- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.401
selam kızlarrr :)
bak şimdi canım puding çekti :26::26:
sedacım hoşgeldin tatlım bende o filmi merak ediyorum. elbet birgün izlerim bakalım.
hakkaten insanın kendisini iyi hissetmesi için yapmalı herşeyi, gerçekten şuanda evde tek başımayım ama kendimi çok iyi hissediyorum.
yaa bu kalıcı düzleştirme süper bir fikir, benim saçlarım zaten düz, ama ben istiyorumki hep fönlü gibi ipek gibi dursun istiyorum, kalıcı düzleştirme yapsam öyle olurmu??
birde bebek düşünüyorum diye yaptırmıyorum demişsin bir zararı olurmuki???
bu arada canım çok geçmiş olsun, bu geçirdiğin hastalık bünyeni zayıf düşürdü mutlaka bol meyve ye su iç tatlım
hoşbuldum canım benimm iyiyim hamd olsun sen nasılsın??
bende kakaolu severim.
evde var canım merak etme yaparım ben birazdan..
ne yalan söyleyeyim komşun olmak isterdim..
dolmalar pudingler ohh....
okşadım oğluşumu şuan uyumakla meşgul sanırım
canımm hemen yapalım sana gülüm getirelim. Biliyor musun ben aşılamaya başlıyorm pazartesi günü sanırım iğneleri vurulmaya başlıcam yaa.. seninde çok az kaldı canım sağlıkla gelsin bebiş hazırlıklar falan hepsi tamamdır şimdi.
canımm hemen yapalım sana gülüm getirelim. Biliyor musun ben aşılamaya başlıyorm pazartesi günü sanırım iğneleri vurulmaya başlıcam yaa.. seninde çok az kaldı canım sağlıkla gelsin bebiş hazırlıklar falan hepsi tamamdır şimdi.
teşekkür ederimmm canım benim düşünmeniz yeter ALLAH RAZI OLSUN sizden
okudum biraz biraz canım.
şimdiden hayırlı olsun diyelim.
RABBİm çektiğin sıkıntıların mükafatı olarak bu aşılama son olur da bebeğin mucizevi bi şekilde göbüşüne konar inşallah.
dualarım seninle kuzum...
İNşallah tutar
tatlım çok şükür bende iyiyim Allaha şükür.
eşim şehir dışındaydı 4 gündür 1 saate kadar gelecek Allah nasibederse onu bekliyorum.
yatak çarşaflarını değiştirmem lazım oturdum kaldım miskinleştim :)
oyyy minişimiz uyumuş yaa yerim ben onu kimbilir nasıl bir bebektir, kimbilir sanamı benziyordur babasınamı, nekadar merak ediyorsundur şimdi Allahımmm sağlıkla kucağına alıp doya doya bakmanı nasibetsin rabbim
Canım çok sağol dua eden dillerin dert görmesin. Yer gök dua üzerine demişler Rabbim bilir zamanını belki benimde zamanım gelmiştir. Sende çok kolyacacık br doğum yap sağlıkla al bebeğini kucağına İnşallah canımm..
Ey Hafiz ve Hafiz olan Allahım ! Ne güzel koruyucusun sen.. Ne olur bizleri de her türlü şer ve zarardan muhafaza buyur..
Kem gözden ve nazardan koru Ya Rabbim.. Amin.
Özlem'cim Duanı yatmadan önce okuyacağım inşaAllah... Affına ve rahmetine sığındığımız Mevlam kabul eder ve seni annelikle müjdeler inşaAllah..
Off bu mesajda 10 dk sınırı olma ne var ki..
Yasemin'cim seni koccaman öpüyorummm Dua Dostum, güzel arkadaşım...
Günaydın kızlarrr nasılsınız,kim pazar temizliği yapacaki kim sinemaya gidecek ve kim evde geçirecek????
Özlem ve buket dualarınızı yaptım, inşallah içinizde ve kafanızdaki bebekle ilgili bütün sorular ve sıkıntılar bir an önce gider ve sağlıklı bebişleriniz olur.
İnsanın hayatının her anında bebekle ilgili konuların zihnini doldurması yoruyor, inşallah hepimiz feraha kavuşuruz. Hayatta başka konular varken her an bebek düşünmek, herşeyden o konuyla ilgi bir pay çıkarmak, yoldan geçen bütün hamileleri hiç kaçırmadan hepsine bakıp iç geçirmek, iş arkadaşının hamile olduğunu duyup, hem sevinip hem öfkelenmek ve hem üzülmek, ve sürekli neden diye sormak insanın yorar yıpratır. hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz , inşallah bu beyimizi yiyip bitiren düşüncelerden bir an önce kurtuluruz
Günaydın kızlarrr nasılsınız,kim pazar temizliği yapacaki kim sinemaya gidecek ve kim evde geçirecek????
Özlem ve buket dualarınızı yaptım, inşallah içinizde ve kafanızdaki bebekle ilgili bütün sorular ve sıkıntılar bir an önce gider ve sağlıklı bebişleriniz olur.
İnsanın hayatının her anında bebekle ilgili konuların zihnini doldurması yoruyor, inşallah hepimiz feraha kavuşuruz. Hayatta başka konular varken her an bebek düşünmek, herşeyden o konuyla ilgi bir pay çıkarmak, yoldan geçen bütün hamileleri hiç kaçırmadan hepsine bakıp iç geçirmek, iş arkadaşının hamile olduğunu duyup, hem sevinip hem öfkelenmek ve hem üzülmek, ve sürekli neden diye sormak insanın yorar yıpratır. hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz , inşallah bu beyimizi yiyip bitiren düşüncelerden bir an önce kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?