Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın herkese hayırlı bir gün olması dileğimle herkes iyidir inşallah bu aralar çok sık giremedim sağlık nedenlerinden dolayı herkese kocaman sevgiler geçmişede bakamadım yeni hamişler varmı

özlemcim demek seninle de aynıymış fikirlerimiz, şimdi sizlerde böyle yazdıkça kendimi tuhafsamamaya başladım, brçoğumuz demek benim gibi düşünmüş ama sonradan doğru yola ulaşmış bende o günkü ruh halimden çıkmaya başladım yavaş yavaşta olsa sayenizde. ve dediğin gibi Allah affetsin söylediklerimizden dolayı, inşallah üzmez bizi rabbim.
aminnnn nekdar güzel bir dua etmişsin ve duanın sonucunda çok güzel bir cümle ile bitirmişsin canım benim. Allah kabul etsin inşallah tüm dualarını ve isteklerini hayırlısıyla.
Tatlım anlattığın olay nekadar güzel bir örnek olmuş Allah razı olsun vakit ayırıp uzun uzun yazmuşsın, hepimize ders oluyor böyle şeyler çünkü, gerçekten 2 kardeşin ikisi bile birbiriyle farklı oluyor, o yüzden bizlerinde bebeğinin huyunun kme benzeyeceği tamamen bilgimiz dahilinin dışında, kafaya takmamamız gerekiyor, zaten Allahın verdiği veya vereceği birşeyde beğenmemk veya istememek gibi bir saygısızlık yapmaya lüksümüz yok. bazen yanlış konuşuyorum veya konuşuyoruz, Allahım bizleri affeder inşallah ayrıca en son bebeği olduktan sonraki o aktif hayatına nekadar şaşırdım ve nekadar güzel bir şey maşallah. herşeyi bebekle yapmaya alışmak ve onu alıştırmak çok güzel birşey olmalı bende öyle olmak istiyorum

canım benim hoşgeldin, ben dün çok çok yoğundum kendime bayramlıkalmaya gittim, ardından rahatsız olan annnanemi görmeye gittim hastaneye. bu arada arkadaşlar merak ediyordur onlara da bilgi vereyim dediim. annanem çok şükür iyileşmeye başlamış kılar, dün gördüm beni tanıdı konuştu sevindi gördüğüne. ayy dün nekadar mutluydum bütün gün, Allahım çok şükür şifa vermiş yine dualarınız ve dualarımız sayesinde. hepinizden Allah razı olsun.

Ayrıca Sibel ve yasemin dualarınızı okudum canlarım Allah kabul eder inşallaaaahhh hayırlısıyla tez vakitte gönlünüzün muradına sağlıkla kavuşursunuz

günaydın herkese hayırlı bir gün olması dileğimle herkes iyidir inşallah bu aralar çok sık giremedim sağlık nedenlerinden dolayı herkese kocaman sevgiler geçmişede bakamadım yeni hamişler varmı

ünaydın rabiacım hoşgeldin, bende dün hiç gelemedim, haftasonu biraz herkes kendi derdine dalıyor. hayırdır inşallah senin neyin var???

ünaydın rabiacım hoşgeldin, bende dün hiç gelemedim, haftasonu biraz herkes kendi derdine dalıyor. hayırdır inşallah senin neyin var???

slm canım ya benimde sağ gösümden bir sıvı geliyordu sanki iltahap gibi daha önve hiç karşılaşmamıştım böle birşey ile endişelendim 2 gündür dr peşindeydim ulturasondur tahlildir çok şükür hepsi temiz çıktı bu arada sen hala regl olmadın değilmi

littlebirdie/ yasemin kelime-i tevhidin tamamdır canım Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

oh çok şükür canım temiz çıktığına çok çok sevindim. ben dün yine test yaptım tek çizgi çıktı, demekki o damla damla gelen lekenme regl imiş hala damla damla geliyor anlamadım giti ama kesin hamile değilim
littlebirdie/ yasemin kelime-i tevhidin tamamdır canım Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

özlemcim sen ne yaptın test yaptınmı yine ne çıktı, benimki direk tek çizgi kesin atık hamiş değilim, sende son durum ne?

hayırlısı olsun tatlım üzülme rabbimin izni ile sen anne olmayı hakediyorsun çok tanımasamda seni yazdıklarınla hayali bir yasemin var beynimde kalbi temiz güler yüzlü rabbim yüzünü güldürsün inşallah

merhaba hosgeldin canim. 1.sayfada listemiz var bi bak istersen, sende kendi bilgilerini verirsen yasemin arkadasimiz seni listeye ekleyebilir
sanada hayirli günler diliyorum. cok sükür iyiyim bende bi yandan burdayim bi yandanda camasir islerimi hallediyorum. gecmis olsun suan iyisin degilmi?
selammm kızlarrrr nasılsınızz

A. selam hamd olsun sende iyisin Insaallah

canım kusura bakma temizlik yapıyordum çıktım görmedim yazdığını 2 gündür temizlikle uğraşıyorum, bende hala bi değişikik yok inşallah yarın tekrar kan testi yaptırıcam hayırlısı olur inşallah, bence sen bırak şu testleri git direk kan testi yaptır yoksa da yok ne yapalım ama bence adet olsa hem bu kadar uzun sürmez hemde damla damla olmazdı neden hala inatla kan testi yaptırmıyorsun anlamış değilim ben kan testi yaptırdığım halde o testlerde hiç birşey çıkmadı diyorum, ilk hamileliğimdede 32. günümdü sanırım çok silik bi iz vardı sadece hayır eğer hamileysen belki bi önlem alman gerekiyordur neden ihmal ediyorsun bak doktor bana direk progestan al dedi kaç gündür sabah akşam içiyorum.

herkese selam..little yasemin tevhidini okudum..Allah yerine ulaştırsın..
bundan sonra sana küçük yasemin diyeceğim

hoşbulduk canım.bu arada çok geçmiş olsun annenen için.inş.tez vakitte iyileşir

yasemincim beni de eklermsin canım listeye.2010dan beri evliyim 13 aydır bebek istiyoruz.bat 20 ağustos.bebeğimziin olmamasının sebebi yok.doktora gittik problem yok.tek dileğim minnoşumun benimle olduğunu hissetmek

40. sayfamız hayırlı ugurlu olsun..kırk bin kere MAŞALLAH lar olsun..
müştakla birlikte kırkıncı sayfamızın açılışını yapmaktan guru duyarız:124::124::124::124:

yasemincim bende senin gibiyim bu aralar olmuyor daha fazla uğraşmıyayım diyorum ama bi bebek görünce dayanamıyorum inşallah kadın benim için iyi olurda bende herkese veririm adresini dualarınızı okuyorum ama yazamıyorum işler çok yoğun

yasemincim bende senin gibiyim bu aralar olmuyor daha fazla uğraşmıyayım diyorum ama bi bebek görünce dayanamıyorum inşallah kadın benim için iyi olurda bende herkese veririm adresini dualarınızı okuyorum ama yazamıyorum işler çok yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…