Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemiiin ne aldın pazardan merak ettim

özlemim dualarını okudum.Allah tez zamanda ne muradın varsa versin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

Son düzenleme:
buketim nasılsın kuşum, demin internetten makyaj videoları seyrettim canım çekti makyaj yaptım kendimi bişey zanneder durumdayım şuanda :)))) koca olmayınca boş işlere sardım :)
seninki nezaman geliyor ?

buketim nasılsın kuşum, demin internetten makyaj videoları seyrettim canım çekti makyaj yaptım kendimi bişey zanneder durumdayım şuanda :)))) koca olmayınca boş işlere sardım :)
seninki nezaman geliyor ?

al benden de o kadar..bu gün gittim saçıma krepe balyaj denen şeyden yaptırdım sonra baktım çok açık oldu...ama öyle tatlı bi renktiki anlatamam..fakat dikkat çekici birazz.eve geldim köpük boya aldım..oturdum boyadım..kapattım..ama şimdiki hali daha çok hoşuma gitti..güneş vurmuş da açılmış gibi..hani bu boyada olmasaydı gidip kestirecektimm..:))

benim kinini ne zaman geleceği belli değil..

Son düzenleme:
selam kızlar nasıslınız benim dr işiçarşambaya kaldı eşimin iş yerinden izin vermemişler yoğunlarmış çarşamba gidicez kısmetse haberiniz olsun...

ayyyy benimde sarı röfleydi evlendiğimde evlendikten sonra orjinale döndüm açık kestane ama sarıyıda özledim ayrı bi havası var doğumdan sonra yaptırmak istiyorumda bizimki izin vermio

ayyy bende bugün gidip saçlarımı dalgalı yaptırim diye düşündüm ama ben kapalıyım ya, kuaför diyorki sana dalga yaparsam çabuk bozulur eşarbın altında bütün gün, onun için perma yapim diyor, o da çok kıvırcık oluyor diye ben istemiyorum. onun için yine kararsız kaldım oturdum oturduğum yerde. saçlarımıda karamel rengine boyatıyordum, sonra dedimki dur daha orjinal rengine devam edim saçlarıma aklar düşünce nasılsa bol bol boyatıcam diye onuda bıraktım:))) ama makyaj yapınca çok güzel hissettim kendimi, ayy üşenmesemde hergün yapsam keşke yaa, sabahın 7 sinde de sadece kalem çekiyorum okadar, pudra allık dudak kalemi rimel vs uğraşmaya üşeniyorum. ama insanın kendine güveni geliyor yaa, üşenmeme kararı almak istyorum
benimkide bu gece gelecek inşallah, darısı en yakın zamanda başına olsun inşallah kuşumm

canım perma yaptırcaksan sankın yaptırma tavsiye etmem benim ensemdeki saclarım yanmıştı sürekli dolaşıyodu uğraşması cok zor biidaha kesinlikle yaptırmammm aslllllaaaaaaaaaaaaaa

ayyyy benimde sarı röfleydi evlendiğimde evlendikten sonra orjinale döndüm açık kestane ama sarıyıda özledim ayrı bi havası var doğumdan sonra yaptırmak istiyorumda bizimki izin vermio
ya sarı güzelde çok iddalı..makyaj gerekiyo her zaman..yani en azından benim için öyle...soluk benizliler gibi oluyorum

selam kızlar nasıslınız benim dr işiçarşambaya kaldı eşimin iş yerinden izin vermemişler yoğunlarmış çarşamba gidicez kısmetse haberiniz olsun...

ayyy minik kuş kendini özletiyor desene yaaa, bu gidişte cinsiyet belli olacak dimi dünürüm???
sarı saç çok güel ama dip çıkınca hemen dip boya yaptırmak lazım olur, aslında herşeyden çok kendimize bakımlı olmamız lazım ama, yemek çamaşır bulşık temizlik, bazen bi bakıyorum kendimi paspas gibi hissediyorum:))) eşim her gittiğinde kendime ayıracak vaktim kaldığı için bi toparlanıyorum ama işte birkaç güne yine normale dönmesem keşke. yok yok dönmek istemiyorum prenses gibi dolanıcam evde banane banane :)

canım perma yaptırcaksan sankın yaptırma tavsiye etmem benim ensemdeki saclarım yanmıştı sürekli dolaşıyodu uğraşması cok zor biidaha kesinlikle yaptırmammm aslllllaaaaaaaaaaaaaa

ayy biliyorum ben bekarken yaptırmıştım, gerçi benim yüzün zayıf olduğu için yüzüme yakışıyor ama sürekli jöle istiyor güzel durması için, yoksa böyle yolunmuş tavuk gibi kirpi gibi oluyor
aaa koy resmini koy bakalım yoruma hazır vaziyette bekliyorum

buketime katılıyorum çok açık renkli tene sahip insanlarda makyaj gerektiriyor sarı saç illaki

profil resmime koydum canımm evt dip cıkıyo 3 aayda 1 yaptırıyotum ben kendi sacımın üstüne..evt canım ya cinsiyetide belli olur İNŞALLAH özledim valla..hamileyken hiç bii yapammıyosun halin olmuyo elimden geleni yapom bende napimm..içinden nasıl geliosa yap canım erkekler değişikliği sever :O

profile koydum kuşum bak değerlendir bakalım..

profile koydum kuşum bak değerlendir bakalım..

aaa canım yaa sana çok yakışmış orjinal rengin gibi, reim ufak tabi ama açık tenli olduğunu görüyorum, renk tonuda çok güzelmiş, e tabi kociş o halinle seni kıskandığı için yaptırmıyor dimi yav bu erkeklerde zavallımlar yaa, başka erkekler bakmasın diye kendi beğendikleri şeyi bile yaptıramıyorlar bize :))) kendilerinide mahru bırakıyorlar yani bu güzellikten.
Benim Allahtan saç sorunum yok, yani zatn evde birtek kendisi gördüğü için renk ve model konusunda istediğim kadar özgürüm :) Allahtan kıyafet konusunda da öyle yersiz kıskançlıklar yapmıyor, güzel giyinince bakıyorum içten içe kıskanıor ama hoşunada gidiyor kollları kabarıyor gibime geliyor
şimdi saçların açık kahve gibimi peki?

Buketimin şu beğenmediği saç nasıldı acaba da gitmiş bide üstüne köpük boya yapmış ama tahmin edebiliyorum üzerine yaptığı boya alttaki açıklıkları doğal renge dönüşmüştür benm kuşum işini bilir

büyük resim koydum canım bak..ever sanırım kıskandığından yaptırmak istemior ..şimdi saclarım açık kahve yani dip boyası kendi orjinal sacım..kıyafettede kıskanc uzun hırka giyyorum :) dar yasak gecniş yaka yasak ::)

heh şimdi tam gördüm, aa hakkten dip renginde zaten açık renk senin onun için zaten işte uyumlu olmuş güzel olmuş, sık sık dip boyası gerekmez sana, çıkıncada doğal durur.
ayy bu arada maşallah ikinizede yüzünüzden belli valla iyi insanlar olduğunuz, inşallah Allahım bir ömür boyu mutlu eder sizi birde bebeğinizle birlikte rabbim nazarlardan korusun hp iyi günler göstersin inşallah. canım benim içinin güzelliği yüzüne vurmuş

evet canım dip cıkınca sırıtmıyodu yerine göre 4-5 ay sonra yaptırıyodum :) sağol tatlımmm benimm AMİNNNNNNNNNNNNN o senin güzel düşüncen RABBİM sevenleri birbiirne bağışlasın meyvelerinide sağlıklı sıhatli versin İNŞALLAH..

metalik sarı die geciodu benim sac rengim ilk gün biraz garip geliodu ama zamanla oturuyodu başka resim koydum istersen bak tatlımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…