- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.841
canım az kaldı sabret artık seninle olacak bebeğin ilk günleri hatırlasana ne kadar endişeliydin ama şimdi kucağına alacaksın ne çabuk geçiyor zaman yaa.. Sağlıkla gelsin inşallahh bahtı kaderi güzel olsun..
canım valla orasını bilmiyorum zaten bana söyledi çok yumurta istediğimiz birşey değil dedi ama hepsi de büyümeyebilir içlerinden 3 tanesi büyürse sadece yapılır ama daha fazlası büyürse sanırım iptal olur ki bu şıkkı düşünmek bile istemiyorum çook var yumurtan dedi bana. Bu durumda ben daha aşılama yaptırmam riske atmam direk tüpe giderim.
hadi bakalım hayırlısı çok az kaldı yavrunu koklamana darısı benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma ve içindede bana
Buketcim özledim seni, nasilsin ? Ohh gezmissin :) hangi kitabi aldin? Bende gecen bi kitap aldim tanri tebdili kiyafet gezer diye, sabah ise giderken serviste okuyorum, biraz baska alemlere gidiyorum valla iyi oluyor
Allah razı olsun cnm[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]btskn / BİRCAN[/TD]
[TD]12.11.2012 p.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sunbal / SÜNDÜZ[/TD]
[TD]13.11.2012 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one \ seda[/TD]
[TD]14.11.2012 çarş.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] HayatSultan / KÜBRA[/TD]
[TD]15.11.2012 perş.[/TD]
[TD]Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik:123:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner / YASEMİN[/TD]
[TD]16.11.2012 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / BURCU[/TD]
[TD]17.11.2012 c.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828 / NAZAN[/TD]
[TD]18.11.2012 pazar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum..merveciğiminki kaldı..
iyiyim burcu cum..alacakaranlık filminin son serisine gittim..kitaplarını okuduysan yada filmlerini izlediysen son filmine de git..tanrı tebdili kıyafet gezer kitabını bende çok duymuştum okumak istediğim kitaplar listesinde yer alıyor..
benim kitabımın adı ruhun deşifresi..aslına bakarsan kişisel gelişim kitabı ama olayı dini temellere oturtmuş..yani olumlu düşünün kozmoz size şöyle yapsın evren sizii böyle dinlesin demiyo..olumlu düşünün çünküü diyo ve ayetlerle hadislerle anlatıyo..daha önce okuduğum kişisel gelişim zımbırtılarından farklı olarak bir temele oturduğunu farkettim..en azından benim kafama göre öyle..diğer kişisel gelişim kitaplarıda içinde biraz tasavvuf barındırıyordu..ama bunu tasavvufi ifadelerle açıklamıyorlardı..'tanrı sendeki kendisini görmek ister, insan içinde evreni barındırır' türünden şeyler..ama bu kitap sanıyorumki hepsini birleştirmiş..en azından başında öyle..sonuda öyle olur umarım..kitaptan çok ansiklopedi zaten:))senin kitabın nasıl ne anlatıyo..??
hepinizin duasını okudum.Allah hayırlısı ile tez vakitte kabul eder inşallah dualarımızı.ii geceler
Amin canim amin, bende bugün regl oldum keşke dualari önceden okusaydim. Artik bittikten sonra kalan hepsini okuyacagim insallah, ama senin yaptigin daha mantikligünaydın canlarım bugun yarın regl olmam sebebi ile allahın izni ile dualarımı bitirdim allhım kabul etsin
gül,gamze,merve,aylin,ayşe,tümay ve zeynep allahım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akli fikri yerinde anansına babasına saygılı dinine imanını bağlı evlatlar nasip etsin AMİNNNNNNNNN
günaydın...
RAABBİm dualarınızı kabul eylesin inşALLAH
melekcim naber nasılsın...
Bircancım Allah razi olsun canim, rabbim sana da en kisa zamanda saglikli hayirli bebisler versinburcu, merve, nazan dualarınız okudum, Rabbim kabul etsin. hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah
günaydın kızlar iyi haftalar hepinize
mervecim duanı okudum ALLAH kabul etsin tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah....
günaydın kızlar hayırlı haftalarrr........ MERVE duanı okudum RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH...
canım ağzına sağlık bizim için dilediklerinin daha güzelini rabbim sana nasip etsin..günaydın canlarım bugun yarın regl olmam sebebi ile allahın izni ile dualarımı bitirdim allhım kabul etsin
gül,gamze,merve,aylin,ayşe,tümay ve zeynep allahım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akli fikri yerinde anansına babasına saygılı dinine imanını bağlı evlatlar nasip etsin AMİNNNNNNNNN
canlarım hepinize günaydın hayırlı, güzel, mutlu bi hafta geçirmenizi diliyorum.
burcu ve nazan sizin dualarınızı dün gece okuyabildim yazamadım,Allah kabul etsin,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
tümaaaaaayy özleeemm nasılsınız..
genetik bekleyecek üçüncü kişide benim..ama önce tahlil vermem gerek tabii..
sabred,yorum dejavum..
ama gerçekten son ay gerçekten çok işkenceli geçiyomuş..
annelerimizin hakkını nasıl öderiz inan bilmiyorum
zaman çabuk geçiyo da işte son haftalar geçmek bilmedi..
doğurmak istiyorum artık :)
mantıklı allah hayırlısından nasip etsin inş.
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]btskn / BİRCAN[/TD]
[TD]12.11.2012 p.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sunbal / SÜNDÜZ[/TD]
[TD]13.11.2012 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one \ seda[/TD]
[TD]14.11.2012 çarş.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] HayatSultan / KÜBRA[/TD]
[TD]15.11.2012 perş.[/TD]
[TD]Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik:123:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner / YASEMİN[/TD]
[TD]16.11.2012 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / BURCU[/TD]
[TD]17.11.2012 c.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828 / NAZAN[/TD]
[TD]18.11.2012 pazar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum..merveciğiminki kaldı..
iyiyim burcu cum..alacakaranlık filminin son serisine gittim..kitaplarını okuduysan yada filmlerini izlediysen son filmine de git..tanrı tebdili kıyafet gezer kitabını bende çok duymuştum okumak istediğim kitaplar listesinde yer alıyor..
benim kitabımın adı ruhun deşifresi..aslına bakarsan kişisel gelişim kitabı ama olayı dini temellere oturtmuş..yani olumlu düşünün kozmoz size şöyle yapsın evren sizii böyle dinlesin demiyo..olumlu düşünün çünküü diyo ve ayetlerle hadislerle anlatıyo..daha önce okuduğum kişisel gelişim zımbırtılarından farklı olarak bir temele oturduğunu farkettim..en azından benim kafama göre öyle..diğer kişisel gelişim kitaplarıda içinde biraz tasavvuf barındırıyordu..ama bunu tasavvufi ifadelerle açıklamıyorlardı..'tanrı sendeki kendisini görmek ister, insan içinde evreni barındırır' türünden şeyler..ama bu kitap sanıyorumki hepsini birleştirmiş..en azından başında öyle..sonuda öyle olur umarım..kitaptan çok ansiklopedi zaten:))senin kitabın nasıl ne anlatıyo..??
günaydın kızlar geçmişi okudum , baya yoğun geçmiş haftasonu, benimde misafirim vardı giremedim sedacım yumurtlaman çok olmuş, hayırlısı olsun hakkında dediğin gibi tüp bebek olsa işin daha kolay olurdu kaç tane koymak onların elinde ama aşılamada hepside tutabilir, neyse tatlım hakkında hayırlısı olsun eğer riskli olursa zaten doktor vazgeçelim der. Yaseminim ne güzel yapmışsın yemege gitmemekle, nasıl birisi o iş yemeğini meyhanede organize etmiş. beni eşim içkili hiç biryere götürmez kendide gitmez zaten. herkesin eşi böyledir kim içkili bir yere eşiyle giderki enazından bundan sonraki iş yemeklerini kendince ortak bir yer değilde herkesce ortak bir yerde organize eder, bravo tatlım.
doğrudur yaşayan bilir ancak doğuracaksın ve herşey bitecek yeni bir hayat başlayacak bebeğinle birlikte.
öyle canım aminn inşallahh..
bende kitap almak istiyorum ama kararsız kalmıştım roman gibi değil de böyle kitaplar istiyordum aklımda olsun bak alır okurum bende. Şafak vaktinin son bölümüne bende gittim kitaplarını da okulumştum zaten filmlerine de gitmiştim sonuncusu da süperdi ama dimi ancak kitapları okumak ayrı bir keyif bence.
evet tüp olsa sorun olmazdı zaten mümkün olduğu kadar çok istiyorlar lab ortamında bazıları öldüğü için. Ama aşılamada öyle değil. Çoğul riski artıyor istemiyor doktorlar. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Yoksa tüp yolu gözükecek bana 2. aşılamada da risk alamam ya yine çok olursa diye.
canlarım hepinize günaydın hayırlı, güzel, mutlu bi hafta geçirmenizi diliyorum.
burcu ve nazan sizin dualarınızı dün gece okuyabildim yazamadım,Allah kabul etsin,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
burcu,nazan ve merve dualarınızı ettim rabbim kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?