Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayat-i hırz nasıl okunur? « GÖYNEM ( BEYSEHiR )

bedriyecim bu sayfayı okursan hasta olanlara şifayla ilgili dua var. suyun içine okunup hasta olana içirtiliyormuş canm

canım benimmm çok sağol.. Ayy kızlar sizlerin ne kocaman yürekleri var ya. Allah ımm inşAllah hepinizin yüzünü güldürsün.
ben bu duayı cüz'da şifa ayetlerinde okudum ama sıkıntı şöyle oluşuyor babamın yanına saat 4 de 5 dk lığına alıyorlar ve 1 kişi.. hergün diğerimiz giriyor..doktor zaten su içirmez.. cihazlara bağlı ağzından falan diye. ben şöyle düşündüm ellerine başına suyu sürsem diye düşündüm. ama onada izin vermez öpmek için bile çok uzanınca hemen müdahale ediyorlar. bende okuyayım onun niyetine ellerimi yıkayım öylede üzerinde gezdireyim ellerimi.. bilemedim ki.

Yaa ne güzel dedin canımm anın tadını çıkarmak lazım aslında ama işte kuruntular bitmiyor ki ya yumurtam kendiliğinden çatlarsa ya aşırı yumurta olur aşırı büyürse aşlama olmazsa of tilkiler bastı beni yine. Ama zamana bırakmak en iyisi bir sorun çıkarsa da hayır vardır elbet. Bir de ben yukarıda yönetim katıydayken yoğundum amir var orada arkadaşlar var muhabbet falan sonra kendi yerime kütüphaneye indim burada bir bey var ne kadar konuşabilirsin, öğrenciler tenefüste geliyor kitap verip alıyorlar bilgisayara işliyorm bitiyor işim aslında ,iş varda bugğn yapmak istemedim haftasonu daha relax geçiyor ev işi falan derken sinemaya da gidicez şafak vakti son bölüm biletimizi aldık öylelikle kafam dağılır bakem yarın dr ne dicek asıl merak içindeyim. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ben gebe kalırım ardımdan da siz gelirsiniz bir kapı açarım belki.

evet artık kendş yapıcam ayarlı iğne zaten sabit çekip vurucam ucuna iğneyi takıp. Pazar gününe son olacak şekilde iğnem var. Düm gittim dr ölçtü ama sormadım koltuğun yanında ekran var dr oradan bakıyor karşmda da ekran var bende oradan baktım baya yumurta vardı sanki ama kaç tane var, boyları kaç sormadım valla o anda aklıma gelmedi sadece nasıl durum dedim gayet iyi dedi yarın mutlaka sorucam az çok aşılama ne zaman yapılır bir tahminim olur böylece. Aşılamanın zamanı belli değiş işte yarın gidince net birşey söyler belki büyük ihtimal pazartesi de çağırır o zaman belli olur.

iyi olur inşallah...çok basit bi işlem korkma sakin..

Ya Rabbelalemin ! " Kullarım benden bir şey dileyecek olurlarsa ben onlara yakınlardan daha yakınım ve dualarına mutlaka icabet ederim." buyuran sensin ve senin buyruklarının hak ve hakikat olduğu husunda asla şüphe edilemez.. Hiçbir şeyi gerçekleştirmek senin için zor değildir, ne olur, başka gidecek kapıları olmayan zayıf ve aciz kullarının bu taleplerini kabul buyur.. Amin..

Yasemn'cim senin için hergün Dua ediyorum zaten, Rabbim yar ve yardımcın olsun, hayırlı bi evlatla sana bayram sevinci yaşatsın inşaAllah..

Hangi karanlıklar son bulmadı.?
Hangi gidişlerin dönüşü olmadı?
Sen umutla bekle!Bekleyişin umut bulacak...
Sanma kaldın karanlıkta,görünüyor bir ışık ufukta.
Sabret az daha;Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin Dua..
HZ.MEVLANA

selam kızlarrrr hafta sonu unutmayayım die BURCU VE NAZAN dularınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..:)

selam kızlarrrr hafta sonu unutmayayım die BURCU VE NAZAN dularınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..:)

canım ağzına sağlık çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin canım

Son düzenleme:
iyi olur inşallah...çok basit bi işlem korkma sakin..

Canım eve geldim yaptım iğnemi çok kolay oldu hastanelerde üsürndüğüme değmemiş valla o salak kızdan bin kat daha iyi yapmışımdır düşün doz ayarlı iğnenin arkasıın çekip vuramadı yaa ben sadece ilk gün hazırlanırken hemşirenin arkasını ne kadar çektiğini görmediğim için oarada yaptırmıştım keşke kendim yapsaymışım o zaman da. Aşılama yaptıracağım hastanede ki kızlardan daha hafif vurdum ayrıca kendime hi birşey hissetmedim ama çok ağrım var gülüm yaa midem de kötüydü öğle yemeği ağır geldi sanırım baya hassaslık var geldim yattım biraz.

Kızlarr ben iğnemi kendim yaptım kolayca hiç. acımadı. Veee yumurtlama akıntısı gördüm bariz demek ki uygun büyüklüğe geldiler yumurtalarım tabi kendisi çatlamadan bizim çatlatmamız lazım az zamanım kaldı sanırım inşallah herşey yolunda gider. Yarın neyse ki randevum var akıntıyı gördüğüm için daha da erken gidicem dr öğlene kadar orada yarın zaten belki de yarın iğne olmam artık çatlatma olurum akşam ya da yarın son olurum diye düşünüyoruım pazartesi ya da salı aşılamam olabilir çünkü akıntı gelince en geç 2 güne çatlıyor ama korkuyorum çatlatma vurunca daha erken çatlarsa aşılamadan çok daha önce çatlarsa diye nyse kısmet artık yarın herşeyi sorucam kaç mm olmuş kaç tane var.

oh miss ..canım miden düzelince istersen birşeyler ye, kendini daha iyi hissedersin, bide ayaklar kasıklar sımsıcacık olsun emi!

Yasemin kuşum öğlen duanı ettim, rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla güzel bir bebek versin, rabbim tüm dualrını kabul etsin canım

HayatSultan / KÜBRA 15.11.2012 perş. Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
graphicdesigner / YASEMİN 16.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
burju82 / BURCU 17.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
melek2828 / NAZAN 18.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik

arkadaslar ben sizin icin okumustum haber ettimmi hatirlamiyorum suan. Rabbim kabul etsin Insaallah. Allahim kisa zamanda hayirlisini nasip etsin herkese

canım Allah razı olsun ağzına sağlık, rabbim sana da tez zamanda güzel sağlıklı bir bebek versin inşallah

oh miss ..canım miden düzelince istersen birşeyler ye, kendini daha iyi hissedersin, bide ayaklar kasıklar sımsıcacık olsun emi!

valla canım çoarp gfece bile çıkmıyor ayağımdan üstümde iyi ama ağrım var yaa benim nornaldir aslında ama korkuyorum işte ters birşey olacak diye yarın dr görünene kadar endişem devam edecek heralde. Midem daha doğrusu daha yukarısı diyafram kısmında hassaslık var midem bulanıtor ara ara kasılarıma lat karın kısmına da ağrı griyor normaldir dimi yumurtalar gelişiyor sunuçta hormon aldım o kadar.

Tatlim kesinlile hormondan kaynaklaniyor cok normal,bir kac gün cekersin ama gecer mutlaka,oh corabi iyi yapmissin. Aman dikkat et ,bide moraller yüksek eller havaya :)

Tatlim kesinlile hormondan kaynaklaniyor cok normal,bir kac gün cekersin ama gecer mutlaka,oh corabi iyi yapmissin. Aman dikkat et ,bide moraller yüksek eller havaya :)

canımm desteğin için çok teşekkür ederim tecrübeli kişilerden yorum almak iyi geliyor bana. Tabii biliyorm akıntı olunca hemen pat diye çatlamıyor bu yumurta ama panik oldum işte herşey yolunda giecek gibi hissediyorum ama içime söz geçirebilsem. Bitanem aşılama anında sana ve herkese dua edicem Allah'ın izniyle hepimiz gebe kalıcaz bebeklerimizin gelişiminden söz edeceğiz ne kıyafetler alacağımızdan sonra kucağımıza alınca aşılarından Rabbim mutlaka dualarımızın karşılığını verecek tatlım inanıyorum ben şimdi daha pozitifim sağol.

Canlarım yarın dr kontrolünden sonra hemen haber veremem size erken gidicez eve gelir miyiz bilmiyorum oradan pazara gideriz falan gelicez sinemaya gidicez bilet aldık önceden şafak vakti son bölüm var kafam dağılır biraz gelince haber verebilirim sanırım ama pazardan gelince vaktim olursa hemen girer doktor neler dedi yazarım.

sağol canım takip etmeye çalıştım bide ünvanımızı hakedelim ama değilmi , duaların için teşekkür ederim canım Allah razı olsun

süper takip etmişsin canım ya iğnelerimde sorun çıkmadı çok şükür aynı dozdan devam ediyoruz c.tesi konrolüm var yine son gelişmeler böyle.

Allah razı olsun bitanemm..

canım herşeyde bir hayır vardır,mutlaka o iğnenin dozunun o şekilde fazla vurulmasınında bi sebebi vardır ama bizler bilemeyiz yaşadıkça öğreneceğiz inşallah

teşekkür ederim canım benim

rica ederim canım benim sen iste yeterki
canım bizim sonuçlar 1 ay sonra çıkacak sonuçlar çıkınca hastaneyi arayıp randevu alacağım muhtemelen 1 ay sonrasına da randevu verecekler yani 2 ay sonra ne var ne yok öğreneceğiz inşallah,canım senden kromozom analizi neden istediler ki?

bu testlerin 1 ay sonrasına çıkacağını duyunca sevindim,çünkü diğer hastanede bize o zaman kan almak için randevuyu 2 ay sonrasına verdiler sonuçlarında 4 ay sonra çıkacağını söylediler topamda 6ay beklemek gerekiyordu gerçi o zaman yaptırsam şimdi beklemek zorunda kalmazdım ama neyse hayırlısı böyleymiş demekki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…