- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.741
kısceler okudum sızlerden nazar varmış he ne esnedım oyle:) rabbım hayırlısıyla gonlunuzden gecenlerı nasıp eysın ınsallah en yakın zamanda hamış kalın ınsallah kubra sende hayırlısıyla hayırlı bı es bulursun ınsallah amıınn
oy kıyamam ben sana insanız illaki düşüncez heyecanlancaz ama en asgaride tutmaya çalış canım biliyorum çok zor ama en azından dene gergini yapta taktire mana bulma diye bi laf var bizim burda öyle düşün inş. olcak inanalım rabbimiz yanımızda elhamdülillah
sedacım heyecanlı olman çok normal, her bat'dan önce bile acaba tutmuşmudur diye merak ediyoruz. bide sen aşılama yapacaksın elbette heyecan olur ama strese dönüştürme lütfen, biliyorsunki stres olmaması kolaylaştırıyor. Allaha sığın dua et hayırlısını iste hayırsız ise bile hayra çevirmesini iste, sabrın sonu selamettir. hepimiz mükafatımızı alacağız Allahın izniyle.
canim lütfen hemen ümitsiz olma,ilk günden belli olmaz en az 4-5 gün sonra idrar testinde cikar. Ben ilk gun yaptim cikmamisti sonra 4. Gün yaptim pozitif cikmistiselam kızlar kübracım duanı ettim Allah hayırlı eş hayırlı aileye gellin olmanı nasip etsin inş
moralim bozuk canlar bat bugündü olmadım ama test yaptım negatif çıktı birz üzüldüm ağladım kocmda noldu niye ağlıosun dedi söyleyemedim adet olmayı bekliorum artık
Canim insallah her sey yolunda gider rabbim nazardan korusun isini rast gelsincanım valla bilemiyorum tamamen unutmak istiyorum aşılama yaptırdığımı beklediğimi ama insanın kafasının içinde aslında. Bne işte oyalanayım eve gelip kendimi oyalıyım ve yatayım kalkayım hiç. düşünmeye fırsatım olmasın istiyorum zaten aşılamayı yaptırcam birkaç güne de annem geleceş eşim Kıbrıs'a gidecek ya iş için o gelecek yanıma gelebilirse o yüzden akşam giremem zaten annemde bilmiyor aşılama yaptıracağımı hiç demedim aklı bende kalmasın bir de tutmazsa üzülmesim diye ben üzülürüm diye o da üzülür çünkü tutarsa sölicem o yüzden anneme belli edemicem. Onunla da vakit geçer azıcık o da en fazla bir hafta kalır gider zaten kardeşim var evde. İşyerinden giremiyorum zaten nedense ama eşim program yükleyecek onunla giricem. Ben siteye girersem elimde olmadan belirtilere, aşılama topiklerine bakarım ve hep aklımda olur o yüzden yanii ama ara ara girip halimdne haber verebilirim size beklerken duaları da elbette okucam bakıcam girip canım.. Allah razı olsun hepinizden.
herkese msj yollucam 10 dk arayla yolluyo ama gün içinde yollucam kızlar
Kızlar ben nötrdüm aslında tedaviye başladığımdan beri hiçbirşey hissetmiyordum ama bugün heyecan başladı bende aşılama vakti yaklaştıkça. İnşallah sorun çıkmadan olur ödüm patlıyor bir sorun çıkacak diye. Sonra bir de 2 hafta beklemesi var nasıl beklicem bilmem biliyorum şansım az ümitlenmek istemiyorum ama elde değil ümitlniyor insan tabii ki. Allah benim de herkesinde emeklerini boşa çıkarmasın İnşallahh..
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
yasemin , burcu , nazan arkadaşlarım dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre verir kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..
dün akşamdan beri lekelenmelerim bitti inşallah bugün gelmez... 15.günde doktora gitmicem artık neyse herkese kolay gelsin.. [/QUOTE
Canim allah razi olsun agzina saglik? Rabbim yardimcin olsun seninde güzel haberlerini aliriz insallah
Masallah canim saglikla dogsun.rabbim nazardan korusunHAYIRLI CUMALAR canım...mübarek gün sela ile öğle ezanı arasında CUMA DUASINIDA okuyun ben bolbol okumuştum :))) sorma canımm dün annemle konuşyorum telde eşimde yanmda ANNEE benim mide bulantılarım çoğaldı başımda ağrıyo bak erkek olduğunu belli ediyo içerdede baş etmesi zor dışardada bebekkende büyüyüncede dedim eşim bakıp gülüo bana
herkese merhaba nasılsınız kızlar şu kocakarı işlerini banada yolla nazancım merak ettim ...Kızlar bugün arkadaşım öğlene kadar bebeğini bana bıraktı onasıl güzel bişey var ya bir an önce anne olmak istiyorum genetik tahlillerimi aldıktan sonra korunmayı bırakıcam bi bebekle uğraşmak bence en güzel ilaç :)))
Yasemin duanı okudum canım rabbim kabul etsin
canım çok normal heyecanın ben ovulasyon testi siparişi verdim bu ay bugün yarın geliceko testi yapacağı için heyecanlanır mı insan? ama ben ondan bile heyecanlanıyorum...
heyecan strese dönüşmediği sürece iyidir bence olumlu etkiler diye düşünüyorum inşallah gönlünce olur herşey
öyle yapıyorum çalıştığım içinde kafam dağılıyor biraz tabii de elindne geleni yapar sonrası Rabbimin takdiri. Gergin değilim hiç ama heyecan başladı işte ben zaten aşılama yapıldıktan sonra nete hiç girmicem ister istemez aşılamayla hamile kalanlara bakıyorum falan kafamda oluyor sürekli sonucu alana kadar uzaklaşıcam bu arada kaç kitap bitiririm bilmem. Ama gelicem duaları okucam haber vericem tatlımm hele aşılama olsunda o zamana kadar burdayım.
İnşalah canım nasip kısmet birazda. Stres yok ama heywcan var sadece Allah'ımdan hayırlısını diliyorum. Negatif pozitif burada gelp diyeceğim zaten ama aşılama anından sonra girmicem o 2 haftada tamamen uzaklaşmak istiyorum oyalıcam kendimi bir şekilde.
canim lütfen hemen ümitsiz olma,ilk günden belli olmaz en az 4-5 gün sonra idrar testinde cikar. Ben ilk gun yaptim cikmamisti sonra 4. Gün yaptim pozitif cikmisti
Canim insallah her sey yolunda gider rabbim nazardan korusun isini rast gelsin
herkese merhaba nasılsınız kızlar şu kocakarı işlerini banada yolla nazancım merak ettim ...Kızlar bugün arkadaşım öğlene kadar bebeğini bana bıraktı onasıl güzel bişey var ya bir an önce anne olmak istiyorum genetik tahlillerimi aldıktan sonra korunmayı bırakıcam bi bebekle uğraşmak bence en güzel ilaç :)))
Yasemin duanı okudum canım rabbim kabul etsin
canım çok normal heyecanın ben ovulasyon testi siparişi verdim bu ay bugün yarın geliceko testi yapacağı için heyecanlanır mı insan? ama ben ondan bile heyecanlanıyorum...
heyecan strese dönüşmediği sürece iyidir bence olumlu etkiler diye düşünüyorum inşallah gönlünce olur herşey
heyecanın strese dönüştügü an hani su kabin yerinden fırlıcakmış gibi olur bacakların boşalır yıgılcak gibi olursun soguk soguk terlersin hani ne düşünecegini ne yapacagı bilemez aptallaşırsın o durummu acaba o hep bende varda o açıdan sordum?
sen bilirsin tatlım sen nasıl kendini iyi hissedersen öyle yap aşılamadan önce bize haber ver senin için toplu dua yapalım.
Bırak canım ya korunma falan gelsin bebek artık anneciğine bence de çok uğraşlı ama müthiş mutluluk veren birşey. Ben bayramda iki bebek sevdim biri teyzemin torusun altlı üstlü oturdukları için hep onlardaydı kucağımdan düşmedi bir de kuzenimin bebeği tosun gibi maşallah o erken doğdu çok sorunlar aşadı hastanede kaldı ama şimdi süper herşeyi. Valla kardeşim yaşındaki kuzenlerim çktan doğurdu herkes benden bekliyor artık.
.
Bazen kendimi frenleyeyim acele etmiyeyim diyorum ama bugün o bebekle uğraşırken Allahım ne olur benimde olsun dedim ağladım annesi olsam neler yapıcak kim bilir maymun dah 6 aylık ama ne oyunlar yapıyo kucaklayayım diye rabbim senin emeklerini boşa çıkarmasın canım en kısa zamanda senin hamile haberini alırız inş.
heyecanın strese dönüştügü an hani su kabin yerinden fırlıcakmış gibi olur bacakların boşalır yıgılcak gibi olursun soguk soguk terlersin hani ne düşünecegini ne yapacagı bilemez aptallaşırsın o durummu acaba o hep bende varda o açıdan sordum?
Kızlar ben nötrdüm aslında tedaviye başladığımdan beri hiçbirşey hissetmiyordum ama bugün heyecan başladı bende aşılama vakti yaklaştıkça. İnşallah sorun çıkmadan olur ödüm patlıyor bir sorun çıkacak diye. Sonra bir de 2 hafta beklemesi var nasıl beklicem bilmem biliyorum şansım az ümitlenmek istemiyorum ama elde değil ümitlniyor insan tabii ki. Allah benim de herkesinde emeklerini boşa çıkarmasın İnşallahh..
kısceler okudum sızlerden nazar varmış he ne esnedım oyle:) rabbım hayırlısıyla gonlunuzden gecenlerı nasıp eysın ınsallah en yakın zamanda hamış kalın ınsallah kubra sende hayırlısıyla hayırlı bı es bulursun ınsallah amıınn
hoşgeldin canım, benim takip ettiğim kadarıyla pek bi değişiklik yok aklıma gelenleri yazayım gül'ün oğlu olacak artık yaseminden bir kız bekliyoruz,yasemin yumurta takibini bu ayda erteledi,seda aşılama için iğnelere başladı hatta hemşirenin biri fazla dozda yapmış iğnesini,ben kromozom analizi için kan verdim eşimle birlikte 1 ay sonra sonuç çıkacak,kızlar bugün süt maydonoz buharı,göbek çekme,kocakarı ilaçları tabir ettiğimiz şeylere yoğunlaşmışlar ortada bir balık yağı mevzusu var şişe sıcak su torbası mevzuları var ama özelden mesajlaştıkları için detayı fazla bilemiyorumkızlaaaar nasıl iyi takip etmişmiyim sizi atladığım bişey olmamıştır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?