- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.781
canımm desteğin için çok teşekkür ederim tecrübeli kişilerden yorum almak iyi geliyor bana. Tabii biliyorm akıntı olunca hemen pat diye çatlamıyor bu yumurta ama panik oldum işte herşey yolunda giecek gibi hissediyorum ama içime söz geçirebilsem. Bitanem aşılama anında sana ve herkese dua edicem Allah'ın izniyle hepimiz gebe kalıcaz bebeklerimizin gelişiminden söz edeceğiz ne kıyafetler alacağımızdan sonra kucağımıza alınca aşılarından Rabbim mutlaka dualarımızın karşılığını verecek tatlım inanıyorum ben şimdi daha pozitifim sağol.
Bedriyecim baban icin 'hucurat' suresini okudum.her türlü hastaliklarin deffi icinmis? Rabbim kabul eder insallah
yasemiiin sende nazar var anacığım şimdiye kadar ettiğim dualarda hiç esnemedim sende baya esnedim,inşallah üzerindeki kem gözler gider. rabbim sana bu ay inşallah hamilelik nasip eder sağlıklı sıhhatli evlatların olur inşallah
oyy tatlım benim sadece kalbim hızlı çarpar diğerleri olmaz sen sakinleştrmeyi dene bence kendini sürekliyse hoş değil panik atak başlangıcı diye biliyorum şomluk yapmayayım şimdi ama biraz dikkat et tatlım
canım hersey cok guzel olacak inşallah ama artık senin ağzından "şansım az" cümlesini duymayalım lütfen,bak ne güzel tadını çıkar sonun düşünme, heyecan yap, hayal kur, yaşaacak bir şeyi engelleyemezsin, "şuan" var..ohh mis.. istediğin gibi hisset...hamdolsun "şuana" rabbim güzel ve hayırlı gelişmelr nasip etsin sana
caım ağzına sağlık rabbim sana da tez zamanda sağlıklı bir bebeiş versin inşallah
ohh ee ne güzell..bende hamilelik planlarken folik asit kullanıyordum kutuya bakıp bakıp heyecanlanırdım...çünkü umudumuzu daha yitirmedik, tabiki heyecanlanıcazz valla süpersiniz
kuşum bu dediğin bana da olur ama aşıı kayı ve korku anlarımda olur , aman senden uzak olsun
selam kızlarrrr hafta sonu unutmayayım die BURCU VE NAZAN dularınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..:)
HayatSultan / KÜBRA 15.11.2012 perş. Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
graphicdesigner / YASEMİN 16.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
burju82 / BURCU 17.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
melek2828 / NAZAN 18.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
arkadaslar ben sizin icin okumustum haber ettimmi hatirlamiyorum suan. Rabbim kabul etsin Insaallah. Allahim kisa zamanda hayirlisini nasip etsin herkese
Burcu çok sağol. Canım benim ya. Allah çok Razı olsun. Allah ettiğin tümmm duaları hayırlısıyla kabul etsin inşAllah.
Allah inşAllah Yarabbim okuduğunuz duaların, surelerin hürmetine sağlıklı hayırlı şifalar verir babama.. hayırlı tez vakitlerde.. bizlerinde yüzünü güldürür.
Ben adet oldum. tüm dualarım kaldı. günümde değildi, adetde normal gelmiyor sanırım stresden oldu. Hayırlısı.. şimdi bende babama sadece elham okuyabiliyorum değil mi kızlar bu sürede.
burcucum duanı ettim rabbim kabul etsin inş.
bence bende var panik atak iş yerinde biri nazan dese hihhh noldu sumu oldu bumu oldu bütün kötü seyleri sıralarım karsımdaki saskın saskın yokya sadece sunu dicektim der çok ensişeye kapılıyorum sürekli korkuyorum bu aralar gece yatmadan ben ölürsen yada yakınlarımdan su ölürse bu ölürse diye uykularımı kaçırcak derecedede aklımı takıyorum ne yaplıyım psikologamı gitmeliyim
nasıl kendini engelliyosun peki ben ne yapmalıyım
hem umut kesmemek hemde heveslenmemek ikisi bir arada olmuyoki kızlar yaaaaaaa
nasilsiniz sekerler?
yeni gelismeler varmi??
ama o haplar benim midemi bulandırıyor içemiyorummCanim allah babanin tüm günahlarini afeder ve ona tez zamanda sifa verir. Allah senden de razi olsun canim lafı bile olmaz. Adetliyken ezberden her dua okunur diye biliyorum yani kurana bakarak ve elleyerek degilde. Ben öyle yapiyorum cünkü cok darda kaldigimda ve dua etmek istedigimde adetli olmamin bana bir engel olmadigini düsünürüm. Senin icin nasil rahat edecejse öyle yap canim. Rabbim güc ve sabir versin
Nazancim öncelile dua icin agzina saglik rabbim sana da tez zamnda hayirli bir bebek nasip etsin canim. Canim ben 1 yil anti depresan kullandim bana cok iyi geldi, yoksa kendi basima bu korku ve kaygiyla bas edemedim. Senin yasadigin seyin adi anksiyete. Bende de var. Ilac tedavisinden sonra azaldi. öyle anlarda önce derin derin nefes alirim doktor söyledi beyine bol bol oksijen göndermek gerekirmis sonrada elimden geldigince zihnimi baska bir konuyle mesgul ederim, beni korkuya iten düsüncelerden uzaklasmaya calisirim. Bazen basarili olurum bazen olmam. Bide ya hafiz diye tespih cekerim cok ise yarar? Hatta iyi oldugumda bile bu tespihi cekerim. Tabikide bir psikiyatra gitsen güzel olur tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?