Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim yaa biz Allaha çok şükürki burda bir bütün gib olduk, bu gerçekten şükür edilecek bir bağ, ben bugün dedim ya o mübarek zatlara gidip hepinize dua ettim diye, ama yıllardır tanıdığım arkadaşlarım aklıma gelmedi, sonradan düşündüm aa dedim dua bile bir kısmet işi, Allah aklıma getirmedi işte.
Ben annanem rahatsızlandığında hep çekerdi "ya şafi ya kafi ya muafi" bu 3ünü ağzıma resmen kardeş etmiştim, gece uyurken bile bilinç altı hep aklımdan bu 3 kelime geçerdi, çok şükür ölücek denilen annanem sağlığına kavuşup eve dönmüştü ve bu bir mucizeydi kendisi 86 yaşında. Allahın izniyle baban da inşallah gelecek bitanem, sakın unutma "ya şafi, ya kafi, ya muafi" internetten de araştır bak çok etkili bir tesbih bu.
İyiki varsınız hepimiz birbirimize inanılmaz desteğiz burada, Allahım iyiki sizinle tanıştım, "altın kalpler topiği" olduk resmen Allaha çok şükür.

valla canım iyi mi kötü mü bilmiyorm çok yumurta var dedi ama 3 yumurtadan fazlası gelişirse iptal oluyor aşılama ayrıca o kadar yumurtadan iki tanesi de gelişmesi laızm bakalım nasıl olacak boşuna gelişen olmasında. Yarın randevu var işte görücez. Heralde o yüzden baktı neden bakacak başka ama ben hiçbirşey hissetmedim birşeye dokunduğunu da hissetmedim. Rahat geçer aşılamam da umarım. Tamam canım belli olsun tarih söylerim ben Allah razı olsun inşallah tutar da bende buadaki herkesin umudu olurum peşi sıra herkes gebe kalır ne güzel de olur dimi.

Canım iyi etmişsin elbette sen kapalısın ortaya gitsen hoş olmazdı zaten oraya çağıran bir kişi de kapalı birinden rahatsız olurdu belki de yani o kadar yer var eşlerle gidilecek madem daha üsturuple bir yer seçilebilirdi kapalı bile olmasa bir bayan rahatsız olur ben açığım ama bende rahatsız olurdum daha seçkin bir yer yok mu sanki. Rabbim sınıyor bizleri ama ayırt etmek lazım işte eşinin gönlü olsun diye gidemezdin ki. Canım duaların kabul olur inşallahh.. Bizimde burada bir türbe var. Daha doğrusu varmış dayımlar bize geldiğinde gittiler zaten dayım onu duymuş İstanbul'da hem bize gelmişti ramazan bayramının arife günü hemde oraya gitmişlerdi eşim götürmüştü bir kadında orada kalıyormuş evliya ile. Aynı odada yıllardır çocuğunu bile orada büyütmüş. Kadın bildiği iç.ine doğan birşey varsa söylüyormuş dayımın arkadaşı gitmiş baya zaman çocukları olmamış oğlun olacak senin demiş ve oğlu olmuş ama inanmayanlar giremiyomuş hiç. Ben de gidememiştim yemekleri hazırlayacaktım. Şimdi aşılamanın olacağı gün izinli olacağım ya eşimin örneği verdiktne sonra beklicez zaten o arada gideyim istiyorum bir anda düştü aklıma vardır bir hikmeti kadın birşey desin diye değil dua etmek ve onun ferahlığıyla aşılama olmak istiyorum kendimi daha iyi hissedeceğimden eminim.

canım öyle risk yüksek diye düşünme Allah istedikten sonra herşey nasip olur, bizim genetik testleri hastane içinde yapılmıyor canım düzen labaratuvarında yapılıyor, ordanda sonuçlar kapalı zarfta geliyor bize teslim ediliyor bizden önce doktor görmüyor yani

canim gunaydin Allah razi olsun rabbim seninde dualari kabul etsin insallah

Canim ne kadar haklisin sabriniz test edliyor Allah bu testi rahatca gecmenizi nasip etsin, YAsEMIN ne guzel yerlerde baban icin du etmis rabbim kabul eder insallah, Allah güc versin canim

Canim benim ne güzel seyler yazmissin agzina saglik. Bizim icin dua etmissin Allah bin kere razi olsun, insallah rabbim sana hayirli saglikli akli zihni yerinde bebisler verir tez zamanda. Allah nazardan korusun seni ve esini. Bende okulda tenefüste arkadaslarimla görüsmek yerine foruma giriyorum telefondan. Cünkü sizi cok özlüyorum ,suan hayatimda en kiymet verdigim dostlarimin başinda geliyorsunuz.rabbim hepinizin iyi haberleini duymayi nasip etsin hepiniz Allaha emant olun

günaydın canlarım bugun yarın regl olmam sebebi ile allahın izni ile dualarımı bitirdim allhım kabul etsin

gül,gamze,merve,aylin,ayşe,tümay ve zeynep allahım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akli fikri yerinde anansına babasına saygılı dinine imanını bağlı evlatlar nasip etsin AMİNNNNNNNNN

aaaaaaaa benim doktorum 4 yumurtayla aşılama yapmadıya bana gazetelere düşerim diyeee nasıl olcak seninkisi ya çok tutarsa napcannn? ayy inş. birinden biri tutcak aşşahın izni ile

aaaaaaaa benim doktorum 4 yumurtayla aşılama yapmadıya bana gazetelere düşerim diyeee nasıl olcak seninkisi ya çok tutarsa napcannn? ayy inş. birinden biri tutcak aşşahın izni ile

canım valla orasını bilmiyorum zaten bana söyledi çok yumurta istediğimiz birşey değil dedi ama hepsi de büyümeyebilir içlerinden 3 tanesi büyürse sadece yapılır ama daha fazlası büyürse sanırım iptal olur ki bu şıkkı düşünmek bile istemiyorum çook var yumurtan dedi bana. Bu durumda ben daha aşılama yaptırmam riske atmam direk tüpe giderim.

Nazancım duanı okudum RAbbim hayırla sağlıklı evlatlar versin, bekleme sabrı versin ve bize sunduklarını kabul etmemizi sağlasın inşallah

oh iyi yapmışsın gitmemekle nasıl bir ortak noktaysa allah senden razı olsun bizler için istediginin çok çok daha hayırlısını sana nasip etsin inş.

ehh işte canım uykusuzluk vs..
artık canım çok acıyor sağa sola ddönemiyorum
oğlum iyi hamd olsun..
yarın kontrolümüz var bakalım

canım az kaldı sabret artık seninle olacak bebeğin ilk günleri hatırlasana ne kadar endişeliydin ama şimdi kucağına alacaksın ne çabuk geçiyor zaman yaa.. Sağlıkla gelsin inşallahh bahtı kaderi güzel olsun..

benim için dua eden herkesten allah bin kere razı olsun hayat boyu mutlu ve huzurlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…