- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.701
ohhhhhh ne yedim ne yedim Allah razı olsun nazancımseninde namazını Allah kabul etsin inş.
yedim yüzüm güldü yaa
ohh şimdi akşama evde yemek derdim de yok, eşimde geç gelecek zaten yer gelir heralde.
ya lokantada yemek yerken dedimki ohh be ne güzel her akşam ben burda yesem, eşimde işyerinin orda yiyip eve gelse ne güzel olurdu, evde bütün vakit bana kalırdı diye aklımdan geçirmedim değilabarttım galiba biraz...
kübracım duanı okudum rabbim hayırlı mutlu huzurlu bir evlilik helal süt emmiş kimseler nasip etsin inş.
Kübra'cım canım benim, yaaa bugün muharremin 1'i, hicri yılbaşımız, nekadar mübarek bir güne denk geldin maşallah yaaa ayyy sana sabah dua ederken aklıma geldi, ayy dedim bunda da bir hayır vardır inşallah, böyle özel bir güne dua gününün denk gelmesi çok güzel bir mucize, listeyi oluştururken hiç hberim yoktu bu ay muharrem olacağından. Allahım kabul etsin inşallah, seni ve ablanı hayırlı bir eş ile tanıştırıp kolaylıkla evlenmenizi ve bir ömür boyu mutlu olmanızı nasibetsin. o damatlar da annen için bir evlat gibi yakın olsunlar inşallah, sonrasında hayırlı evlatlarınız olsun hem dünya hem ahiret mutluluğunu yaşayın hepbirlikte aminnnnn... (tesbihimi de şimdi çekeceğim ayrıca)
Bedriye'cim canım arkadaşım 11 tane tefriciyemi okudum, bu mübarek günde rabbm inşallah mucizelerini yeryüzüne indirir de baban gözlerini açar, sağlığına kavuşur canım benim. Elbet dualarımız kabul olacaktır ama inşallah tez vakitte kabul olur hayırlısı ile.
kübracım duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah... hakkında hayırlısı neyse onu verir RABBİM inşallah...
kızlar dün adetimin 12. gününde kanamam oldu çok korktum dünde yazmıştım zaten bittiğinden beri açık pembe şeklinde akıntım oluyordu dün kanama oldu adetin ilk günü gelir ya az bir kanama öyle işte .... çok korktum eve gittim tekrardan boy abdesti aldım namazımı kıldım yasinimi okudum istiğfar duasını okudum YÜCE RABBİMDEN şifa diledim .. bakalım devam edicek mi bugün inşallah etmez bu ayda ta korunmayı bırakıcağımız ayda problemle kariılaşmam beni çok tedirgin etti
sizce bir doktora gitmelimiyim sorun varmı yokmu diye yoksa sitresten mi oldu acaba diyorum... kafam karışık
kübra duanı okudum rabbim gönlündeki muradını versin....
Yasemin çok güldürdün sabah sabah beni allahım senide güldürsün ..
selam kızlar KÜBRA duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
Kübracim duani ettim rabbim hayirli ve iyi niyetli kismetler cikarsin karsina insallah
canım kendimi iyi hisssettikçe girmeye calışıyorum ama mide bulantılarım arttı 2 gündürde başım ağrıyo..yatıyorum 2dk uzanmadan kalkıyorum geziniyorum göbecik gerilmeye başladı bakalım hayırlısı.. kız dediğin nazlı olur olcak okadaraminn dünürüm Allah razı olsun, ooo bakıyorumda "oğlan annesi" olunca pek uğramıyorsun vallahi benim dünya güzeli kızımı tavlamak için çok dil dökmeniz gerekecek bak şimdiden başla derim ben, naz sırası bana geçti :))))
sedacım canım sen kendini nasıl relax hissedeceksen tabiki öyle yap, sonuçta hepimizin duaları birbirimizin üzerine, zaten ne sen bizi unutacaksın nede biz seni bu aşamada, sen yeterki sağlıkla bebeğine kavuş, onu bi göbeğine yerleştir ondan sonra lay lay lom muhabbetlerimize devam ederiz inşallah. ama bu arada canın sıkılır moralin bozulur veya ne bileyim sevincini paylaşmak istersin ve dayanamaz girersin diye düşünüyorum, ama her koşulda hepimizin aklında ve dualarında olacaksın tabiki emin ol.
canım valla bilemiyorum tamamen unutmak istiyorum aşılama yaptırdığımı beklediğimi ama insanın kafasının içinde aslında. Bne işte oyalanayım eve gelip kendimi oyalıyım ve yatayım kalkayım hiç. düşünmeye fırsatım olmasın istiyorum zaten aşılamayı yaptırcam birkaç güne de annem geleceş eşim Kıbrıs'a gidecek ya iş için o gelecek yanıma gelebilirse o yüzden akşam giremem zaten annemde bilmiyor aşılama yaptıracağımı hiç demedim aklı bende kalmasın bir de tutmazsa üzülmesim diye ben üzülürüm diye o da üzülür çünkü tutarsa sölicem o yüzden anneme belli edemicem. Onunla da vakit geçer azıcık o da en fazla bir hafta kalır gider zaten kardeşim var evde. İşyerinden giremiyorum zaten nedense ama eşim program yükleyecek onunla giricem. Ben siteye girersem elimde olmadan belirtilere, aşılama topiklerine bakarım ve hep aklımda olur o yüzden yanii ama ara ara girip halimdne haber verebilirim size beklerken duaları da elbette okucam bakıcam girip canım.. Allah razı olsun hepinizden.
kızlar ben geldim..uzun zaman oldu giremiyorum..hastayım dualarınızı okuyamadım..abdest alınca okuycam hepsini..baya kaynatmışsınız geçmişi çok okuyamadım..gelişmeleri topiğimizin asoşeytıt presi özlem hanımcım bi zahmet bana özet geçsin..
hoşgeldin canım, benim takip ettiğim kadarıyla pek bi değişiklik yok aklıma gelenleri yazayım gül'ün oğlu olacak artık yaseminden bir kız bekliyoruz,yasemin yumurta takibini bu ayda erteledi,seda aşılama için iğnelere başladı hatta hemşirenin biri fazla dozda yapmış iğnesini,ben kromozom analizi için kan verdim eşimle birlikte 1 ay sonra sonuç çıkacak,kızlar bugün süt maydonoz buharı,göbek çekme,kocakarı ilaçları tabir ettiğimiz şeylere yoğunlaşmışlar ortada bir balık yağı mevzusu var şişe sıcak su torbası mevzuları var ama özelden mesajlaştıkları için detayı fazla bilemiyorumkızlaaaar nasıl iyi takip etmişmiyim sizi atladığım bişey olmamıştır umarım
canım benim Allah razı olsun senden, bende gün içinde unutmayayım diye sabahtan hep çekiyorum yolda işe giderken hep ağzım mır mır mır oynuyor, millette diyordur bu kız kendi kendine mi konuşuyor acaba diye :) ALlahım bu canı gönülden yaptığımız duaları kabul eder inşallah.Yasemincim canım arkadaşım senin için tesbihimi hergün öğle namazımdan sonra çekiyorum...
Namazdan sonra yapılan dualar çok makbuldür...
Şu aralar stres yaptın okuduğum kadarıyla ama sakın vazgeçme yüzünün gülmesi yakındır inşaAllah Dua dostum benim..
oyyy bizim oğlan ağır abi çıktı desene bizim güzel arkadaşımızı baya bir yoruyor, Allah yardımcın olsun canım benim, bunların bile tadını çıkart, biz heyecanla onları yaşamayı bekliyoruz :)canım kendimi iyi hisssettikçe girmeye calışıyorum ama mide bulantılarım arttı 2 gündürde başım ağrıyo..yatıyorum 2dk uzanmadan kalkıyorum geziniyorum göbecik gerilmeye başladı bakalım hayırlısı.. kız dediğin nazlı olur olcak okadar
ah canım yaa ağladınmı kıyamam sana, her ay aynı şeyi yaşıyoruz ama her ay yine aynı şekilde üzülüyoruz, bağışıklık kazanamadık şu adet olmaya bitürlü...selam kızlar kübracım duanı ettim Allah hayırlı eş hayırlı aileye gellin olmanı nasip etsin inş
moralim bozuk canlar bat bugündü olmadım ama test yaptım negatif çıktı birz üzüldüm ağladım kocmda noldu niye ağlıosun dedi söyleyemedim adet olmayı bekliorum artık
ayy buketim hoşgeldin yaaa tabi tabi özlemcim bu konuda 1 numaradır, ünvanını sonuna kadar hakediyor.kızlar ben geldim..uzun zaman oldu giremiyorum..hastayım dualarınızı okuyamadım..abdest alınca okuycam hepsini..baya kaynatmışsınız geçmişi çok okuyamadım..gelişmeleri topiğimizin asoşeytıt presi özlem hanımcım bi zahmet bana özet geçsin..
ooo süpersin sen yaaaa, ancak bukadar güzel özet çıkartılırdı yani maşallah diyorum helal olsun diyorum tebriklerimi gönderiyorum canım :)hoşgeldin canım, benim takip ettiğim kadarıyla pek bi değişiklik yok aklıma gelenleri yazayım gül'ün oğlu olacak artık yaseminden bir kız bekliyoruz,yasemin yumurta takibini bu ayda erteledi,seda aşılama için iğnelere başladı hatta hemşirenin biri fazla dozda yapmış iğnesini,ben kromozom analizi için kan verdim eşimle birlikte 1 ay sonra sonuç çıkacak,kızlar bugün süt maydonoz buharı,göbek çekme,kocakarı ilaçları tabir ettiğimiz şeylere yoğunlaşmışlar ortada bir balık yağı mevzusu var şişe sıcak su torbası mevzuları var ama özelden mesajlaştıkları için detayı fazla bilemiyorumkızlaaaar nasıl iyi takip etmişmiyim sizi atladığım bişey olmamıştır umarım
günaydın kızlarr YASEMİNCİMM duanı okudum canım RABBİM kem gözleri üzerinden kaldırsın TEZ vakitte sağlıklı sıhatli bi evlat nasib etsin İNŞALLAH..:16
HAYIRLI CUMALAR canım...mübarek gün sela ile öğle ezanı arasında CUMA DUASINIDA okuyun ben bolbol okumuştum :))) sorma canımm dün annemle konuşyorum telde eşimde yanmda ANNEE benim mide bulantılarım çoğaldı başımda ağrıyo bak erkek olduğunu belli ediyo içerdede baş etmesi zor dışardada bebekkende büyüyüncede dedim eşim bakıp gülüo banaKızlar herkese hayırlı cumalar,
bugün benim dua günüm yaşasınnnn, Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu yeni hicri yılımızda hepimiz sağlıklı birer bebek sahibi oluruz hayırlısı ile.
Birde ben yine karar verdim dr a gideceğim bu ay sanırım yumurta takibine, düşünüyorum taşınıyorum yine o benim dr uma karar veriyorum:) napalım artık haftada 3 kere gidicem 1 ay boyunca, 1 ayda da ölmem ya gideyim de o da kalmasın aklımda napalım artık... inşallah hayırlısı ile vazgeçmezsem son kararım bu:)
oyyy bizim oğlan ağır abi çıktı desene bizim güzel arkadaşımızı baya bir yoruyor, Allah yardımcın olsun canım benim, bunların bile tadını çıkart, biz heyecanla onları yaşamayı bekliyoruz :)
aminnnn canım benim, hayırlısıyla sana güzel bir gelin doğururum belkide inşallah :)
Bircan'cım sağol canım benim Allah razı olsun hepimiz için kabul olsun inşalah bu dualar.
yaseminim duanı okudum, Rabbim tüm sıkıntılarını dindirsin ve evlat hasretin sona ersin inşallah. Bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum, Allah acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?