- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.721
hoşgeldin canım, benim takip ettiğim kadarıyla pek bi değişiklik yok aklıma gelenleri yazayım gül'ün oğlu olacak artık yaseminden bir kız bekliyoruz,yasemin yumurta takibini bu ayda erteledi,seda aşılama için iğnelere başladı hatta hemşirenin biri fazla dozda yapmış iğnesini,ben kromozom analizi için kan verdim eşimle birlikte 1 ay sonra sonuç çıkacak,kızlar bugün süt maydonoz buharı,göbek çekme,kocakarı ilaçları tabir ettiğimiz şeylere yoğunlaşmışlar ortada bir balık yağı mevzusu var şişe sıcak su torbası mevzuları var ama özelden mesajlaştıkları için detayı fazla bilemiyorumkızlaaaar nasıl iyi takip etmişmiyim sizi atladığım bişey olmamıştır umarım
Süpersin canım, çok güzel takip etmişsin
Ben yorum yazamadım ama sürekli okudum.
Ayrıca dualarıda ihmal etmedim..
Bedriye, Özlem, Buket, Bircan, Sündüz, Seda, Kübra ve ayrıca Yasemin arkadaşlarımızın dualarını okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
yasemin , burcu , nazan arkadaşlarım dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre verir kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..
dün akşamdan beri lekelenmelerim bitti inşallah bugün gelmez... 15.günde doktora gitmicem artık neyse herkese kolay gelsin..
ayy canım evet ben onu ilk sayfaya yazayım yine iyiki hatırlattın unutuyordum hep.HAYIRLI CUMALAR canım...mübarek gün sela ile öğle ezanı arasında CUMA DUASINIDA okuyun ben bolbol okumuştum :))) sorma canımm dün annemle konuşyorum telde eşimde yanmda ANNEE benim mide bulantılarım çoğaldı başımda ağrıyo bak erkek olduğunu belli ediyo içerdede baş etmesi zor dışardada bebekkende büyüyüncede dedim eşim bakıp gülüo bana
Bircanımm canım benim çok çok sağol.. Allah el açıp ettiğinn bütüünn dualarını hakkında hayırlı ve kabul etsin inşAllah. Allah razı olsun.
Yaseminimm canım benim dualarını okudum. Rabbim gönlüne göre inşAllah sana hayırlı, sağlıklı gebelikler, evlatlar nasip etsin. hayırlı tez vakitlerde inşAllah.
Allah hiçbirinizi darda bırakmasın.Amin.
ayy canım evet ben onu ilk sayfaya yazayım yine iyiki hatırlattın unutuyordum hep.
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni hakkaten doğru yaaa içerde ayrı dışarda ayrı dert, inşallah iyi huylu güzel ahlaklı olurda sizin uyarmanıza bile erek kalmadan o zaten herşeyin en yisini en doğrusunu yapar canım benim.
.
günaydın kızlar nasılsınız
ya kızlar dün özelden msj atıım evet isteyen herkesede atarım biraz koca karı işi oldugu için burda başkaları okurda polemik çıkar diye yazmadım yanlış anlaşılmasın emi canlarım öptmm
iyiyiz tatlım sen nasılsın prensesin nasılll?
iyiyiz tatlım sen nasılsın prensesin nasılll?
Kızlar ben nötrdüm aslında tedaviye başladığımdan beri hiçbirşey hissetmiyordum ama bugün heyecan başladı bende aşılama vakti yaklaştıkça. İnşallah sorun çıkmadan olur ödüm patlıyor bir sorun çıkacak diye. Sonra bir de 2 hafta beklemesi var nasıl beklicem bilmem biliyorum şansım az ümitlenmek istemiyorum ama elde değil ümitlniyor insan tabii ki. Allah benim de herkesinde emeklerini boşa çıkarmasın İnşallahh..
Kızlar ben nötrdüm aslında tedaviye başladığımdan beri hiçbirşey hissetmiyordum ama bugün heyecan başladı bende aşılama vakti yaklaştıkça. İnşallah sorun çıkmadan olur ödüm patlıyor bir sorun çıkacak diye. Sonra bir de 2 hafta beklemesi var nasıl beklicem bilmem biliyorum şansım az ümitlenmek istemiyorum ama elde değil ümitlniyor insan tabii ki. Allah benim de herkesinde emeklerini boşa çıkarmasın İnşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?