- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.441
GÜNAYDIN KIZLARRR...
Hayırlı haftalar herkese....
BİRCAN duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...
İNŞALLAH canım...günaydın güzel stressiz bir hafta olsun inş..
GÜNAYDIN KIZLARRR...
Hayırlı haftalar herkese....
BİRCAN duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...
bircan kuzum duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
coktandir görüsemedik sizleri özledim. islerim yogundu bide bi SIKINTIM vardi cok sükür onu da atlattik sanirim sizlerin duasiyla cogu dertleri üzüntüleri atlati geride birakiyorum
cok sagolun. Allah hepinizden razi olsun ve tüm dualarinizi hayirlisiyla en güzel sekilde nasip etsin Insaallah
Allah razı olsun kızlar amin inşallah cümlemizin duaları kabul olur, neler yapıyorsunuz
ne olsun canım ya geçmişi okuyodum kızlar resimlerini koymuşlar küstüm onlara :))))))) sen nasılsın?
iyiyim tatlım, ayıkamadım hala, bu pazartesi gününü hiç sevmiyorum.. ne resmi koymuşlar neden küstün :)
bedriyecim baban için 11 aytel kürsi okudum rabbim kabul etsin acil şifalar versin
Merhaba Kızlar,
Bircan duanı okudum. Rabbim hayırlısını versin inşAllah. Gönlündekini size hayırlı kılsın Rabbim. Sağlıklı gebelik, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.
kendi resimlerini biz görmedik diye küstüm :)
Sağol canım amin inşallah. Rabbim sanada sağlıklı bebekler versin, babanada şifa inşallah. sen nasılsın , babanla ilgili bir gelişme varmı
Herkese hayırlı haftalar günaydın,
Bircan'cım dualarını okudum ALlahım kabul etsin üzerindeki nazarları ağırlıkları kötülükleri alsın inşallah en kısa zamanda bebiş koysun göbüşüne.
Bedriye'cim 11 tane tefriciyemi okudum, inşallah bu hafta tez vakitte babandan hayırlısıyla sağlık haberleri alırız canım benim.
Nazancım bize küsmüş, ama dünürüm koydu bende ona karşılık koydum anacım, kimse yoktu topikte gizli saklı bişey yapmadık yani siz yoktunuz napalım
Off bugün bitane iş yapmam lazım ama hiç yapmak istemiyorum gıcık durumdayım ruh hali olarak, bi yapsam belkide 1 saatte biticek ama elim gitmiyor üfff.
Ben çıkıyorum işe konsantre olabilmek için, öpüyorum herkesi.
Yok Bircan ım ya. Aynı yoğun bakımda. Doktorlar bişey demiyorlar. Dua edin siz sadece diyorlar. Bugun inşAllah işyerinde sıkıntı olmazsa ben gireceğim yanına. onun buruk sevinci var yüreğimde.. işyerindende sıkılıyorum hergüne izin almaya.. ama gitmeyincede çok üzülüyorum. Allah bizede bir yol çizdi elbet, sabrın sonu selamet. Hakkımızda hayırlısını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?