Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

metalik sarı die geciodu benim sac rengim ilk gün biraz garip geliodu ama zamanla oturuyodu başka resim koydum istersen bak tatlımm :))

al benden de sana bir gelin resmi :)
aa dur hemen bakim, evet hakkaten sarı renk ilk gün boyanınca çok gö alışamıyorda sonra yıkandıkça filan süper oturuyor. dur bakim

metalik sarı die geciodu benim sac rengim ilk gün biraz garip geliodu ama zamanla oturuyodu başka resim koydum istersen bak tatlımm :))

ya gül ben niye bitane resim görüyorum.gül kokladığın bi resim var..ama hakkaten çok doğal..metalik sarı mı dedin bu renge..??çok hoş olmuş sana ..aslında ten renklerimiz aynı gibi..bende bu renge mi boyasam..anacım karar veremem ki..

senin ten rengine ama her renk uyar , bana mesela sarı hiç yakışma, gözlerim kaşlarım filan koyu, direk yapay durur ama senin ten rengin her saç rengini kaldırır negüzel ya, bu arada reim çok romantik tam avatar remi hakkaten, oh bide fön çekilmiş, ya arkadaş fön çekilince her saç güzel oluyor, işten gelirken de kuaför yolumun üzeri ona bile üşeniyorum arkadaş, yok yok bundan sonra bari haftada 2 fön çektirim hevesim geldi iyice

al benden de sana bir gelin resmi :)
aa dur hemen bakim, evet hakkaten sarı renk ilk gün boyanınca çok gö alışamıyorda sonra yıkandıkça filan süper oturuyor. dur bakim

yasiiiiiii çok tatlısın..

ya ama kendini öyle anlattın ki ben daha tombul birini bekliyodum..gerçi bu düğün fotonda..ama böyle tam aklımdan geçrdirdiğim gibisin

o gül koklayan benim canım :)) valla canım ben büyük konuşmuştum sarıdan nefret ederdim bigün bi boyadırlar o gün akşam tekrar gittim kuaföre değiştircem die kuaför tanıdıktı dedii dğeiştirme 1 hafta bekle sonradanda hoşuma gitti yakıştığınıda hissettim..3 yıl kullandım evlneince değiştirdim bebek olursa kimyasal bişi istemedim vücudumda ama doğumdan sonrada olsun diorum eşim iizn vermio :) sanada yakışır ama ilk başta zorlanabilirsin ::)

Son düzenleme:
benim kaşlarımda siyah hehe kocamın aşık olduğu resmim o :)))) saçlarımın doğal hali canım düz pırasa gibi yıka cık :))

yasiiiiiii çok tatlısın..
ya ama kendini öyle anlattın ki ben daha tombul birini bekliyodum..gerçi bu düğün fotonda..ama böyle tam aklımdan geçrdirdiğim gibisin
canımmmmm çok sağol bitanem, aslında işte kilom bu, yani şimd o kilodan 7 kilo daha fazlayım, göbek ve bel kısmımdan alıyorum, o yüzden resimde görünmüyor
e kuşum bitek sen kaldın görmediğimiz yahuuu
sende cok tatlısın şeker.. MAŞALLAH RABBİM sevdiğine bağışlasın bir ömür

canımmmm Allah razı olsun sağo hepimizi inşallah canım hepimizi

dünürüm doğru diyosun, bende hamilelik düşündüğümden beri boyatmıyorum, hamilelikte dibi çıkarda çirkin olur diye :) ama gerçi zaten benim saçlarım kahverengi, bende karamel rengi yaptırıyorum dip çıkınca kötü durmuyor, dur ben iyice gaza geldim tüh saat şöyle 6 filan olsa gider hemen boyatırdım yaa :)))

bedriyecim hoşgeldin canım benim, nasılsın, baban nasıl bir gelişme varmı?
bizde bugün bakımlı ve güzellikle taktık kafamızı, saç boyama, makyaj yapma, giyinme vs derken muhabet hoş oldu gel katıl sende bitanem

acele etme canım iyice düşün taşın bak dğeiştim resmi :)

ya benim öyle güzel fotom yok..yani profesyonel foto yok..olursa koyarımm..

iyi değilim kızlar ya ben bişey yazamıyacağım kusurama bakmayın.. açılayım diye geldim. ben okurum sadece.. buralardayım.

ya benim öyle güzel fotom yok..yani profesyonel foto yok..olursa koyarımm..
dimi yaaa burda kuaför bigüzel boya badana yapmış dur bende orjinal resim koyim , sende profesyonel koymana gerek kalmasın, gel halktan bir insan olalım :)))
acele etme canım iyice düşün taşın bak dğeiştim resmi :)

aa hakkaten kaşların açık renk değilmiş ay anasını, ama tabi yinede benimki kadar koyu bir ton değil. peki şimdiki saç rengin nasıl varmı resim, sarıyı test ettik onayladık ama kocişten izin çıkmamış fazla heveslendirmeyelim, hem aten hamişsin yapamazsın kiiii

var canım bi dk koyyımm..

iyi değilim kızlar ya ben bişey yazamıyacağım kusurama bakmayın.. açılayım diye geldim. ben okurum sadece.. buralardayım.

canım benim yaa Allahım içine ferahlıklar versin inşalllah canım, sıkıntılarının ardı feraha çıksın inşallah. tamam tatlım sen nasıl istersen öyle relax ol, inşallah için açılır dakikalar geçtikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…