- Konu Sahibi graphicdesigner
-
özlemcim demek seninle de aynıymış fikirlerimiz, şimdi sizlerde böyle yazdıkça kendimi tuhafsamamaya başladım, brçoğumuz demek benim gibi düşünmüş ama sonradan doğru yola ulaşmışyasemin bende hep çocuğu engel olarak görüyordum bizi kısıtlar her istediğimizi her zaman yapamayız diyordum, birde evlenir evlenmez çocuk yapmayı hiç istememiştim soran olursa daha erken derdim, hatta annem üzerinden soran olduğunda derdimki ben çocuk yapsam onlarmı bakacakmış niye soruyorlar, bazende diyorum ki erken erken dediğim içinmi şimdi bunları yaşıyorum Allah sen karar veremezsin ben veririm mi diyor acaba diye düşünmeden edemiyorum belki bir yerde yanlış yapmışızdır, şimdide yaş nedeniyle ister oldum ve çocuklu aileleri görünce insan daha bi çok istiyor Allah bizleri affeder inşallah şu mübarek ramazan ayında hepimize bu güzel duyguyu tatmayı nasip eder inşallah
aminnnn nekdar güzel bir dua etmişsin ve duanın sonucunda çok güzel bir cümle ile bitirmişsin canım benim. Allah kabul etsin inşallah tüm dualarını ve isteklerini hayırlısıyla.Canlarım bu ara yoğunum çok sık giremiyorum nete, girsemde listemize bakıp çıkıyorum.
En son okuyupta buraya yazamadığım arkadaşlarım,
Aynur, Yasemin, Burcu ve Melekti çok şükür okudum kelimei tevhidlerinizi, ayrıca Sibel arkadaşımızında bugün dua günü, Rabbim kabul buyursun inşallah onun duasını tevhidinide okudum bitirdim.
Allahım şu geçen güzel günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah.
Ne diliyorsak, ne istiyorsak Hayırlısı diyoruz daima!
Rabbim senden gelecek herşeye razıyız fakat bizi evlatla imtihan etme. Bizlere ne onun yokluğunu göster nede onlarla olduğumuz zaman acısını! Şüphesizki sen kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezsin.
(İyiki dua var, Seni Seviyorum Allahım)
Tatlım anlattığın olay nekadar güzel bir örnek olmuş Allah razı olsun vakit ayırıp uzun uzun yazmuşsın, hepimize ders oluyor böyle şeyler çünkü, gerçekten 2 kardeşin ikisi bile birbiriyle farklı oluyor, o yüzden bizlerinde bebeğinin huyunun kme benzeyeceği tamamen bilgimiz dahilinin dışında, kafaya takmamamız gerekiyor, zaten Allahın verdiği veya vereceği birşeyde beğenmemk veya istememek gibi bir saygısızlık yapmaya lüksümüz yok. bazen yanlış konuşuyorum veya konuşuyoruz, Allahım bizleri affeder inşallahSibelcigim tevhidini okudum Rabbim kabul etsin Insaallah
yasemin dün senin cocuk konusuyla yazdigin uzun yazini okudum ama cevap vermyeye imkanim olmadi ama arkadaslar sagolsun sana benimde katildigim noktalara deginmisler o yüzden tekrarlamak istemiyorum ayni seyleri. yanliz sunu söylemek istiyorum
ben dün iftara gittigimde bi ablayla konustum ve kendi camii hocasindan bahsetti. hoca hanimin 2erkek cocugu var en büyügü 15 yasinda ve zaten pes pese olmus iki evladida ama 3.icin 13sene ugrasmislar tedaviyle olmus ve suan bebek 9aylik falan.
demek istedigim su onca sen sonra o cocugun dünyaya gelisi etrafindaki insanlarin bebegin etrafinda dönüp onun icin fedakarliklar yapmalari bi zevkdir ve eminim Rabbimde bunun kolayligini veriyordur. Hoca hanimin bebegi ile gelip her faaliyetlere katilmasi, hizmet etmesi, organize islerle ilgilenmesi, hanimlari takip etmesi muhtesemmis ve hicte zorluk cekmiyormus. bide düsünsene bebegin babasi camiide teravih namazi kildirirken anne yani hoca hanimda bebegi ile bayanlarin tarafinda ve travih namazi kiliyor. Bebekte babasinin cemaate namaz kildiran sesini duydugunda duruyor, susuyor, dinliyor.
bebek dünyaya geldiginde, hatta gelmeden önceki yasantimiz, cevremiz, aliskanlarimiz cok önemli bence buna hazir olmak gerek. bebek dünyaya geldiginde sanirim herkes bi degisiklik yasayacaktir, ilk basta zorluk cekecektir ama sonra ona alisilacak ve Insaallah düzene girip kolay gelecek hepimiz icin.
anladigim kadari ile seninde acabalarin var. yani ya cocugum böyle olursa ben ne yaparim gibi.
inan bana burda yani cocuk isteyenlerin cogunun aklindan bu tür endiseler sorular geciyordur ve zaman zaman bunu SIKINTI haline getiriyordur.
güzelde böyle ileriye yönelik düsünmek ama önce bugünü yasayalim ve yarin ola hayir ola diyelim. önce gebe kalmak icin ugrasmak, sonra saglikli hamilelik sürdürebilmek icin yollar aramak, sonra kolay dogum yapabilmek icin dua etmek gibi düsüncelerimiz olsun. yani sirasiyla
eger endiselerimiz varsa suan bile dua edip Rabbime yalvarmak ve ondan istemek icin firsatimiz var cok sükür
bi ablanin dedigi gibi esimle hatamiz 2.oglumuzuda 1.oglum yani büyük oglum gibi uslu sakin biri olarak beklememizdi ve öyle olmadigini sonradan anladik diyor. suan büyüdü ve 2. oglumdada bazi seyler oturuyor artik dedi. Annede kabullendi artik ikisi farkli kisilige sahip olduklarini
cok yazdim yasemin kusuruma bakma. ama cok iyi oldu bu konu bende tekrardan gözden gecirmis oldum kendi hayatimi fikirlerimi.
Allah razi olsun senden ve diger arkadaslardan
mrb kızlar 20 aylık evliyim 13 aydır bebek düşünüyoruz fakat olmuyor.hiç bir problem de yok eşim ve ben doktora gitmiştik yaklaşık bi 6 ay önce.çok istiyorum ben de sizler gibi anne olmayı.szilerle dertleşmeye geldim buraya beni de alın aranıza
günaydın herkese hayırlı bir gün olması dileğimle herkes iyidir inşallah bu aralar çok sık giremedim sağlık nedenlerinden dolayı herkese kocaman sevgiler geçmişede bakamadım yeni hamişler varmı
ünaydın rabiacım hoşgeldin, bende dün hiç gelemedim, haftasonu biraz herkes kendi derdine dalıyor. hayırdır inşallah senin neyin var???
oh çok şükür canım temiz çıktığına çok çok sevindim. ben dün yine test yaptım tek çizgi çıktı, demekki o damla damla gelen lekenme regl imişslm canım ya benimde sağ gösümden bir sıvı geliyordu sanki iltahap gibi daha önve hiç karşılaşmamıştım böle birşey ile endişelendim 2 gündür dr peşindeydim ulturasondur tahlildir çok şükür hepsi temiz çıktı bu arada sen hala regl olmadın değilmi
littlebirdie/ yasemin kelime-i tevhidin tamamdır canım Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
oh çok şükür canım temiz çıktığına çok çok sevindim. ben dün yine test yaptım tek çizgi çıktı, demekki o damla damla gelen lekenme regl imişhala damla damla geliyor anlamadım giti ama kesin hamile değilim
özlemcim sen ne yaptın test yaptınmı yine ne çıktı, benimki direk tek çizgi kesin atık hamiş değilim, sende son durum ne?
merhaba hosgeldin canim. 1.sayfada listemiz var bi bak istersen, sende kendi bilgilerini verirsen yasemin arkadasimiz seni listeye ekleyebilirmrb kızlar 20 aylık evliyim 13 aydır bebek düşünüyoruz fakat olmuyor.hiç bir problem de yok eşim ve ben doktora gitmiştik yaklaşık bi 6 ay önce.çok istiyorum ben de sizler gibi anne olmayı.szilerle dertleşmeye geldim buraya beni de alın aranıza
sanada hayirli günler diliyorum. cok sükür iyiyim bende bi yandan burdayim bi yandanda camasir islerimi hallediyorum. gecmis olsun suan iyisin degilmi?günaydın herkese hayırlı bir gün olması dileğimle herkes iyidir inşallah bu aralar çok sık giremedim sağlık nedenlerinden dolayı herkese kocaman sevgiler geçmişede bakamadım yeni hamişler varmı
selammm kızlarrrr nasılsınızz
oh çok şükür canım temiz çıktığına çok çok sevindim. ben dün yine test yaptım tek çizgi çıktı, demekki o damla damla gelen lekenme regl imişhala damla damla geliyor anlamadım giti ama kesin hamile değilim
özlemcim sen ne yaptın test yaptınmı yine ne çıktı, benimki direk tek çizgi kesin atık hamiş değilim, sende son durum ne?
özlemcim demek seninle de aynıymış fikirlerimiz, şimdi sizlerde böyle yazdıkça kendimi tuhafsamamaya başladım, brçoğumuz demek benim gibi düşünmüş ama sonradan doğru yola ulaşmışbende o günkü ruh halimden çıkmaya başladım yavaş yavaşta olsa sayenizde. ve dediğin gibi Allah affetsin söylediklerimizden dolayı, inşallah üzmez bizi rabbim.
aminnnn nekdar güzel bir dua etmişsin ve duanın sonucunda çok güzel bir cümle ile bitirmişsin canım benim. Allah kabul etsin inşallah tüm dualarını ve isteklerini hayırlısıyla.
Tatlım anlattığın olay nekadar güzel bir örnek olmuş Allah razı olsun vakit ayırıp uzun uzun yazmuşsın, hepimize ders oluyor böyle şeyler çünkü, gerçekten 2 kardeşin ikisi bile birbiriyle farklı oluyor, o yüzden bizlerinde bebeğinin huyunun kme benzeyeceği tamamen bilgimiz dahilinin dışında, kafaya takmamamız gerekiyor, zaten Allahın verdiği veya vereceği birşeyde beğenmemk veya istememek gibi bir saygısızlık yapmaya lüksümüz yok. bazen yanlış konuşuyorum veya konuşuyoruz, Allahım bizleri affeder inşallahayrıca en son bebeği olduktan sonraki o aktif hayatına nekadar şaşırdım ve nekadar güzel bir şey maşallah. herşeyi bebekle yapmaya alışmak ve onu alıştırmak çok güzel birşey olmalı bende öyle olmak istiyorum
canım benim hoşgeldin, ben dün çok çok yoğundum kendime bayramlıkalmaya gittim, ardından rahatsız olan annnanemi görmeye gittim hastaneye. bu arada arkadaşlar merak ediyordur onlara da bilgi vereyim dediim. annanem çok şükür iyileşmeye başlamış kılar, dün gördüm beni tanıdı konuştu sevindi gördüğüne. ayy dün nekadar mutluydum bütün gün, Allahım çok şükür şifa vermiş yine dualarınız ve dualarımız sayesinde. hepinizden Allah razı olsun.
Ayrıca Sibel ve yasemin dualarınızı okudum canlarım Allah kabul eder inşallaaaahhh hayırlısıyla tez vakitte gönlünüzün muradına sağlıkla kavuşursunuz
40. sayfamız hayırlı ugurlu olsun..kırk bin kere MAŞALLAH lar olsun..
müştakla birlikte kırkıncı sayfamızın açılışını yapmaktan guru duyarız:124::124::124::124:
buket 40 mı 80 mi ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?