- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.421
ayyy çok fena bişey "kırmızı renk", sen tahmin et
özlemim dualarını okudum.Allah tez zamanda ne muradın varsa versin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
Ey Hafiz ve Hafiz olan Allahım ! Ne güzel koruyucusun sen.. Ne olur bizleri de her türlü şer ve zarardan muhafaza buyur..
Kem gözden ve nazardan koru Ya Rabbim.. Amin.
Özlem'cim Duanı yatmadan önce okuyacağım inşaAllah... Affına ve rahmetine sığındığımız Mevlam kabul eder ve seni annelikle müjdeler inşaAllah..
tatlı dillim altın kalplim benim ne kadar güel yazmışsın ayyy sanki böyle o an duan kabul oldu, özlemin göbüşüne bir bebek kondu gibi geldi gözümün önüne. inşalah olacak herşey birgün, sabır sabır sabır....
ben yavaş yavaş çıkayım arkadaşlar öpüyorum hepinizi Allah rahatlık versin
Günaydın kızlarrr nasılsınız,kim pazar temizliği yapacaki kim sinemaya gidecek ve kim evde geçirecek????
Özlem ve buket dualarınızı yaptım, inşallah içinizde ve kafanızdaki bebekle ilgili bütün sorular ve sıkıntılar bir an önce gider ve sağlıklı bebişleriniz olur.
İnsanın hayatının her anında bebekle ilgili konuların zihnini doldurması yoruyor, inşallah hepimiz feraha kavuşuruz. Hayatta başka konular varken her an bebek düşünmek, herşeyden o konuyla ilgi bir pay çıkarmak, yoldan geçen bütün hamileleri hiç kaçırmadan hepsine bakıp iç geçirmek, iş arkadaşının hamile olduğunu duyup, hem sevinip hem öfkelenmek ve hem üzülmek, ve sürekli neden diye sormak insanın yorar yıpratır. hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz , inşallah bu beyimizi yiyip bitiren düşüncelerden bir an önce kurtuluruz
özlem ve buket dualarınızı okudum canlar rabbim gönlünüzde olan muradınızı versin ve sizi kem gözlerden korusun..
özlem ve buket dularınızı okudum Rabbim kabul eylesin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin evleriniz çocuk kahkalarıyla inlesin, yuvalanız şenlensin inşallah
Merhabalar nasılsınız buket özlem surelri okudum allahım kabul etsin gönlünüzden geçenler hakkınızda hayırlısı ise size versin
sağol canım Allah razı olsun, rabim seninde gönlünden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah
rabiacım canım benim ayyy özlettin kendini yahu nerelerdesin sen tatlım, ben çıktıktan 10 dk sonra gelmişsin tüh karşılaşamadık...selamünaleyküm hayırlı akşamlar herkese
canım geç olsada günaydın, sabah kalktım dışarı çıktık börek yedik, arkasından lcw ye gittim orda bi etek vardı bitmeden hemen alayım dedim aldım çok şükür, bi tanede pembe cüzdan aldım eve döndük, geldim çarşafları değiştirdim beyaazları makinaya attım, çorba yaptım, işte 1 saat sonra çamaşırları asıp kayınvalideme gidicem bi görüneyim kadıncağıza. akşamda annemler kahve içmeye gelecek, bugün böyle işte çok şükür, bakalım sen neler yapıyorsun, akşam girince sende yaz günün özetiniGünaydın kızlarrr nasılsınız,kim pazar temizliği yapacaki kim sinemaya gidecek ve kim evde geçirecek????
Özlem ve buket dualarınızı yaptım, inşallah içinizde ve kafanızdaki bebekle ilgili bütün sorular ve sıkıntılar bir an önce gider ve sağlıklı bebişleriniz olur.
İnsanın hayatının her anında bebekle ilgili konuların zihnini doldurması yoruyor, inşallah hepimiz feraha kavuşuruz. Hayatta başka konular varken her an bebek düşünmek, herşeyden o konuyla ilgi bir pay çıkarmak, yoldan geçen bütün hamileleri hiç kaçırmadan hepsine bakıp iç geçirmek, iş arkadaşının hamile olduğunu duyup, hem sevinip hem öfkelenmek ve hem üzülmek, ve sürekli neden diye sormak insanın yorar yıpratır. hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz , inşallah bu beyimizi yiyip bitiren düşüncelerden bir an önce kurtuluruz
canım benim hayırlı pazarlr, demin senin dualarını okudum, her alanda çok detaylıca dua ettim sana kuşum, rabbim kabul eder inşallah, önce sağlık sonra huzur nasibetsin, sonrada bunların süsü çiçeği olarak bir evlat verir Allahım inşallah... adetliyken ayetel kürsi okunmaz bitaneciğim kuranı kerimde geçiyor ya, ayet olduğu için okuma kuşum. bitince topluca okursun.kızlar adetliyken ayetel kürsi okunur mu diye sorcaktım ki bu gün benim günümmüş.
okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun..
ya ama sanırım ayetel kürsi okunmuyo yaa..ben yarından sonrakileri okuyamam gibime geliyo..
coktandir görüsemedik sizleri özledim. islerim yogundu bide bi SIKINTIM vardi cok sükür onu da atlattik sanirim sizlerin duasiyla cogu dertleri üzüntüleri atlati geride birakiyorum
cok sagolun. Allah hepinizden razi olsun ve tüm dualarinizi hayirlisiyla en güzel sekilde nasip etsin Insaallah
tatlım hoşgeldin, hayırdır inşallah ne sıkıntın vardı, çok şükür atlatmışsın bari, Allah birdaha dert verip derman aratmasın hiçbirimize.
canim esimle bi SiKINTIM vardi. kendisinin bana yaptigi yanlisi kirmadan nasil söyleyip,nasil konusabiliriz diye dertleniyordum ama hamd olsun davranislarimdan yüz ifademden anladi bi durum oldugunu ve zorla söyle bana ne oldugunu dedi bende acik acik söyledim konustuk, baristik, özür diledi aglastik devamini söyleyeyimmi....
cok sükür hal oldu Rabbim bizi tekrardan birbirimize bagladi ve sevgimizden 1gram eksilmedi hamd olsun.böyle iste
sen iyisin degilmi gecmis cok birikmis okuyamayacagim. güzel haberler varmi söyle göbeklisinden
ayy canım beni yaa inanki çok sevindim, Allah herşeyi yolna koyup sizi birbirinize bağlamış yine binlerce şükür canım benim, Rabbim hiçbirimizin eşleriyle aile huzuruyla imtihan etmesin. Onlar bizim herşeyimiz rabbim ağzımızın tadını yuvamızın huzurunu hep bizlere bağışlasın inşallah. devamında da inşallah bebek için bir temel taşı atılmıştır diye düşünüyorum kuşum
canım benim azıcık durulduk göbüş haberimiz yok, ama en kısa zamanda sağlıklı haberler müjdeler verecek rabbim, üserimizdeki nazarları ağırlıkları kaldırıyoruz bu ay dualarımızla inşallah, akabinde bebişler gelip bize ağırlk yapacak hayırlısıyla
Amiiin canim Amiiin. Rabbim kimseyi esiyle, cocuklariyla, anne baba kardesleyriyle sinamasin, e geriye ne kaldi bilmiyorum. Ama gercekten kizlar sorunla karsi karsiya oldugunuzda muhakkak esinizle konusun onun sizi anlayacaginizdan emin olun ve nasil konustugunuza dikkat edin kendisine kizginsaniz hemen degil sakinlestiginizde saglikli düsünerek konusun. Rabbim herkesi ailesiyle mutlu etsin Insaallah
bide yasemincigim devaminda birsey olmadi cünkü bende asiri derecede bi kasinti var alt bölgemde esimede gecsin istemedim o yüzden sandigin gibi aramizda birsey olmadi cok masum bir yakinlasma oldusanirim biraz ballandirarak anlattim yanlis anlamalara sebep oldu. kasintim hala var ya napacam bilmiyorum akinti ile baslamisti sanki idrar gibi akiyordu ama koku yok birde afedersin büyük tuvalateimi yaparkende yaptiktan sonrada bi agri var arkada sorma hemen peceteyle silmeleyim cok yaniyor. doktora gitmeliyim yaaa
aminnn canım amin diyorum dualarına.
Hemen git dr a canım ihmal etme çünkü o tip mantar veya mikrobik durumlar spermleri öldürüyormuş. çok basit bişey değil yani tatlım biran evvel ilaç versin de iç bitsin şu sıkıntı.
evet ya ben bu kasintidan evvelde mide bulantisi ates ishal rahatsizliklari gecirdim bu virusdan sonra olmus olabilir bu bakteriler ben yarin bi randevu alayim doktordan. tahmin etmistim böyle birsey olabilecegini ama ha gecer ha gecti dedim 1 haftaya yakin böyleyim. hani tuvalete cikma sorunumda yok ama her ikiside agrili ve yaniyor:18::18:
ben dualari bastan senin gününe kadar okudum canim. Rabbim kabul etsin Insaallah. günüde okuyamiyorum arkadaslar HAKKINIZI HELAL EDIN. bugün yine kaldigim yerden devam edecegim Insaallah
Al canım aman sağlık konularını artık ihmal etme lüksümüz yok bu bebişlerden dolayı :)
Allah kabul etsin dualarını inşallah, bende geçen ay sona doğru toptan okumaya başladım ama baktım öyle huzur hissedemedim, herkesinkini gününde okuyorum busefer. ama tabi adet günüm gelince o sırada günü gelecek olanları mecburen toplu okurum olsun okadar.
çamaşırlarım çıktı makinadan ben bi onları asayım tatlım müsadenle çıkıyorum sonrada kayınvalideme gideceğim. Allaha emanet ol, yine gel sık sık konuşalım özlemişim yaa
benim calismalar bitti canim beklemedeyim Rabbim neylerse güzel eyler bekleyelim beraber görelim safak 5
ama bende kasinti ve yanma var sanirim önce bu tedavi edilmesi gerekir. Hayirlisi olsun hepimiz icin Insaallah
islerimi erken bitirebilirsem gelmeye calisacagim özledim sohbetinizi simdi bane müsade öpüldünüz
rabbım sızı nazarlardan korusun en yakın zmanada hamış kalırsınız ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?