Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)


ay bencede hep dışarda yesek bulaşık derdi yok yemek yapma derdi yok ev koktu üstüm başım koktu derdi yok alışveriş derdi yok ne pişirsem derdide yook ay ne kaaaaaa güzelllllllll

afiye bal şeker olsun tatlımmm
 
Son düzenleme:
kübracım duanı okudum rabbim hayırlı mutlu huzurlu bir evlilik helal süt emmiş kimseler nasip etsin inş.



kübra duanı okudum rabbim gönlündeki muradını versin....
Yasemin çok güldürdün sabah sabah beni allahım senide güldürsün ..

selam kızlar KÜBRA duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

Kübracim duani ettim rabbim hayirli ve iyi niyetli kismetler cikarsin karsina insallah

Hepinizden Rabbim razı olur inşaAllah.. Benim için yaptığınız Duaların bin mislisiyle karşılaşın...

Çok garip bi duygu böyle bi çok insanın senin için dua etmesi çoookk ama çookk güzel...

Birbirimiz adına yaptığımız duaları Mevlam kabul eder.. Hayallerimizi, istediklerimizi enn güzel şekilde gerçekleştirir inşaAllah..
 
Yasemincim canım arkadaşım senin için tesbihimi hergün öğle namazımdan sonra çekiyorum...
Namazdan sonra yapılan dualar çok makbuldür...
Şu aralar stres yaptın okuduğum kadarıyla ama sakın vazgeçme yüzünün gülmesi yakındır inşaAllah Dua dostum benim..
 
canım kendimi iyi hisssettikçe girmeye calışıyorum ama mide bulantılarım arttı 2 gündürde başım ağrıyo..yatıyorum 2dk uzanmadan kalkıyorum geziniyorum göbecik gerilmeye başladı bakalım hayırlısı.. kız dediğin nazlı olur olcak okadar
 
selam kızlar kübracım duanı ettim Allah hayırlı eş hayırlı aileye gellin olmanı nasip etsin inş

moralim bozuk canlar bat bugündü olmadım ama test yaptım negatif çıktı birz üzüldüm ağladım kocmda noldu niye ağlıosun dedi söyleyemedim adet olmayı bekliorum artık
 
kızlar ben geldim..uzun zaman oldu giremiyorum..hastayım dualarınızı okuyamadım..abdest alınca okuycam hepsini..baya kaynatmışsınız geçmişi çok okuyamadım..gelişmeleri topiğimizin asoşeytıt presi özlem hanımcım bi zahmet bana özet geçsin..
 


canım valla bilemiyorum tamamen unutmak istiyorum aşılama yaptırdığımı beklediğimi ama insanın kafasının içinde aslında. Bne işte oyalanayım eve gelip kendimi oyalıyım ve yatayım kalkayım hiç. düşünmeye fırsatım olmasın istiyorum zaten aşılamayı yaptırcam birkaç güne de annem geleceş eşim Kıbrıs'a gidecek ya iş için o gelecek yanıma gelebilirse o yüzden akşam giremem zaten annemde bilmiyor aşılama yaptıracağımı hiç demedim aklı bende kalmasın bir de tutmazsa üzülmesim diye ben üzülürüm diye o da üzülür çünkü tutarsa sölicem o yüzden anneme belli edemicem. Onunla da vakit geçer azıcık o da en fazla bir hafta kalır gider zaten kardeşim var evde. İşyerinden giremiyorum zaten nedense ama eşim program yükleyecek onunla giricem. Ben siteye girersem elimde olmadan belirtilere, aşılama topiklerine bakarım ve hep aklımda olur o yüzden yanii ama ara ara girip halimdne haber verebilirim size beklerken duaları da elbette okucam bakıcam girip canım.. Allah razı olsun hepinizden.
 

sedacım seni beklıyorum facede bn gelecekmısın
 
Bu arada bugün doktoruma gittim fazla olan 75 lik doz sorun olmaz dedi ama salak hemşire yüzünden bir günlük dozum gitti. Normalde pazartesi bitecekti kutular pazar bitecek gerçi 75 vuruldum ondan faydalandım 112.5 artı 75 vurmuş o hemşire. Dünde 112.5 vuruldum 37.5 kaldı iğnede o tam olmadığı için ikinci kutuya geçtim 37.5 luk kaybım var iki kutu yetmeyebilir dr şimdi belli olmaz yumurtanın büyükşlüğüne göre son anda belli olur 3. kutu alınacak mı dedi. Muayene etti gelişimi iyiymiş iyi gidiyormuş ölçtü falan ama kç mm sormadım daha başındayız cumartesi yine gidicez o zaman sorucam bir de pazartesi giderim iğnem pazar bitmiş olacak daha ihtiyaç var derse muayeneden sonra alıcam akşam vurulcam yine. Akşam da gittim yine oradaki hemşireye vurdurdum. Artık kendim yapayım diyorum öğrendim zaten. Yalnız ağrılarım oluyor bu akşam baya ağrım oldu sancılandım iğneler etkiliyor tabi yattım şimdi iyiyim az bir hassaslık var ama banyo yapamadım sabah dr gidicem diye şöyle bir dökündüm çıktım ama abdest alamadım geç kalıyordum işe ağrım olunca da bugün girmedim üşütmek istemedim bir de üzerine yarın temizlenicem artık hem nasıl birşeyse az az kan gelmeye devam ediyor ama yumurta da gelişiyor daha tam bitemedi yaa. Yarın tüm duaları edicem inşallahh aklımdasınız.
 
can'lar iyi geceler.. iyisiniz inşAllah..
Kübra canım dualarını okudum. Rabbim gönlüne göre hayırlı bir eş, hayırlı mutlu bir yuva sonrasında da sağlıklı güzel hayırlı evlatlar versin inşAllah.
Allah gönlüne kurduğunn tümm hayalleri gerçekleştirir umarım, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. hayırlı eş, hayırlı aileye denk getirsin.
 

hoşgeldin canım, benim takip ettiğim kadarıyla pek bi değişiklik yok aklıma gelenleri yazayım gül'ün oğlu olacak artık yaseminden bir kız bekliyoruz,yasemin yumurta takibini bu ayda erteledi,seda aşılama için iğnelere başladı hatta hemşirenin biri fazla dozda yapmış iğnesini,ben kromozom analizi için kan verdim eşimle birlikte 1 ay sonra sonuç çıkacak,kızlar bugün süt maydonoz buharı,göbek çekme,kocakarı ilaçları tabir ettiğimiz şeylere yoğunlaşmışlar ortada bir balık yağı mevzusu var şişe sıcak su torbası mevzuları var ama özelden mesajlaştıkları için detayı fazla bilemiyorum kızlaaaar nasıl iyi takip etmişmiyim sizi atladığım bişey olmamıştır umarım
 
kübracığım duanı okudum canım, rabbim hayırlı bir eş nasip etsin,inşallah mutlu bir yuva sonrasındada yuvanızı şenlendirecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
 

Süpersin canım, çok güzel takip etmişsin


Ben yorum yazamadım ama sürekli okudum.
Ayrıca dualarıda ihmal etmedim..
Bedriye, Özlem, Buket, Bircan, Sündüz, Seda, Kübra ve ayrıca Yasemin arkadaşlarımızın dualarını okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.
 
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar

yasemin , burcu , nazan arkadaşlarım dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre verir kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..

dün akşamdan beri lekelenmelerim bitti inşallah bugün gelmez... 15.günde doktora gitmicem artık neyse herkese kolay gelsin..
 
günaydın kızlarr YASEMİNCİMM duanı okudum canım RABBİM kem gözleri üzerinden kaldırsın TEZ vakitte sağlıklı sıhatli bi evlat nasib etsin İNŞALLAH..:16
 
yaseminim duanı okudum, Rabbim tüm sıkıntılarını dindirsin ve evlat hasretin sona ersin inşallah. Bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum, Allah acil şifalar versin.
 
Kızlar herkese hayırlı cumalar,
bugün benim dua günüm yaşasınnnn, Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu yeni hicri yılımızda hepimiz sağlıklı birer bebek sahibi oluruz hayırlısı ile.
Birde ben yine karar verdim dr a gideceğim bu ay sanırım yumurta takibine, düşünüyorum taşınıyorum yine o benim dr uma karar veriyorum:) napalım artık haftada 3 kere gidicem 1 ay boyunca, 1 ayda da ölmem ya gideyim de o da kalmasın aklımda napalım artık... inşallah hayırlısı ile vazgeçmezsem son kararım bu:)



canım benim Allah razı olsun senden, bende gün içinde unutmayayım diye sabahtan hep çekiyorum yolda işe giderken hep ağzım mır mır mır oynuyor, millette diyordur bu kız kendi kendine mi konuşuyor acaba diye :) ALlahım bu canı gönülden yaptığımız duaları kabul eder inşallah.
oyyy bizim oğlan ağır abi çıktı desene bizim güzel arkadaşımızı baya bir yoruyor, Allah yardımcın olsun canım benim, bunların bile tadını çıkart, biz heyecanla onları yaşamayı bekliyoruz :)
ah canım yaa ağladınmı kıyamam sana, her ay aynı şeyi yaşıyoruz ama her ay yine aynı şekilde üzülüyoruz, bağışıklık kazanamadık şu adet olmaya bitürlü...
ayy buketim hoşgeldin yaaa tabi tabi özlemcim bu konuda 1 numaradır, ünvanını sonuna kadar hakediyor.
ooo süpersin sen yaaaa, ancak bukadar güzel özet çıkartılırdı yani maşallah diyorum helal olsun diyorum tebriklerimi gönderiyorum canım :)
günaydın kızlarr YASEMİNCİMM duanı okudum canım RABBİM kem gözleri üzerinden kaldırsın TEZ vakitte sağlıklı sıhatli bi evlat nasib etsin İNŞALLAH..:16

aminnnn canım benim, hayırlısıyla sana güzel bir gelin doğururum belkide inşallah :)

Bircan'cım
sağol canım benim Allah razı olsun hepimiz için kabul olsun inşalah bu dualar.
 
Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALAR canım...mübarek gün sela ile öğle ezanı arasında CUMA DUASINIDA okuyun ben bolbol okumuştum :))) sorma canımm dün annemle konuşyorum telde eşimde yanmda ANNEE benim mide bulantılarım çoğaldı başımda ağrıyo bak erkek olduğunu belli ediyo içerdede baş etmesi zor dışardada bebekkende büyüyüncede dedim eşim bakıp gülüo bana
 
yaseminim duanı okudum, Rabbim tüm sıkıntılarını dindirsin ve evlat hasretin sona ersin inşallah. Bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum, Allah acil şifalar versin.


Bircanımm canım benim çok çok sağol.. Allah el açıp ettiğinn bütüünn dualarını hakkında hayırlı ve kabul etsin inşAllah. Allah razı olsun.


Yaseminimm canım benim dualarını okudum. Rabbim gönlüne göre inşAllah sana hayırlı, sağlıklı gebelikler, evlatlar nasip etsin. hayırlı tez vakitlerde inşAllah.


Allah hiçbirinizi darda bırakmasın.Amin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…