Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

süper takip etmişsin canım ya iğnelerimde sorun çıkmadı çok şükür aynı dozdan devam ediyoruz c.tesi konrolüm var yine son gelişmeler böyle.

Allah razı olsun bitanemm..

allah razı olsun agzına sağlık

ayy canım evet ben onu ilk sayfaya yazayım yine iyiki hatırlattın unutuyordum hep.
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni hakkaten doğru yaaa içerde ayrı dışarda ayrı dert, inşallah iyi huylu güzel ahlaklı olurda sizin uyarmanıza bile erek kalmadan o zaten herşeyin en yisini en doğrusunu yapar canım benim.

Bedriyecim Allah razı olsun aminn canım inşallah..
şuanda 11 tefriciyemi okudum, hem muharrem ayı hem mübarek cuma hem canı yürekten edilen dualar yüzüsuyu hürmetine inşallah bbacığın en kısa zmanda şifa bulup iyileşir canım benim.

Kızlar işyernde siteye giremiyordu ya ben yenilendiğinden beri şimdi deneyeyim dedim ve girdim.

Bugün haftanın son günü tabi en sevdiğim gün. Dün akşam baya ağrım oldu gece yattığımda hala vardı sonra uyumuşum şmdi ara ara vuruyor yumurtalar gelişiyor tabii bir de hormon vererek büyütüldüğü için ağrı olması normal çabuk büyüyorlar büyüsünlerde bebiş olsunlar dimi amaa.. Bugün kendim vurucam iğnemi kız ayarları zaten çekip vuruyorsun bu kadar sürekli gitmek istemiyorum hastaneye zaten yarın öğlen randevum var gidicem ama iğneyi akşam oluyorum e sinemaya gidicez şafak vaktine bilet aldık iğne buz kalıbıyla duruyor dayanmaz aşama kadar arabada eve git al gel hastaneye tekrar zor iş yarın ve pazarda kendim vurucam bugün de vururum dedim. Zaten bitiyor kutu sonra p.tesi gerekli olursa 3. kutuyu alıcaz.

İNŞALLAH canım

benim çıkmam lazım kızlar doğalgazla ilgili işler var bugün evde girmeye calışırım yine hepiniziiiiii

ya kızlar dün özelden msj atıım evet isteyen herkesede atarım biraz koca karı işi oldugu için burda başkaları okurda polemik çıkar diye yazmadım yanlış anlaşılmasın emi canlarım öptmm

ya kızlar dün özelden msj atıım evet isteyen herkesede atarım biraz koca karı işi oldugu için burda başkaları okurda polemik çıkar diye yazmadım yanlış anlaşılmasın emi canlarım öptmm

ay kız yaz be burda biz bizeyiz zaten yabancı yok, polemik çıkmaz bizim aramızda, başkaları çıkaramaz izin vermeyiz ben de merak ettim uygulamam korkarım ama merak ettim

iyiyiz tatlım sen nasılsın prensesin nasılll?

iyiyim canım prenses de iyi buyuyo dilimiz acıldı nazar değmesin konusuyo ağuuu ööö üüüü diye durmadan cığlık atıp atıp guluyo kahkaha atıyo cıkardıgı sesler cok hosuna gıdıyor :) bıde illa oturacak doktor da 6 aylık olunca oturducaz dedı hafıf oturur pozısyonuna yakın oturdun dedi ama benım kız kendı cabasıyla kalkmaya calısıyo :)

hayırlı cumalar canlar benim kırmızılar sıağolsunllar bekletmeden geldiler pztesi dr a gidiyorum hayırlısı ... okumadıklarımı sonra telafi edicem kızlar dunızdan eksik etmeyin beni

Kızlar ben nötrdüm aslında tedaviye başladığımdan beri hiçbirşey hissetmiyordum ama bugün heyecan başladı bende aşılama vakti yaklaştıkça. İnşallah sorun çıkmadan olur ödüm patlıyor bir sorun çıkacak diye. Sonra bir de 2 hafta beklemesi var nasıl beklicem bilmem biliyorum şansım az ümitlenmek istemiyorum ama elde değil ümitlniyor insan tabii ki. Allah benim de herkesinde emeklerini boşa çıkarmasın İnşallahh..

oy kıyamam ben sana insanız illaki düşüncez heyecanlancaz ama en asgaride tutmaya çalış canım biliyorum çok zor ama en azından dene gergini yapta taktire mana bulma diye bi laf var bizim burda öyle düşün inş. olcak inanalım rabbimiz yanımızda elhamdülillah

sedacım heyecanlı olman çok normal, her bat'dan önce bile acaba tutmuşmudur diye merak ediyoruz. bide sen aşılama yapacaksın elbette heyecan olur ama strese dönüştürme lütfen, biliyorsunki stres olmaması kolaylaştırıyor. Allaha sığın dua et hayırlısını iste hayırsız ise bile hayra çevirmesini iste, sabrın sonu selamettir. hepimiz mükafatımızı alacağız Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…