- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.681
hımm senin tuzun kuruymuş ben nasıl ben nasıl ben nasıl içeyimmm
Tatlim mesjini okudum deneyecegim insallah cok mantikli geldi,sicak su turbasi var bende onu kullanirim artik? Bide sewn niye sogan kürünü icemiyorsun midenden dolyim??
Bu arada sizden ayrilamiyorum okuldayiom simdi derse girmem gerek teneffus aralarinda tekrar gelecegim sohbet cok güzel.biraz görüsürüz,canlarim
Tatlim kapsül. Bir sabah bir aksam aliyorsun, 15 ğün sonra etkisini görmeye baslarsin insallah. Bwende sogan küründen sonra acayip akintim oldu valla söküyor diye dusunuyorum küre hala devam ediyorum. Ben de ilthapli akinti vardi kür ise yariyor allahin izniyle
dene valla canım bana çok mantıklı geldi,Tatlim mesjini okudum deneyecegim insallah cok mantikli geldi,sicak su turbasi var bende onu kullanirim artik? Bide sewn niye sogan kürünü icemiyorsun midenden dolyim??
Bu arada sizden ayrilamiyorum okuldayiom simdi derse girmem gerek teneffus aralarinda tekrar gelecegim sohbet cok güzel.biraz görüsürüz,canlarim
ay ay denemedimmi sanıyorsun burda başlamıştık yaseminle başlamıştık galiba ama ben sadece 1 gün içebildim midem bulandı başım agrıdı çok kötü olmuştum o sebepten içemedim malesef
kübracım duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah... hakkında hayırlısı neyse onu verir RABBİM inşallah...
kızlar dün adetimin 12. gününde kanamam oldu çok korktum dünde yazmıştım zaten bittiğinden beri açık pembe şeklinde akıntım oluyordu dün kanama oldu adetin ilk günü gelir ya az bir kanama öyle işte .... çok korktum eve gittim tekrardan boy abdesti aldım namazımı kıldım yasinimi okudum istiğfar duasını okudum YÜCE RABBİMDEN şifa diledim .. bakalım devam edicek mi bugün inşallah etmez bu ayda ta korunmayı bırakıcağımız ayda problemle kariılaşmam beni çok tedirgin etti
sizce bir doktora gitmelimiyim sorun varmı yokmu diye yoksa sitresten mi oldu acaba diyorum... kafam karışık
bugün alırım inşallah bende de işe yarar. ben adete 10 gün kala yapmaya başlıyorum. pco için böyle etkiliymiş. 10 gün içiyorum. 4-5 ay uygulayacağım. hala regl belirtisi yok 17 sinde olmam lazım yine gecikmesin ya. diğer ihtimal çok az bu kistlerle gebe kalamam herhalde.
ay ay denemedimmi sanıyorsun burda başlamıştık yaseminle başlamıştık galiba ama ben sadece 1 gün içebildim midem bulandı başım agrıdı çok kötü olmuştum o sebepten içemedim malesef
bircancim hemen sana bir sey anlatayim benim pco lu bir arkadasimda hem kist hem miyom vardi 1,5 sene ugrsti
sonra birgün hamile kaldi.doktora gitti ve rahminin önünu kapatan büyük bir miyomu varmis doktor senin hamile kalman mucize demis simdi yakinda doguracak lütfen umutsuz olma. Bide arkadasim 8 kilo verdikten sonnra hamile kaldi, doktor kilo verdigin icin yumurtlamaya basladin demis. Tatlim lutfen umutsuz olma
anladim canim, bide maydanoz sapini kaynatip icmekte ise yariyormus ben denedim tadi kötü degil belki sende yaparsin
bircancim hemen sana bir sey anlatayim benim pco lu bir arkadasimda hem kist hem miyom vardi 1,5 sene ugrsti
sonra birgün hamile kaldi.doktora gitti ve rahminin önünu kapatan büyük bir miyomu varmis doktor senin hamile kalman mucize demis simdi yakinda doguracak lütfen umutsuz olma. Bide arkadasim 8 kilo verdikten sonnra hamile kaldi, doktor kilo verdigin icin yumurtlamaya basladin demis. Tatlim lutfen umutsuz olma
anladim canim, bide maydanoz sapini kaynatip icmekte ise yariyormus ben denedim tadi kötü degil belki sende yaparsin
kübra duanı okudum rabbim gönlündeki muradını versin....
Yasemin çok güldürdün sabah sabah beni allahım senide güldürsün ..
canım benim aminn inşallah hepimizi güldürsün...
Kızlar yaa halim tükeniyor Allahtan iftara 1 saat 40 dk kaldı, enerjim aşağı seviyelerde. ayy topikte de kimse yokmuş tühhhh
ALLAH kabul etsin canımm...canım benim aminn inşallah hepimizi güldürsün...
Kızlar yaa halim tükeniyor Allahtan iftara 1 saat 40 dk kaldı, enerjim aşağı seviyelerde. ayy topikte de kimse yokmuş tühhhh
ayy evet ben çıkmışım sen gelmişsin neyse yine geldim :)ah canım bende ara sıra bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum karşılaşamıyoruz demek ki. sabret canım az kaldı çok sevapmış bugün oruç tutmak ya ben bilmiyordum bugün olduğunu bende tutmak isterdim kısmet değilmiş.
aminn dünürüm Allah razı olsun, ooo bakıyorumda "oğlan annesi" olunca pek uğramıyorsun vallahi benim dünya güzeli kızımı tavlamak için çok dil dökmeniz gerekecek bak şimdiden başla derim ben, naz sırası bana geçti :))))ALLAH kabul etsin canımm...
hu huuuuu
ayy evet ben çıkmışım sen gelmişsin neyse yine geldim :)
aminn dünürüm Allah razı olsun, ooo bakıyorumda "oğlan annesi" olunca pek uğramıyorsun vallahi benim dünya güzeli kızımı tavlamak için çok dil dökmeniz gerekecek bak şimdiden başla derim ben, naz sırası bana geçti :))))
hu huuuu kuşum ben geldim
burda akşam okundu namazımı kıldım geldim darısı sizleree özellikle yasiyeeeeeee allah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?