- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.801
ama o haplar benim midemi bulandırıyor içemiyorumm
Tatlııııııııım ne güzel hersey yolunda masallah, yani belki doktor bebegın büyüyecegi ortam konforlumu diye kontrol etmistir :))))) pazartesi hersey cok cok yolunda gider canim insallah bu arada safak vakti nasildi ?Canlarım ancak geldim dr dan sonra sinemaya gittik geldik dr çabuk aldı beni işimiz çabuk bitti ama eve dönmedik bir sah eve gir tekra çık sinema için o yüzden alışveriş merkezinde oyalandık fil vakti gelene kadar.
Doktor muayene etti ne kadar yumurtam var dedim çook yumurtan var dedi bana kaç tane dedim sayamamki çok yani dedi.ölçtü işte sordum 16 mm olmuş birisi diğerlerini bilmiyorum kaç tane ölçtü onu da bilmiyorum. Çok yumrta olması tedavide nasıl dedim çünkü araştırmıltım pek öyle çok yumurta olmasını istemiyorlar tüpe iyi ama aşlamada değil çoğul gebelik riski vari bazılarının çatlamayaıp kist olma ihtimali var falan dr da pek istediimiz birşey değil dedi. Ama olumsuz birşey de demedi. Sonra kalkma dedi bana ultrason işi bitince elinde eldiven vardı zaten jel sürdü ve parmağını soktu birkaçını sanırım baya dolandırdı içeride ağrı var mı dedi yok dedim gerçekten hiç rahatsızlık hissetmedim ama nedne yaptı bilmiyorum sormadım o anda. Ya rahmime dokundu ya da aşılama anı için nasıl durumdayım diye mi kontrol etti bilmiyorum.Bugn ve yarında aynı doz vurul pazartesi gel dedi 3. kutuyu daha alma dedi pazartesi gel gerek olursa alırsınız dedi ama gerek olmayacak galiba kutularım da pazar günü akşam son zaten gerek olursa randevudan sonra alıcam. Bakalım ne olacak bilmyorum ama eşimle dalga geçiyorum bak ne bereketli hatunum yumurta fışkırıyormuş benden dedim tüpe geçseydik keşke bu kadar yumurtayla bile dedim hazır iğneleri olmuşken ama daha acıbamdem de zten tüp bebek bölümü açılmadı.
selam kızlar ben geldim..
sedacım bolca yumurtan olması iyi bişey..dediğin gibi bereketliymişsin..bende bu günden sonra dualarınızı okuyabilecem artıkın..
bu gün bende kuaföre gittim, sonra avm den kitap aldım film izledim..çocuk filmi:)) inşallah kitabı biterebilirim..kitap tan çok ansiklopedi gibi..oyalanacak bişeyler arıyorum naparsın:)))
selam kızlar ben geldim..
sedacım bolca yumurtan olması iyi bişey..dediğin gibi bereketliymişsin..bende bu günden sonra dualarınızı okuyabilecem artıkın..
bu gün bende kuaföre gittim, sonra avm den kitap aldım film izledim..çocuk filmi:)) inşallah kitabı biterebilirim..kitap tan çok ansiklopedi gibi..oyalanacak bişeyler arıyorum naparsın:)))
Kızlar herkese selamlar sevgiler, şuan kimse yok ama olsun nasısa uğayıp okuyacaksınız.
Öncelikle benim için ettiğiniz dualr için hepinizden Allah razı olsun, edilen dualar birleşip topluca hamile olma sevincini yaşarız inşallah. Allahın mucizeleri hiç bitmez.
Özlemcim okurken esnemekten bi hal oldum demişsin ohhh bugün bir hafifim zaten daha relax hissediiyorum kendimi sayenizde inşallah.
Sedacım artık iğnelerini kendin yapıyormuşsun vallahi çok sevindim en güzeli buydu zaten. Bugün gelmemişsin topiğe dr ne dedi acaba çok merak ettim eve gelir gelmez yaz canım, yumoşlar kaç cm olmuş, kaç taneymiş, gidişat nasılmış...
Bedriyecim babanın yanına nekadar az bir süre ve ne kadar az kişi alıyorlarmış aayyy Allahım sabır versin sizlere, bütün dualarımız inşallah kabul olacak canım benim, Allah sabrınızı deniyor belkide, güçlü olmak için de dua edin bol bol kendiniz için.
Nazancım senin dr a gitmen şart tatlım, bu panik atak veya herneyse dr ile görüş, ilaç dokunuyor de, başka ilaç erir, onun içi gitmemezlik yapma sakın, her bünyeye her ilaç iyi gelme elbete, ilacını değiştirir sende rahat edersin.
Bizde bu akşam eşimin işyerinin yemeği varmış oraya gidicez üfff hi sevmem böyle prosedürleri yaa, sanki herkes kendi evinde yemek yiyemiyor
Kusum bende öyle bir etki yapmamisti sanirim senin miden cok hassas,ama inan ki cok faydasi oluyor.sen nasil kendini rahat hissedersen öyle yap canim, rabbim iç huzuru versin
Tatlııııııııım ne güzel hersey yolunda masallah, yani belki doktor bebegın büyüyecegi ortam konforlumu diye kontrol etmistir :))))) pazartesi hersey cok cok yolunda gider canim insallah bu arada safak vakti nasildi ?
Canim allah babanin tüm günahlarini afeder ve ona tez zamanda sifa verir. Allah senden de razi olsun canim lafı bile olmaz. Adetliyken ezberden her dua okunur diye biliyorum yani kurana bakarak ve elleyerek degilde. Ben öyle yapiyorum cünkü cok darda kaldigimda ve dua etmek istedigimde adetli olmamin bana bir engel olmadigini düsünürüm. Senin icin nasil rahat edecejse öyle yap canim. Rabbim güc ve sabir versin
Burcucum canım benimm listeye zaten adetliyken okumuyorumda normal zamanlarda okuyordum ben burada arkadaşlar uyardılar ya hanı okunmaz diye şimdi babam için ben genelde dualarla geziyorum tamm ayetel kursiye başlıyacağım ah diyorum okuyamıyorum.. elham okuyorum Allah ım kabul buyurursa.. kuran dinliyorum.. canım benimm bugun ben gittim yanına.. diğer yakınlarımızda kameradan 5 dk gösteriyorlar, herkes hacılara benzemiş diyor, bir güzellik geldi.. Rabbim büyük.. doktor ağır hastanın durumu, ama nefes alıyor ya umut etmeye devam ediyoruz diyor. inşAllah uyuduğu gibi uyanmayı nasip edicek mevlam.
heralde öyledir aşılama için kontrol etti sanırım aşılamam da rahat geçecek olursa tabi ama okudum da nette 3 ten fazla gelişmiş yumurta iyi değilmiş iptal olurmuş çoğul gebelik riski arttığı için. Hepsi de gelişmez heralde yanii. Umarım sorun çıkmaz bir yapılsa hayırlısıyla rahatlıcam yaa. Şafak vakti çok güzeldi sen diğerlerini izledin mi ben kitapalarını okudum film de çok güzeldi savaş sahnesi vardı ama şaşırtıcı şeyler de var tavsiye ederim tüm salon koparak, şaşırarak seyrettik ve bitiminde tüm salon alkışladık. Ben bittiğine üzüldüm son filmdi.
Eveet gelelim bana.
Dün eşimin iş yemeği var demiştim ya, son anda eşim dediki internetten adresine bakalım da öyle çıkalım dedi, ben giyindim süslendim eşimde öyle ayakta bakıyoruz nete, bide ne göreyim bilmemne meyhanesi diye bir yer. benim kafamdan kıvılcımlar çıktı, inanamıyorum yani dedim işyerinin yemeği meyhanedemiymiş ben hayatta gelmem, eğer sen çok istersen gelirim ama senin patronunla kesinlikle konuşurum dedim. eşimde biliyor benim ne gözü kara olduğumu yok tamam gitmeyiz diyor ama biryandan da patronu kızar diye içi içini yiyor biliyorum. ben resmen kıvılcımlar çıkrttım ateş bastı filan çok fena oldum bilyorsunuz kapalıyım namazımda niyazımdayım yani benim meyhaneye gitmem ne derece uygun olur sice sizde yorum yapın yani. ben yatsı namazımı kıldım selam verdim açtım bilgisayarı karşımda meyhane gördüm, dedimki ben senin patronun kırılmasın diye meyhaneye mi gideyim, yoksa Allahın rızasınaa uygun olmak için gitmiyimmi dedim. sen seç yani patronunun hoşnutluğumu önemli yoksa Allahın hoşnutluğumu dedim sağolsun kırmadı beni gitmedik.
patronunu aradı eşim, adam ne dese beğenirsiniz??? "ben ortak bir noktada buluştuğumuzu sanmıştım" dedi eşime. ohaaaaa dedim ortak nokta meyhanemiymiş yani???????? resmen çok afedersiniz ama oha yani , restauant olur, cafe olur, bir toplantı salonu olur, otel olur anlarım ama meyhane nezamandan beri ortak nokta olmuş. ay hala sinirliyim. aldım eşime sahile gittik oturduk bigüzel balık yedik gezdik hava aldık bin kat daha güzel bir akşam geçirdik çok şükür.
Bugünde aldım eşimi istanbulda saraçhanede zeyrek yokuşu diye bir yer var, orada "mehmet emin tokadi hz"leri var, çok büyük bir zat, yani istanbuldaki en büyük 3 evliyadan bir tanesi, oraya gtttik gözlerimin yaşıyla dua ettim sizlerede ettim, bedriyenin babasınada ettim hepimiz için diledim Allahtan o mübarek kulun duaları gibi kabul olur inşallah Allahım dedim. Ordan Eyüp' gittik, orda da 4 tane daha sahabe vardı önemli zatlar isimlerini tam hatırlayamıyorum hatta birisi peygamber efendimizin süt kardeş diye anılırmış okadar yakınmış, diğeri fatih sultan mehmet ile birlikte istanbulun fethinde bulunmuş .... öyle önemli zatllar, hepsinde dua edttim sizleride duamdan hiç eksik etmedim. Allahım inşallah kabul eder. Amin.
özlem sana yazıcam yazıcam fırsat olmadı. bizde genetik sonucunu verdiğimizde doktordan sonrasında randevu vericeklerini falan söylemişlerdi. ama sonuç hazırlanırken doktorlada görüşüceksiniz o yorumlayacak yani dedi. dedikleri gibi meğer 1 ay sonraya ayrıca randevu almaya gerek yokmuş. sonrasında genetik temiz çıkınca doktorla görüşmenize gerek yokmuş dedi.
Gül'cüm canım akadaşım benim yaa nekadar içten yazmışsın bizim için nekadar güzel dualar etmişsin Allah senden razı olsun canım benim gözlerim dolarak okudum çok mutlu oldum bu güzel düşüncelerin ve duaların için, inşallah rabbim kabul etsin hepimizin birbirimiz için olan dualarını.Canım, yüreği güzel arkadaşım, sen nasıl bir insansın ya maşallah sanaBirkez daha hayran kaldım..
Eşin ne kadar da şanslı bir insan!
Şu kötülüklerle dolu dünyada, nefsimiz bu kadar zayıfken, insanın elinden tutan böyle bir eşi olsun, başka ne istenir ki Allahtan?
Rabbim sizi daima mutlu etsin, birbirinize olan saygınız sevginiz hiç bitmesin, Allahın rahmeti bereketi yuvanızda daim olsun inşallah.
Mutluluklarınız kat be kat artsın ama size asla nazar değmesin
Yemin ederim içimden daha o kadar çok şey yazmak geliyo kii :) Neyse daha fazla uzatmayayım, sana olan sevgim daha da arttı inan, senin gibi bir arkadaşı yakınen tanımak isterdim.
İnşallah Rabbim bigün nasip eder :)
Ayrıca Yasemin'cim sana da evliliğinede hayran kalmamak mümkün değil.. Yazdıklarını okurken bile içime huzur doldu.. Böyle bi evliliği Allah herkese nasip etsin inşaAllah.. Ve sizin evliliğinizide nazarlardan korusun...
Eveet gelelim bana.
Dün eşimin iş yemeği var demiştim ya, son anda eşim dediki internetten adresine bakalım da öyle çıkalım dedi, ben giyindim süslendim eşimde öyle ayakta bakıyoruz nete, bide ne göreyim bilmemne meyhanesi diye bir yer. benim kafamdan kıvılcımlar çıktı, inanamıyorum yani dedim işyerinin yemeği meyhanedemiymiş ben hayatta gelmem, eğer sen çok istersen gelirim ama senin patronunla kesinlikle konuşurum dedim. eşimde biliyor benim ne gözü kara olduğumu yok tamam gitmeyiz diyor ama biryandan da patronu kızar diye içi içini yiyor biliyorum. ben resmen kıvılcımlar çıkrttım ateş bastı filan çok fena oldum bilyorsunuz kapalıyım namazımda niyazımdayım yani benim meyhaneye gitmem ne derece uygun olur sice sizde yorum yapın yani. ben yatsı namazımı kıldım selam verdim açtım bilgisayarı karşımda meyhane gördüm, dedimki ben senin patronun kırılmasın diye meyhaneye mi gideyim, yoksa Allahın rızasınaa uygun olmak için gitmiyimmi dedim. sen seç yani patronunun hoşnutluğumu önemli yoksa Allahın hoşnutluğumu dedim sağolsun kırmadı beni gitmedik.
patronunu aradı eşim, adam ne dese beğenirsiniz??? "ben ortak bir noktada buluştuğumuzu sanmıştım" dedi eşime. ohaaaaa dedim ortak nokta meyhanemiymiş yani???????? resmen çok afedersiniz ama oha yani , restauant olur, cafe olur, bir toplantı salonu olur, otel olur anlarım ama meyhane nezamandan beri ortak nokta olmuş. ay hala sinirliyim. aldım eşime sahile gittik oturduk bigüzel balık yedik gezdik hava aldık bin kat daha güzel bir akşam geçirdik çok şükür.
Bugünde aldım eşimi istanbulda saraçhanede zeyrek yokuşu diye bir yer var, orada "mehmet emin tokadi hz"leri var, çok büyük bir zat, yani istanbuldaki en büyük 3 evliyadan bir tanesi, oraya gtttik gözlerimin yaşıyla dua ettim sizlerede ettim, bedriyenin babasınada ettim hepimiz için diledim Allahtan o mübarek kulun duaları gibi kabul olur inşallah Allahım dedim. Ordan Eyüp' gittik, orda da 4 tane daha sahabe vardı önemli zatlar isimlerini tam hatırlayamıyorum hatta birisi peygamber efendimizin süt kardeş diye anılırmış okadar yakınmış, diğeri fatih sultan mehmet ile birlikte istanbulun fethinde bulunmuş .... öyle önemli zatllar, hepsinde dua edttim sizleride duamdan hiç eksik etmedim. Allahım inşallah kabul eder. Amin.
canım benin sonucu görmeden doktorla ne görüşeceğizki zaten bebeğin genetik sonucuna göre görüştük bide bizim genetik sonucumuzu görmek istedi, bide merak ediyorum o sonuçta ne yazıyor tıp terimleriylemi anlatıyorlar bişey olmadığını yoksa gayet açık net yazıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?