Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ama o haplar benim midemi bulandırıyor içemiyorumm

Kusum bende öyle bir etki yapmamisti sanirim senin miden cok hassas,ama inan ki cok faydasi oluyor.sen nasil kendini rahat hissedersen öyle yap canim, rabbim iç huzuru versin

Tatlııııııııım ne güzel hersey yolunda masallah, yani belki doktor bebegın büyüyecegi ortam konforlumu diye kontrol etmistir :))))) pazartesi hersey cok cok yolunda gider canim insallah bu arada safak vakti nasildi ?

Buketcim özledim seni, nasilsin ? Ohh gezmissin :) hangi kitabi aldin? Bende gecen bi kitap aldim tanri tebdili kiyafet gezer diye, sabah ise giderken serviste okuyorum, biraz baska alemlere gidiyorum valla iyi oluyor

Buketcim özledim seni, nasilsin ? Ohh gezmissin :) hangi kitabi aldin? Bende gecen bi kitap aldim tanri tebdili kiyafet gezer diye, sabah ise giderken serviste okuyorum, biraz baska alemlere gidiyorum valla iyi oluyor

Buketcim bak seni ne kadar özlediysem mesaji 2 kere yolladim :)))))

Bu arada yasemiiiiiiiiin bak sende kendini özletiyorsun nerelerdesin ??????

Yaseminciimm canım benim afiyetler olsun.. evet maalesef yanına sadece 5 dk lığına günde bir kişi girebiliyor. yoğun bakım odaları böyle maalesef. Allah kimmseleri düşürmesin. hastalarada şifa versin.. bi sabır geldi üzerime.. uyanacağına çok inanıyorum.inşAllah..... kurban olduğum Allah ım sabrını veriyor verdiği derdin. çok şükürler olsun.. inşAllah şifa dileniyoruz Rabbimden.. hayırlısı.. bekliyeceğiz.. bekleyin dediği yere kadar..

heralde öyledir aşılama için kontrol etti sanırım aşılamam da rahat geçecek olursa tabi ama okudum da nette 3 ten fazla gelişmiş yumurta iyi değilmiş iptal olurmuş çoğul gebelik riski arttığı için. Hepsi de gelişmez heralde yanii. Umarım sorun çıkmaz bir yapılsa hayırlısıyla rahatlıcam yaa. Şafak vakti çok güzeldi sen diğerlerini izledin mi ben kitapalarını okudum film de çok güzeldi savaş sahnesi vardı ama şaşırtıcı şeyler de var tavsiye ederim tüm salon koparak, şaşırarak seyrettik ve bitiminde tüm salon alkışladık. Ben bittiğine üzüldüm son filmdi.

Canim Rabbim en güzelini en hayirlsini nasip etsin insallah. Sorunsuz hayirla sonuclansin. Ben filmlerin hic birini izlemedim simdi heryerde o film konusuluyor, bende cok merak ettim valla, olmazsa sinemaya gitmeden once eski filmleri izler giderim daha heyecanli olur. Kendine dikkat et canim cok öpüyorum Allah'a emanet ol

Bedriyecim insanlar hacca gidip geldiklerinde tün günahlarindan arınırlarmış, insallah senin babanda çektigi sıkıntılar karşılıginda günahlarindan arinmıştır ve miss gibi günahsiz bir şekilde uyanir, peygamberimiz hep ümit var olun dermiş, Allahtan ümit kesilmez, rabbim size sabir versin, ' ya şafi' tespihi cektim baban icin,aklinda olsun canim sende vakif buldukca cekersin

Kızlarr merhabalar. Bugün çok işim var dün dr sinema derken evde hiçbir iş yapmadım bugün yapmam lazım aşılamaya kadar evi bir düzenleyeyim diyorum sonra 2 hafta yormak istemiyorum kendimi annemde hafaya haftasonu gelebilir aşılama yaptırdığımı bilmiyor bilmeyecekte sonuç pozitif olursa o zaman sölücem o yüzden o gelince de iş kalmasın. Şimdi pazara gidicez kayınpederim fasulye istedi onu alcam yapcam çok severim kendisi zar zor dedittiriyorum bir fasulye istiyr adamcağız kimsleri yok kayınbirader yurtdışında eşi de oralı kadın geliyor ama yemekten anlamıyormuş pek elimden geldiğinde birşeyler yapıyorum bende. Sonra kışlıklar çıkarılacak yazlıklar koyulacak, mutfak dolapları silinecek örtüler ütülenip yerleşecek, ev süpürülüp silinecek falan baya iş var yanii. Bugün fazla ağrım da yokken bitsin artık işler.

Nazancım duanı okudum RAbbim hayırla sağlıklı evlatlar versin, bekleme sabrı versin ve bize sunduklarını kabul etmemizi sağlasın inşallah

Sedacımmmm Ayyy maşallah canım yaa hakkaten bereketlsin çok şükürki bak yumurtlama ile ilgili probleminin olmadığınıda öğrenmiş olmuşsun bu vesile ile, dr parmağı ile heralde rahmin şeklini durumunu anlamak istedi sorun teşkil edecek bir durum oluşmuşmu diye bu da çok güzel bişey. Ayy heyecanlanmadım desem yalan olur senin için, tüm topikçe bütün umudumuz sensin bu ay canım benim, sen hangi gün istersen topluca dua ederiz sana Allahın izniyle. Rabbim senin ve senin vasıtan ile hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Buketim canım hoşgeldin aramıza abdestli abdestli gelmişsin dualarımızı okumaya hazır şekilde, hadi bakalım Alah kabul etsin inşallah.
Hangi kitabı aldın kuşum merak ettim, benimde eşim yine pazartesi gidecek 1 hafta yok , bende namazla ilgili 2 tane kitap aldım, onları okuyacağım onun yokluğunda.
Çocuk filmi dediğin hangi film onuda merak ettim bide alalım güzelse

Burcu canım benim bu sıralar yıl sonuna yaklaşıyoru ya bizim matbaa sektöründe biraz hareketli oluyor yani biraz değil epey bir stresli ve yoğun oluyor, kafayı yiyorum onun için gündüz o stres ile giremiyorum canı bende sizi çok özlüyorum akşam olsada topiğe baksam diye can atıyorum.

Bedriyecim bugün Allahın sevgili kullarının türbelerini ziyaret ettik, hep baban için de dua ettim tatlım, hep aklıma geldi, onların hürmetne inşallah kabul olsun dualarımız kalksın ayağa sağlıkla en kısa zamanda. sen bizim canımızsın, baban da senin canın, onun için canı gönülden ediliyor babana olan dualar kuşum. Rabbim sizlere sabır, babanada şifa versin inşallah.

Eveet gelelim bana.
Dün eşimin iş yemeği var demiştim ya, son anda eşim dediki internetten adresine bakalım da öyle çıkalım dedi, ben giyindim süslendim eşimde öyle ayakta bakıyoruz nete, bide ne göreyim bilmemne meyhanesi diye bir yer. benim kafamdan kıvılcımlar çıktı, inanamıyorum yani dedim işyerinin yemeği meyhanedemiymiş ben hayatta gelmem, eğer sen çok istersen gelirim ama senin patronunla kesinlikle konuşurum dedim. eşimde biliyor benim ne gözü kara olduğumu yok tamam gitmeyiz diyor ama biryandan da patronu kızar diye içi içini yiyor biliyorum. ben resmen kıvılcımlar çıkrttım ateş bastı filan çok fena oldum bilyorsunuz kapalıyım namazımda niyazımdayım yani benim meyhaneye gitmem ne derece uygun olur sice sizde yorum yapın yani. ben yatsı namazımı kıldım selam verdim açtım bilgisayarı karşımda meyhane gördüm, dedimki ben senin patronun kırılmasın diye meyhaneye mi gideyim, yoksa Allahın rızasınaa uygun olmak için gitmiyimmi dedim. sen seç yani patronunun hoşnutluğumu önemli yoksa Allahın hoşnutluğumu dedim sağolsun kırmadı beni gitmedik.
patronunu aradı eşim, adam ne dese beğenirsiniz??? "ben ortak bir noktada buluştuğumuzu sanmıştım" dedi eşime. ohaaaaa dedim ortak nokta meyhanemiymiş yani???????? resmen çok afedersiniz ama oha yani , restauant olur, cafe olur, bir toplantı salonu olur, otel olur anlarım ama meyhane nezamandan beri ortak nokta olmuş. ay hala sinirliyim. aldım eşime sahile gittik oturduk bigüzel balık yedik gezdik hava aldık bin kat daha güzel bir akşam geçirdik çok şükür.

Bugünde aldım eşimi istanbulda saraçhanede zeyrek yokuşu diye bir yer var, orada "mehmet emin tokadi hz"leri var, çok büyük bir zat, yani istanbuldaki en büyük 3 evliyadan bir tanesi, oraya gtttik gözlerimin yaşıyla dua ettim sizlerede ettim, bedriyenin babasınada ettim hepimiz için diledim Allahtan o mübarek kulun duaları gibi kabul olur inşallah Allahım dedim. Ordan Eyüp' gittik, orda da 4 tane daha sahabe vardı önemli zatlar isimlerini tam hatırlayamıyorum hatta birisi peygamber efendimizin süt kardeş diye anılırmış okadar yakınmış, diğeri fatih sultan mehmet ile birlikte istanbulun fethinde bulunmuş .... öyle önemli zatllar, hepsinde dua edttim sizleride duamdan hiç eksik etmedim. Allahım inşallah kabul eder. Amin.

Canım, yüreği güzel arkadaşım, sen nasıl bir insansın ya maşallah sana Birkez daha hayran kaldım..
Eşin ne kadar da şanslı bir insan!
Şu kötülüklerle dolu dünyada, nefsimiz bu kadar zayıfken, insanın elinden tutan böyle bir eşi olsun, başka ne istenir ki Allahtan?
Rabbim sizi daima mutlu etsin, birbirinize olan saygınız sevginiz hiç bitmesin, Allahın rahmeti bereketi yuvanızda daim olsun inşallah.
Mutluluklarınız kat be kat artsın ama size asla nazar değmesin
Yemin ederim içimden daha o kadar çok şey yazmak geliyo kii :) Neyse daha fazla uzatmayayım, sana olan sevgim daha da arttı inan, senin gibi bir arkadaşı yakınen tanımak isterdim.
İnşallah Rabbim bigün nasip eder :)

Nazan ve Burcu arkadaşlarım sizler için duamı ettim.. Rabbim hayırlısını versin.. Sorunsuz bi hamilelikle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah...

Ayrıca Yasemin'cim sana da evliliğinede hayran kalmamak mümkün değil.. Yazdıklarını okurken bile içime huzur doldu.. Böyle bi evliliği Allah herkese nasip etsin inşaAllah.. Ve sizin evliliğinizide nazarlardan korusun...

canım benin sonucu görmeden doktorla ne görüşeceğizki zaten bebeğin genetik sonucuna göre görüştük bide bizim genetik sonucumuzu görmek istedi, bide merak ediyorum o sonuçta ne yazıyor tıp terimleriylemi anlatıyorlar bişey olmadığını yoksa gayet açık net yazıyormu?

Gül'cüm canım akadaşım benim yaa nekadar içten yazmışsın bizim için nekadar güzel dualar etmişsin Allah senden razı olsun canım benim gözlerim dolarak okudum çok mutlu oldum bu güzel düşüncelerin ve duaların için, inşallah rabbim kabul etsin hepimizin birbirimiz için olan dualarını.
Görüşelim konuşalım kuşum ama sen bir yerde ben bir yerdeymişiz ama hayatta hiçbişey belli olmaz belkide Allah birgün nasibeder tanışırız inşallah

Kübracım canım arkadaşım benimAllah razı olsun, inşallah seninde gönlünden geçen en güzel istekleri içinde barındıran hakkında hayırlı olan eşi en kısa zamanda bulursun, hep dua ediyorum her namazımdan sonra her gittiğim mbarek yerde ve hergün çektiğim tesbihlerimde...

Nazancım canım benim dualarını okudu rabbim kabul etsin üzerindeki nazarları ağırlıkları negatif enerjileri alsın götürsün en kısa zamanda hayırlı bir evlat ile müjdelendirsin seni.

Son düzenleme:

bugun detaylara girmeden anlatayım.. hastanede başka bir hastayla ilgili üzücü konular oldu.. bütün gün bacaklarım titredi.. kendimi hep sıktım sıktım sonra geldim eve senin yazdıklarını okudum.. nasıl boşaldım anlatamam.. Allah tüümm dualarını Rabbim hayırlı etsin, kabul etsin.. Yaseminimm canım benimm Allah seni sevdiklerine, sevdiklerini sana bağışlasın.. Rabbim kısa vakitde belki bir sınava tabi tuttu seni eşini Allah a bin şükür siz ne güzel atlamışsınız sınavdan.. canım benim Rabbim senin kalbinin güzelliği hatrına inşAllah hayırlı sağlıklı evlarla doldursun evinizi.. çok başım ağrıyor ne yerdeyim ne gökte.. sen bugun o mübarek zatlara gittin aklıma babanda geldi dua ettim dediğinde dedim ki ahh babacımm yasemininde duasını mı istedin sen.. ben mesela yolda yürürüm aklıma çok alakasız bir insan gelir yaşayan yada ölmüş olan dua okurum ona ki benden dua istediğine inanırım.. bazen vesilelerle tanışmadan tanıdığım insanda da olur.. yüreğim pır pır.. çok üzgünüm ben.. inanılmaz, tarifsiz. Allah beterinden korusun bizi herkesi.. ama sabrımın sonundayım sanırım..

özlem canım doktorlar şöyle yapıyor; senin testleri yapan bir doktor var o imzayla testi onaylıyor eğer testde sıkıntı varsa Allah korusun o zaman seni genetik doktorunla o anda görüştüyorlarmış.. yani en azından bizim hastande randevu alıcaksınız doktorla görüşmek için demişlerdi ama sonuç çıkınca direk doktorla görüştürüyoruz ayrıcaa bekletmiyoruz dedi.. ama bizim genetikler temiz çıkınca sekreter genetik doktoruyla görüşmüyeceksiniz doktor bey tahliller temiz çıktı dedi.. ben rapora baktığım da 1 prof 1 docent imzası vardı.. raporda şu kadar kromozom şu kadar bilmemne diye bişeyler yazıyor 5 bantdan geçti mutasyon yok tarzı bişeeyler yazıyor. ayrıca son birşey daha raporu veriyor mesela 12. gen de mutasyona uğradı diyor atıyorum biz korkuyoruz ya kötü birşey mi diye bi kızın sonucunda bu tarz birşey vardı doktor da yorum olarak yazmış ki kanda pıhtılaşma var, kan sulandırıcı iğne olunması gerekiyor. yani her sonucuda üzülmemek gerekiyor. kaldı ki bu gen olayını çözmüşler çok şükür. pgt ile dünyaa kadar çocuk sahibi olanlar var çok şükür.. ben genetikte sizde bişey çıkacağını sanmıyorum inşAllah çıkmayacakda.. çünkü benim durumumda ki insanlarda daha risk yüksek sanırım tekrarlayan minik düşüklerde.. ben hiç kalp atışı duyamadım.. kısmet olmadı..

Burcu canım benim insanın beyni duruyor bazen.. hele benim bu ara hiç çalışmıyormuş gibime geliyor bazen.. dua düşünüyordum ya adetliyken ben ne okuyacağım babama diye sen dedin "ya şafi " çek tesbihle diye.. yürürken konuşurken hep okuyorum.. canımsınız..

Hepinizi çok seviyorum.

Yasemin herşey için çok çok sağol.. Allah razı olsun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…