Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kısceler okudum sızlerden nazar varmış he ne esnedım oyle:) rabbım hayırlısıyla gonlunuzden gecenlerı nasıp eysın ınsallah en yakın zamanda hamış kalın ınsallah kubra sende hayırlısıyla hayırlı bı es bulursun ınsallah amıınn

öyle yapıyorum çalıştığım içinde kafam dağılıyor biraz tabii de elindne geleni yapar sonrası Rabbimin takdiri. Gergin değilim hiç ama heyecan başladı işte ben zaten aşılama yapıldıktan sonra nete hiç girmicem ister istemez aşılamayla hamile kalanlara bakıyorum falan kafamda oluyor sürekli sonucu alana kadar uzaklaşıcam bu arada kaç kitap bitiririm bilmem. Ama gelicem duaları okucam haber vericem tatlımm hele aşılama olsunda o zamana kadar burdayım.

İnşalah canım nasip kısmet birazda. Stres yok ama heywcan var sadece Allah'ımdan hayırlısını diliyorum. Negatif pozitif burada gelp diyeceğim zaten ama aşılama anından sonra girmicem o 2 haftada tamamen uzaklaşmak istiyorum oyalıcam kendimi bir şekilde.

canim lütfen hemen ümitsiz olma,ilk günden belli olmaz en az 4-5 gün sonra idrar testinde cikar. Ben ilk gun yaptim cikmamisti sonra 4. Gün yaptim pozitif cikmisti

Canim insallah her sey yolunda gider rabbim nazardan korusun isini rast gelsin

herkese merhaba nasılsınız kızlar şu kocakarı işlerini banada yolla nazancım merak ettim ...Kızlar bugün arkadaşım öğlene kadar bebeğini bana bıraktı onasıl güzel bişey var ya bir an önce anne olmak istiyorum genetik tahlillerimi aldıktan sonra korunmayı bırakıcam bi bebekle uğraşmak bence en güzel ilaç :)))
Yasemin duanı okudum canım rabbim kabul etsin

Son düzenleme:

canım çok normal heyecanın ben ovulasyon testi siparişi verdim bu ay bugün yarın gelicek o testi yapacağı için heyecanlanır mı insan? ama ben ondan bile heyecanlanıyorum...
heyecan strese dönüşmediği sürece iyidir bence olumlu etkiler diye düşünüyorum inşallah gönlünce olur herşey

ahh ahhh olsa ugrascazda pek nazlı çıktı bizim bebişler allah inş. nasip etsin ne diyelim

heyecanın strese dönüştügü an hani su kabin yerinden fırlıcakmış gibi olur bacakların boşalır yıgılcak gibi olursun soguk soguk terlersin hani ne düşünecegini ne yapacagı bilemez aptallaşırsın o durummu acaba o hep bende varda o açıdan sordum?

sen bilirsin tatlım sen nasıl kendini iyi hissedersen öyle yap aşılamadan önce bize haber ver senin için toplu dua yapalım.

Sağol canım aminn inşallallahh..

Bırak canım ya korunma falan gelsin bebek artık anneciğine bence de çok uğraşlı ama müthiş mutluluk veren birşey. Ben bayramda iki bebek sevdim biri teyzemin torusun altlı üstlü oturdukları için hep onlardaydı kucağımdan düşmedi bir de kuzenimin bebeği tosun gibi maşallah o erken doğdu çok sorunlar aşadı hastanede kaldı ama şimdi süper herşeyi. Valla kardeşim yaşındaki kuzenlerim çktan doğurdu herkes benden bekliyor artık.

bilirim o heyecanı da bende kullandım her gün acaba bugün pozitif olacak mı diye düşünmek falan. ama artık hiçbirşey yapmuyorum zaten aşılama oluyorumm doğal olarak yumurta takibim yapılıyor. korku sardı beni şimdilerde ya çok büyürse ya çatlarsa kendi de aşılama yapılamazsa bir sürü soru var kafamda bitse asıl arahatlıcam beklemeke koymayacak bana hiç stres yok bence olacak mı olmayacak mı hiç düünmüyorum sadece heyecan var.

aynen öyle oluyor canım soğuk terler dökmüyorum ama kalp çarpıntısı ve dizlerin bağınnı çözülmesi hep var. İşyerinde de çok yoğun değilim ben o yüzden aklım bir taraftan hep aşılamada oluyor nasıl geçecek herşey yolunda olacak mı sorunsuz yapılacak mı bunları düşünüyorum tutup tutmama stresi sonra başlar heralde şu an tedavim hayırlısıyla bitsinde ilk aşama bu benim için.

sen bilirsin tatlım sen nasıl kendini iyi hissedersen öyle yap aşılamadan önce bize haber ver senin için toplu dua yapalım.

Sağol canım benim söylerim tabii Allah razı olsun o an dualarınıza çok ihtiyacım olacak.

Son düzenleme:

Bazen kendimi frenleyeyim acele etmiyeyim diyorum ama bugün o bebekle uğraşırken Allahım ne olur benimde olsun dedim ağladım annesi olsam neler yapıcak kim bilir maymun dah 6 aylık ama ne oyunlar yapıyo kucaklayayım diye rabbim senin emeklerini boşa çıkarmasın canım en kısa zamanda senin hamile haberini alırız inş.

canım tabi doktora danış yine de ama artık devam et bence de yanii frenleyecek hal mi kaldı bir an önce olsun istiyor insan ama herşeyin hayırlısı be canım. kadere karşı boynumuz kıldan ince yine de şükretmek lazım ne sorunları olan insanlar var. Sabredicez tevekkül göstericez elbet yüzümüz gülecek sınavımız daha bitmedi belki de Allah sevdiği kulunu sınarmış öyle kıymetli olacak ki bizim bebeklerimiz. Zamanı geldiğinde olacak tatlım.

oyy tatlım benim sadece kalbim hızlı çarpar diğerleri olmaz sen sakinleştrmeyi dene bence kendini sürekliyse hoş değil panik atak başlangıcı diye biliyorum şomluk yapmayayım şimdi ama biraz dikkat et tatlım

canım hersey cok guzel olacak inşallah ama artık senin ağzından "şansım az" cümlesini duymayalım lütfen,bak ne güzel tadını çıkar sonun düşünme, heyecan yap, hayal kur, yaşaacak bir şeyi engelleyemezsin, "şuan" var..ohh mis.. istediğin gibi hisset...hamdolsun "şuana" rabbim güzel ve hayırlı gelişmelr nasip etsin sana

caım ağzına sağlık rabbim sana da tez zamanda sağlıklı bir bebeiş versin inşallah

ohh ee ne güzell..bende hamilelik planlarken folik asit kullanıyordum kutuya bakıp bakıp heyecanlanırdım...çünkü umudumuzu daha yitirmedik, tabiki heyecanlanıcazz valla süpersiniz

kuşum bu dediğin bana da olur ama aşıı kayı ve korku anlarımda olur , aman senden uzak olsun

canım hersey cok guzel olacak inşallah ama artık senin ağzından "şansım az" cümlesini duymayalım lütfen,bak ne güzel tadını çıkar sonun düşünme, heyecan yap, hayal kur, yaşaacak bir şeyi engelleyemezsin, "şuan" var..ohh mis.. istediğin gibi hisset...hamdolsun "şuana" rabbim güzel ve hayırlı gelişmelr nasip etsin sana

caım ağzına sağlık rabbim sana da tez zamanda sağlıklı bir bebeiş versin inşallah

ohh ee ne güzell..bende hamilelik planlarken folik asit kullanıyordum kutuya bakıp bakıp heyecanlanırdım...çünkü umudumuzu daha yitirmedik, tabiki heyecanlanıcazz valla süpersiniz

kuşum bu dediğin bana da olur ama aşıı kayı ve korku anlarımda olur , aman senden uzak olsun

özlem kız süpersin..özet geçmişsin..hepsini anladım..

seda sıkılma iğnelerini kendinde yaparsın..hatta kendin daha iyi yaparsın..ölçtürüyormusun yumurtaları en son kaç boydalar...
aşılama ne zaman dı ? ben kaçırmış olabilirim?

kız yasemin sende git artık şu doktora..

özlem testlerin 1 aya mı çıkacak..bende yaptıracam?

aylin ovulasyon testlerin hayırlı olsun..

gül...oğluna gelin aramaya başlamışsın şimdiden hayırlı olsun..

kısçeler dualarda kendimden sonrakileri okuyamadım..kaldığım yerden devam edecem..yıkandıktan sonra..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…