- Konu Sahibi graphicdesigner
-
Özlemcim hoşgeldin, test yaptınmı birdha e çıktı çok merak ediorum seni???
Tubacım hoşeldin Allah kabul etsin inşallah.
Arkadaşlar! dün akşam itibari ile ben çocuk isteğime filan çocukla ilgili her türlü faaliyette dahil olmak üzere ara vermeye karar verdim
Sebep; dün iftara abimler geldi 2 yaşında bir kızı var, aman Allahım milli felaket ya, sayabileceğim hertürlü şey var kızda, kudurmuş gibi ya, çok tatlı o ayrı ama çok dayanılmaz birşey. abime dedimki "abi sen evliya olursun bu gidişle, nasıl kızmıyorsun, nasıl sabrediyorsun, parçalayasım geliyor benim dedim" (nekadar vahşi psikopata bağlamışsam artık cinnetten) kendi çocuğun olduğu zaman sabrediyorsun dedi abim, gözüne batmıyor dedi vs vs. ama resmen akşam sinirimden zor uyudum, dövsen anlamaz daha 2 yaşında, bağırsan anlamıyor ağlıyor, ama hertürlü bilmişlik var, mimikler filan o biçim, kocakarı gibi haller yapıyorinatçı falan filan, yani içimdeki çocuk sevgisini isteğini azmini öldürdü arkadaşlar. resmen bugün cuma vakti kendim için dua etmedim, sadece sizler için ettim. kendim içinde dedimki "Allahım ben senden özellikle olsun diye bir isteğim yok artık dedim, sen benim için hayırlı olan zamanı daha iyi bilirsin dedim, anladımki ben daha hazır değilim, tahammülüm sıfır yani, önce içime o sabrı tahammülü koy, ondan sonrada vereceğin zaman sen ver yarabbim ben senin işine karışmıyorum, sana güveniyorum dedim" yani o derece koptum bu mevzuda kızlar, bunda da bir hayır vardır, aklıma şu geldi, belkide ALlah bana henüz vermeyecek, daha beklemem gerekiyor, o yüzden de içimden onun sevgisini alıyordur ben üzülmiyim diye düşündüm yani bana iyilik yapıyordur, ALlah ne yaparsa en iyisini yapar, tamamen ona teslim oldum ben artık, hiçbir dua etmiycem kendim için, sadece "Sen bilirsin, Sen en iyisini en doğru zamanda ver Allahım diycem". yani bendeki son durum bu, hala hamile olmak isteyen arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve bütün dualarımı artık sizlere ediyorum
canım benim Allah iyiliğini versin emiyaseminciğim ne ara vermesi sen zaten hamilesin canım, bi gidip kan testi yaptırmadın yaptırsan öğrenirdin.
canım benim ara verebilirsin, belki sana iyi de gelir ama bence arayı çok fazla açma derim, birde bi konuda uyarmak istedim umarım yanlış anlamazsın beni, abinin kızını sakın kınama Allah başına daha yaramazını verebilir, böyle örnekler biliyorum kendimi de tutmaya çalışıyorum bu konuda, çocuktur yapar diye düşün fazla takılma derim
arkadaşlar Allah yardımcınız olsun ama sakın pes etmeyin ben 33 yaşındayım eşimin 2.evliliğinden olma 2 çocuğu ve fmf hastalığım yüzünden yıllarca çocuk ertelendi. Sonra istedik ve bebeğimizi kaybettik şimdi yeniden hamileyim ve doğumum yaklaştı bile üstelik tedaviye başlamak üzere iğnemi almışken kendiliğinden oldu. Sperm azlığıymış FMFmiş Allah ol dedi oldu işte...sizde inanın doğru bir zaman var ...o zaman gelecek:)sevgiler sabırlar
Kod:
canımbenim test yapmadım pazartesiyi bekleyeceğim o zamana kadarda yapmayacağım pzts tekrar kan testi yaptırıcam ayrıca 2 gündür lekelenmelerimde yok sadece 2 gün sürdü o ilk günkü ağrılarımda yok progestan alıyorum sanırım onun etkisi var hayırlısı olur inşallah, salı günü çok üzüldüm çok ağladım ben tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye rabbim inşallah yaşatmaz ve inşallah kimsede yaşamaz
Bedriyecimm tatlım benim nekadargüzel yazmışsın, doğru söylüyorsun, o farklı bir birey, benim çocuğumda farklı bir kişilik olacak. Bu aklıma yattıbütün çocuklr böyle olacak diye br kural yok tabi. bide ben çok yeni yeni bu bebek olayına konsantre olmaya çalışan birisiyim, yani yukarda bukete anlattığım gibi, bu yaşıma kadar ne ağzıma aldım, nede içimden geçirdim bir çocuğum olsun diye. olmasın istedim hep. bazende diyorumki, hep "istemem , istemem" dediğim için Allah bana öncelikle bi onun yokluğunu hssettirecek olsun olsun diye yalvartacak ki kıymetini anlıyayım gelince! inan bazende aklıma bu gelmiyor değil. çünkü bn evlenmeden önce de hep evliliği istemem aman ben evlenmiycem diyen bir tiptim. kimse ağzını açıpta bana birini söyleyemezdi. ama son zamanlarda artık ede kalma hissi, artık evlenmek isteği, vs vs birsürü evlenmek için sebepler bulmaya başladım ve çok istemiştim, dualar etmiştim ki eşim çıktı karşıma. şimdi o yüzden çok kıymetli o benim için. ama ben istemezken karşım çıkıp bi şekilde evlendirilseydik gözüme bukadar kıymetli gelmeyecekti.
Ayrıca o alıntı yaptığın yazı gerçekten çok güzelmiş, inşallah bebeği olmuştur, anneliği yürekten hisseden bir kızmış helal olsun. ama eminimki bende anne olunca içime o hisler o tahammül, o sabır, o şefkat, gelecek hemde fazlasıyla.
Çok sağol canım benim yaa ne güzel uzun uzun yazmışsın, fikirler vermişsin moral vermişsin, inan etkileniyorum bu gzel yazılarınızdan olumlu yönde.Allah razı olsun canımmm.
YAsemin bencede seb Hayırlısıyla hamilesindir inşAllah.. değilsende hayırlısı.. bak bende senin gibiydim ailem asla evlilik sözü edemezdi eşimi tanıdım tanışma yıldönümümüz dolduğunda evlendikKaderim o benim 29 yaşıma geldiğimde çocuk istemeye başladık.. aynnııı düşünceler kısıtlanıcam herkes bize olucak alışmışım 2 kişilik hayatımıza gönülden istemedim hiç.. olmasın hazır değilim dedim.. ama tüm sözlerime tövbe Yarabbım.. korkuyorum ki Rabbimi gücendirdim cahilliğimle böyle bekliyorum bebeğimizi.. Allah ım hayırlısını nasip etsin.. Allah ım kısmet etsin inşAllah hayırlısıyla.. dualarımıza dikkat edelim.. Yarabbim tüm dileyenlere nasip etsin.. sürpriz yaşayanlara da bir an önce alışma ayak uydurma gücü versin Yarabbim.
arkadaşlar Allah yardımcınız olsun ama sakın pes etmeyin ben 33 yaşındayım eşimin 2.evliliğinden olma 2 çocuğu ve fmf hastalığım yüzünden yıllarca çocuk ertelendi. Sonra istedik ve bebeğimizi kaybettik şimdi yeniden hamileyim ve doğumum yaklaştı bile üstelik tedaviye başlamak üzere iğnemi almışken kendiliğinden oldu. Sperm azlığıymış FMFmiş Allah ol dedi oldu işte...sizde inanın doğru bir zaman var ...o zaman gelecek:)sevgiler sabırlar
ne kadar heycanlı ve güzel bir duygu allah herkese nasip etmez anneliği şanslısınız kıymetini bilin ve bildirin geleceğin melek anneleri :)
YAsemin bencede seb Hayırlısıyla hamilesindir inşAllah.. değilsende hayırlısı.. bak bende senin gibiydim ailem asla evlilik sözü edemezdi eşimi tanıdım tanışma yıldönümümüz dolduğunda evlendikKaderim o benim 29 yaşıma geldiğimde çocuk istemeye başladık.. aynnııı düşünceler kısıtlanıcam herkes bize olucak alışmışım 2 kişilik hayatımıza gönülden istemedim hiç.. olmasın hazır değilim dedim.. ama tüm sözlerime tövbe Yarabbım.. korkuyorum ki Rabbimi gücendirdim cahilliğimle böyle bekliyorum bebeğimizi.. Allah ım hayırlısını nasip etsin.. Allah ım kısmet etsin inşAllah hayırlısıyla.. dualarımıza dikkat edelim.. Yarabbim tüm dileyenlere nasip etsin.. sürpriz yaşayanlara da bir an önce alışma ayak uydurma gücü versin Yarabbim.
canım aynı yaşlarda aynı duyguları yaşamışız aşağı yukarı deseneevet 2 kişilik hayata alıştım, rahatlığada alıştım heralde iyice, oh kafanı dinle, kafana göre aklına eseni yap, ne bilim sahura çık eyüpsultana git, akşam canın sıkıldı giy eşfmanları yürüyüşe çık, canın isteyince yat, isteyince kalk,... işte tabi bunlarda biyere kadar, gelince bir melek, herşey tersine döner Allah hayrlı zamanda sağlıklı sıhhatli olarak versin de herşeyin ayrı bir güzelliği vardır elbet tabiki, ben bu sahurda bi test daha yapıcam, sonra duruma göre tablomuzu güncellerim yeni bat tarihimi yazarım, rahat rahat atlarım zıplarım
canım aynı yaşlarda aynı duyguları yaşamışız aşağı yukarı deseneevet 2 kişilik hayata alıştım, rahatlığada alıştım heralde iyice, oh kafanı dinle, kafana göre aklına eseni yap, ne bilim sahura çık eyüpsultana git, akşam canın sıkıldı giy eşfmanları yürüyüşe çık, canın isteyince yat, isteyince kalk,... işte tabi bunlarda biyere kadar, gelince bir melek, herşey tersine döner Allah hayrlı zamanda sağlıklı sıhhatli olarak versin de herşeyin ayrı bir güzelliği vardır elbet tabiki, ben bu sahurda bi test daha yapıcam, sonra duruma göre tablomuzu güncellerim yeni bat tarihimi yazarım, rahat rahat atlarım zıplarım
yasemin bende hep çocuğu engel olarak görüyordum bizi kısıtlar her istediğimizi her zaman yapamayız diyordum, birde evlenir evlenmez çocuk yapmayı hiç istememiştim soran olursa daha erken derdim, hatta annem üzerinden soran olduğunda derdimki ben çocuk yapsam onlarmı bakacakmış niye soruyorlar, bazende diyorum ki erken erken dediğim içinmi şimdi bunları yaşıyorum Allah sen karar veremezsin ben veririm mi diyor acaba diye düşünmeden edemiyorum belki bir yerde yanlış yapmışızdır, şimdide yaş nedeniyle ister oldum ve çocuklu aileleri görünce insan daha bi çok istiyor Allah bizleri affeder inşallah şu mübarek ramazan ayında hepimize bu güzel duyguyu tatmayı nasip eder inşallah
Melekcigim ne güzel dua etmissin böyle bende Amiin diyorum
Tevhidinide okudm cok sükrü Allahim Kabul etsin Insaallah
Bu mübarek günde Allah ım inşAllah duyar sesimizi.. Tüm dileyenlere, bizlere ve Melek sana da Allah hayırlıyla inşAllah Yarabbim sağlıklı, vefalı, hayırlı, akıllı evlatlar nasip etsin.. Duanı ettim.. Mevlam kabul eylesin..
ayy canım bu ebe inşallah senin karşına çıkan bir vesiledir ve onun yaptığı şeylerden ve okuduğun duaların akabinde hamiş olursun. eğer sana faydalı olursa adını adresini herşeyini yaz bende giderim lazım olunca(neden şuanda lazım olmadığını aşağıda anlatacağım, vazgeçtim bu sıra bebekten memekten )
vaooovv buket hanım hocaefendiye bak sen topiğimizin bilgeside olmuş ben yokkenhavandan da geçilmez şimdik heee
ferrarisini satan bilge vardı ya, bizimkide;
ferrarisini satan buket olsun
canım amin inşallah kabul olur dualarımız hayırlı zamanlarda. çok güzel bir konuya değinmişsin, demekki Alllah içimize veriyor o hissi.
meleğim tesbihini çektim, Allahım ettiğin tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah, ne gzel mübarek cuma günü hepimiz senin için tek yürek olduk
Allah iyiliğini versin yaa iyi bi güldürdün beni, doğru hamileyiz demekki yine hakkaten o smile çok komikmiş ilk defa gördüm sayende
oooo aman ALlahım tam görümce desene, görümce görmiyim ölünce der atalarımızgerçi bende görümceyim arada bi banada diyordur gelinimiz belki
ayy doğru dedin valla ben kesin bi havalşara girerim iyice netleşince, içimden öyle geliyor
bedriyecim hormonları bu ay yaptırmadığın bencede iyi olmuş, ayrıca bu yakıyı en sonunda bende yapıştırıcam ya, hevesimi getiriyorsunuz. ama şimdi değil, şuanda bebek fikrime ara verdim
Kuşum Allah kabul etsin nekadar güzel dualar etmişsin, benide ayrıca belirtmişsin canımsın
doğru diyosun biz niye böyle olduk belkide nazara geldik kem gözlerden ne bilim
ayrıca yazdığın hadisi şerifi not aldım, inşallah haftaya cumaya ilk sayfaya koyacağım, tüm arkadaşlar görüp uygulasın diyeAllah razı olsun tekrardan
melek kelime i tevhidini okudum allah kabul etsin inş
Canlarım bu ara yoğunum çok sık giremiyorum nete, girsemde listemize bakıp çıkıyorum.
En son okuyupta buraya yazamadığım arkadaşlarım,
Aynur, Yasemin, Burcu ve Melekti çok şükür okudum kelimei tevhidlerinizi, ayrıca Sibel arkadaşımızında bugün dua günü, Rabbim kabul buyursun inşallah onun duasını tevhidinide okudum bitirdim.
Allahım şu geçen güzel günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah.
Ne diliyorsak, ne istiyorsak Hayırlısı diyoruz daima!
Rabbim senden gelecek herşeye razıyız fakat bizi evlatla imtihan etme. Bizlere ne onun yokluğunu göster nede onlarla olduğumuz zaman acısını! Şüphesizki sen kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezsin.
(İyiki dua var, Seni Seviyorum Allahım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?