Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim onları düşünmesem zaten toparlanamazdım ben halime şükrediyorum gerçekten benden daha kötü durumda olanlar var her zaman şükrettim ama işte iki kez hayal kırıklığına uğrayınca insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor

o panik atak berbat birşey yaa ölümle burun buruna geliyorsun sanki bende 2009 da olmştu ilk ağlama krizi, nefes alamadığını hissedip hızlı nefes alma ve aklp atışının hızlanması. Annemi istiyorum diye ağlıyormuşum hatırlamıyrum bile balkona çıkarırdı eşim derin derin nefes alırdım 1 saat otururdum kışın ayazında bşle öyle oturduğumu bilirim. Onun gibi geçen günde oldu gece uyuyamadım da kalkıp balkona da çıkamadım eşimi uyandırmayayım dedim çünkü hemen uyanır ne oldu diye. Zor olmuştu şimdi öyle olmuyor ama stres korku kaynaklı bazen endişe duyuyorum durup dururken. Hiç dr gitmedim ilaç almak istemedim dediğin gibi bırakınca aynı olurum yine diye zaten çok arada oluyor artık Allah beterinden korusu ama kendi kendimizi telkin etmemiz lazım yok birşey sakin ol iyisin herşey yoluna girecek gibi. Aslında gerçekten birşey yok hayatımızda kendimize sorun yaratıyoruz sonuçta su akar yolunu bulur herşey olacağına varıyor be güzelim.

sedaaaa kız yoksa hamilemisin? ayy inşallah böyle bir mücize olur, sen aşılama beklerken rabbim göndermis olsun sana

inan okurken bende aynısını düşündüm.gönlümüz öyle istediği için herşeyi ona yoruyoruz herhallde.inşallaaaaaaaaaaah gerçekten hamiledir.sen nasılsın burcu?

sedanın yazdıklarını okuyunca bende içimden geçirdim hamile olabilirmi acaba diye hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz sanırım hadi bakalım inşallah olur.

Kızlarr valla güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ama iamkansız gibi birşey çünkü yumurtlama günüm bayramda şehir dışına gidişimize denk gelmişti hem işte yoğundum hem yol hazırlıklarım vardı eşimde yoğundu olmadı yani akıntıyı gördüğümde sonra bayramdan dönünce de hasta oldum zate grip falan. Kokudan rahatsız nedne oldum ağır geldiği için yağ kokusu dışarıdan herhalde ama Allah söyletmiş olsun da aşılama yaptırdığım zaman tutsun canım arkadaşlarım kendime ettiğim kadar sizede dua ediyorum hep beraber müjdeli haberler verelim.

günaydın canlar... benim bat 13 kasım kızlar yani 3 gün kaldı bu sabah dayanamadım test yaptım negatif tabi... nimo mudur nedir test kocişten gizli alcam diye önüme geleni aldım eczanede o varmış bi nese belirti melirti yok yine memişler delirdi bi misafirlerim var yatılı onlar oyalar çabuk geçer zannediyordum ama nafile kızlar... anladım ki brad pıtt gelse dağıtamayacak benim kafayı

:)))))))))) benimkilerde gögüslerde fena iki aydın yumurtlama zamanında başlıyo adete kadar çok agrıyo huy degiştirdiler DDD

Kızlar Selamlar;
Özlem ve Buket Dualarınızı okudum. Rabbim inşAllah hayırlısıyla gönlünüzdekini kucağınıza almayı nasip etsin kızlar. Sağlıkla inşAllah.

Kızlarr günaydınnn... Biz geç kalktık uyumuşumuz bir güzel valla kahvaltı ettik sonna lavaboya gittim ve regl oluyoruuummm

Reglime sevineceğim hiç ama hiç aklıma gelmezdi ben en son gün olarak bugün düşünmüştüm artık yarın falan olsaydı yaptırmayacaktım bu ay yetişmez eşim gidene kadar belki diye az az başlamış biraz çoğalsın dr arıcam 2. günü gel iğneleri nasıl vuracağını falan göstereyim demişti. Ama yarın da pazara geliyor bir arayayım doktoru bakalım ne diyecek.

günaydın kızlar ÖZLEM- BUKET dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

özlemcim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

Kızlar Selamlar;
Özlem ve Buket Dualarınızı okudum. Rabbim inşAllah hayırlısıyla gönlünüzdekini kucağınıza almayı nasip etsin kızlar. Sağlıkla inşAllah.

kızlar hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim, rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Doktoru aradım yarın pazar olmadığı için pazartesi gidicem Allah'ın izniyle pazartesi başlıyorum aşılamaya dualarınızı eksik etmeyin olur mu bende reglim biter bitmez devam edicem dualara. Doktora sordum ayın 28 ine kadar yetişir mi diye yetişir dedi rahatladım bakalım hayrlsıı çok heyecanlıyım ama bir o kadar da umutsuz.

Doktoru aradım yarın pazar olmadığı için pazartesi gidicem Allah'ın izniyle pazartesi başlıyorum aşılamaya dualarınızı eksik etmeyin olur mu bende reglim biter bitmez devam edicem dualara. Doktora sordum ayın 28 ine kadar yetişir mi diye yetişir dedi rahatladım bakalım hayrlsıı çok heyecanlıyım ama bir o kadar da umutsuz.

Kızlar ben artık bu sayfaya yazamayacağım. Hepinizin dualarını okuyacagım Allah izin verirse. Dualarda beni eksik etmeyin. sizi cok sevıyorum a.e.o

Son düzenleme:
Biz sinemaya gidiyoruz hava çok kapalı akşam gibi oldu resmen tv de yok kablolu yayının kabloları kopmuş aşağıdan haftasonu olduğu için serviste gelmiyor kaldık öyle. Canım sıkıldı canım iş güçte yapmak istemiyor ama regl olduğum için ve aşılamaya başlayacağım için mutluyum. Öpüyorumm gelince görüşürüzz akşam burada olun gacılar..

Sedacm hadi hayırlı olsun yaa topiğe bir heyecan geliyor pazartesiden itibaren desene, bu sıra kimseden hareket yoktu, inşallah birde tutar da içimiz açılır yaa, hepimiz tıkandık kaldık resmen offf.
Bu arada dediğin gibi haa kapalı, ben sabah 10 da pazara gittim saat 14.30 da eve geldim yağmurda 1 tanede simit aldım valla terapi gibi gezdim tozdum yedim, ıslandım, yerlerdeki tezgahlardan incik bocuklara baktım resmen koptum dünadan çok iyi geldi. Benim eşim bu gece gelecek geç vakitte 12 filan. ayyy pazardan neler aldım neler :)))
hadi size iyi seyirler tatlım gelince filmden bahset beğendiysen bizde gidelim.

Özlemcim şuanda dualarını okudum, senin için dua ettim, rabbim sana bu sefer sımsıkı tutunan, sağlıklı, seni hiç üzmeyecek, 9 ay boyunca karnında uslu sulu duracak bir bebek nasibetsin inşallah, içindeki huzursuzluğu, sıkıntıları alsın diye dua ettim tatlım.

canımsın çok teşekkür ederim Allah razı olsun, benim için ettiğin duaların 2 katı senin için olsun canım,rabbim sanada sıkı sıkı tutunan akıllı uslu bi bebek nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…