Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ivvvvvvvvvvvvvvet ben hamiş oldum yaaaaa...darısı sizin de başınıza kızlar....

ay nura... şimdi sen hamiş oldun yaa..böyle bi havalara girdin mi??hani bize karşı yada etrafına karşı demiyorum...hani ben olsam heralde böyle bi havalara girerim galiba, hani görmemişin oğlu olmuş çekmiş pipisini kopartmış hesabı..bende hamileyim diye gerim gerim gezinirmiiyim,, yoksa hiç kimseye bişey belli etmemek için kendi mi mi gizleriiimm..valla ne yapacağım hiç belli olmaz.valla benim neyapacağım belli olmazda sen ne haldesin??
.en son senin kaynanan sana inanmamıştı daha günü gelmedi diye.. şimdi inanıyo mu???

yok kız ya ,ben kendime çok şaşırıyorum ha,hiç öyle diyilim,canım sıkkın,depresif,sinirli bir halde oturuyorum,ya şu hormonlar insanı mutlu olmaya bile izin vermiyor haaa,şöyle mutsuzbir halim var,sevinip çıllık atmama gerekirken çok garibim.inşallah Allah bunu kötü kabul etmez.içimde öyle bir sıkıntı varki,hamileyimi hatırlamıyorum bile.çok kötüyüm dimi???kaynanam yavaş-yavaş kabulleniyor,ama yine de bekleyelim diyor...

ay nura..sibele de dediğim gibi hormoooooooooooonlaaaaaaaaaaaar şekerim hormonlaaaaaaaaaaaaarr..takma kafaya..hormonlarım de geç...

AMAAANNNN bugun neden herkesin neden canı sıkkın gibi.. çünküüü hepiniz hamilesiniz benim de canım sıkkın.. nedeni deeeee hamile olmamam.. bu arada hormon testlerimi yaptırmam lazım adetimin 3.günü bugun ama yaptırmıcam bir dhaa ki aya yaptıracağım.. çünkü bu düşükten sonraki ilk ay.. hormonlarım tam düzene girmemiştir:1 doktora bu düşüncemi de söylediğimde yüzünün şeklini merak ediyorum. rahim filmi içinde beklemeye geçtim dicem.. sanırım yakında git başka doktor bul diyecek bana.. haa yakı alıyorum bu akşamdanda kısmetse yapıştırıyorum.. normalde yakıyı yumurta akı sabun rendesiyle beli ovup sonra bişeye sarıp sonra yakı yapıştırıyorlarmış.. kayınvalide benim yurtdışında bi daha ki aya gelicek kısmetse o yüzden bu ay eşim direk yapıştırıcak.. hayırlısı Allah'tan inşAllah..

canım benim onu bel ağrısı için yapıyodurlar belki..sonuçta yakının birinci amacı o..fiziksel bel ağrılarını gidermek..senin ağrın yokki Allaha şükür..sen bi dene..hayırlı sonuçlar al inşallah.

yakıyı yumurtaları ısıtıp çatlatmaları için yapıştırıyolar bildigim kadarıyle inş. muaffak olur

allahrazı olsun canım aminnn inş.

Melekcigim ne güzel dua etmissin böyle bende Amiin diyorum
Tevhidinide okudm cok sükrü Allahim Kabul etsin Insaallah

Rabbim bugün edeceginiz dualari Hayirli etsin Insaallah.

Hamile kalmak isteyenlere hayirli hamilelik, Hamilelerimize kolay dogum, Dogum yapanlarimiza hayirli bir sekilde yavrularini büyütüp egitmeyi nasip etsin Rabbim Insaallah.

ha bide ev isteyenlere, hayirli yerde hayirli bir ev Insaallah (bu yasemine gitsin)

Amiiin

Kizlar ya bu ne SIKINTI icinizi ferah tutun ya sicaklardan bunalmissinizdir. Güzel düsünün güzel olsun. sucu hormonlariniza atin
Sizler buranin nese kaynagi, dua etmeye tesvik edenlersiniz yapmayin üzüntüye, morel bozukluguna yer vermeyin. kis kis deyin.
abdest alin serinleyin, ferahlayin, gülün, sevinin, sevindirin, beni öpün

Cuma günü bol bol dua etmeli.

Peygamber efendimiz: "Kiyamet gününde her merhalede bana en yakin olaniniz, dünyada bana en cok salat ve selam getireninizdir. Kim cuma günü ve cuma gecesi bana Salatü Selam getirirse, Cenabi hak onun yetmis ahiret ve otuz dünya ihtiyaclarindan olmak üzere yüz hacetini giderir. " buyurmuslardir.

Bu mübarek günde Allah ım inşAllah duyar sesimizi.. Tüm dileyenlere, bizlere ve Melek sana da Allah hayırlıyla inşAllah Yarabbim sağlıklı, vefalı, hayırlı, akıllı evlatlar nasip etsin.. Duanı ettim.. Mevlam kabul eylesin..

canlarım ben geldim en sonunda, bugün topiğe giremedim uzun süre nedense hep hata verdi, zaten bide cumanın yoğunluğüu vardı ancak geldim. şimdi geçmişe dönüyorum görüşürüz

ayy canım bu ebe inşallah senin karşına çıkan bir vesiledir ve onun yaptığı şeylerden ve okuduğun duaların akabinde hamiş olursun. eğer sana faydalı olursa adını adresini herşeyini yaz bende giderim lazım olunca (neden şuanda lazım olmadığını aşağıda anlatacağım, vazgeçtim bu sıra bebekten memekten )
tamam canım benim.. Allah razı olsun senden de inşAllah.. bu topiğin bilgeside sensin.. benim bir iki sorum daha oldu hızır gibi yetiştin hemen.. çok sağol.. Allah gönlüne göre versin inşAllah..
vaooovv buket hanım hocaefendiye bak sen topiğimizin bilgeside olmuş ben yokken havandan da geçilmez şimdik heee
ferrarisini satan bilge vardı ya, bizimkide;
ferrarisini satan buket olsun
canım amin inşallah kabul olur dualarımız hayırlı zamanlarda. çok güzel bir konuya değinmişsin, demekki Alllah içimize veriyor o hissi.
meleğim tesbihini çektim, Allahım ettiğin tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah, ne gzel mübarek cuma günü hepimiz senin için tek yürek olduk
Allah iyiliğini versin yaa iyi bi güldürdün beni, doğru hamileyiz demekki yine hakkaten o smile çok komikmiş ilk defa gördüm sayende
oooo aman ALlahım tam görümce desene, görümce görmiyim ölünce der atalarımız gerçi bende görümceyim arada bi banada diyordur gelinimiz belki
ayy doğru dedin valla ben kesin bi havalşara girerim iyice netleşince, içimden öyle geliyor
bedriyecim hormonları bu ay yaptırmadığın bencede iyi olmuş, ayrıca bu yakıyı en sonunda bende yapıştırıcam ya, hevesimi getiriyorsunuz. ama şimdi değil, şuanda bebek fikrime ara verdim
Kuşum Allah kabul etsin nekadar güzel dualar etmişsin, benide ayrıca belirtmişsin canımsın
doğru diyosun biz niye böyle olduk belkide nazara geldik kem gözlerden ne bilim
ayrıca yazdığın hadisi şerifi not aldım, inşallah haftaya cumaya ilk sayfaya koyacağım, tüm arkadaşlar görüp uygulasın diye Allah razı olsun tekrardan

Arkadaşlar! dün akşam itibari ile ben çocuk isteğime filan çocukla ilgili her türlü faaliyette dahil olmak üzere ara vermeye karar verdim
Sebep; dün iftara abimler geldi 2 yaşında bir kızı var, aman Allahım milli felaket ya, sayabileceğim hertürlü şey var kızda, kudurmuş gibi ya, çok tatlı o ayrı ama çok dayanılmaz birşey. abime dedimki "abi sen evliya olursun bu gidişle, nasıl kızmıyorsun, nasıl sabrediyorsun, parçalayasım geliyor benim dedim" (nekadar vahşi psikopata bağlamışsam artık cinnetten) kendi çocuğun olduğu zaman sabrediyorsun dedi abim, gözüne batmıyor dedi vs vs. ama resmen akşam sinirimden zor uyudum, dövsen anlamaz daha 2 yaşında, bağırsan anlamıyor ağlıyor, ama hertürlü bilmişlik var, mimikler filan o biçim, kocakarı gibi haller yapıyor inatçı falan filan, yani içimdeki çocuk sevgisini isteğini azmini öldürdü arkadaşlar. resmen bugün cuma vakti kendim için dua etmedim, sadece sizler için ettim. kendim içinde dedimki "Allahım ben senden özellikle olsun diye bir isteğim yok artık dedim, sen benim için hayırlı olan zamanı daha iyi bilirsin dedim, anladımki ben daha hazır değilim, tahammülüm sıfır yani, önce içime o sabrı tahammülü koy, ondan sonrada vereceğin zaman sen ver yarabbim ben senin işine karışmıyorum, sana güveniyorum dedim" yani o derece koptum bu mevzuda kızlar, bunda da bir hayır vardır, aklıma şu geldi, belkide ALlah bana henüz vermeyecek, daha beklemem gerekiyor, o yüzden de içimden onun sevgisini alıyordur ben üzülmiyim diye düşündüm yani bana iyilik yapıyordur, ALlah ne yaparsa en iyisini yapar, tamamen ona teslim oldum ben artık, hiçbir dua etmiycem kendim için, sadece "Sen bilirsin, Sen en iyisini en doğru zamanda ver Allahım diycem". yani bendeki son durum bu, hala hamile olmak isteyen arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve bütün dualarımı artık sizlere ediyorum

kız yasemin..bebek olaylarına ara verdim ne demek.. regl mi oldun..
al sana bi kaç tane daha komik yüz koyayımda gül biraz..:125:

Allah'a teslim olmak, neyi ne zaman dilerse iyisini O bilir istediği zamanda bana versin demek çok doğru.. içimden çocuk sevgisini aldı belkide üzilmiyim diyedir diye düşünmende bardağa dolu tarafından bakmandır.. bazı zamanlar bende senin yaşadığın şeyleri yaşadım..
bir anda bazı şeylere ayıyorsun..kafada bi ampül yanıyo ve anlıyosun.misal ben kendimden örnek versem, bu hamilelik olaylarına taa evvelden ilgim alakam vardı ve çok okurdum..okurkende şunları öğrendim..hamilelik planlıyorsanız sigarayı bırakın, stresten uzak durun, folik asit başlayın, dişlerinizi muayene ettirin vs vs.. şimdi ben kendime bakıyorum da ben şu an otuz tane ilaç içiyorum..evvelden daha sağlıklıyom..belkide vücudumun buna ihtiyacı vardı..yoksa ben kendi kendime bu tür uygulamalara başlayamazdım, çünkü hayatında hiç kendisi için bişey yapmış biri değilim..istikrarsızım..sendede bi ayma durumu olmuş dün gece itibariyle..ampül yanmış kafanda.. tahammülüm yoksa nasıl olacak diye düşünmüşsün, hazır olup olmadığını yoklamışsın bu güzel..bende kendime bazen bunu söyledim bundan2-3 sene evvel bi çocuğum olsaydı madden ve manen iyi olmayacaktım..belkide çocuk sağlıksız bi ortamda büyüyecekti..eşimle olan münasebetim çısındanda bunu düşündüm..biliyosunuz evliliğin ilk zamanları zordum..

amma ve lakin yasemincim...bence önce isteyip istemediğine karar vermelisin.sonrada hazır olup olmadığına.. hazır değilim ara verdim diyorsun, bende sana hakkında hayırlısı olsun diyorum...müştak ın hepinize selamıvar..
bende selam eder hasretle gözlerinizden öperim

Buketim canım benim, ne güzel yazmışsın bana sanki karşımda konuşuyorsun gibi hissettim seni.
Bende senin tam tersine hiçbir zaman bir çocuk hayali kurmamış bir insanım biliyormusun, hep benim ögürlüğümü kısıtlayack gözüyle bakardım ben çocuk mevzusuna taa ki 29 yaşıma kadar. ama artık eşim istiyor etraf soruyor vs vs, mantıken vakti geldi demeye başladığım için bebek istemeye bşladım. ve bebeğim olunca nasıl bi hayatımın olacağını düşünmeye bile korktum hep, sadece istedim ama hiç hyalini kurmadım, açıkça korkuyorum hani evlilikten korkulur gibi, çocuklu bir hayattan da korkuyorum sanki. "ilk 6 ay eve hapsolacam, sonrasında hergün hergün kayınvalidemle irtibatta olmak zorunda kalacağım bebeğe bakacağı için, evde klimayı rahat rahat açamıycam vs vs. ama yiede istiyordum yani, bana süpriz olsun diyordum, hiç bunları düşünmiyim şimdi, olduğunda nasılsa bi şekilde alışırım herşey düzene girer diyordum, ama dün tahammülsüzlüğüm sınırlarını gördüm, ama belkide benim çocuğum bana göre huyuma göre ir çocuk olacaktır bilemiyorum. [B]Allah dağına göre kar verir derler[/B] onun için Allah en iyisini bilir, ben artık kendimi yırtmıycam oldu oluyor olsun olmasın vs gibi, nötr yani etkisiz eleman oluyorum ben artık.
bu arada çişimde de bişeyler yüzüyor hamilelik belirtilerim devam ediyor hala bir yandan lekenme tarzı durumum da devam ediyor bugün 4. gün bakalım. belki bu sahurda test yaparım, bu da bu ayki son testim olur çünkü varsa %100 çıkar artık.
öpüyrum canım seni, müştağa selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…