- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.321
iyiki geldin canım ya.bende bugün yazdıklarını okuyodum.daha bitiremedim ama yeterince okudum sanki.canım ya nolur bu kadar umutsuz olma.tamam yaşadığın kolay değil.Rabbim bi dahada yaşatmasın inşallah ama hamile kalabiliyor olmak gerçekten çok önemli.lütfen senden daha kötü durumda olanları düşün ve çık şu bunalımdan.kendi kendini yıpratma.bana kaç tane doktor bu halinle hamile kalman mümkün değil.kalsan bile devam etmesi imkansız dedi biliyomusun?hepimiz zor sınavlardan geçiyoruz ama unutmaki bu bedenlerde bize emanet...
canım seni çok iyi anlıyorum bende benzer durumlardan dolayı panik atak krizi geçirdim psi. gittim ilaç verdi 1 yıl kullandım, 2 tane ilaç biri sürekli biri de acil korku halinde alınacaktı, inan hiç bir uyuşukluk vermiyor, ilacı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra şöyle dedim " rabbim şükürler olsun huzur bu demekmiş, ben yıllardır huzursuz ve mutsuz yaşıyormuşum şükürler olsun" . öyle dingin ve huzurlu yapıyor ki, ama hamilelik için sıkıntılı sanırım ama şöyle 6 ay kadar kullansan bile mis gibi olursun. ben ilacı bırakalı 2 yıl oldu hala etkisi devam ediyor, eskisi gibi olmyorum, sadece aşırı kaygı anında kontrolsüz bir korku basıyor beni ama yinede eskisi gibi değil, hemen geçiyor, valla şiddetle tavsiye ederim ilaç işin,i ama yinede sen bilirsin canım en iyisini
sedaaaa kız yoksa hamilemisin? ayy inşallah böyle bir mücize olur, sen aşılama beklerken rabbim göndermis olsun sana
inan okurken bende aynısını düşündüm.gönlümüz öyle istediği için herşeyi ona yoruyoruz herhallde.inşallaaaaaaaaaaah gerçekten hamiledir.sen nasılsın burcu?
sedanın yazdıklarını okuyunca bende içimden geçirdim hamile olabilirmi acaba diye hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz sanırım hadi bakalım inşallah olur.
günaydın canlar... benim bat 13 kasım kızlar yani 3 gün kaldı bu sabah dayanamadım test yaptım negatif tabi... nimo mudur nedir test kocişten gizli alcam diye önüme geleni aldım eczanede o varmış bi nese belirti melirti yok yine memişler delirdi bi misafirlerim var yatılı onlar oyalar çabuk geçer zannediyordum ama nafile kızlar... anladım ki brad pıtt gelse dağıtamayacak benim kafayı
günaydın kızlar ÖZLEM- BUKET dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
özlemcim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
Kızlar Selamlar;
Özlem ve Buket Dualarınızı okudum. Rabbim inşAllah hayırlısıyla gönlünüzdekini kucağınıza almayı nasip etsin kızlar. Sağlıkla inşAllah.
Kızlar ben artık bu sayfaya yazamayacağım. Hepinizin dualarını okuyacagım Allah izin verirse. Dualarda beni eksik etmeyin. sizi cok sevıyorum a.e.o
Özlemcim şuanda dualarını okudum, senin için dua ettim, rabbim sana bu sefer sımsıkı tutunan, sağlıklı, seni hiç üzmeyecek, 9 ay boyunca karnında uslu sulu duracak bir bebek nasibetsin inşallah, içindeki huzursuzluğu, sıkıntıları alsın diye dua ettim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?