- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
ivvvvvvvvvvvvvvet ben hamiş oldum yaaaaa...darısı sizin de başınıza kızlar....
amin canım.allah razı olsun.
senin için duamı ve tevhidimi okudum.
allah kabul etsin inşallah.
ay nura... şimdi sen hamiş oldun yaa..böyle bi havalara girdin mi??hani bize karşı yada etrafına karşı demiyorum...hani ben olsam heralde böyle bi havalara girerim galiba, hani görmemişin oğlu olmuş çekmiş pipisini kopartmış hesabı..bende hamileyim diye gerim gerim gezinirmiiyim,, yoksa hiç kimseye bişey belli etmemek için kendi mi mi gizleriiimm..valla ne yapacağım hiç belli olmaz.valla benim neyapacağım belli olmazda sen ne haldesin??
.en son senin kaynanan sana inanmamıştı daha günü gelmedi diye.. şimdi inanıyo mu???
yok kız ya ,ben kendime çok şaşırıyorum ha,hiç öyle diyilim,canım sıkkın,depresif,sinirli bir halde oturuyorum,ya şu hormonlar insanı mutlu olmaya bile izin vermiyor haaa,şöyle mutsuzbir halim var,sevinip çıllık atmama gerekirken çok garibim.inşallah Allah bunu kötü kabul etmez.içimde öyle bir sıkıntı varki,hamileyimi hatırlamıyorum bile.çok kötüyüm dimi???kaynanam yavaş-yavaş kabulleniyor,ama yine de bekleyelim diyor...
AMAAANNNN bugun neden herkesin neden canı sıkkın gibi.. çünküüü hepiniz hamilesinizbenim de canım sıkkın.. nedeni deeeee hamile olmamam.. bu arada hormon testlerimi yaptırmam lazım adetimin 3.günü bugun ama yaptırmıcam bir dhaa ki aya yaptıracağım.. çünkü bu düşükten sonraki ilk ay.. hormonlarım tam düzene girmemiştir:1 doktora bu düşüncemi de söylediğimde yüzünün şeklini merak ediyorum. rahim filmi içinde beklemeye geçtim dicem.. sanırım yakında git başka doktor bul diyecek bana.. haa yakı alıyorum bu akşamdanda kısmetse yapıştırıyorum.. normalde yakıyı yumurta akı sabun rendesiyle beli ovup sonra bişeye sarıp sonra yakı yapıştırıyorlarmış.. kayınvalide benim yurtdışında bi daha ki aya gelicek kısmetse o yüzden bu ay eşim direk yapıştırıcak.. hayırlısı Allah'tan inşAllah..
canım benim onu bel ağrısı için yapıyodurlar belki..sonuçta yakının birinci amacı o..fiziksel bel ağrılarını gidermek..senin ağrın yokki Allaha şükür..sen bi dene..hayırlı sonuçlar al inşallah.
allahrazı olsun canım aminnn inş.
allahım şu mübarek günde ve güzel cumada benim için dua eden kardeşlerimin gönül murtaları ver yarabbim peygamber efendimiz s.a.v. araya koyarak senden istiyorum yarabbim bu güzel peygamberin hatırına ve bu mübarek günlerin hürmetine benim için dua eden kardeşlerime bende dua isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına saygılı dinine bağlı evlatlar nasip eyle yarabbim inş. içinde benim yuvamada nasip eyle yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim muhammed ümmetinin sıkıntıları gider dualarını kabul eyle günahları affeyle allahımm (amin)
allahım şu mübarek günde ve güzel cumada benim için dua eden kardeşlerimin gönül murtaları ver yarabbim peygamber efendimiz s.a.v. araya koyarak senden istiyorum yarabbim bu güzel peygamberin hatırına ve bu mübarek günlerin hürmetine benim için dua eden kardeşlerime bende dua isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına saygılı dinine bağlı evlatlar nasip eyle yarabbim inş. içinde benim yuvamada nasip eyle yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim muhammed ümmetinin sıkıntıları gider dualarını kabul eyle günahları affeyle allahımm (amin)
ayy canım bu ebe inşallah senin karşına çıkan bir vesiledir ve onun yaptığı şeylerden ve okuduğun duaların akabinde hamiş olursun. eğer sana faydalı olursa adını adresini herşeyini yaz bende giderim lazım oluncabedriyeydi galiba karıştırıyorsam kusura bakma benim hikeyemi okudunmu bilmiyorum ama beş kayıbım var beşinci kayptan sonra bi ebe kadına gittim bana senin rahmin ters ve rahim duvarında küçük kisteler var bunlar bebeğini zehirliyor dedi rahmin ters olduğu içinde bebek tutunamıyor düşüyor dedi rahmin ters olduğunu ve kisim olduğun biliyordum ama bunların önemli olmadığını söylemişti doktorlar ama bu kadın israrla bunlardan dedi karnımdan bişeyler yaparak rahmi düzeltti sırtımada yakı yapıştırdı 4gün kalsın banyo yap sonra çıkar dedi bunun yanında bitkisel ilaçlar verdi kis için ve hücrelerin yenilenmesi için ayrı eten "sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber.vela havle vela guvvete illa billahil aliyyül azimi"sabah akşam yüz tane çekmemi istedi uzun lafın kısaı dene bence zarasız bişey
vaooovv buket hanım hocaefendiye bak sen topiğimizin bilgeside olmuş ben yokkentamam canım benim.. Allah razı olsun senden de inşAllah.. bu topiğin bilgeside sensin.. benim bir iki sorum daha oldu hızır gibi yetiştin hemen.. çok sağol.. Allah gönlüne göre versin inşAllah..
canım amin inşallah kabul olur dualarımız hayırlı zamanlarda. çok güzel bir konuya değinmişsin, demekki Alllah içimize veriyor o hissi.ne kadar güsel dualar var ilk sayfada ALLAHIM dualarımızı kabul eder insALLAH
isteyen herkese nasip etsin bu hasreti çekmek çok zor(((((((((insan hiç yasamadı bi duyguyu
neden bu kadar çok ister neden bunun için bu kadar üzülür aglar
meleğim tesbihini çektim, Allahım ettiğin tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah, ne gzel mübarek cuma günü hepimiz senin için tek yürek oldukallahım şu mübarek günde ve güzel cumada benim için dua eden kardeşlerimin gönül murtaları ver yarabbim peygamber efendimiz s.a.v. araya koyarak senden istiyorum yarabbim bu güzel peygamberin hatırına ve bu mübarek günlerin hürmetine benim için dua eden kardeşlerime bende dua isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına saygılı dinine bağlı evlatlar nasip eyle yarabbim inş. içinde benim yuvamada nasip eyle yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim muhammed ümmetinin sıkıntıları gider dualarını kabul eyle günahları affeyle allahımm (amin)
ne oluyor ay bugün herkes depresif herkes sıkıntılı..benimde kafam bozuk zaten...ne oldu bize böyle...yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepimiz birden hamilemiyiz..
canım çok sıkılıyo zaten müştakı çağıriyimde iki takla atsın göbek atsın bişeyler yapsın da keyfim yerine gelsin..:84: (ay şuna çok gülüyorum..çok komik:125:
oooo aman ALlahım tam görümce desene, görümce görmiyim ölünce der atalarımızamin inşallllllllllllllllllllllllllllllah....
kızlar ben de aynen öyleyim,çok halsizim ve depresif bir halim var,hiç bir şey yapmak istemiyorum,sadece uyumak istiyorum ama uykumda yok,havalar da çok sıcak,canım çok sıkılıyor,üstünü-üstlük bir azdan görümcem ve 13yaşındakı oğlu gelecek,hiç onları kaldırıcak halim yok vallaha,hem de öyle bir kadlnki,geldiyinde bir iş yapmaz,bir fincanı burdan oraya koymaz,sadece kanepeye yayılır,leptopu kucağına koyar,hizmetçisi Aynur da onun hizmetinde olur,yaaaaaaaaaa çok sinirleniyorum ya,neden geliyor yaaaaaaaaaa,nefet ediyorum ondannnnnnnnnnnnnn,gelmesin ya,havada çok sıcak,gendimi zor idare ediyom vallaha....inşallah cuma günü olduğu için bir azdam düzeliriz,Allah içimizi ferahlatsın....
ayy doğru dedin valla ben kesin bi havalşara girerim iyice netleşince, içimden öyle geliyoray nura... şimdi sen hamiş oldun yaa..böyle bi havalara girdin mi??hani bize karşı yada etrafına karşı demiyorum...hani ben olsam heralde böyle bi havalara girerim galiba, hani görmemişin oğlu olmuş çekmiş pipisini kopartmış hesabı..bende hamileyim diye gerim gerim gezinirmiiyim,, yoksa hiç kimseye bişey belli etmemek için kendi mi mi gizleriiimm..valla ne yapacağım hiç belli olmaz.valla benim neyapacağım belli olmazda sen ne haldesin??
.en son senin kaynanan sana inanmamıştı daha günü gelmedi diye.. şimdi inanıyo mu???
bedriyecim hormonları bu ay yaptırmadığın bencede iyi olmuş, ayrıca bu yakıyı en sonunda bende yapıştırıcam ya, hevesimi getiriyorsunuz. ama şimdi değil, şuanda bebek fikrime ara verdimAMAAANNNN bugun neden herkesin neden canı sıkkın gibi.. çünküüü hepiniz hamilesinizbenim de canım sıkkın.. nedeni deeeee hamile olmamam.. bu arada hormon testlerimi yaptırmam lazım adetimin 3.günü bugun ama yaptırmıcam bir dhaa ki aya yaptıracağım.. çünkü bu düşükten sonraki ilk ay.. hormonlarım tam düzene girmemiştir:1 doktora bu düşüncemi de söylediğimde yüzünün şeklini merak ediyorum. rahim filmi içinde beklemeye geçtim dicem.. sanırım yakında git başka doktor bul diyecek bana.. haa yakı alıyorum bu akşamdanda kısmetse yapıştırıyorum.. normalde yakıyı yumurta akı sabun rendesiyle beli ovup sonra bişeye sarıp sonra yakı yapıştırıyorlarmış.. kayınvalide benim yurtdışında bi daha ki aya gelicek kısmetse o yüzden bu ay eşim direk yapıştırıcak.. hayırlısı Allah'tan inşAllah..
Kuşum Allah kabul etsin nekadar güzel dualar etmişsin, benide ayrıca belirtmişsin canımsınRabbim bugün edeceginiz dualari Hayirli etsin Insaallah.
Hamile kalmak isteyenlere hayirli hamilelik, Hamilelerimize kolay dogum, Dogum yapanlarimiza hayirli bir sekilde yavrularini büyütüp egitmeyi nasip etsin Rabbim Insaallah.
ha bide ev isteyenlere, hayirli yerde hayirli bir ev Insaallah (bu yasemine gitsin)
Amiiin
Kizlar ya bu ne SIKINTI icinizi ferah tutun ya sicaklardan bunalmissinizdir. Güzel düsünün güzel olsun. sucu hormonlariniza atin
Sizler buranin nese kaynagi, dua etmeye tesvik edenlersiniz yapmayin üzüntüye, morel bozukluguna yer vermeyin. kis kis deyin.
abdest alin serinleyin, ferahlayin, gülün, sevinin, sevindirin, beni öpün
Cuma günü bol bol dua etmeli.
Peygamber efendimiz: "Kiyamet gününde her merhalede bana en yakin olaniniz, dünyada bana en cok salat ve selam getireninizdir. Kim cuma günü ve cuma gecesi bana Salatü Selam getirirse, Cenabi hak onun yetmis ahiret ve otuz dünya ihtiyaclarindan olmak üzere yüz hacetini giderir. " buyurmuslardir.
Arkadaşlar! dün akşam itibari ile ben çocuk isteğime filan çocukla ilgili her türlü faaliyette dahil olmak üzere ara vermeye karar verdim
Sebep; dün iftara abimler geldi 2 yaşında bir kızı var, aman Allahım milli felaket ya, sayabileceğim hertürlü şey var kızda, kudurmuş gibi ya, çok tatlı o ayrı ama çok dayanılmaz birşey. abime dedimki "abi sen evliya olursun bu gidişle, nasıl kızmıyorsun, nasıl sabrediyorsun, parçalayasım geliyor benim dedim" (nekadar vahşi psikopata bağlamışsam artık cinnetten) kendi çocuğun olduğu zaman sabrediyorsun dedi abim, gözüne batmıyor dedi vs vs. ama resmen akşam sinirimden zor uyudum, dövsen anlamaz daha 2 yaşında, bağırsan anlamıyor ağlıyor, ama hertürlü bilmişlik var, mimikler filan o biçim, kocakarı gibi haller yapıyorinatçı falan filan, yani içimdeki çocuk sevgisini isteğini azmini öldürdü arkadaşlar. resmen bugün cuma vakti kendim için dua etmedim, sadece sizler için ettim. kendim içinde dedimki "Allahım ben senden özellikle olsun diye bir isteğim yok artık dedim, sen benim için hayırlı olan zamanı daha iyi bilirsin dedim, anladımki ben daha hazır değilim, tahammülüm sıfır yani, önce içime o sabrı tahammülü koy, ondan sonrada vereceğin zaman sen ver yarabbim ben senin işine karışmıyorum, sana güveniyorum dedim" yani o derece koptum bu mevzuda kızlar, bunda da bir hayır vardır, aklıma şu geldi, belkide ALlah bana henüz vermeyecek, daha beklemem gerekiyor, o yüzden de içimden onun sevgisini alıyordur ben üzülmiyim diye düşündüm yani bana iyilik yapıyordur, ALlah ne yaparsa en iyisini yapar, tamamen ona teslim oldum ben artık, hiçbir dua etmiycem kendim için, sadece "Sen bilirsin, Sen en iyisini en doğru zamanda ver Allahım diycem". yani bendeki son durum bu, hala hamile olmak isteyen arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve bütün dualarımı artık sizlere ediyorum
Arkadaşlar! dün akşam itibari ile ben çocuk isteğime filan çocukla ilgili her türlü faaliyette dahil olmak üzere ara vermeye karar verdim
KUZUUMMMMM sen neye hazır değilmişsin söyle bakemm.. bişey diyeyim mi? Genelde bebek sahibi olanlar heep erteleyenler.. bu ay olmasada bi daha ki aya demek ki hamile kalıcak dedim okurkenöncelikle hakkında hayırlısı.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşAllah.. o minik kız çocuğu farklı bir birey, kısmetse sana bahşedilen başka bir birey olucak.. belki seninki çok uslu bir beyefendi olucak .. ben hamileleri gördüğümde yüreğim ağzıma geliyordu nasıl geziyorlar içlerinde canlı varken diyordum, doğum asla yapamam ölmek istiyoruuummm diyordum, bu liste upuzundu.. dış-düşük derken bugunlerde hazır hissediyorum herşeye kendimi.. her ne kadar rahim filmi çektiremesemde normal doğum da yaparım diyorum:18: hazırım çok hazırım diye haykırıyorum göklere.. bugun bile dedim demek ki buydu içime gelmesi gereken his.. ve artık olumlu düşünüyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun.. dün bir yazı okumuştum bu formda 2010 yılında bir arkadaşımız yazmış (inşAllah kavuşmuştur bebeğine..)
"[Hani o yuvarlak güzel kalçalarımız var ya, yağ onlar. Hamilelikte artan enerji ihtiyacını karşılamak için. Hani cildimiz çok güzel ya, esnek ve pürüzsüz? Davul gibi olup sonra düzelelim diye. Hani cin gibiyiz ya, gözümüzden birşey kaçmaz, hani sesleri çok iyi duyarız, hani adeta 2 saniye sonra olacakları biliriz, hissederiz, yavrumuzu koruyup kollamak için. Hani vara yoğa içlenir ağlarız ya; henüz kendini anlatamayan yavrumuzu anlayıp empati kurabilelim diye. Hepimizde var bunlar, bunlar olduğu için kadınız, kadın olduğumuz için bunlar var. Bunlar bizde olduğu için anne olacağız. anne olacağımız için bunlar var[/COLOR]"
Allah'a teslim olmak, neyi ne zaman dilerse iyisini O bilir istediği zamanda bana versin demek çok doğru.. içimden çocuk sevgisini aldı belkide üzilmiyim diyedir diye düşünmende bardağa dolu tarafından bakmandır.. bazı zamanlar bende senin yaşadığın şeyleri yaşadım..
bir anda bazı şeylere ayıyorsun..kafada bi ampül yanıyo ve anlıyosun.misal ben kendimden örnek versem, bu hamilelik olaylarına taa evvelden ilgim alakam vardı ve çok okurdum..okurkende şunları öğrendim..hamilelik planlıyorsanız sigarayı bırakın, stresten uzak durun, folik asit başlayın, dişlerinizi muayene ettirin vs vs.. şimdi ben kendime bakıyorum da ben şu an otuz tane ilaç içiyorum..evvelden daha sağlıklıyom..belkide vücudumun buna ihtiyacı vardı..yoksa ben kendi kendime bu tür uygulamalara başlayamazdım, çünkü hayatında hiç kendisi için bişey yapmış biri değilim..istikrarsızım..sendede bi ayma durumu olmuş dün gece itibariyle.. ampül yanmış kafanda.. tahammülüm yoksa nasıl olacak diye düşünmüşsün, hazır olup olmadığını yoklamışsın bu güzel..bende kendime bazen bunu söyledim bundan2-3 sene evvel bi çocuğum olsaydı madden ve manen iyi olmayacaktım..belkide çocuk sağlıksız bi ortamda büyüyecekti..eşimle olan münasebetim çısındanda bunu düşündüm..biliyosunuz evliliğin ilk zamanları zordum..
amma ve lakin yasemincim...bence önce isteyip istemediğine karar vermelisin.sonrada hazır olup olmadığına.. hazır değilim ara verdim diyorsun, bende sana hakkında hayırlısı olsun diyorum...müştak ın hepinize selamıvar..
bende selam eder hasretle gözlerinizden öperim
KUZUUMMMMM sen neye hazır değilmişsin söyle bakemm.. bişey diyeyim mi? Genelde bebek sahibi olanlar heep erteleyenler.. bu ay olmasada bi daha ki aya demek ki hamile kalıcak dedim okurkenöncelikle hakkında hayırlısı.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşAllah.. o minik kız çocuğu farklı bir birey, kısmetse sana bahşedilen başka bir birey olucak.. belki seninki çok uslu bir beyefendi olucak .. ben hamileleri gördüğümde yüreğim ağzıma geliyordu nasıl geziyorlar içlerinde canlı varken diyordum, doğum asla yapamam ölmek istiyoruuummm diyordum, bu liste upuzundu.. dış-düşük derken bugunlerde hazır hissediyorum herşeye kendimi.. her ne kadar rahim filmi çektiremesemde normal doğum da yaparım diyorum:18: hazırım çok hazırım diye haykırıyorum göklere.. bugun bile dedim demek ki buydu içime gelmesi gereken his.. ve artık olumlu düşünüyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun.. dün bir yazı okumuştum bu formda 2010 yılında bir arkadaşımız yazmış (inşAllah kavuşmuştur bebeğine..)
"[Hani o yuvarlak güzel kalçalarımız var ya, yağ onlar. Hamilelikte artan enerji ihtiyacını karşılamak için. Hani cildimiz çok güzel ya, esnek ve pürüzsüz? Davul gibi olup sonra düzelelim diye. Hani cin gibiyiz ya, gözümüzden birşey kaçmaz, hani sesleri çok iyi duyarız, hani adeta 2 saniye sonra olacakları biliriz, hissederiz, yavrumuzu koruyup kollamak için. Hani vara yoğa içlenir ağlarız ya; henüz kendini anlatamayan yavrumuzu anlayıp empati kurabilelim diye. Hepimizde var bunlar, bunlar olduğu için kadınız, kadın olduğumuz için bunlar var. Bunlar bizde olduğu için anne olacağız. anne olacağımız için bunlar var[/COLOR]"
Bedriyecimm tatlım benim nekadargüzel yazmışsın, doğru söylüyorsun, o farklı bir birey, benim çocuğumda farklı bir kişilik olacak. Bu aklıma yattıbütün çocuklr böyle olacak diye br kural yok tabi. bide ben çok yeni yeni bu bebek olayına konsantre olmaya çalışan birisiyim, yani yukarda bukete anlattığım gibi, bu yaşıma kadar ne ağzıma aldım, nede içimden geçirdim bir çocuğum olsun diye. olmasın istedim hep. bazende diyorumki, hep "istemem , istemem" dediğim için Allah bana öncelikle bi onun yokluğunu hssettirecek olsun olsun diye yalvartacak ki kıymetini anlıyayım gelince! inan bazende aklıma bu gelmiyor değil. çünkü bn evlenmeden önce de hep evliliği istemem aman ben evlenmiycem diyen bir tiptim. kimse ağzını açıpta bana birini söyleyemezdi. ama son zamanlarda artık ede kalma hissi, artık evlenmek isteği, vs vs birsürü evlenmek için sebepler bulmaya başladım ve çok istemiştim, dualar etmiştim ki eşim çıktı karşıma. şimdi o yüzden çok kıymetli o benim için. ama ben istemezken karşım çıkıp bi şekilde evlendirilseydik gözüme bukadar kıymetli gelmeyecekti.
Ayrıca o alıntı yaptığın yazı gerçekten çok güzelmiş, inşallah bebeği olmuştur, anneliği yürekten hisseden bir kızmış helal olsun. ama eminimki bende anne olunca içime o hisler o tahammül, o sabır, o şefkat, gelecek hemde fazlasıyla.
Çok sağol canım benim yaa ne güzel uzun uzun yazmışsın, fikirler vermişsin moral vermişsin, inan etkileniyorum bu gzel yazılarınızdan olumlu yönde.Allah razı olsun canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?