- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.761
Ayat-i hırz nasıl okunur? « GÖYNEM ( BEYSEHiR )
bedriyecim bu sayfayı okursan hasta olanlara şifayla ilgili dua var. suyun içine okunup hasta olana içirtiliyormuş canm
canım hersey cok guzel olacak inşallah ama artık senin ağzından "şansım az" cümlesini duymayalım lütfen,bak ne güzel tadını çıkar sonun düşünme, heyecan yap, hayal kur, yaşaacak bir şeyi engelleyemezsin, "şuan" var..ohh mis.. istediğin gibi hisset...hamdolsun "şuana" rabbim güzel ve hayırlı gelişmelr nasip etsin sana
özlem kız süpersin..özet geçmişsin..hepsini anladım..
seda sıkılma iğnelerini kendinde yaparsın..hatta kendin daha iyi yaparsın..ölçtürüyormusun yumurtaları en son kaç boydalar...
aşılama ne zaman dı ? ben kaçırmış olabilirim?
kız yasemin sende git artık şu doktora..
özlem testlerin 1 aya mı çıkacak..bende yaptıracam?
aylin ovulasyon testlerin hayırlı olsun..
gül...oğluna gelin aramaya başlamışsın şimdiden hayırlı olsun..
kısçeler dualarda kendimden sonrakileri okuyamadım..kaldığım yerden devam edecem..yıkandıktan sonra..:)))
evet artık kendş yapıcam ayarlı iğne zaten sabit çekip vurucam ucuna iğneyi takıp. Pazar gününe son olacak şekilde iğnem var. Düm gittim dr ölçtü ama sormadım koltuğun yanında ekran var dr oradan bakıyor karşmda da ekran var bende oradan baktım baya yumurta vardı sanki ama kaç tane var, boyları kaç sormadım valla o anda aklıma gelmedi sadece nasıl durum dedim gayet iyi dedi yarın mutlaka sorucam az çok aşılama ne zaman yapılır bir tahminim olur böylece. Aşılamanın zamanı belli değiş işte yarın gidince net birşey söyler belki büyük ihtimal pazartesi de çağırır o zaman belli olur.
selam kızlarrrr hafta sonu unutmayayım die BURCU VE NAZAN dularınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..:)
iyi olur inşallah...çok basit bi işlem korkma sakin..
Canım eve geldim yaptım iğnemi çok kolay oldu hastanelerde üsürndüğüme değmemiş valla o salak kızdan bin kat daha iyi yapmışımdır düşün doz ayarlı iğnenin arkasıın çekip vuramadı yaa ben sadece ilk gün hazırlanırken hemşirenin arkasını ne kadar çektiğini görmediğim için oarada yaptırmıştım keşke kendim yapsaymışım o zaman da. Aşılama yaptıracağım hastanede ki kızlardan daha hafif vurdum ayrıca kendime hi birşey hissetmedim ama çok ağrım var gülüm yaa midem de kötüydü öğle yemeği ağır geldi sanırım baya hassaslık var geldim yattım biraz.
HayatSultan / KÜBRA 15.11.2012 perş. Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
graphicdesigner / YASEMİN 16.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
burju82 / BURCU 17.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
melek2828 / NAZAN 18.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
arkadaslar ben sizin icin okumustum haber ettimmi hatirlamiyorum suan. Rabbim kabul etsin Insaallah. Allahim kisa zamanda hayirlisini nasip etsin herkese
oh miss ..canım miden düzelince istersen birşeyler ye, kendini daha iyi hissedersin, bide ayaklar kasıklar sımsıcacık olsun emi!
canım Allah razı olsun ağzına sağlık, rabbim sana da tez zamanda güzel sağlıklı bir bebek versin inşallah
valla canım çoarp gfece bile çıkmıyor ayağımdan üstümde iyi ama ağrım var yaa benim nornaldir aslında ama korkuyorum işte ters birşey olacak diye yarın dr görünene kadar endişem devam edecek heralde. Midem daha doğrusu daha yukarısı diyafram kısmında hassaslık var midem bulanıtor ara ara kasılarıma lat karın kısmına da ağrı griyor normaldir dimi yumurtalar gelişiyor sunuçta hormon aldım o kadar.
Tatlim kesinlile hormondan kaynaklaniyor cok normal,bir kac gün cekersin ama gecer mutlaka,oh corabi iyi yapmissin. Aman dikkat et ,bide moraller yüksek eller havaya :)
Süpersin canım, çok güzel takip etmişsin
Ben yorum yazamadım ama sürekli okudum.
Ayrıca dualarıda ihmal etmedim..
Bedriye, Özlem, Buket, Bircan, Sündüz, Seda, Kübra ve ayrıca Yasemin arkadaşlarımızın dualarını okudum. Rabbim kabul etsin inşallah.
süper takip etmişsin canım ya iğnelerimde sorun çıkmadı çok şükür aynı dozdan devam ediyoruz c.tesi konrolüm var yine son gelişmeler böyle.
Allah razı olsun bitanemm..
Kızlar herkese hayırlı cumalar,
bugün benim dua günüm yaşasınnnn, Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder bu yeni hicri yılımızda hepimiz sağlıklı birer bebek sahibi oluruz hayırlısı ile.
Birde ben yine karar verdim dr a gideceğim bu ay sanırım yumurta takibine, düşünüyorum taşınıyorum yine o benim dr uma karar veriyorum:) napalım artık haftada 3 kere gidicem 1 ay boyunca, 1 ayda da ölmem ya gideyim de o da kalmasın aklımda napalım artık... inşallah hayırlısı ile vazgeçmezsem son kararım bu:)
canım benim Allah razı olsun senden, bende gün içinde unutmayayım diye sabahtan hep çekiyorum yolda işe giderken hep ağzım mır mır mır oynuyor, millette diyordur bu kız kendi kendine mi konuşuyor acaba diye :) ALlahım bu canı gönülden yaptığımız duaları kabul eder inşallah.
oyyy bizim oğlan ağır abi çıktı desene bizim güzel arkadaşımızı baya bir yoruyor, Allah yardımcın olsun canım benim, bunların bile tadını çıkart, biz heyecanla onları yaşamayı bekliyoruz :)
ah canım yaa ağladınmı kıyamam sana, her ay aynı şeyi yaşıyoruz ama her ay yine aynı şekilde üzülüyoruz, bağışıklık kazanamadık şu adet olmaya bitürlü...
ayy buketim hoşgeldin yaaa tabi tabi özlemcim bu konuda 1 numaradır, ünvanını sonuna kadar hakediyor.
ooo süpersin sen yaaaa, ancak bukadar güzel özet çıkartılırdı yani maşallah diyorum helal olsun diyorum tebriklerimi gönderiyorum canım :)
aminnnn canım benim, hayırlısıyla sana güzel bir gelin doğururum belkide inşallah :)
Bircan'cım sağol canım benim Allah razı olsun hepimiz için kabul olsun inşalah bu dualar.
özlem kız süpersin..özet geçmişsin..hepsini anladım..
seda sıkılma iğnelerini kendinde yaparsın..hatta kendin daha iyi yaparsın..ölçtürüyormusun yumurtaları en son kaç boydalar...
aşılama ne zaman dı ? ben kaçırmış olabilirim?
kız yasemin sende git artık şu doktora..
özlem testlerin 1 aya mı çıkacak..bende yaptıracam?
aylin ovulasyon testlerin hayırlı olsun..
gül...oğluna gelin aramaya başlamışsın şimdiden hayırlı olsun..
kısçeler dualarda kendimden sonrakileri okuyamadım..kaldığım yerden devam edecem..yıkandıktan sonra..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?