Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tamam tatlımm koyarsın sonra...orjinal haliimi koydum bak istersen..

son resminde güzel..benim kına gecemde saçlarım sapsarıydı..ama metalik felanda değil bildiğin civciv.. bir gün arayla düğün oldu..düğünde saçım kendi rengiydi..teyzem dediki yıllar geçecek resimlerine bakacaksın kendini doğal ve genç halinle hatırla..gittim boyattım..kınada sarı kırmızıydım..düğünde siyah beyaz..:))

Son düzenleme:
canım bende diyorum yarın bir gün çocuğumuz sorsa düğün resimlerini bu kadın kim die gelde anlat :)))

kızlar bende koydum bakın..orada şapkalı adamla konuşan benim..

evet kuşum bende angelie jolie'yim :)))) senin ruh halin o olabilir doğru bak orda haklısın

Dünürüm ayyy kahverengi çok daha süper geldi şimdi gözüme hee, valla koyu saç daha dinamik daha renkli göteriyor insanı yok yok ben son kararımı verdim sen bu renkte kal bu süpper

evet canımm genc te gösterio kim der bu kız 30 die

evet canımm genc te gösterio kim der bu kız 30 die

gerçekten çıtı pıtı bir genç kız havası olmuş, eşini dinemekte doğru yapmışsın böyle kal canım benim.
kek kek diyip durma valla kalktım kalkıcam şimdi kek yapmaya, asıl benim kalkıp dolma doldurmam lazım, biberleri taa geçen hafta almıştım kıymayı da dün indirdim buzluktan, hepsi beklemekten bir hal oldu, eşim gelmeden yaptım yaptım, yoksa valla kıymada bozulacak, biberlerde pörsüycek ben oturmuş burda saç baş göz kılık kıyafet muhabbeti yapıyorum saldım iyice :)))

tamam tamam canım demiomm.. hehe bu arada bendede bi hal oldu kocam yakında tv izltmicek ne görsem canım istio yap canım dolmanı kısmetse bende iyi olursam hafta içi sarma yapcam bakalım.. yine erkenden uykum geldi 2 gecedir karnım gerilio sanki sancı girio karnıma şekerler ben yavaştan cıkıyım öpüyorum sizi kocamannnn hayırlı geceler..

tamam dünürüm sen çık dinlen şöyle bi relax ol, minişi sıkıştırma göbeğinde yat uzan.
buketim sen napıyosun sesin çıkmıyor, kablodan elektrkmi çarptı anammmmm?

Sağoll canımm inşalah hayırlı olur aa şu an hiçbir şey hissetmiyorum hani heyecan vardı ya o da yok negatif pozitif hiçbirşey iğneleri kullanmaya başlayınca ve aşılamadna sonra neler hissederim bilmiyorum ama hiçbir belirtiye kendimi kaptırmıcam ve erkenden test yapmıcam zamanını beklicem. Zaten ilk aşlılama da şsn baya düşük normal ilişki kada yani bakalım artık. Ohh iyi yapmışsın bizde sinemaya gittik ama zor izleidm başım ağrıyordu daha da ağrıdı arabada komada geldim resmen kustum başıma nasıl sancılar geldi eve geldim hemen ağrı kesici içtim regliyi azaltıyor ama napıyım iyiyim şimdi yine de filmi izleidm süperdi evim sensin filmine gittik çok güzeldi ağladum durdum

ayyy çok fena bişey "kırmızı renk", sen tahmin et

anamm güle güle kullam kız üzerindee paralansınn

iyi evde boyayıp ayarlıyorsun. Güle güle kullan benim saçlar acayip kıvırcık baba babaanneye çekmişim güzellik merkezinde çalışıyorum muhasebesşnde bekarken orada düzleştici yaptırmuştım 8 ay kalıcı çok güzel omuştu bir kere daha yaptırdım sonra çıktım işten evlendim burada da kaynanamın kuaförü yaptı sözde ama hiç alakası yoktu yine de esksi kadar çk çok kıvırcık değil ama çok dolaşıyor yıkaması taraması dert valla. Bebek düşündüğüm için kalıcı düzleştirici de yaptıramıyorum.

insan başkasına değil kendi içinde bazen makyaj yapmalı gerçekten insana iyi geliyor aynada bakımlı görünmek. Ben her sabah işe giderken az bir fondöten, rimel, göz kalemi far, allık sürerim hiç makyajsız gitmem beyaz tenliyim zaten sabah kalkınca ruh gibi oluyorum bembeyaz. Ama çok az sürüyorum öyle hemencecik çabuk tarafından. Gözlerim yeşil olunca ortaya çıkıyor.

sedacım hoşgeldin tatlım bende o filmi merak ediyorum. elbet birgün izlerim bakalım.
hakkaten insanın kendisini iyi hissetmesi için yapmalı herşeyi, gerçekten şuanda evde tek başımayım ama kendimi çok iyi hissediyorum.
yaa bu kalıcı düzleştirme süper bir fikir, benim saçlarım zaten düz, ama ben istiyorumki hep fönlü gibi ipek gibi dursun istiyorum, kalıcı düzleştirme yapsam öyle olurmu??
birde bebek düşünüyorum diye yaptırmıyorum demişsin bir zararı olurmuki???
bu arada canım çok geçmiş olsun, bu geçirdiğin hastalık bünyeni zayıf düşürdü mutlaka bol meyve ye su iç tatlım

selam kızlarrr :)
bak şimdi canım puding çekti :26::26:

tatlımmm hoşgeldin ayyy canım yaaa, şuracıkta komşum olsaydın hemen kapını tıklatıp bir kase bırakırdım canım yaa, bende hep kakaolu yapardım bugün değişiklik olsun diye çilekli yaptım, rengi koyu değil diye yiyesimde gelmedi şimdi, kakaolu şeylerin hastasıyım, çikolata canaarı gibi bişeyim
sen nasılsın canım, oğluşunu elinle bir okşa benim için

hoşbuldum canım benimm iyiyim hamd olsun sen nasılsın??
bende kakaolu severim.
evde var canım merak etme yaparım ben birazdan..
ne yalan söyleyeyim komşun olmak isterdim..
dolmalar pudingler ohh....
okşadım oğluşumu şuan uyumakla meşgul sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…