- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.901
canım benim sen istediğin kadar çalış..rabbim ol diyecek ve olacak..sen niye yanlış yapasın..sen çabalıyorsun..takdir allah tan..suçlu bulmaya çalışma..çünk üsuç yok...suçluda yok..
iyi gecelşer kızlar hafta sonu misafirlerim vardı giremedim oy üzden herkes iyidir inşallah bu arada adetim bitti temizlendim ovulasyon testlerim geldi bugün başladım takibe ve dua eksiklerimi de tamamladım çok şükür
sunbal / SÜNDÜZ 13.11.2012 salı sağlıklı hamişlik
dejavu_one \ seda 14.11.2012 çarş. sağlıklı hamişlik
HayatSultan / KÜBRA 15.11.2012 perş. Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
graphicdesigner / YASEMİN 16.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
burju82 / BURCU 17.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
melek2828 / NAZAN 18.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
mervsh / MERVE 19.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 20.11.2012 salı sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
allah kabul etsin kızlar geç oldu kusura bakmayın...
ben esimin istegi üzerine test yaptim cumartesi ama negatif cikti malesef. Bugün 33. gün ve dünden beri kahverengi akinti geliyor. peceteyle silince birsey yok. sanirim akintim kahverengi. bu durumdan hicbirsey anlamadim eger yarin sabaha kadar adet olmazsam doktoruma soracagim.
böyle birsey yasayan oldumu? normalde ben gecikmeli olarak dün olmaliydim en gec. dünde bu leke gelince acaba bu ay böylemi adet görüyorum diye düsündüm acikcasi.
çok bişe istemiyorum su regl sancısını sadece 1 saat eşimede versinler beni anlasınn ben kıvrandıkça gülüyo abartıyosun diyo ve ben suan pertim keşke gelmeseydim işe çok kötüyüm
geçmiş olsun canım izin alman mümkünse al dinlen. gecen ay bende öyleydim, çok kötü geçmişti. aman bir nezle oluyorlar nazlarından geçilmiyor birde böyle sancı çekseler olan bize olurdu artık.
günaydın kızlar gülcüm duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah.. ALLAH bir ağızda doğum yapmanı nasip etsin insallah..
bugün reglimin 18.günü ve yumurtluyorum sanırım şeffaf akıntılarım var bu yumurta çatladığı anlamınamı geliyor yumurta testi yapanlar veya bilgisi olanalr cevap veririmisiniz.
birde bu ay geç yumurtluyorum geçen ay 10.günde başladı bu ay 18.günde reglm geç bittiği için sanırım..
Arkadaşlar beni merak etmeyin çok fazla acil işlerim var kafayı sıyırmak üzereyim.
dün yetiştiremediğim ve kimse bana yardım etmediği için hüngür hüngür ağladım, herşeye ağlıyorum sinirlerim bozuldu, zaten eşimde yok yine şehir dışında, nasılsın deseler ağlıyorum. duaları okuyorum tesbihleri çekiyorum sizi çok seviyorum...
Arkadaşlar beni merak etmeyin çok fazla acil işlerim var kafayı sıyırmak üzereyim.
dün yetiştiremediğim ve kimse bana yardım etmediği için hüngür hüngür ağladım, herşeye ağlıyorum sinirlerim bozuldu, zaten eşimde yok yine şehir dışında, nasılsın deseler ağlıyorum. duaları okuyorum tesbihleri çekiyorum sizi çok seviyorum...
günaydın kızlar gülcüm duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah.. ALLAH bir ağızda doğum yapmanı nasip etsin insallah..
bugün reglimin 18.günü ve yumurtluyorum sanırım şeffaf akıntılarım var bu yumurta çatladığı anlamınamı geliyor yumurta testi yapanlar veya bilgisi olanalr cevap veririmisiniz.
birde bu ay geç yumurtluyorum geçen ay 10.günde başladı bu ay 18.günde reglm geç bittiği için sanırım..
canımm benim ALLAH kolaylık versin ama iş hayatı hep böyle...sıkma canını strese sokma fazla..belliki hassas bi dönemede denk gelmiş ama kendini kasma fazla..Arkadaşlar beni merak etmeyin çok fazla acil işlerim var kafayı sıyırmak üzereyim.
kaç günde bir adet oluyorsan ona göre hesaplayabilirsin 30 günde birse 14. gün başlamalısın ilişkiye, 28 günde birse 12. gün başlamalısın. 2 gün aşağıyı veya yukarıyı almak gerekiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?