- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.381
tamam tatlımm koyarsın sonra...orjinal haliimi koydum bak istersen..
ya teledonda vardı şimdi bitane deniyim dedim..ara kabloda temassızlık var atamadım...
canım bende diyorum yarın bir gün çocuğumuz sorsa düğün resimlerini bu kadın kim die gelde anlat :)))son resminde güzel..benim kına gecemde saçlarım sapsarıydı..ama metalik felanda değil bildiğin civciv.. bir gün arayla düğün oldu..düğünde saçım kendi rengiydi..teyzem dediki yıllar geçecek resimlerine bakacaksın kendini doğal ve genç halinle hatırla..gittim boyattım..kınada sarı kırmızıydım..düğünde siyah beyaz..:))
gerçekten miii canımm..ben bu resmini daha öncede görmüştüm..bak safımdır ben keklenirim hekızlar bende koydum bakın..orada şapkalı adamla konuşan benim..
kızlar bende koydum bakın..orada şapkalı adamla konuşan benim..
gerçekten miii canımm..ben bu resmini daha öncede görmüştüm..bak safımdır ben keklenirim he
evet canımm genc te gösterio kim der bu kız 30 dieevet kuşum bende angelie jolie'yim :)))) senin ruh halin o olabilir doğru bak orda haklısın
Dünürüm ayyy kahverengi çok daha süper geldi şimdi gözüme hee, valla koyu saç daha dinamik daha renkli göteriyor insanı yok yok ben son kararımı verdim sen bu renkte kal bu süpper
dünürüm dur dur hemen kek hamuru şekline dönüşme iyicene bak, bir film karesi geliyormu gözünün önüne
evet canımm genc te gösterio kim der bu kız 30 die
tamam tamam canım demiomm.. hehe bu arada bendede bi hal oldu kocam yakında tv izltmicek ne görsem canım istiogerçekten çıtı pıtı bir genç kız havası olmuş, eşini dinemekte doğru yapmışsın böyle kal canım benim.
kek kek diyip durma valla kalktım kalkıcam şimdi kek yapmaya, asıl benim kalkıp dolma doldurmam lazım, biberleri taa geçen hafta almıştım kıymayı da dün indirdim buzluktan, hepsi beklemekten bir hal oldu, eşim gelmeden yaptım yaptım, yoksa valla kıymada bozulacak, biberlerde pörsüycekben oturmuş burda saç baş göz kılık kıyafet muhabbeti yapıyorum saldım iyice :)))
Sedacm hadi hayırlı olsun yaa topiğe bir heyecan geliyor pazartesiden itibaren desene, bu sıra kimseden hareket yoktu, inşallah birde tutar da içimiz açılır yaa, hepimiz tıkandık kaldık resmen offf.
Bu arada dediğin gibi haa kapalı, ben sabah 10 da pazara gittim saat 14.30 da eve geldim yağmurda 1 tanede simit aldım valla terapi gibi gezdim tozdum yedim, ıslandım, yerlerdeki tezgahlardan incik bocuklara baktım resmen koptum dünadan çok iyi geldi. Benim eşim bu gece gelecek geç vakitte 12 filan. ayyy pazardan neler aldım neler :)))
hadi size iyi seyirler tatlım gelince filmden bahset beğendiysen bizde gidelim.
ayyy çok fena bişey "kırmızı renk", sen tahmin et
al benden de o kadar..bu gün gittim saçıma krepe balyaj denen şeyden yaptırdım sonra baktım çok açık oldu...ama öyle tatlı bi renktiki anlatamam..fakat dikkat çekici birazz.eve geldim köpük boya aldım..oturdum boyadım..kapattım..ama şimdiki hali daha çok hoşuma gitti..güneş vurmuş da açılmış gibi..hani bu boyada olmasaydı gidip kestirecektimm..:))
benim kinini ne zaman geleceği belli değil..
ayyy bende bugün gidip saçlarımı dalgalı yaptırim diye düşündüm ama ben kapalıyım ya, kuaför diyorki sana dalga yaparsam çabuk bozulur eşarbın altında bütün gün, onun için perma yapim diyor, o da çok kıvırcık oluyor diye ben istemiyorum. onun için yine kararsız kaldım oturdum oturduğum yerde. saçlarımıda karamel rengine boyatıyordum, sonra dedimki dur daha orjinal rengine devam edim saçlarıma aklar düşünce nasılsa bol bol boyatıcam diye onuda bıraktım:))) ama makyaj yapınca çok güzel hissettim kendimi, ayy üşenmesemde hergün yapsam keşke yaa, sabahın 7 sinde de sadece kalem çekiyorum okadar, pudra allık dudak kalemi rimel vs uğraşmaya üşeniyorum. ama insanın kendine güveni geliyor yaa, üşenmeme kararı almak istyorum
benimkide bu gece gelecek inşallah, darısı en yakın zamanda başına olsun inşallah kuşumm
ooohhoooo dolma yaptım, puding yaptım, tencereleri yıkadım, puding tenceresinin dibini kaşıkla yedim geldim kimse kalmamış
selam kızlarrr :)
bak şimdi canım puding çekti :26::26:
tatlımmm hoşgeldin ayyy canım yaaa, şuracıkta komşum olsaydın hemen kapını tıklatıp bir kase bırakırdım canım yaa, bende hep kakaolu yapardım bugün değişiklik olsun diye çilekli yaptım, rengi koyu değil diye yiyesimde gelmedi şimdi, kakaolu şeylerin hastasıyım, çikolata canaarı gibi bişeyim
sen nasılsın canım, oğluşunu elinle bir okşa benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?