- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.821
bugun detaylara girmeden anlatayım.. hastanede başka bir hastayla ilgili üzücü konular oldu.. bütün gün bacaklarım titredi.. kendimi hep sıktım sıktım sonra geldim eve senin yazdıklarını okudum.. nasıl boşaldım anlatamam.. Allah tüümm dualarını Rabbim hayırlı etsin, kabul etsin.. Yaseminimm canım benimm Allah seni sevdiklerine, sevdiklerini sana bağışlasın.. Rabbim kısa vakitde belki bir sınava tabi tuttu seni eşini Allah a bin şükür siz ne güzel atlamışsınız sınavdan.. canım benim Rabbim senin kalbinin güzelliği hatrına inşAllah hayırlı sağlıklı evlarla doldursun evinizi.. çok başım ağrıyor ne yerdeyim ne gökte.. sen bugun o mübarek zatlara gittin aklıma babanda geldi dua ettim dediğinde dedim ki ahh babacımm yasemininde duasını mı istedin sen.. ben mesela yolda yürürüm aklıma çok alakasız bir insan gelir yaşayan yada ölmüş olan dua okurum ona ki benden dua istediğine inanırım.. bazen vesilelerle tanışmadan tanıdığım insanda da olur.. yüreğim pır pır.. çok üzgünüm ben.. inanılmaz, tarifsiz. Allah beterinden korusun bizi herkesi.. ama sabrımın sonundayım sanırım..
Sedacımmmm Ayyy maşallah canım yaa hakkaten bereketlsin çok şükürki bak yumurtlama ile ilgili probleminin olmadığınıda öğrenmiş olmuşsun bu vesile ile, dr parmağı ile heralde rahmin şeklini durumunu anlamak istedi sorun teşkil edecek bir durum oluşmuşmu diye bu da çok güzel bişey. Ayy heyecanlanmadım desem yalan olur senin için, tüm topikçe bütün umudumuz sensin bu ay canım benim, sen hangi gün istersen topluca dua ederiz sana Allahın izniyle. Rabbim senin ve senin vasıtan ile hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Eveet gelelim bana.
Dün eşimin iş yemeği var demiştim ya, son anda eşim dediki internetten adresine bakalım da öyle çıkalım dedi, ben giyindim süslendim eşimde öyle ayakta bakıyoruz nete, bide ne göreyim bilmemne meyhanesi diye bir yer. benim kafamdan kıvılcımlar çıktı, inanamıyorum yani dedim işyerinin yemeği meyhanedemiymiş ben hayatta gelmem, eğer sen çok istersen gelirim ama senin patronunla kesinlikle konuşurum dedim. eşimde biliyor benim ne gözü kara olduğumu yok tamam gitmeyiz diyor ama biryandan da patronu kızar diye içi içini yiyor biliyorum. ben resmen kıvılcımlar çıkrttım ateş bastı filan çok fena oldum bilyorsunuz kapalıyım namazımda niyazımdayım yani benim meyhaneye gitmem ne derece uygun olur sice sizde yorum yapın yani. ben yatsı namazımı kıldım selam verdim açtım bilgisayarı karşımda meyhane gördüm, dedimki ben senin patronun kırılmasın diye meyhaneye mi gideyim, yoksa Allahın rızasınaa uygun olmak için gitmiyimmi dedim. sen seç yani patronunun hoşnutluğumu önemli yoksa Allahın hoşnutluğumu dedim sağolsun kırmadı beni gitmedik.
patronunu aradı eşim, adam ne dese beğenirsiniz??? "ben ortak bir noktada buluştuğumuzu sanmıştım" dedi eşime. ohaaaaa dedim ortak nokta meyhanemiymiş yani???????? resmen çok afedersiniz ama oha yani , restauant olur, cafe olur, bir toplantı salonu olur, otel olur anlarım ama meyhane nezamandan beri ortak nokta olmuş. ay hala sinirliyim. aldım eşime sahile gittik oturduk bigüzel balık yedik gezdik hava aldık bin kat daha güzel bir akşam geçirdik çok şükür.
Bugünde aldım eşimi istanbulda saraçhanede zeyrek yokuşu diye bir yer var, orada "mehmet emin tokadi hz"leri var, çok büyük bir zat, yani istanbuldaki en büyük 3 evliyadan bir tanesi, oraya gtttik gözlerimin yaşıyla dua ettim sizlerede ettim, bedriyenin babasınada ettim hepimiz için diledim Allahtan o mübarek kulun duaları gibi kabul olur inşallah Allahım dedim. Ordan Eyüp' gittik, orda da 4 tane daha sahabe vardı önemli zatlar isimlerini tam hatırlayamıyorum hatta birisi peygamber efendimizin süt kardeş diye anılırmış okadar yakınmış, diğeri fatih sultan mehmet ile birlikte istanbulun fethinde bulunmuş .... öyle önemli zatllar, hepsinde dua edttim sizleride duamdan hiç eksik etmedim. Allahım inşallah kabul eder. Amin.
özlem canım doktorlar şöyle yapıyor; senin testleri yapan bir doktor var o imzayla testi onaylıyor eğer testde sıkıntı varsa Allah korusun o zaman seni genetik doktorunla o anda görüştüyorlarmış.. yani en azından bizim hastande randevu alıcaksınız doktorla görüşmek için demişlerdi ama sonuç çıkınca direk doktorla görüştürüyoruz ayrıcaa bekletmiyoruz dedi.. ama bizim genetikler temiz çıkınca sekreter genetik doktoruyla görüşmüyeceksiniz doktor bey tahliller temiz çıktı dedi.. ben rapora baktığım da 1 prof 1 docent imzası vardı.. raporda şu kadar kromozom şu kadar bilmemne diye bişeyler yazıyor 5 bantdan geçti mutasyon yok tarzı bişeeyler yazıyor. ayrıca son birşey daha raporu veriyor mesela 12. gen de mutasyona uğradı diyor atıyorum biz korkuyoruz ya kötü birşey mi diye bi kızın sonucunda bu tarz birşey vardı doktor da yorum olarak yazmış ki kanda pıhtılaşma var, kan sulandırıcı iğne olunması gerekiyor. yani her sonucuda üzülmemek gerekiyor. kaldı ki bu gen olayını çözmüşler çok şükür. pgt ile dünyaa kadar çocuk sahibi olanlar var çok şükür.. ben genetikte sizde bişey çıkacağını sanmıyorum inşAllah çıkmayacakda.. çünkü benim durumumda ki insanlarda daha risk yüksek sanırım tekrarlayan minik düşüklerde.. ben hiç kalp atışı duyamadım.. kısmet olmadı..
canim gunaydin Allah razi olsun rabbim seninde dualari kabul etsin insallahNazan ve Burcu arkadaşlarım sizler için duamı ettim.. Rabbim hayırlısını versin.. Sorunsuz bi hamilelikle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah...
Ayrıca Yasemin'cim sana da evliliğinede hayran kalmamak mümkün değil.. Yazdıklarını okurken bile içime huzur doldu.. Böyle bi evliliği Allah herkese nasip etsin inşaAllah.. Ve sizin evliliğinizide nazarlardan korusun...
Canim ne kadar haklisin sabriniz test edliyor Allah bu testi rahatca gecmenizi nasip etsin, YAsEMIN ne guzel yerlerde baban icin du etmis rabbim kabul eder insallah, Allah güc versin canimbugun detaylara girmeden anlatayım.. hastanede başka bir hastayla ilgili üzücü konular oldu.. bütün gün bacaklarım titredi.. kendimi hep sıktım sıktım sonra geldim eve senin yazdıklarını okudum.. nasıl boşaldım anlatamam.. Allah tüümm dualarını Rabbim hayırlı etsin, kabul etsin.. Yaseminimm canım benimm Allah seni sevdiklerine, sevdiklerini sana bağışlasın.. Rabbim kısa vakitde belki bir sınava tabi tuttu seni eşini Allah a bin şükür siz ne güzel atlamışsınız sınavdan.. canım benim Rabbim senin kalbinin güzelliği hatrına inşAllah hayırlı sağlıklı evlarla doldursun evinizi.. çok başım ağrıyor ne yerdeyim ne gökte.. sen bugun o mübarek zatlara gittin aklıma babanda geldi dua ettim dediğinde dedim ki ahh babacımm yasemininde duasını mı istedin sen.. ben mesela yolda yürürüm aklıma çok alakasız bir insan gelir yaşayan yada ölmüş olan dua okurum ona ki benden dua istediğine inanırım.. bazen vesilelerle tanışmadan tanıdığım insanda da olur.. yüreğim pır pır.. çok üzgünüm ben.. inanılmaz, tarifsiz. Allah beterinden korusun bizi herkesi.. ama sabrımın sonundayım sanırım..
canım benim yaa biz Allaha çok şükürki burda bir bütün gib olduk, bu gerçekten şükür edilecek bir bağ, ben bugün dedim ya o mübarek zatlara gidip hepinize dua ettim diye, ama yıllardır tanıdığım arkadaşlarım aklıma gelmedi, sonradan düşündüm aa dedim dua bile bir kısmet işi, Allah aklıma getirmedi işte.
Ben annanem rahatsızlandığında hep çekerdi "ya şafi ya kafi ya muafi" bu 3ünü ağzıma resmen kardeş etmiştim, gece uyurken bile bilinç altı hep aklımdan bu 3 kelime geçerdi, çok şükür ölücek denilen annanem sağlığına kavuşup eve dönmüştü ve bu bir mucizeydi kendisi 86 yaşında. Allahın izniyle baban da inşallah gelecek bitanem, sakın unutma "ya şafi, ya kafi, ya muafi" internetten de araştır bak çok etkili bir tesbih bu.
İyiki varsınız hepimiz birbirimize inanılmaz desteğiz burada, Allahım iyiki sizinle tanıştım, "altın kalpler topiği" olduk resmen Allaha çok şükür.
günaydın...
RAABBİm dualarınızı kabul eylesin inşALLAH
melekcim naber nasılsın...
aaaaaaaa benim doktorum 4 yumurtayla aşılama yapmadıya bana gazetelere düşerim diyeee nasıl olcak seninkisi ya çok tutarsa napcannn? ayy inş. birinden biri tutcak aşşahın izni ileCanlarım ancak geldim dr dan sonra sinemaya gittik geldik dr çabuk aldı beni işimiz çabuk bitti ama eve dönmedik bir sah eve gir tekra çık sinema için o yüzden alışveriş merkezinde oyalandık fil vakti gelene kadar.
Doktor muayene etti ne kadar yumurtam var dedim çook yumurtan var dedi bana kaç tane dedim sayamamki çok yani dedi.ölçtü işte sordum 16 mm olmuş birisi diğerlerini bilmiyorum kaç tane ölçtü onu da bilmiyorum. Çok yumrta olması tedavide nasıl dedim çünkü araştırmıltım pek öyle çok yumurta olmasını istemiyorlar tüpe iyi ama aşlamada değil çoğul gebelik riski vari bazılarının çatlamayaıp kist olma ihtimali var falan dr da pek istediimiz birşey değil dedi. Ama olumsuz birşey de demedi. Sonra kalkma dedi bana ultrason işi bitince elinde eldiven vardı zaten jel sürdü ve parmağını soktu birkaçını sanırım baya dolandırdı içeride ağrı var mı dedi yok dedim gerçekten hiç rahatsızlık hissetmedim ama nedne yaptı bilmiyorum sormadım o anda. Ya rahmime dokundu ya da aşılama anı için nasıl durumdayım diye mi kontrol etti bilmiyorum.Bugn ve yarında aynı doz vurul pazartesi gel dedi 3. kutuyu daha alma dedi pazartesi gel gerek olursa alırsınız dedi ama gerek olmayacak galiba kutularım da pazar günü akşam son zaten gerek olursa randevudan sonra alıcam. Bakalım ne olacak bilmyorum ama eşimle dalga geçiyorum bak ne bereketli hatunum yumurta fışkırıyormuş benden dedim tüpe geçseydik keşke bu kadar yumurtayla bile dedim hazır iğneleri olmuşken ama daha acıbamdem de zten tüp bebek bölümü açılmadı.
iyiyim tatlım sen nasılsın kuzumuz nasıll
aaaaaaaa benim doktorum 4 yumurtayla aşılama yapmadıya bana gazetelere düşerim diyeee nasıl olcak seninkisi ya çok tutarsa napcannn? ayy inş. birinden biri tutcak aşşahın izni ile
Nazancım duanı okudum RAbbim hayırla sağlıklı evlatlar versin, bekleme sabrı versin ve bize sunduklarını kabul etmemizi sağlasın inşallah
Eveet gelelim bana.
Dün eşimin iş yemeği var demiştim ya, son anda eşim dediki internetten adresine bakalım da öyle çıkalım dedi, ben giyindim süslendim eşimde öyle ayakta bakıyoruz nete, bide ne göreyim bilmemne meyhanesi diye bir yer. benim kafamdan kıvılcımlar çıktı, inanamıyorum yani dedim işyerinin yemeği meyhanedemiymiş ben hayatta gelmem, eğer sen çok istersen gelirim ama senin patronunla kesinlikle konuşurum dedim. eşimde biliyor benim ne gözü kara olduğumu yok tamam gitmeyiz diyor ama biryandan da patronu kızar diye içi içini yiyor biliyorum. ben resmen kıvılcımlar çıkrttım ateş bastı filan çok fena oldum bilyorsunuz kapalıyım namazımda niyazımdayım yani benim meyhaneye gitmem ne derece uygun olur sice sizde yorum yapın yani. ben yatsı namazımı kıldım selam verdim açtım bilgisayarı karşımda meyhane gördüm, dedimki ben senin patronun kırılmasın diye meyhaneye mi gideyim, yoksa Allahın rızasınaa uygun olmak için gitmiyimmi dedim. sen seç yani patronunun hoşnutluğumu önemli yoksa Allahın hoşnutluğumu dedim sağolsun kırmadı beni gitmedik.
patronunu aradı eşim, adam ne dese beğenirsiniz??? "ben ortak bir noktada buluştuğumuzu sanmıştım" dedi eşime. ohaaaaa dedim ortak nokta meyhanemiymiş yani???????? resmen çok afedersiniz ama oha yani , restauant olur, cafe olur, bir toplantı salonu olur, otel olur anlarım ama meyhane nezamandan beri ortak nokta olmuş. ay hala sinirliyim. aldım eşime sahile gittik oturduk bigüzel balık yedik gezdik hava aldık bin kat daha güzel bir akşam geçirdik çok şükür.
Bugünde aldım eşimi istanbulda saraçhanede zeyrek yokuşu diye bir yer var, orada "mehmet emin tokadi hz"leri var, çok büyük bir zat, yani istanbuldaki en büyük 3 evliyadan bir tanesi, oraya gtttik gözlerimin yaşıyla dua ettim sizlerede ettim, bedriyenin babasınada ettim hepimiz için diledim Allahtan o mübarek kulun duaları gibi kabul olur inşallah Allahım dedim. Ordan Eyüp' gittik, orda da 4 tane daha sahabe vardı önemli zatlar isimlerini tam hatırlayamıyorum hatta birisi peygamber efendimizin süt kardeş diye anılırmış okadar yakınmış, diğeri fatih sultan mehmet ile birlikte istanbulun fethinde bulunmuş .... öyle önemli zatllar, hepsinde dua edttim sizleride duamdan hiç eksik etmedim. Allahım inşallah kabul eder. Amin.
ehh işte canım uykusuzluk vs..
artık canım çok acıyor sağa sola ddönemiyorum
oğlum iyi hamd olsun..
yarın kontrolümüz var bakalım
Nazan ve Burcu arkadaşlarım sizler için duamı ettim.. Rabbim hayırlısını versin.. Sorunsuz bi hamilelikle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah...
Ayrıca Yasemin'cim sana da evliliğinede hayran kalmamak mümkün değil.. Yazdıklarını okurken bile içime huzur doldu.. Böyle bi evliliği Allah herkese nasip etsin inşaAllah.. Ve sizin evliliğinizide nazarlardan korusun...
benim için dua eden herkesten allah bin kere razı olsun hayat boyu mutlu ve huzurlu olunGül'cüm canım akadaşım benim yaa nekadar içten yazmışsın bizim için nekadar güzel dualar etmişsin Allah senden razı olsun canım benim gözlerim dolarak okudum çok mutlu oldum bu güzel düşüncelerin ve duaların için, inşallah rabbim kabul etsin hepimizin birbirimiz için olan dualarını.
Görüşelim konuşalım kuşum ama sen bir yerde ben bir yerdeymişiz ama hayatta hiçbişey belli olmaz belkide Allah birgün nasibeder tanışırız inşallah
Kübracım canım arkadaşım benimAllah razı olsun, inşallah seninde gönlünden geçen en güzel istekleri içinde barındıran hakkında hayırlı olan eşi en kısa zamanda bulursun, hep dua ediyorum her namazımdan sonra her gittiğim mbarek yerde ve hergün çektiğim tesbihlerimde...
Nazancım canım benim dualarını okudu rabbim kabul etsin üzerindeki nazarları ağırlıkları negatif enerjileri alsın götürsün en kısa zamanda hayırlı bir evlat ile müjdelendirsin seni.
bugün senin batin Insaallah gelmemistir kirmizilarin. sen gel bize güzel haber ver Insaallah
ehh işte canım uykusuzluk vs..
artık canım çok acıyor sağa sola ddönemiyorum
oğlum iyi hamd olsun..
yarın kontrolümüz var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?