar arasındaki söylemlerden bunu anlarız dedi..zaten konuşmanın devamında konu çocuğa gelince benim çeşmeler açılmıştı..ben daha öncede gitmiştim.ama bu seferki bana ilacın gerekli olduğunu ıspat etti..
tahmin ettim zaten böyle diyeceğini, sakın sen benim gibi olma özlem benden ders al. az sonra anlatacaklarımdan ders al.kendi kendine telkin ver..hem sen en azından hamile kalabiliyrsun..bugün bir yazı paylaştım. ağır hastaların(örneğin kanser) yaşadığı stresle infertiliteninki benzermiş
bende öyle bi hal aldıki hamile görmeye tahammülüm yoktu, hamile görmekten nefret eder oldum..hislerimi burada paylaşıyorum ama gündüüz gözüyle yaşadıklarım çok başka, hele eşimin çocukları sevmesine hiç tahammul edemez oldum..acayip kıskançlık başladıki ben hayatımda kıskançlık duygusunu inan ki bilmezdim..ama hamileleiri çocukluları kıskanır oldum..hiç sağlıklı değil..eşimi deli gibi kıskanır oldum ki bu yüzden yapabileceklerimden aklıma gelenlerden ben bile korktum..anlayacağın kafam bozuk..ama gerçekten bozuk..doktor dediki nöronlarla sinir hücreleri arasında bağlantı vardır, bu bağlantılar sayesinde üzülmemiz gereken yerde üzülür sevinmemiz gereken yerde seviniriz.ama bu bağ koparsa kararsızzlık, kaygı, endişe kıskançlık konsatrasyon bozukluğu gibi duygular başlar..bada ilaç olmadan geçmez çünkü kimyasal bişey bu.
yasemincim ilaçların hiç bir yan etkisi yok..uyutup yada uyuşukluk vermiyor aksine enerji veriyor.sağlıklı düşünmen için bağlantıları kurar.. ve depresyondayken vereceğin kararlar yanlış olur dedi..zaten karar da veremiyorum.sadece bekliyorum..ilaçtan sonra terapi önerecek
Ben bugün işe gitmedim ya bir işte yapmadım öyle yattım arada uyudum kalktım az ortalığı mutfağı topladım yemek yapacak halim bile yok öyle halsizim eşim çıkmış işten gelir şimdi hazır birşeyler alacak. Yiyeyim de ağrı kesici içeyim kafam bir acayip yaa. Br de biri karnıbahar mı kızartıyor ne çok severim ama mutfak camı açıktı tüm eve doldu kokusu kötü yaptı beni. Regl hala gelmedi bekliyorum. Barii eşim gelince daha iyi olayım ya üzülüyor o da garibim bu hallerime. Yarında bir sinema mı yapsak acaba.
bedriyecim senin için ve baban için dular ettim rabbim sabır ve güç versin, şifa versin babana, önce baban eski sağlığına kavuşsun sonra da hemen sağlılı bir bebiş gelsin canım
inan okurken bende aynısını düşündüm.gönlümüz öyle istediği için herşeyi ona yoruyoruz herhallde.inşallaaaaaaaaaaah gerçekten hamiledir.sen nasılsın burcu?
özlemcim senin için duaları okudum.Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
inşallah zeynepcim. bende okula gidip geliyorum evde yemek yapıyorum bilgisayarın başında takılıyorum , yarın 10 kasım tören var yani yarında okuldayız, akşama da misafir var.anlayacağın bu haftasonu dinlenmek yok:) klasik bir ev-iş iş-ev kombinasyonu yaşıyorum sen nasılsın canım hayat nasıl gidiyor?
tümay sorma yaa o insanlara bende sinir oluyorum içimden küfrediyorum,geçenlerde pazarda biçocuk elindeki küçücük halka tatlısını yere düşürdü zaten azıcık kalmış eğildi alayım diye kadın çocuğun sırtına bi vurdu ne var sanki kaç paralık şey yazık değilmi o çocuğa, dedim Allahım sen bu insanlara çocuk veriyorsun hakedenlere neden vermiyorsun şuna bak bi tatlı için çocuğa yaptığına bak dedim sinir olurum öyle sokaklarda çocuğuna kızan döven insanlara
kızlar çok çok sağolun.. inşAllah sizlerde güzel güzel sonuçlar alıcaksınız. tümay canım ama sen prozac ı ne kadar içeceksin ki gebelik oluşmasın diyor. bu ilaçları ennn min. 6 ay kullanın diyorlar genelde 1 yıl kullanılıyor minimum zaman olarak.. bazı psikiyatristler gebeliktede kullanılacak ilaçlar veriyorlar. sen bi dhaaki doktor görüşmende bunuda danış istersen.
O an inan o kadar çileden çıkıyorum ki eşim bana kızıyor sanane diye hiç tahammülüm yok biri beni durdurmazsa kavga çıkarırım o kadar yani
6 ay dedi ama ben tahlil sonuçları çıkana kadar kullanıcam sonrada ben gebelik istiyorum ya bana gebelikte kullanıcak bi ilaç verin yada terapi alayım diyeceğim cannım sen nasılsın baban nasıl
bende aynı canım.misafir kısmı hariç.bu 10 kasım töreni bize has sanıyordum bende.demek tüm türkiyede aynıymış.yanlışsam düzelt ama ben 7 yıldır çalışıyorum ilk kez hafta sonu 10 kasım töreni yapıyoruz.2006da 29 ekim hafta sonuna gelmişti.ondada ilçede ortak bi tören oldu.bi kaç kişiyi görevlendirdiler onlar gitti törene.bu sene hepimiz okullarda yapıcaz anma törenini.pazarda veli toplantısı ohhhhhhhhhh mis oldu bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?