Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlarrr :)
bak şimdi canım puding çekti :26::26:

canımm hemen yapalım sana gülüm getirelim. Biliyor musun ben aşılamaya başlıyorm pazartesi günü sanırım iğneleri vurulmaya başlıcam yaa.. seninde çok az kaldı canım sağlıkla gelsin bebiş hazırlıklar falan hepsi tamamdır şimdi.

Çok güzeldi yaaa.. Özcan ve Fahriyeyi sevgiliyken yakıştıramazdım birbirlerine ama filmde öyle yakılmışlardı ki keşke yine bir araya gelseler bile dedim. Ağladım çok. Canım daha çok kıcırcık ve dalgalı saçlara yapılıyor ykayınca zaten o ikk güzelliği gidiyor yani senin gibi düz saçta nasıl olur bilmiyorum ama benim saçım banyodan sonra bşle hafif dalgalı kaldığı için nimetti benim için hafif fönle süper oluyordu ki ben fönde 1 saat geçiren biriyim. Gülüm o saçı açmak için kullanılan ilaçlar kimyasal sonuçta deriye uyulanmıyor ama risk almak istemem illa denk gelir çünkü. Valla bugün lahvaltdan başka birşey yemedim hiçbirşey istemitor canım eve gelince de kustuğum için içimi tutsun diye ekmek yedim sadece zaten baş ağrım olunca midem de bulanıyor benim. Şimdi sanırım cips falan yicem başka hiçbirşey canım istemiyor.

Son düzenleme:

tatlım çok şükür bende iyiyim Allaha şükür.
eşim şehir dışındaydı 4 gündür 1 saate kadar gelecek Allah nasibederse onu bekliyorum.
yatak çarşaflarını değiştirmem lazım oturdum kaldım miskinleştim :)
oyyy minişimiz uyumuş yaa yerim ben onu kimbilir nasıl bir bebektir, kimbilir sanamı benziyordur babasınamı, nekadar merak ediyorsundur şimdi Allahımmm sağlıkla kucağına alıp doya doya bakmanı nasibetsin rabbim

teşekkür ederimmm canım benim düşünmeniz yeter ALLAH RAZI OLSUN sizden
okudum biraz biraz canım.
şimdiden hayırlı olsun diyelim.
RABBİm çektiğin sıkıntıların mükafatı olarak bu aşılama son olur da bebeğin mucizevi bi şekilde göbüşüne konar inşallah.
dualarım seninle kuzum...
İNşallah tutar

teşekkür ederimmm canım benim düşünmeniz yeter ALLAH RAZI OLSUN sizden
okudum biraz biraz canım.
şimdiden hayırlı olsun diyelim.
RABBİm çektiğin sıkıntıların mükafatı olarak bu aşılama son olur da bebeğin mucizevi bi şekilde göbüşüne konar inşallah.
dualarım seninle kuzum...
İNşallah tutar

Canım çok sağol dua eden dillerin dert görmesin. Yer gök dua üzerine demişler Rabbim bilir zamanını belki benimde zamanım gelmiştir. Sende çok kolyacacık br doğum yap sağlıkla al bebeğini kucağına İnşallah canımm..

ALLAH kavuştursun canım :))
tembellik yapma değiştir çarşaflarını temiz temiz uyuyun :)))
onun uykusu 5 dakika teyzesi.
inşallah doğduğunda da böyle olmaz :))
aynen en çok onu merak ediyorum kime benziyo diye..
az kaldı artık hazırlıklar tamam onu bekliyoruz.
RABBİm herkese nasip etsinnn İNşallahhh

sedacım cips filan yeme boş mideye hiç iyi gelmez bence. boş kalsın daha iyi yani kuşum, bisküvi filan ye en azından ama öyle yağlı şeyler yeme.

İNşallah canımmmmmmm..
sancılar başladı yavaş yavaş ay sancıları.
böyle sancılar oldukça normal doğumdan korkar oldum açıkçası

Ey Hafiz ve Hafiz olan Allahım ! Ne güzel koruyucusun sen.. Ne olur bizleri de her türlü şer ve zarardan muhafaza buyur..

Kem gözden ve nazardan koru Ya Rabbim.. Amin.

Özlem'cim Duanı yatmadan önce okuyacağım inşaAllah... Affına ve rahmetine sığındığımız Mevlam kabul eder ve seni annelikle müjdeler inşaAllah..

tatlı dillim altın kalplim benim ne kadar güel yazmışsın ayyy sanki böyle o an duan kabul oldu, özlemin göbüşüne bir bebek kondu gibi geldi gözümün önüne. inşalah olacak herşey birgün, sabır sabır sabır....
ben yavaş yavaş çıkayım arkadaşlar öpüyorum hepinizi Allah rahatlık versin

Günaydın kızlarrr nasılsınız,kim pazar temizliği yapacaki kim sinemaya gidecek ve kim evde geçirecek????

Özlem ve buket dualarınızı yaptım, inşallah içinizde ve kafanızdaki bebekle ilgili bütün sorular ve sıkıntılar bir an önce gider ve sağlıklı bebişleriniz olur.

İnsanın hayatının her anında bebekle ilgili konuların zihnini doldurması yoruyor, inşallah hepimiz feraha kavuşuruz. Hayatta başka konular varken her an bebek düşünmek, herşeyden o konuyla ilgi bir pay çıkarmak, yoldan geçen bütün hamileleri hiç kaçırmadan hepsine bakıp iç geçirmek, iş arkadaşının hamile olduğunu duyup, hem sevinip hem öfkelenmek ve hem üzülmek, ve sürekli neden diye sormak insanın yorar yıpratır. hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz , inşallah bu beyimizi yiyip bitiren düşüncelerden bir an önce kurtuluruz

Gülüm ben ki gündür tembellik yapıyorum valla cuma günü de işe gitmedim evde de tembellik yaptım dün de başım ağrıyordu hava kapalıydı canım hiç iş yapmak istemedi sinemaya dün gittik baş ağrısındna öldüm ama seyrettim bugün iyiyim benim temizlik günüm artık eşim çarşıya gitti az işi vardı gelecek pazara gidicez gelicez ev temizlencek, ütü var ayrıca yemek yapılacak akşama kadar durum bu bende yanii. Yarın mesai var ve büyük gün dr gidicem iğnelere başlıcaz.

özlem ve buket dualarınızı okudum canlar rabbim gönlünüzde olan muradınızı versin ve sizi kem gözlerden korusun..

Buket senin için Duamı ettim..

Allah kabul eylesin inşaAllah..

Kem gözden ve bütün kötülüklerden korusun ve umduğuna nail eylesin inşaAllah..

inşallah tatlım inşallah, en hayırlı zamanda Rabbim bebeklerimizi göndersin sıkıntılarımız gitsin. Artık kendi bebeklerimizi sevelim.Annem hep derdi anne olunca anlarsın inşallah annelik duygularını hepimiz yaşarız, yavrularımız için endişe edip, kaygılanma hissini yaşarız. Onlar için gülüp, sevinip onlarla ağlarız bu duyguları tadarız inşallah.

özlem ve buket dularınızı okudum Rabbim kabul eylesin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin evleriniz çocuk kahkalarıyla inlesin, yuvalanız şenlensin inşallah

kızlar adetliyken ayetel kürsi okunur mu diye sorcaktım ki bu gün benim günümmüş.
okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun..
ya ama sanırım ayetel kürsi okunmuyo yaa..ben yarından sonrakileri okuyamam gibime geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…