Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılan biriyim ve ortam gerçektende çok hoşuma gitti.herkes çok samimi inş benide aranıza kabul edersiniz.bende sizler gibi 3,5 yıldır bebek özlemi çeken biriyim.Bu ay allahın izni ile ilk girişimi yaptık.Yarın rahim filmi çektirip aşılama işlemine başlıyoruz.Rabbim bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul eyler inş.Bebek için 41 defa meryem suresinide okuyorum.Bu konuda çok fazla duyum aldım ve bende okumaya başladım.Hayırlı haberlerimi sizlerle paylaşırım inş...

allah bu yolda sanada kolaylıklar versin canım inş. bebegin çabucak gelir. yaşkaç belli bi problem varmı ?

Kızlar gittim dr muayenede baya yumurta ölçtü ama hiçbiri uygun büyüklükte değildi bende gördüm ekranda ölçtükçe zaten bugün ve yarın devam edicem aynı dozda iğnelere çarşamba gidicem büyük ihtimal cuma olur dedi mübarek gün inşallah tutar. Canım acıyor ama benim artık ya iki gün daha vurulmak işkence gibi ancak bebek için herşeye katlanırım yeter ki gelsin yaa.. Elşim beni bırakınca yeni kutuyu almaya gitti mecburen 3. kutu gerekti. Raporda karşlamıyor 3. kutuyu 390 tl imiş eczacı tanıdık kardan kırpmış 300 tl ye vermiş vurulucam artık.

HAYIRLISI SABRET..BENİM TÜP BEBEKTE GÖBEĞİM DELİK DEŞİK VE MOSMOR OLMUŞTU İĞNELERDEN..GÜNDE ÜÇ TANE VURUYORDUM..napalım biz zor yoldan kazanacak olanlardanız..takdir..inşallah cumaya kadar her şey yolunda gider..kocan gitmiyo demi biyere??:))))))

uvvvvvv 300 mü bizim burda ben en son 235 tl indirmiştim allah yardımcımız olsun inş. cuma mübarek gün hersey gönlünce olsun

uvvvvvv 300 mü bizim burda ben en son 235 tl indirmiştim allah yardımcımız olsun inş. cuma mübarek gün hersey gönlünce olsun

Allah yardımcın olsun canım, inşallah aşılaman tutar da çektiğin bütün acıları unutturur sana.

hoşgeldin aramıza biz burda birbirimize dua ediyoruz katılmak istersen topiği açan yasemin arkadaşımız var bilgilerini verirsin ekler seni. inşallah hayırlı haberler verirsin aşılaman tutar, meryem suresini bende çok duydum. Annem okudu benim için, Rabbim kabul eylesin.

nasıl olcak olcak bilmiyorum itekleye itekleye gidiyorum kimseyede söylemiyorum hem aglarım hem giderim seklinde offfffffffff
Valla haklisin canim ne kadar ertelesekte korksakda gidecegin sonunda Allah yardimcimiz olsun

Hos geldin arkadasim. Ismini bize söylermisin. Bu topigin sahibi yasemin arkadasimiz 'grapichdesiner' yani ona söylersen seni listeye ekler.

masallah , 300 tl disinda ters giden hic bir sey olmamis, canim tek cektigin acı bu olur insallah. Rabbim evlat haberiyle sevinmeyi nasip etsin

ya kızlar ben 23 ekimde rel olmuştum tam 28. adet oldum bu durumda tam 14 gün çatlama olmuş oluyo ve biz 12 ve 14 günler çalışma yaptık bi yerde yanlışmı yapıyorum anlamadımki

ya kızlar ben 23 ekimde rel olmuştum tam 28. Adet oldum bu durumda tam 14 gün çatlama olmuş oluyo ve biz 12 ve 14 günler çalışma yaptık bi yerde yanlışmı yapıyorum anlamadımki

canım benim sen istediğin kadar çalış..rabbim ol diyecek ve olacak..sen niye yanlış yapasın..sen çabalıyorsun..takdir allah tan..suçlu bulmaya çalışma..çünk üsuç yok...suçluda yok..

Hz.Ebû Bekir’in yüzüğünde, “Ni’mel kâdir Allah” yazılı idi. “Her şeye gücü yeten Allah ne güzel, ne büyük kudret sahibidir.” demektir. >>

Rabbim yüce kudretinden bizleri mahrum bırakmasın inşaAllah...Hayırlı akşamlar kızlar...

doğrudur canım o daha da zor tabii ama bugün akşam vuruldum hiç acımadı kolayca vurdum hatta vurabildim mi acaba bile dedim yani işte arada ağrıyor arada anlamıyorsun bile inşallah yarın son iğnem olur da çarşamba günü aşılama için gün verir artık zaten cuma olacak çarşamba tamam derse. Kocam haftaya çarşamba gidecek canım yetişecek inşallah ama çarşamba da olmazsa zra girecek eşim gidiyor diye değil son anda gitmeden olsa da olur ama annem gelecek eşim yokken o da pazartesi gelir gelirse bende söylemedim bilsin istemiyorum ama dr cuma yaparız heralde dedi bakalım.

Yaa öyle canım valla bilmiyorum artık her yerde değişiyor sanırım anlamadım ki ne derlerse he demek zorundayız değilmi ki el mahkum yapacak birşey yok bir de 390 dan 300 e indirttik kadın 10 tl kar aldım sizden demiş tanıdık yani.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah aşılaman tutar da çektiğin bütün acıları unutturur sana.

İnşallah canımm o kadar zamandır bekliyorum ki merak etmeyin o anda hepinize de dua edicem.

Evet sorun gözükmüyor bir sürü yumurtam vardı sağda solda maşallahh dr ölçmek için ultrasonu içimde bir o yana bir bu yana döndürdü durdu kaç tane ölçtü ben sayamadım rahat 8-9 tane vardı aklımda kalan. Tabii bazıları büyüyecek aslında içim rahatladı 14-15 mm olan çok vardı onlar büyümezler çok yumurta olursa da iptal oluyor yaa.. Heralde 2-3 tane gelişecek. İnşallah cnaım aminnn..

ben esimin istegi üzerine test yaptim cumartesi ama negatif cikti malesef. Bugün 33. gün ve dünden beri kahverengi akinti geliyor. peceteyle silince birsey yok. sanirim akintim kahverengi. bu durumdan hicbirsey anlamadim eger yarin sabaha kadar adet olmazsam doktoruma soracagim.

böyle birsey yasayan oldumu? normalde ben gecikmeli olarak dün olmaliydim en gec. dünde bu leke gelince acaba bu ay böylemi adet görüyorum diye düsündüm acikcasi.

Kızlarr eşim gazetede görmüştü burada gittiğim hastanede tüp bebek merkezi de açılacak diye sonra doktoruma sormuştuk kışın ama ne zaman belli değil demişti eşim merkz acıbamdeme maşl atmıştı geçen gün ne zaman açılacak diye onlarda buradaki acıbademe bilgi verin demişler mail gelmiş şubatta en geç martta açılacakmış gerekli araçlar temin ediliyormuş.Çok sevindik. Tabii inşallah aşılama ile tutar tüp bebek hem maddi yük hem de manevi olarak yorucu bir de çalışıyorum ben işten çıkamam anneme yardım ediyorum yoksa çıkardım daha rahat olurdu aşılama için bile dr giderken sorun oluyor öğle tatiline denk getiriyorum ama dr bekliyoruz ya da öğle tatilinde bakan arkadaş geç geliyor geç çıkınca geç kalıyorum bugün mesela sezeryana girmiş doktor bekledik falan zor olyor ki tüp daha meşakatli ama ben tek aşılama düşünüyorum sonra tüpe geçerim artık bir aşılamaya zaten 1000 tl civarı para gidiyor 2. ye o parayı vereceğime tüpe eklerim diyorum şansım daha çok hiç olmazsa.

Kızlarr eşim gazetede görmüştü burada gittiğim hastanede tüp bebek merkezi de açılacak diye sonra doktoruma sormuştuk kışın ama ne zaman belli değil demişti eşim merkz acıbamdeme maşl atmıştı geçen gün ne zaman açılacak diye onlarda buradaki acıbademe bilgi verin demişler mail gelmiş şubatta en geç martta açılacakmış gerekli araçlar temin ediliyormuş.Çok sevindik. Tabii inşallah aşılama ile tutar tüp bebek hem maddi yük hem de manevi olarak yorucu bir de çalışıyorum ben işten çıkamam anneme yardım ediyorum yoksa çıkardım daha rahat olurdu aşılama için bile dr giderken sorun oluyor öğle tatiline denk getiriyorum ama dr bekliyoruz ya da öğle tatilinde bakan arkadaş geç geliyor geç çıkınca geç kalıyorum bugün mesela sezeryana girmiş doktor bekledik falan zor olyor ki tüp daha meşakatli ama ben tek aşılama düşünüyorum sonra tüpe geçerim artık bir aşılamaya zaten 1000 tl civarı para gidiyor 2. ye o parayı vereceğime tüpe eklerim diyorum şansım daha çok hiç olmazsa.

Insaallah asilaman tutar canim. Rabbim o sevincli haberi bizimle paylasmani nasip etsin Insaallah. suan buna cok ihtiyacimiz var güzel haber duymak istiyoruz Insaallah herkesten
ben hamileyim cümlesini duymak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…