- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.881
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılan biriyim ve ortam gerçektende çok hoşuma gitti.herkes çok samimi inş benide aranıza kabul edersiniz.bende sizler gibi 3,5 yıldır bebek özlemi çeken biriyim.Bu ay allahın izni ile ilk girişimi yaptık.Yarın rahim filmi çektirip aşılama işlemine başlıyoruz.Rabbim bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul eyler inş.Bebek için 41 defa meryem suresinide okuyorum.Bu konuda çok fazla duyum aldım ve bende okumaya başladım.Hayırlı haberlerimi sizlerle paylaşırım inş...
Kızlar gittim dr muayenede baya yumurta ölçtü ama hiçbiri uygun büyüklükte değildi bende gördüm ekranda ölçtükçe zaten bugün ve yarın devam edicem aynı dozda iğnelere çarşamba gidicem büyük ihtimal cuma olur dedi mübarek gün inşallah tutar. Canım acıyor ama benim artık ya iki gün daha vurulmak işkence gibi ancak bebek için herşeye katlanırım yeter ki gelsin yaa.. Elşim beni bırakınca yeni kutuyu almaya gitti mecburen 3. kutu gerekti. Raporda karşlamıyor 3. kutuyu 390 tl imiş eczacı tanıdık kardan kırpmış 300 tl ye vermiş vurulucam artık.
Kızlar gittim dr muayenede baya yumurta ölçtü ama hiçbiri uygun büyüklükte değildi bende gördüm ekranda ölçtükçe zaten bugün ve yarın devam edicem aynı dozda iğnelere çarşamba gidicem büyük ihtimal cuma olur dedi mübarek gün inşallah tutar. Canım acıyor ama benim artık ya iki gün daha vurulmak işkence gibi ancak bebek için herşeye katlanırım yeter ki gelsin yaa.. Elşim beni bırakınca yeni kutuyu almaya gitti mecburen 3. kutu gerekti. Raporda karşlamıyor 3. kutuyu 390 tl imiş eczacı tanıdık kardan kırpmış 300 tl ye vermiş vurulucam artık.
allah bu yolda sanada kolaylıklar versin canım inş. bebegin çabucak gelir. yaşkaç belli bi problem varmı ?
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılan biriyim ve ortam gerçektende çok hoşuma gitti.herkes çok samimi inş benide aranıza kabul edersiniz.bende sizler gibi 3,5 yıldır bebek özlemi çeken biriyim.Bu ay allahın izni ile ilk girişimi yaptık.Yarın rahim filmi çektirip aşılama işlemine başlıyoruz.Rabbim bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul eyler inş.Bebek için 41 defa meryem suresinide okuyorum.Bu konuda çok fazla duyum aldım ve bende okumaya başladım.Hayırlı haberlerimi sizlerle paylaşırım inş...
Valla haklisin canim ne kadar ertelesekte korksakda gidecegin sonunda Allah yardimcimiz olsunnasıl olcak olcak bilmiyorum itekleye itekleye gidiyorum kimseyede söylemiyorum hem aglarım hem giderim seklinde offfffffffff
Hos geldin arkadasim. Ismini bize söylermisin. Bu topigin sahibi yasemin arkadasimiz 'grapichdesiner' yani ona söylersen seni listeye ekler.selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılan biriyim ve ortam gerçektende çok hoşuma gitti.herkes çok samimi inş benide aranıza kabul edersiniz.bende sizler gibi 3,5 yıldır bebek özlemi çeken biriyim.Bu ay allahın izni ile ilk girişimi yaptık.Yarın rahim filmi çektirip aşılama işlemine başlıyoruz.Rabbim bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul eyler inş.Bebek için 41 defa meryem suresinide okuyorum.Bu konuda çok fazla duyum aldım ve bende okumaya başladım.Hayırlı haberlerimi sizlerle paylaşırım inş...
amin çok tşklerr canım. yaş 28 eşimde problemler var o yüzden aşılama deniyoruz bakalım inş olumlu bir sonuç alırım.
ya kızlar ben 23 ekimde rel olmuştum tam 28. Adet oldum bu durumda tam 14 gün çatlama olmuş oluyo ve biz 12 ve 14 günler çalışma yaptık bi yerde yanlışmı yapıyorum anlamadımki
HAYIRLISI SABRET..BENİM TÜP BEBEKTE GÖBEĞİM DELİK DEŞİK VE MOSMOR OLMUŞTU İĞNELERDEN..GÜNDE ÜÇ TANE VURUYORDUM..napalım biz zor yoldan kazanacak olanlardanız..takdir..inşallah cumaya kadar her şey yolunda gider..kocan gitmiyo demi biyere??:))))))
uvvvvvv 300 mü bizim burda ben en son 235 tl indirmiştim allah yardımcımız olsun inş. cuma mübarek gün hersey gönlünce olsun
Allah yardımcın olsun canım, inşallah aşılaman tutar da çektiğin bütün acıları unutturur sana.
Valla haklisin canim ne kadar ertelesekte korksakda gidecegin sonunda Allah yardimcimiz olsun
Hos geldin arkadasim. Ismini bize söylermisin. Bu topigin sahibi yasemin arkadasimiz 'grapichdesiner' yani ona söylersen seni listeye ekler.
masallah , 300 tl disinda ters giden hic bir sey olmamis, canim tek cektigin acı bu olur insallah. Rabbim evlat haberiyle sevinmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?