Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemiiin sende nazar var anacığım şimdiye kadar ettiğim dualarda hiç esnemedim sende baya esnedim,inşallah üzerindeki kem gözler gider. rabbim sana bu ay inşallah hamilelik nasip eder sağlıklı sıhhatli evlatların olur inşallah

Bedriyecim baban icin 'hucurat' suresini okudum.her türlü hastaliklarin deffi icinmis? Rabbim kabul eder insallah

Ohh süper masallah hersey yolunda gidecek tabikide Allah'in izniyle? Bugünde doktor cok iyi seyler diyecektir,senin yumoslar yeteri kadar büyümüş olurlar insallah. Aşılama gününde sana dua etmeyi cok istiyorum canim,insallah rabbim bu hayallerimizi gerceklestirmemizi nasip eder. Açılışı sen yap insallah canim (amin) ohh mis gibi pazarina git sinemaya git,gez toz :))) Allaha emanet ol

Bedriyecim baban icin 'hucurat' suresini okudum.her türlü hastaliklarin deffi icinmis? Rabbim kabul eder insallah

Burcu çok sağol. Canım benim ya. Allah çok Razı olsun. Allah ettiğin tümmm duaları hayırlısıyla kabul etsin inşAllah.
Allah inşAllah Yarabbim okuduğunuz duaların, surelerin hürmetine sağlıklı hayırlı şifalar verir babama.. hayırlı tez vakitlerde.. bizlerinde yüzünü güldürür.

Ben adet oldum. tüm dualarım kaldı. günümde değildi, adetde normal gelmiyor sanırım stresden oldu. Hayırlısı.. şimdi bende babama sadece elham okuyabiliyorum değil mi kızlar bu sürede.

özlem sana yazıcam yazıcam fırsat olmadı. bizde genetik sonucunu verdiğimizde doktordan sonrasında randevu vericeklerini falan söylemişlerdi. ama sonuç hazırlanırken doktorlada görüşüceksiniz o yorumlayacak yani dedi. dedikleri gibi meğer 1 ay sonraya ayrıca randevu almaya gerek yokmuş. sonrasında genetik temiz çıkınca doktorla görüşmenize gerek yokmuş dedi.

bence bende var panik atak iş yerinde biri nazan dese hihhh noldu sumu oldu bumu oldu bütün kötü seyleri sıralarım karsımdaki saskın saskın yokya sadece sunu dicektim der çok ensişeye kapılıyorum sürekli korkuyorum bu aralar gece yatmadan ben ölürsen yada yakınlarımdan su ölürse bu ölürse diye uykularımı kaçırcak derecedede aklımı takıyorum ne yaplıyım psikologamı gitmeliyim

nasıl kendini engelliyosun peki ben ne yapmalıyım

allah razı olsun cnm rabbim ne muradın varsa versin

aaa kimse yok ben tek kalmisim burda?
bugün giremeyecegim cünkü uzaga dügüne gidiyoruz belki aksama veya gece girebilirsem görüsürüz kizlar.
Allaha emanet olun. kendinize iyi bakin.
iyi düsünelim iyi olsun degilmi??
Bide dua ettikmi ohh deymeyin keyfimize.
gecmisi okuyyamadim kusuruma bakmayin. ben geldimmi kimse olmuyor diger topiklerde dolasiyorum sonra bi bakiyorum sayfalar ilerlemis ben kacirmisim

Canim allah babanin tüm günahlarini afeder ve ona tez zamanda sifa verir. Allah senden de razi olsun canim lafı bile olmaz. Adetliyken ezberden her dua okunur diye biliyorum yani kurana bakarak ve elleyerek degilde. Ben öyle yapiyorum cünkü cok darda kaldigimda ve dua etmek istedigimde adetli olmamin bana bir engel olmadigini düsünürüm. Senin icin nasil rahat edecejse öyle yap canim. Rabbim güc ve sabir versin

burcucum duanı ettim rabbim kabul etsin inş.

nasıl kendini engelliyosun peki ben ne yapmalıyım

Nazancim öncelile dua icin agzina saglik rabbim sana da tez zamnda hayirli bir bebek nasip etsin canim. Canim ben 1 yil anti depresan kullandim bana cok iyi geldi, yoksa kendi basima bu korku ve kaygiyla bas edemedim. Senin yasadigin seyin adi anksiyete. Bende de var. Ilac tedavisinden sonra azaldi. öyle anlarda önce derin derin nefes alirim doktor söyledi beyine bol bol oksijen göndermek gerekirmis sonrada elimden geldigince zihnimi baska bir konuyle mesgul ederim, beni korkuya iten düsüncelerden uzaklasmaya calisirim. Bazen basarili olurum bazen olmam. Bide ya hafiz diye tespih cekerim cok ise yarar? Hatta iyi oldugumda bile bu tespihi cekerim. Tabikide bir psikiyatra gitsen güzel olur tatlim.

hem umut kesmemek hemde heveslenmemek ikisi bir arada olmuyoki kızlar yaaaaaaa

evet canim, bu yüzünden bende hem hevesleniyorum hem de umutlaniyorum,umut biterse zaten heveste kalmiyor yani kaçış yok :))))))

nasilsiniz sekerler?
yeni gelismeler varmi??

Canim yeni gelimeler : seda asilama icin ignelere basladi, bedriyenin babasinin durumu ayni ama insallh yakinda iyi olacak,hamis olan yok ama icime doguyor en kisa zamanda güzel bir haber alacagiz. Sen nasilsin canim?? Profil resmini degistirmissin cok tatli olmus

ama o haplar benim midemi bulandırıyor içemiyorumm

Kızlar herkese selamlar sevgiler, şuan kimse yok ama olsun nasısa uğayıp okuyacaksınız.

Öncelikle benim için ettiğiniz dualr için hepinizden Allah razı olsun, edilen dualar birleşip topluca hamile olma sevincini yaşarız inşallah. Allahın mucizeleri hiç bitmez.
Özlemcim okurken esnemekten bi hal oldum demişsin ohhh bugün bir hafifim zaten daha relax hissediiyorum kendimi sayenizde inşallah.

Sedacım artık iğnelerini kendin yapıyormuşsun vallahi çok sevindim en güzeli buydu zaten. Bugün gelmemişsin topiğe dr ne dedi acaba çok merak ettim eve gelir gelmez yaz canım, yumoşlar kaç cm olmuş, kaç taneymiş, gidişat nasılmış...

Bedriyecim babanın yanına nekadar az bir süre ve ne kadar az kişi alıyorlarmış aayyy Allahım sabır versin sizlere, bütün dualarımız inşallah kabul olacak canım benim, Allah sabrınızı deniyor belkide, güçlü olmak için de dua edin bol bol kendiniz için.

Nazancım senin dr a gitmen şart tatlım, bu panik atak veya herneyse dr ile görüş, ilaç dokunuyor de, başka ilaç erir, onun içi gitmemezlik yapma sakın, her bünyeye her ilaç iyi gelme elbete, ilacını değiştirir sende rahat edersin.

Bizde bu akşam eşimin işyerinin yemeği varmış oraya gidicez üfff hi sevmem böyle prosedürleri yaa, sanki herkes kendi evinde yemek yiyemiyor

Canlarım ancak geldim dr dan sonra sinemaya gittik geldik dr çabuk aldı beni işimiz çabuk bitti ama eve dönmedik bir sah eve gir tekra çık sinema için o yüzden alışveriş merkezinde oyalandık fil vakti gelene kadar.

Doktor muayene etti ne kadar yumurtam var dedim çook yumurtan var dedi bana kaç tane dedim sayamamki çok yani dedi. ölçtü işte sordum 16 mm olmuş birisi diğerlerini bilmiyorum kaç tane ölçtü onu da bilmiyorum. Çok yumrta olması tedavide nasıl dedim çünkü araştırmıltım pek öyle çok yumurta olmasını istemiyorlar tüpe iyi ama aşlamada değil çoğul gebelik riski vari bazılarının çatlamayaıp kist olma ihtimali var falan dr da pek istediimiz birşey değil dedi. Ama olumsuz birşey de demedi. Sonra kalkma dedi bana ultrason işi bitince elinde eldiven vardı zaten jel sürdü ve parmağını soktu birkaçını sanırım baya dolandırdı içeride ağrı var mı dedi yok dedim gerçekten hiç rahatsızlık hissetmedim ama nedne yaptı bilmiyorum sormadım o anda. Ya rahmime dokundu ya da aşılama anı için nasıl durumdayım diye mi kontrol etti bilmiyorum.Bugn ve yarında aynı doz vurul pazartesi gel dedi 3. kutuyu daha alma dedi pazartesi gel gerek olursa alırsınız dedi ama gerek olmayacak galiba kutularım da pazar günü akşam son zaten gerek olursa randevudan sonra alıcam. Bakalım ne olacak bilmyorum ama eşimle dalga geçiyorum bak ne bereketli hatunum yumurta fışkırıyormuş benden dedim tüpe geçseydik keşke bu kadar yumurtayla bile dedim hazır iğneleri olmuşken ama daha acıbamdem de zten tüp bebek bölümü açılmadı.

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim..

sedacım bolca yumurtan olması iyi bişey..dediğin gibi bereketliymişsin..bende bu günden sonra dualarınızı okuyabilecem artıkın..
bu gün bende kuaföre gittim, sonra avm den kitap aldım film izledim..çocuk filmi:)) inşallah kitabı biterebilirim..kitap tan çok ansiklopedi gibi..oyalanacak bişeyler arıyorum naparsın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…