Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriyecim babana Allahtan şifa diliyorum 11 ayetel kürsi okudum Allah kılaylıklar şifalar sabırlar ihsan etsin canım kapı önünde beklemek çok zor bilirim insanın canından can gidiyor kolaydeğil

herkese mutlu günler canlar bana gün kötü başladı beklemediğim adetim 1 gün erken geldi.... bu ay da olmadı...

Canim ben bi yerde okumustum ayetel kursi her durumda okunurmus? Ben cok zorda kalirsam okurum ama burdaki arkadaslarin tespihini ve duasini adetliyken hic okumadim hatta hep namaz abdesti aldimda okudum? Kendime olsa belki okurum ama size olunca, sorumluluk hissediyorum abdestim yoksa okumuyor abdest aldiktan sonra okuyorum rabbim kabul eder insallah

herkese mutlu günler canlar bana gün kötü başladı beklemediğim adetim 1 gün erken geldi... bu ay da olmadı...

Kuzum yalniz degilsin üzülme. Bu ay insallah rahat rahat halvete girerizde bebişler gelir bize

Bircan nasilsin canim. Ben eve yeni geldim insallah abdestimi alip birazdan duani okuyacagim. Hatta simdi gidiyorum ve okuyorum birazdan tekrar girerim? Öpuyorum seni

nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
kader1982 / KADER 05.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
sekerkiz67 / TUĞBA 06.11.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / TUBA 07.11.2012 çarş. sağlıklı hamişlik + ist'a taşınmak
gul1982 / GÜL 08.11.2012 perş. sağlıklı hamişlik + kolay doğum
bdroner / BEDRİYE 09.11.2012 cuma babasına şifa + sağlıklı hamişlik
barisozlem / ÖZLEM 10.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
buketdemet / BUKET 11.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik

Rabbim kabul etsin Insaallah üzerinizdeki nazar ne tür hastalik varsa Rabbim kaldirsin sifa versin Insaallah. Hayirli saglikli ve basarili cocuklar nasip etsin mevlam bize

AMİN canım ALLAH razı olsun..

Bircan duani okudum canim? Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah bu ay mutlu haberini aliriz

Bircan nasilsin canim. Ben eve yeni geldim insallah abdestimi alip birazdan duani okuyacagim. Hatta simdi gidiyorum ve okuyorum birazdan tekrar girerim? Öpuyorum seni

Bircan duani okudum canim? Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah bu ay mutlu haberini aliriz

iyiyim tatlım sağol sen nasılsın. Allah razı olsun inşallah dualar ile herkesin haberini alırız burda

Merhaba

Ben aranıza yeni katıldım, 5 hafta 4 günlük hamileyim:) Temmuz ayında bebek sahibi olmayı düşünmeye başladığımızda doktora giderek kontrol yaptırdık. Bu kontrol sırasında fundus anteriorunda 6 cm büyüklüğünde miyom tespit edildi. Tabi hemen internetten araştırmalar başladı ve o gün bu gündür hep sitenizi okuyarak bilgi ve moral bulmaya çalıştım, çok da yararlı oldu, ne kadar çok insanın başına geldiğini gördüm. Miyomun yeri, plasentanın nerede oluştuğu çok önemli, biraz kader, Allah'ın takdiri... Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sevinç ve endişeyi birlikte yaşıyorum, çok sevinip, hayaller kurmak istemiyorum. İlk gittiğim doktor normalde hemen amaliyata almamız lazom ama, daha hiç çocuk sahibi olmadığından ameliyatta rahim zarar görebilir, bir daha çocuk sahibi olamayabilirsin, hamile kal, dene ve gör dedi. İkinci gittiğim doktor, bu miyomu tespit ettiler de neden almadılar dedi. Çarşamba bir 3. doktora gideceğim bakalım, hayırlısı :S

tebrikler canım mucizen mutluluk getirir inşallah... doktorları anlamak çok zor nasıl zorlaştırıyorlar hayatı hani derler ya allah ne eksikliğini yaşatsın ne de muhtaç etsin...

bircan duanı okudum canım rabbim seni korusun...bedriye babanada 11 ayetel kürsi okudum rabbim şafi ismiyle şifasını versin..

bedriyecim babana Allahtan şifa diliyorum 11 ayetel kürsi okudum Allah kılaylıklar şifalar sabırlar ihsan etsin canım kapı önünde beklemek çok zor bilirim insanın canından can gidiyor kolaydeğil

Can'lar Allah Razı olsun.. Allah tümmm hayırlı dualarınızı inşAllah kabul etsin. Sündüz'cüm gerçektende kapı önlerinde beklemek çok çok zor. Allah kimseyi düşürmesin. Düşenlerede şifa versin inşAllah. Bugun normalde yanına ben giricektim ama çok güçsüz hissettim kendimi, dermansızdım. doktoru dinlemekten korktum, giremedim. şu anda pişmanım. bize ekrandan gösteriyorlar yanına giremeyenlerede kamerayla.. o kadar güzel uyuyordu ki. keşke girseydim dedim eşşeklik ettim yarın falanda giremiyeceğim.. kalabalık olacağıZ bir kaç gün kısmetse.. hayırlısı bakalım.

Allah kolaylık versin. Sıkıntılı bir süreç belliki ama "zahmetsiz bereket olmaz" sözünden yola çıkarak kendinide meleğinide strese sokma. sağ elini karnının üzerine tut ve -kulhü-felak-nas-ayetel kürsi-elham oku. Mevlam inşAllah şifayıda vericektir.

çok geçmiş olsun 11 ayetel kürsi- 11 tefriciye okudum tez zamanda iyileşir inşallah

ayşeciğim sağol canım Allah razı olsun,rabbim sanada sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…