Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Merhabalar nasılsınız buket özlem surelri okudum allahım kabul etsin gönlünüzden geçenler hakkınızda hayırlısı ise size versin

ayyy çok fena bişey "kırmızı renk", sen tahmin et

tahmin ettim zaten ondan sordum,doğrumu tahmin etmişim diye bendemi alsam şöyle kırmızı bi tane

özlemim dualarını okudum.Allah tez zamanda ne muradın varsa versin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

sağol buketim Allah razı olsun,rabbim senin gönlündeki muradınıda versin inşallah tez zamanda

sağol canım Allah razı olsun,inşallah rabbim sanada hayırlı bir eş ardındanda hayırlı bir evlat nasip eder.

inşallah canım birgün o da olacak

sağol canım Allah razı olsun geçecek sıkıntılarımızın hepsi bizlerde çıkacağız feraha,rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

özlem ve buket dualarınızı okudum canlar rabbim gönlünüzde olan muradınızı versin ve sizi kem gözlerden korusun..

amiin canım, sağol Allah razı olsun rabbim hepimizi korusun kem gözlerden,sanada sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah

özlem ve buket dularınızı okudum Rabbim kabul eylesin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin evleriniz çocuk kahkalarıyla inlesin, yuvalanız şenlensin inşallah

amiiin inşallah hepimizin evleri şenlenir çocuk sesleriyle,rabbim kimsenin evini çocuk sesine hasret bırakmasın,rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

buketim dualarını okudum canım,rabbim sana tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip eder inşallah,rabbim üzerindeki kem gözleri uzaklaştırır ve seni biran önce feraha kavuşturur inşallah.

selamünaleyküm hayırlı akşamlar herkese
rabiacım canım benim ayyy özlettin kendini yahu nerelerdesin sen tatlım, ben çıktıktan 10 dk sonra gelmişsin tüh karşılaşamadık...
canım geç olsada günaydın, sabah kalktım dışarı çıktık börek yedik, arkasından lcw ye gittim orda bi etek vardı bitmeden hemen alayım dedim aldım çok şükür, bi tanede pembe cüzdan aldım eve döndük, geldim çarşafları değiştirdim beyaazları makinaya attım, çorba yaptım, işte 1 saat sonra çamaşırları asıp kayınvalideme gidicem bi görüneyim kadıncağıza. akşamda annemler kahve içmeye gelecek, bugün böyle işte çok şükür, bakalım sen neler yapıyorsun, akşam girince sende yaz günün özetini

canım benim hayırlı pazarlr, demin senin dualarını okudum, her alanda çok detaylıca dua ettim sana kuşum, rabbim kabul eder inşallah, önce sağlık sonra huzur nasibetsin, sonrada bunların süsü çiçeği olarak bir evlat verir Allahım inşallah... adetliyken ayetel kürsi okunmaz bitaneciğim kuranı kerimde geçiyor ya, ayet olduğu için okuma kuşum. bitince topluca okursun.

coktandir görüsemedik sizleri özledim. islerim yogundu bide bi SIKINTIM vardi cok sükür onu da atlattik sanirim sizlerin duasiyla cogu dertleri üzüntüleri atlati geride birakiyorum
cok sagolun. Allah hepinizden razi olsun ve tüm dualarinizi hayirlisiyla en güzel sekilde nasip etsin Insaallah

tatlım hoşgeldin, hayırdır inşallah ne sıkıntın vardı, çok şükür atlatmışsın bari, Allah birdaha dert verip derman aratmasın hiçbirimize.

tatlım hoşgeldin, hayırdır inşallah ne sıkıntın vardı, çok şükür atlatmışsın bari, Allah birdaha dert verip derman aratmasın hiçbirimize.

canim esimle bi SiKINTIM vardi. kendisinin bana yaptigi yanlisi kirmadan nasil söyleyip,nasil konusabiliriz diye dertleniyordum ama hamd olsun davranislarimdan yüz ifademden anladi bi durum oldugunu ve zorla söyle bana ne oldugunu dedi bende acik acik söyledim konustuk, baristik, özür diledi aglastik devamini söyleyeyimmi....
cok sükür hal oldu Rabbim bizi tekrardan birbirimize bagladi ve sevgimizden 1gram eksilmedi hamd olsun.böyle iste

sen iyisin degilmi gecmis cok birikmis okuyamayacagim. güzel haberler varmi söyle göbeklisinden

ayy canım beni yaa inanki çok sevindim, Allah herşeyi yolna koyup sizi birbirinize bağlamış yine binlerce şükür canım benim, Rabbim hiçbirimizin eşleriyle aile huzuruyla imtihan etmesin. Onlar bizim herşeyimiz rabbim ağzımızın tadını yuvamızın huzurunu hep bizlere bağışlasın inşallah. devamında da inşallah bebek için bir temel taşı atılmıştır diye düşünüyorum kuşum
canım benim azıcık durulduk göbüş haberimiz yok, ama en kısa zamanda sağlıklı haberler müjdeler verecek rabbim, üserimizdeki nazarları ağırlıkları kaldırıyoruz bu ay dualarımızla inşallah, akabinde bebişler gelip bize ağırlk yapacak hayırlısıyla

Amiiin canim Amiiin. Rabbim kimseyi esiyle, cocuklariyla, anne baba kardesleyriyle sinamasin, e geriye ne kaldi bilmiyorum. Ama gercekten kizlar sorunla karsi karsiya oldugunuzda muhakkak esinizle konusun onun sizi anlayacaginizdan emin olun ve nasil konustugunuza dikkat edin kendisine kizginsaniz hemen degil sakinlestiginizde saglikli düsünerek konusun. Rabbim herkesi ailesiyle mutlu etsin Insaallah

bide yasemincigim devaminda birsey olmadi cünkü bende asiri derecede bi kasinti var alt bölgemde esimede gecsin istemedim o yüzden sandigin gibi aramizda birsey olmadi cok masum bir yakinlasma oldu sanirim biraz ballandirarak anlattim yanlis anlamalara sebep oldu. kasintim hala var ya napacam bilmiyorum akinti ile baslamisti sanki idrar gibi akiyordu ama koku yok birde afedersin büyük tuvalateimi yaparkende yaptiktan sonrada bi agri var arkada sorma hemen peceteyle silmeleyim cok yaniyor. doktora gitmeliyim yaaa

aminnn canım amin diyorum dualarına.
Hemen git dr a canım ihmal etme çünkü o tip mantar veya mikrobik durumlar spermleri öldürüyormuş. çok basit bişey değil yani tatlım biran evvel ilaç versin de iç bitsin şu sıkıntı.

evet ya ben bu kasintidan evvelde mide bulantisi ates ishal rahatsizliklari gecirdim bu virusdan sonra olmus olabilir bu bakteriler ben yarin bi randevu alayim doktordan. tahmin etmistim böyle birsey olabilecegini ama ha gecer ha gecti dedim 1 haftaya yakin böyleyim. hani tuvalete cikma sorunumda yok ama her ikiside agrili ve yaniyor:18::18:

ben dualari bastan senin gününe kadar okudum canim. Rabbim kabul etsin Insaallah. günüde okuyamiyorum arkadaslar HAKKINIZI HELAL EDIN. bugün yine kaldigim yerden devam edecegim Insaallah

Al canım aman sağlık konularını artık ihmal etme lüksümüz yok bu bebişlerden dolayı :)
Allah kabul etsin dualarını inşallah, bende geçen ay sona doğru toptan okumaya başladım ama baktım öyle huzur hissedemedim, herkesinkini gününde okuyorum busefer. ama tabi adet günüm gelince o sırada günü gelecek olanları mecburen toplu okurum olsun okadar.
çamaşırlarım çıktı makinadan ben bi onları asayım tatlım müsadenle çıkıyorum sonrada kayınvalideme gideceğim. Allaha emanet ol, yine gel sık sık konuşalım özlemişim yaa

ayyy bende özlemisim sizleri kolay gelsin sana bende birazdan yemek yapacagim aksama esimin arkadasinin dügününe gidecegiz Insaallah.
sende Allaha emanet ol öpüldün

ben geldım kısceler nasılsınız bu ara pek takılamıyorum burda gecmıse bakınıp cıkıyorum nasıl gıdıyo calışmalar basladımı bakem

benim calismalar bitti canim beklemedeyim Rabbim neylerse güzel eyler bekleyelim beraber görelim safak 5

ama bende kasinti ve yanma var sanirim önce bu tedavi edilmesi gerekir. Hayirlisi olsun hepimiz icin Insaallah
islerimi erken bitirebilirsem gelmeye calisacagim özledim sohbetinizi simdi bane müsade öpüldünüz

hadi hayırlısı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…