- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.861
allah razı olsun kızlar agzınıza saglık
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]btskn / BİRCAN[/TD]
[TD]12.11.2012 p.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sunbal / SÜNDÜZ[/TD]
[TD]13.11.2012 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one \ seda[/TD]
[TD]14.11.2012 çarş.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] HayatSultan / KÜBRA[/TD]
[TD]15.11.2012 perş.[/TD]
[TD]Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik:123:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner / YASEMİN[/TD]
[TD]16.11.2012 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / BURCU[/TD]
[TD]17.11.2012 c.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828 / NAZAN[/TD]
[TD]18.11.2012 pazar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum..merveciğiminki kaldı..
iyiyim burcu cum..alacakaranlık filminin son serisine gittim..kitaplarını okuduysan yada filmlerini izlediysen son filmine de git..tanrı tebdili kıyafet gezer kitabını bende çok duymuştum okumak istediğim kitaplar listesinde yer alıyor..
benim kitabımın adı ruhun deşifresi..aslına bakarsan kişisel gelişim kitabı ama olayı dini temellere oturtmuş..yani olumlu düşünün kozmoz size şöyle yapsın evren sizii böyle dinlesin demiyo..olumlu düşünün çünküü diyo ve ayetlerle hadislerle anlatıyo..daha önce okuduğum kişisel gelişim zımbırtılarından farklı olarak bir temele oturduğunu farkettim..en azından benim kafama göre öyle..diğer kişisel gelişim kitaplarıda içinde biraz tasavvuf barındırıyordu..ama bunu tasavvufi ifadelerle açıklamıyorlardı..'tanrı sendeki kendisini görmek ister, insan içinde evreni barındırır' türünden şeyler..ama bu kitap sanıyorumki hepsini birleştirmiş..en azından başında öyle..sonuda öyle olur umarım..kitaptan çok ansiklopedi zaten:))senin kitabın nasıl ne anlatıyo..??
napıyoooooooon..nasıl gidiyo..?
canim öncelikle duami okumussun Allah razi olsun rabbim önümüzdeki ay sana supriz saglikli bir bebek verir insallah. Dediğin kitabi cok begendim tam benim tarzım elimdeki bitince onu alabilirim. Benim kitabimda cok hos daha baslarindayim tanri size yardimini farkli durumlarda farki kisilerle yollar ve sizin hayatiniz degisir tarzında bir kitap ama seninki gibi ayetlerle falan alakali degil insanin sahip oldugu kötü durumlardan kurtulmak icin yapmasi gereken seyin kendi icindeki bazi şeyleri degistirmesiyle başladigini söylüyor bide kendine güvenmekle alakali,akıcı bir kitap serviste ise giderken okuyorum. Alacakaranlik sersini biliyorum ama hic okumadim ve izlemedim ama sanirim izlayecegim cunku merak ediyorum. Kitap güzel insani yüzlesmek zorunda kaldigi düşüncelerden uzaklastırıp başka alemlere taşiyor
canlarım hepinize günaydın hayırlı, güzel, mutlu bi hafta geçirmenizi diliyorum.
burcu ve nazan sizin dualarınızı dün gece okuyabildim yazamadım,Allah kabul etsin,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
burcu,nazan ve merve dualarınızı ettim rabbim kabul etsin...
benim kitabımda seninkiyle paralel..ama içinde hikayeler var küçük kıssalar..sonra teknik olarakda anlatmış bazı şeyleri..en nihayetinde de hadislere ve ayetlere dayandırmış..okumanı tavsiye edderim..bende senin okuduğun kitabı merak ediyordum..
diğer okumak istediğim kitapları yazayım sana.. bu arada adamın adını unuttum..ayna ve evrenden torpilim var..haa aykut oğut..onun kitaplarıda güzel ama dediğim gibi bazı şeyler havada kalıyo..
afrikalı leo
uçurtma avcısı
potosena
iki dirhem bir çekirdek
kızıl nehirler
çıkmaz sokak
kaos
limon ağacı..
bunlarıda not almışım hep okumak istiyorum..
nazan senin aşılama işin nooldu..ne zaman deam ediyon..??
bu ay deil diger ay yaptırcam vazgeçmezsem tabi şimdi regl bekliyorum oldum olcam karnım çok agrıyo hiç içimden gelmiyo doktora gitmek
kuşum bu kitaplarin hepsini duydum ama okumadim , ama liste yapman iyi oldu valla, sırayla okurum insallah, ama önce senin şuan okudugun kitabi okurum cok merak ettim
Not: 20 dak? Sonra tekrar gelecegim simdi cikmam lazim beni özleyiiiiiin :) kimse bir yere gitmesiiin lütfeeen
özleriz,...gelin öğleden sonra ben buradayım..
BIRAKMA PEŞİNİ..bak ilaç işe yarıyo sende..bu sefer daha kontrollü gidersiniz..hayırlısı olsun hakkınızda..
Nazancim bende kürtajdan sonra hastaneye gitmeye korkuyorum, bende genetige gitmek istiyorum ama hep erteliyorum rabbim güc versin.
Buketcim cok haklisin pesini birakmamak en dorusuda biz kadinlar duygusal bakiyoruz ya herseye. Bide ya bir sorun cikarsa ya daha kötü birsey olursa diye, sırf bui korkulardan gitmiyorum ben
Buketcim ve nazancim , canlarim ben simdi cıkıyorum. Bugun yine girerim. Allaha emanet olun rabbim korusun içinize ferahlik huzur versin ve tabiki tontiş bebişler versin :)))))
annemde arıyo arıyo sıkıştırıyo zaten ama nebilim içimden gelmiyo bu ay bekleyeyim sonrasında zaten adetin ikinci günü başlıcam igneye yalnız takıldıgım bi nokta var benim doktorum bacagından yapabilirsin dedi illa göbek çevresinemi yapmak gerek igneyi
ya göbekten daha kolay heralde..sen kendin yapıyosun demi?
evet film süperdi..ben oradaki çocuğu çok beğeniyorum zaten..bide severim öyle vurdulu kırdılı canavarlı felan filmleri..eşim dalga geçiyo çocuk filmi diye de,,hakkaten sinemada bir sürü veledle gittim filme..robert pattinson yada taylor geldimi çığlık atıyolar alkışlıyolar felan..ne oluyor yaavv...+13 diyo film ama sevişme sahneleri hiç +13 değildi..:))üstünü başını yırttı kızın:)))bi öncekinde de yatağı kırmıştı:)) ohaa demiştim kendimi gülmekten alamamıştım..
bu kitabıda ben bi okiyim bakimde sizede tavsiye ederim..ama başı güzel..okuduğum kadarı iyi gidiyo..taslak hoşuma gitti en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?