Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriyeciğim baban için 11 tane ayet-el kürsi okudum, dua ettim, rabbim inşallah tez vakitte babanı sağlığına kavuşturur.

Kızlarr merhaba nasılsınız. Ben bugün ilk iğnemi vuruldum. Hastaneye gittim muayene etti baktı yaşımı soedu ne var birşey mi var dedim ben bayan panik ya. Yom hiçbir sorun yok gayet iyi dedi sonra hemşire iğneyi vurdu gayet kolay ve hiç acımadı. İncecik bir iğne zaten. Dr zayıflamış en son gördüğümden beri birşeyler yesin meyve, badem, fındık ihmal etmesin iyi beslenmesi lazım demiş artık öyle beslenicem işyerine götürücem ben yarında hastane de yaptırıcam bir kere daha bakayım zaten kız dozu sabit tuttu dr değiştirmediği sürece kalsın dedi doz ayarlamama gerek yok 112.5 doz vuruluyorum yalnız işe dönünce yemek yerken midem bulandı azcık bir yanma ve hassaslık yaptı o kadar da olur. Asıl işyerimde güzel şeyler oldu yukarıdaydım ben yönetim katında 9 aydır doğum iznine ayrılan birinini yerine bakıyordum ama normalde kütüphandeydim ve rahattı orası bugün oraya indim yine amir öyle dedi çok sevindim çok iyi oldu yukarıda çok stresliydim orada çok rahatım ilk iğneme bu da denk gelince çok iyi hissettim kendimi aşılamada rapor almam falan da kolay olacak müthiş iyiyim ya Allah'ım nazarlardan korusun. Dualarınızı benden esirgemeyin. Ben işyerinden giremiyorum ama aşağıya indiğim için orada sadece kendim kullandığım pc var eşim program yükleyecek girebileceğim o zaman öpüyorum çok umarım güzel haberler veririm ama farkındayım ki şansım çok fazla değil olsun ama ben çok mutluyum.

kızlar bugün bende doktora gittim genetik doktoru ile görüştük, raporda görünen sonuca tesadüfi bişey herkeste olabilir,bundan sonraki hamileliklerinde de olacak diye bi kural yok dedi kromozomların bölünmesi sırasında problem olmuş ,vücut bebeği attığı için aslında çok şanslısın dedi,bence bişey çıkmaz ama biz yinede kromozom analizi yapalım dedi o sonuçlara göre tekrar konuşalım dedi,yani sanırım kan pıhtılaşmasından olmamış bu, senin hamileliklerin planlı olmalı kaç kez hamile kalırsan hep aspirin kullanmalısın dedi.

adet olmadığım için ayrıca kadın doğuma gittim,smear testi aldılar,vajinal ultrasonla baktılar ama bişey yok sadece rahim duvarı kalınlaşmış zaten gittiğim öbür doktorda bunu söylemişti adet olursun demişti,şimdi bu doktor ilaç verdi 10 güne kadar adet olursun dedi,smear testinde sanırım o spekulum denilen aleti taktı biraz acı veren bi işlemmiş Allahtan çok uzun sürmedi

[QUOTEn=odejavu_one;27270680]Kızlarr merhaba nasılsınız. Ben bugün ilk iğnemi vuruldum. Hastaneye gittim muayene etti baktı yaşımı soedu ne var birşey mi var dedim ben bayan panik ya. Yom hiçbir sorun yok gayet iyi dedi sonra hemşire iğneyi vurdu gayet kolay ve hiç acımadı. İncecik bir iğne zaten. Dr zayıflamış en son gördüğümden beri birşeyler yesin meyve, badem, fındık ihmal etmesin iyi beslenmesi lazım demiş artık öyle beslenicem işyerine götürücem ben yarında hastane de yaptırıcam bir kere daha bakayım zaten kız dozu sabit tuttu dr değiştirmediği sürece kalsın dedi doz ayarlamama gerek yok 112.5 doz vuruluyorum yalnız işe dönünce yemek yerken midem bulandı azcık bir yanma ve hassaslık yaptı o kadar da olur. Asıl işyerimde güzel şeyler oldu yukarıdaydım ben yönetim katında 9 aydır doğum iznine ayrılan birinini yerine bakıyordum ama normalde kütüphandeydim ve rahattı orası bugün oraya indim yine amir öyle dedi çok sevindim çok iyi oldu yukarıda çok stresliydim orada çok rahatım ilk iğneme bu da denk gelince çok iyi hissettim kendimi aşılamada rapor almam falan da kolay olacak müthiş iyiyim ya Allah'ım nazarlardan korusun. Dualarınızı benden esirgemeyin. Ben işyerinden giremiyorum ama aşağıya indiğim için orada sadece kendim kullandığım pc var eşim program yükleyecek girebileceğim o zaman öpüyorum çok umarım güzel haberler veririm ama farkındayım ki şansım çok fazla değil olsun ama ben çok mutluyum.[/QUOTE]

canim masallah allahim nazardan korusun .sen de hemen kendine gel lütfen öyle moralim bozuk depresyondayim falan demne. Hormanlarin iyi calisir hem, agzin bos durmasin sürekli ye ic,kuru meyveler findik fistik bak kendine,ayrica yazinin sonundaki olumsuz,cümleyi okumamis sayiyorum ve hersey bu kadar yolunda giderken lütfen olumsuz hicbir sey düsünme. Allaha emanet ol cok öpüyorum

[QUOT))E=barisozlem;27271319]kızlar bugün bende doktora gittim genetik doktoru ile görüştük, raporda görünen sonuca tesadüfi bişey herkeste olabilir,bundan sonraki hamileliklerinde de olacak diye bi kural yok dedi kromozomların bölünmesi sırasında problem olmuş ,vücut bebeği attığı için aslında çok şanslısın dedi,bence bişey çıkmaz ama biz yinede kromozom analizi yapalım dedi o sonuçlara göre tekrar konuşalım dedi,yani sanırım kan pıhtılaşmasından olmamış bu, senin hamileliklerin planlı olmalı kaç kez hamile kalırsan hep aspirin kullanmalısın dedi.

adet olmadığım için ayrıca kadın doğuma gittim,smear testi aldılar,vajinal ultrasonla baktılar ama bişey yok sadece rahim duvarı kalınlaşmış zaten gittiğim öbür doktorda bunu söylemişti adet olursun demişti,şimdi bu doktor ilaç verdi 10 güne kadar adet olursun dedi,smear testinde sanırım o spekulum denilen aleti taktı biraz acı veren bi işlemmiş Allahtan çok uzun sürmedi [/QUOTE]

Ayyyyy kuşum cok sevindim bundan sonra her cok güzel olacak. Bu da sana moral olsun artik olumsuz düsünceleti birak bir kenara,mutlu ol ki yumurtlamanda cok olsun

valla canım cuma günü gerçekten çok kötüydüm işe bile gitmedim moral bozukluğundan zaten müd. yard. çatacak yer arıyordu hiç la duyacak halim yoktu iki gün hiçbir işte yapmadım evde. Cumartesi günü regl geldi artık geç gelecek bu ay olmayacak derken, sonra iğnelere başladım ayrıca eski görev yerime bugün geri döndüm rahatım kafa olarak raporumu alabilirim 2 gün işe gelmeyebilirim aşılama yapılacağı zaman yan bir anda sihirli bir değnek değdi sanki ve herşey yoluna girdi ama o kadar dua ettim ji anlatamam tabi sizin dualarınızı da unutamam ben regl halinde olduğum için duaları yapamıyorum ama bitince hemen başlıcam. Ama aşılama yapılacağı zaman biraz uzak kalacağım sizden sonucu alana kadar çünkü elimde olmuyor hemen aşılama bölümlerine giriyorum, belirtiler falan insanın hep aklında oluyor böylece ve stres tabii dr çatlatma iğnesi vurulacak deyince girmicem tabii olacak olduktan sonra olur zaten ama stres olamk istemiyorum aşılama yaptırdığımı bile unutmak istiyorm ama iğneler vurulurken daha burdayım ha tabii adım yazılsın aşılamadan sonra girmesem de ana sayfaya bakıp duaları edicem.. İnşallah güzel haberler veririm canım çok sağol desteğin için umarım ilk adımı ben atarım arkamdan herkes gelir.

kızlar benimde bir meleğim olacak, lakin hamilelik sürecim zor, hele ki gece yatarken işkence. internetten araştırırken hamile yastığı diye bir site gördüm, kaybolan uykumu geri getirir umuduyla sipariş verdim. çok memnunum, bacaklarımın arasına alıyorum bebekler gibi uyuyorum. sitesine bakmak isteyenler...

Hamile Yastığı, Hamilelere Özel Yastık, Sweet Dreams Hamile Yastığı

not: site falan bana ait değil. sadece hamile bacılarıma yardımım dokunsun istedim...

canim moralini yüksek tutmaya calis cok sükür rabbim bütün kolaylikalri saglamis. Sen de bunun karsiliginda herseyin yolunda gidecegine inan. Zaten yapman gerekenleri yapiyorsundur eminim. Asilama gününü istersen söyle toplu dua edelim, tabi istersen. Insallah aralik ayinin ilk hamilesi sen olursun canim bize de moral olur valla. Sen bir açiliş yap bizde pesinden gelelim. Vaktin oldukcada yaz özletme kendini. Bide kücük bir not,benim o kütüphanede cok günlerim gecti

Son düzenleme:

Canim bilgilendirdin cok sagol, insallah bizimde bu yastigi alacagimiz gunler gelir. Sen de hamileligini hayirli ve saglikli bir sekilde gecirirsin.

bircancığım duanı okudum canım,rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım, cümlemize inşallah.

hadi hayırlısı sedacım, inşallah olur, olumsuz düşünme olumlu şeyler düşün olmazsa zaten isyankar değiliz hayırlısı der devam ederiz, iş yerine de çok sevindim, insanın huzursuz olduğu bir ortamda çalışması çok kötü. kilo problemin için de gece yatarken yemek yiyormusun bide bunu dene işe yarıyor. aslında tüp bebek tedavisi gören bir arkadasım var şu an hamile, o dediki aşılama ve tüp bebek aşamasında nekadar zayıf olursan okadar iyi demişti, bana çok tuhaf geldi çünkü bildiğim kadarıyla zayıf olmakta kilolu olmakta iyi değil. neyse sen dr tavsiyesine uy, hayılısı olsun

özlemcim ne güzel br haber bundan sonra ya buda öyle olursa diye düşünmeyeceksin canım, kan pıhtılaşması için de ilacını kullanırsın, inşallah rabbim sağlıklı evlatlar verir smear testini 7-8 ay önce yaptırdım bende hiç acımadı, jinekolojik muayene gibi geldi bir şey soktu aldı sıvıyı sanırım doktorun el hafifliği ile ilgili

okudum kısceler rabbım hayırlısını nasıpnetsın en yakın zmanada ınsallah

Allah razı olsun canım Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul eylesin

kızlar hayırlısı olsun inş Allah emeğinizi sabrınızın karsılığını tez zamnda verir

canım zor ama içeri gir elini tut ve konuş insanın en son kayboln duyusu duymaktır sesin ona ii gelecektir biz valmen ile kuran bile dinletmiştik deneyebilirsiniz

herkese günaydınlar bugün benim günümmüs okuyan okumayan herkese tesekkür ederim içten yürekten ettiğiniz o dualarınızı rabbim kabul etsin melekler amin sanada( melekler her dua edişimizde amin sanada diyerek cevap verirlermiş müslüman kardeşimize ettiğimiz her dua aslında yine bize dönüyor ne kadar güzel ) desin inş

sündüz duanı okudum Rabbim kabul etsin, Hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah, ne kadar güzelmiş ilk defa duydum, "amin sanada" ya burda yaptığımız her dua nekadar güzel aslında. en çok istediğimiz şey için birbirimize dua ediyoruz, Allah herkesten razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…