Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arkadaşlar Allah yardımcınız olsun ama sakın pes etmeyin ben 33 yaşındayım eşimin 2.evliliğinden olma 2 çocuğu ve fmf hastalığım yüzünden yıllarca çocuk ertelendi. Sonra istedik ve bebeğimizi kaybettik şimdi yeniden hamileyim ve doğumum yaklaştı bile üstelik tedaviye başlamak üzere iğnemi almışken kendiliğinden oldu. Sperm azlığıymış FMFmiş Allah ol dedi oldu işte...sizde inanın doğru bir zaman var ...o zaman gelecek:)sevgiler sabırlar

Kod:
Özlemcim hoşgeldin, test yaptınmı birdha e çıktı çok merak ediorum seni???
Tubacım hoşeldin Allah kabul etsin inşallah.

canımbenim test yapmadım pazartesiyi bekleyeceğim o zamana kadarda yapmayacağım pzts tekrar kan testi yaptırıcam ayrıca 2 gündür lekelenmelerimde yok sadece 2 gün sürdü o ilk günkü ağrılarımda yok progestan alıyorum sanırım onun etkisi var hayırlısı olur inşallah, salı günü çok üzüldüm çok ağladım ben tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye rabbim inşallah yaşatmaz ve inşallah kimsede yaşamaz

yaseminciğim ne ara vermesi sen zaten hamilesin canım, bi gidip kan testi yaptırmadın yaptırsan öğrenirdin.

canım benim ara verebilirsin, belki sana iyi de gelir ama bence arayı çok fazla açma derim, birde bi konuda uyarmak istedim umarım yanlış anlamazsın beni, abinin kızını sakın kınama Allah başına daha yaramazını verebilir, böyle örnekler biliyorum kendimi de tutmaya çalışıyorum bu konuda, çocuktur yapar diye düşün fazla takılma derim

canım benim Allah iyiliğini versin emi kimbilir hakkaten belkide öyleyimdir, hayali hamileyim derken
ayrıca çok doğru söyledin canım, bende korkuyorum Allah korusun çok iyi oldu bu uyarı varya daha tamam ağzımı açmıycam söz tatlım, çok haklısın, Allah onada usluluk nasibetsin, banada ve hepimizede uslu bebişler nasibetsin hayırlısıyla.

canımmm hoşgeldin, zaten ümidimizi kaybetmememiz için kuran da da ayetler var, pes etmemek lazım gerçekten. ama benim kendi adıma cevap vermem gerekirse bennim durumum pes etmek değil de kendime güvenememek ti bugünkü vazgeçişim, ama arkadaşlar sağolsun yaptıkları yorumlar ile beni normle çeviriyorlar

İnşAllah Yarabbim bu sefer sana sağlıklı bir gebelik hayırlı bir evlat nasip edicek.. ben çok inanıyorum.. gönlün ferah olsun.. nas felak dualarını oku..sağ elini koy göbeğinin üzerine duaları oku.. şifa olucak Allah ın izniyle.

ne kadar heycanlı ve güzel bir duygu allah herkese nasip etmez anneliği şanslısınız kıymetini bilin ve bildirin geleceğin melek anneleri :)

umut hep var inşallah..destek için teşekkürler..

sibelciğim kelime-i tevhidin tamamdır canım inşallah hamilesindir,Allah sana sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin,hamileysen de rahat bi hamilelik ve kolay doğum nasip etsin inşallah

sibelcim kelime i tevhidi okudum.
hem hamişliğin için hemde sağlıklı bir hamilelik geçirip yavruna hayırlısıyla kavuşman için dua ettim.allah kabul etsin inşallah.

Canlarım bu ara yoğunum çok sık giremiyorum nete, girsemde listemize bakıp çıkıyorum.
En son okuyupta buraya yazamadığım arkadaşlarım,
Aynur, Yasemin, Burcu ve Melekti çok şükür okudum kelimei tevhidlerinizi, ayrıca Sibel arkadaşımızında bugün dua günü, Rabbim kabul buyursun inşallah onun duasını tevhidinide okudum bitirdim.

Allahım şu geçen güzel günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah.
Ne diliyorsak, ne istiyorsak Hayırlısı diyoruz daima!
Rabbim senden gelecek herşeye razıyız fakat bizi evlatla imtihan etme. Bizlere ne onun yokluğunu göster nede onlarla olduğumuz zaman acısını! Şüphesizki sen kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezsin.

(İyiki dua var, Seni Seviyorum Allahım)

Melekcigim ne güzel dua etmissin böyle bende Amiin diyorum
Tevhidinide okudm cok sükrü Allahim Kabul etsin Insaallah

melek kelime i tevhidini okudum allah kabul etsin inş

allah razı olsun hepinizden inş. rabbim dualarımızı kabul eder

Sibelcigim tevhidini okudum Rabbim kabul etsin Insaallah

yasemin dün senin cocuk konusuyla yazdigin uzun yazini okudum ama cevap vermyeye imkanim olmadi ama arkadaslar sagolsun sana benimde katildigim noktalara deginmisler o yüzden tekrarlamak istemiyorum ayni seyleri. yanliz sunu söylemek istiyorum

ben dün iftara gittigimde bi ablayla konustum ve kendi camii hocasindan bahsetti. hoca hanimin 2erkek cocugu var en büyügü 15 yasinda ve zaten pes pese olmus iki evladida ama 3.icin 13sene ugrasmislar tedaviyle olmus ve suan bebek 9aylik falan.

demek istedigim su onca sene sonra o cocugun dünyaya gelisi etrafindaki insanlarin bebegin etrafinda dönüp onun icin fedakarliklar yapmalari bi zevkdir ve eminim Rabbimde bunun kolayligini veriyordur. Hoca hanimin bebegi ile gelip her faaliyetlere katilmasi, hizmet etmesi, organize islerle ilgilenmesi, hanimlari takip etmesi muhtesemmis ve hicte zorluk cekmiyormus. bide düsünsene bebegin babasi camiide teravih namazi kildirirken anne yani hoca hanimda bebegi ile bayanlarin tarafinda ve travih namazi kiliyor. Bebekte babasinin cemaate namaz kildiran sesini duydugunda duruyor, susuyor, dinliyor.

bebek dünyaya geldiginde, hatta gelmeden önceki yasantimiz, cevremiz, aliskanlarimiz cok önemli bence buna hazir olmak gerek. bebek dünyaya geldiginde sanirim herkes bi degisiklik yasayacaktir, ilk basta zorluk cekecektir ama sonra ona alisilacak ve Insaallah düzene girip kolay gelecek hepimiz icin.

anladigim kadari ile seninde acabalarin var. yani ya cocugum böyle olursa ben ne yaparim gibi.
inan bana burda yani cocuk isteyenlerin cogunun aklindan bu tür endiseler sorular geciyordur ve zaman zaman bunu SIKINTI haline getiriyordur.
güzelde böyle ileriye yönelik düsünmek ama önce bugünü yasayalim ve yarin ola hayir ola diyelim. önce gebe kalmak icin ugrasmak, sonra saglikli hamilelik sürdürebilmek icin yollar aramak, sonra kolay dogum yapabilmek icin dua etmek gibi düsüncelerimiz olsun. yani sirasiyla
eger endiselerimiz varsa suan bile dua edip Rabbime yalvarmak ve ondan istemek icin firsatimiz var cok sükür

bi ablanin dedigi gibi esimle hatamiz 2.oglumuzuda 1.oglum yani büyük oglum gibi uslu sakin biri olarak beklememizdi ve öyle olmadigini sonradan anladik diyor. suan büyüdü ve 2. oglumdada bazi seyler oturuyor artik dedi. Annede kabullendi artik ikisi farkli kisilige sahip olduklarini

cok yazdim yasemin kusuruma bakma. ama cok iyi oldu bu konu bende tekrardan gözden gecirmis oldum kendi hayatimi fikirlerimi.
Allah razi olsun senden ve diger arkadaslardan

mrb kızlar 20 aylık evliyim 13 aydır bebek düşünüyoruz fakat olmuyor.hiç bir problem de yok eşim ve ben doktora gitmiştik yaklaşık bi 6 ay önce.çok istiyorum ben de sizler gibi anne olmayı.szilerle dertleşmeye geldim buraya beni de alın aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…