Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

GÜNAYDIN KIZLARRR...
Hayırlı haftalar herkese....
BİRCAN duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...

Son düzenleme:

hayırdır inş. ne olduki

Merhaba Kızlar,
Bircan duanı okudum. Rabbim hayırlısını versin inşAllah. Gönlündekini size hayırlı kılsın Rabbim. Sağlıklı gebelik, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.

Merhaba Kızlar,
Bircan duanı okudum. Rabbim hayırlısını versin inşAllah. Gönlündekini size hayırlı kılsın Rabbim. Sağlıklı gebelik, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.

Sağol canım amin inşallah. Rabbim sanada sağlıklı bebekler versin, babanada şifa inşallah. sen nasılsın , babanla ilgili bir gelişme varmı

Herkese hayırlı haftalar günaydın,
Bircan'cım dualarını okudum ALlahım kabul etsin üzerindeki nazarları ağırlıkları kötülükleri alsın inşallah en kısa zamanda bebiş koysun göbüşüne.
Bedriye'cim 11 tane tefriciyemi okudum, inşallah bu hafta tez vakitte babandan hayırlısıyla sağlık haberleri alırız canım benim.
Nazancım bize küsmüş, ama dünürüm koydu bende ona karşılık koydum anacım, kimse yoktu topikte gizli saklı bişey yapmadık yani siz yoktunuz napalım
Off bugün bitane iş yapmam lazım ama hiç yapmak istemiyorum gıcık durumdayım ruh hali olarak, bi yapsam belkide 1 saatte biticek ama elim gitmiyor üfff.
Ben çıkıyorum işe konsantre olabilmek için, öpüyorum herkesi.

Sağol canım amin inşallah. Rabbim sanada sağlıklı bebekler versin, babanada şifa inşallah. sen nasılsın , babanla ilgili bir gelişme varmı

Yok Bircan ım ya. Aynı yoğun bakımda. Doktorlar bişey demiyorlar. Dua edin siz sadece diyorlar. Bugun inşAllah işyerinde sıkıntı olmazsa ben gireceğim yanına. onun buruk sevinci var yüreğimde.. işyerindende sıkılıyorum hergüne izin almaya.. ama gitmeyincede çok üzülüyorum. Allah bizede bir yol çizdi elbet, sabrın sonu selamet. Hakkımızda hayırlısını diliyorum.

Yaseminimm ya. Gönlü güzel, yüzü güzel arkadaşım.. Allah herşeyi gönlüne göre versin inşAllah. Allah hiç darda bırakmasın seni. Allah Razı olsun.

hepiniz yüreği pırıl pırıl insanlarsınız. çok çok seviyorum sizleri. ben çıkıyorum şu an . sonra görüşürüz kısmetse.

ah canım ya, Rabbimden asla ümidinizi kesmeyin, doktorlar olumsuz konuşsa bile. Demesi kolay tabi ama ben de yaşadım bunları, Rabbim inşallah senin babana şifa verir. İş yerini sıkıntı etme bu hastalık keyfinden izin almıyorsun ya, takma kimseyi. Allaha emanet ol. Dualarımız seninle..

bircan duanı okudum canım rabbim seni korusun...bedriye babanada 11 ayetel kürsi okudum rabbim şafi ismiyle şifasını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…