Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canim öncelikle duami okumussun Allah razi olsun rabbim önümüzdeki ay sana supriz saglikli bir bebek verir insallah. Dediğin kitabi cok begendim tam benim tarzım elimdeki bitince onu alabilirim. Benim kitabimda cok hos daha baslarindayim tanri size yardimini farkli durumlarda farki kisilerle yollar ve sizin hayatiniz degisir tarzında bir kitap ama seninki gibi ayetlerle falan alakali degil insanin sahip oldugu kötü durumlardan kurtulmak icin yapmasi gereken seyin kendi icindeki bazi şeyleri degistirmesiyle başladigini söylüyor bide kendine güvenmekle alakali,akıcı bir kitap serviste ise giderken okuyorum. Alacakaranlik sersini biliyorum ama hic okumadim ve izlemedim ama sanirim izlayecegim cunku merak ediyorum. Kitap güzel insani yüzlesmek zorunda kaldigi düşüncelerden uzaklastırıp başka alemlere taşiyor

napıyoooooooon..nasıl gidiyo..?

Canim okuldayim dersim boş, hemen telefondan internete girdim size bir bakayim dedim. Aslinda dersim bitti eve gitmem lazim ama benim okul köyde o yüzden her an araç olmuyor şimdi araba bekliyorum olursa gidecegim olmazsa 2,30 a kadar burdayim sen neler yapiyosun canim işte misin

benim kitabımda seninkiyle paralel..ama içinde hikayeler var küçük kıssalar..sonra teknik olarakda anlatmış bazı şeyleri..en nihayetinde de hadislere ve ayetlere dayandırmış..okumanı tavsiye edderim..bende senin okuduğun kitabı merak ediyordum..

diğer okumak istediğim kitapları yazayım sana.. bu arada adamın adını unuttum..ayna ve evrenden torpilim var..haa aykut oğut..onun kitaplarıda güzel ama dediğim gibi bazı şeyler havada kalıyo..

afrikalı leo
uçurtma avcısı
potosena
iki dirhem bir çekirdek
kızıl nehirler
çıkmaz sokak
kaos
limon ağacı..

bunlarıda not almışım hep okumak istiyorum..

burcu,nazan ve merve dualarınızı ettim rabbim kabul etsin...

özlemcim tümaycim Allah razi olsun canlarim rabbim size de tez vakitte saglikli şeker gibi bebeisler verir insallah hatta bu ay verir insallah

kuşum bu kitaplarin hepsini duydum ama okumadim , ama liste yapman iyi oldu valla, sırayla okurum insallah, ama önce senin şuan okudugun kitabi okurum cok merak ettim

Not: 20 dak? Sonra tekrar gelecegim simdi cikmam lazim beni özleyiiiiiin :) kimse bir yere gitmesiiin lütfeeen

özleriz,...gelin öğleden sonra ben buradayım..

Nazancim bende kürtajdan sonra hastaneye gitmeye korkuyorum, bende genetige gitmek istiyorum ama hep erteliyorum rabbim güc versin.

Buketcim cok haklisin pesini birakmamak en dorusuda biz kadinlar duygusal bakiyoruz ya herseye. Bide ya bir sorun cikarsa ya daha kötü birsey olursa diye, sırf bui korkulardan gitmiyorum ben

özleriz,...gelin öğleden sonra ben buradayım..

canim dersim bitti merkeze gitmek icin köy arabasi geldi cok sükür. Simdi hemen eve gitmicem, kiz kardesimin dogum günu yakin ona bir hediye alip kargoyla göndereyim, biraz da gezeyim öyle geceyim eve, sadece bugün erken bitiyor okul tadini cikarayim bari. Sen iş yerindemisin

Buketcim ve nazancim , canlarim ben simdi cıkıyorum. Bugun yine girerim. Allaha emanet olun rabbim korusun içinize ferahlik huzur versin ve tabiki tontiş bebişler versin :)))))

BIRAKMA PEŞİNİ..bak ilaç işe yarıyo sende..bu sefer daha kontrollü gidersiniz..hayırlısı olsun hakkınızda..

annemde arıyo arıyo sıkıştırıyo zaten ama nebilim içimden gelmiyo bu ay bekleyeyim sonrasında zaten adetin ikinci günü başlıcam igneye yalnız takıldıgım bi nokta var benim doktorum bacagından yapabilirsin dedi illa göbek çevresinemi yapmak gerek igneyi

nasıl olcak olcak bilmiyorum itekleye itekleye gidiyorum kimseyede söylemiyorum hem aglarım hem giderim seklinde offfffffffff

ya göbekten daha kolay heralde..sen kendin yapıyosun demi?

aynen biz gittiğimizde çok gençler çoğunluktaydı. Ama çok ses çıkaran olmadı neyse ki bir de filmde telefonları açıp face giriyorlar mesaj atıyorlar işte ona sinir oluorum ya yeni grnçlik cep telefonsuz duramıyor valla sinemada bile neyse bu sefer sakindi. Ben edwardı da seviyorum ama jacki daha çok sevdim bu filmde oysa daha öncekilerde sinir oluyordum ona. Evet açık sahneler yine fazlaydı daha yüksek olabilirdi yaş skalası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…