- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.921
canım benimde erken yumrtlama oluyodu 8.gün çalışmaya başlıodum 2 günde bir...yumurtalam zamanı hem şeffaf hem uzayan akıntı gelir..ama ben yumurtlama testi yapmadım kendim anlamdım değerlendirdim..günaydın kızlar gülcüm duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah.. ALLAH bir ağızda doğum yapmanı nasip etsin insallah..
bugün reglimin 18.günü ve yumurtluyorum sanırım şeffaf akıntılarım var bu yumurta çatladığı anlamınamı geliyor yumurta testi yapanlar veya bilgisi olanalr cevap veririmisiniz.
birde bu ay geç yumurtluyorum geçen ay 10.günde başladı bu ay 18.günde reglm geç bittiği için sanırım..
günaydınlar, herkese hayırlı günler diliyorum. Gülcüm duanı okudum, Allah bebeğini kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin, sağlıkla inşallah. Bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum, kabul olur inşallah Allah acil şifalar versin.
kızlarrrrrrrr bugün ikili testlerimizi yaptırdık ayrıntılı ultrasona da girdik kuzucuk iyi MAŞALLAH herşeyi normal çok şükür normalden 1 hafta ileride gidiyoruz..kan tahlillerinide cuma alıp dr a göstercem bakalım hayırlısı..
AMİNNNN canım sağolasınnGül hayırlısı olsun canım benim.. Allah nazarlardan korusun..
Insaallah asilaman tutar canim. Rabbim o sevincli haberi bizimle paylasmani nasip etsin Insaallah. suan buna cok ihtiyacimiz var güzel haber duymak istiyoruz Insaallah herkesten
ben hamileyim cümlesini duymak nasip olur
çok bişe istemiyorum su regl sancısını sadece 1 saat eşimede versinler beni anlasınn ben kıvrandıkça gülüyo abartıyosun diyo ve ben suan pertim keşke gelmeseydim işe çok kötüyüm
Arkadaşlar beni merak etmeyin çok fazla acil işlerim var kafayı sıyırmak üzereyim.
dün yetiştiremediğim ve kimse bana yardım etmediği için hüngür hüngür ağladım, herşeye ağlıyorum sinirlerim bozuldu, zaten eşimde yok yine şehir dışında, nasılsın deseler ağlıyorum. duaları okuyorum tesbihleri çekiyorum sizi çok seviyorum...
kızlarrrrrrrr bugün ikili testlerimizi yaptırdık ayrıntılı ultrasona da girdik kuzucuk iyi MAŞALLAH herşeyi normal çok şükür normalden 1 hafta ileride gidiyoruz..kan tahlillerinide cuma alıp dr a göstercem bakalım hayırlısı..
ay canım çok kötüdür o da bende nadiren ağrılı olurum genelde rahat geçer ama arkadaşlarımdan biliyorum. Erkekler nerden anlar pazar günü iğne yaptım nasıl acıdı saatlerce yandı orası o halde kılşıkları yerleştirdim eşim de yardım ediyor sözde ama bir sözü 10 kere söylettiriyor. O çekseydi o ağrıyı yatak döşek yatardı ama. keşke gitmeseydin eve gidince dinlen sıcak tut kendini.
.
Maşallah canımm çok güzel.. Kan tahlilleri de güzel çıkar inşallah..
İNŞALLAH kızlarr sağolun ....oy maşallah kuzuya hep böyle devam etsin inş..
suan kalorifer yanıyo masanın altında ısıtıcı kazagım kalın üstünde yelek üstünde sal ayagımda bot ama geçmiyo sabah beri ya şafii ya şifaaa
İNŞALLAH kızlarr sağolun ....
suan kalorifer yanıyo masanın altında ısıtıcı kazagım kalın üstünde yelek üstünde sal ayagımda bot ama geçmiyo sabah beri ya şafii ya şifaaa
İNŞALLAH kızlarr sağolun ....
hoşgeldin aramıza biz burda birbirimize dua ediyoruz katılmak istersen topiği açan yasemin arkadaşımız var bilgilerini verirsin ekler seni. inşallah hayırlı haberler verirsin aşılaman tutar, meryem suresini bende çok duydum. Annem okudu benim için, Rabbim kabul eylesin.
canım ağzına sağlık bizim için dilediklerinin daha güzelini rabbim sana nasip etsin..
günaydın özlemcim inş. güzel bir hafta olur bende genetik sonuçlarını bekliyorum çok stresli bir süreç.
tümaaaaaayy özleeemm nasılsınız..
genetik bekleyecek üçüncü kişide benim..ama önce tahlil vermem gerek tabii..
özlemcim tümaycim Allah razi olsun canlarim rabbim size de tez vakitte saglikli şeker gibi bebeisler verir insallah hatta bu ay verir insallah
ben esimin istegi üzerine test yaptim cumartesi ama negatif cikti malesef. Bugün 33. gün ve dünden beri kahverengi akinti geliyor. peceteyle silince birsey yok. sanirim akintim kahverengi. bu durumdan hicbirsey anlamadim eger yarin sabaha kadar adet olmazsam doktoruma soracagim.
böyle birsey yasayan oldumu? normalde ben gecikmeli olarak dün olmaliydim en gec. dünde bu leke gelince acaba bu ay böylemi adet görüyorum diye düsündüm acikcasi.
ek olarak birde rabbimin rızası elbette zira ben bu ay o şekil çalıştım ama olmadı
ben esimin istegi üzerine test yaptim cumartesi ama negatif cikti malesef. Bugün 33. gün ve dünden beri kahverengi akinti geliyor. peceteyle silince birsey yok. sanirim akintim kahverengi. bu durumdan hicbirsey anlamadim eger yarin sabaha kadar adet olmazsam doktoruma soracagim.
böyle birsey yasayan oldumu? normalde ben gecikmeli olarak dün olmaliydim en gec. dünde bu leke gelince acaba bu ay böylemi adet görüyorum diye düsündüm acikcasi.
Kızlarr eşim gazetede görmüştü burada gittiğim hastanede tüp bebek merkezi de açılacak diye sonra doktoruma sormuştuk kışın ama ne zaman belli değil demişti eşim merkz acıbamdeme maşl atmıştı geçen gün ne zaman açılacak diye onlarda buradaki acıbademe bilgi verin demişler mail gelmiş şubatta en geç martta açılacakmış gerekli araçlar temin ediliyormuş.Çok sevindik. Tabii inşallah aşılama ile tutar tüp bebek hem maddi yük hem de manevi olarak yorucu bir de çalışıyorum ben işten çıkamam anneme yardım ediyorum yoksa çıkardım daha rahat olurdu aşılama için bile dr giderken sorun oluyor öğle tatiline denk getiriyorum ama dr bekliyoruz ya da öğle tatilinde bakan arkadaş geç geliyor geç çıkınca geç kalıyorum bugün mesela sezeryana girmiş doktor bekledik falan zor olyor ki tüp daha meşakatli ama ben tek aşılama düşünüyorum sonra tüpe geçerim artık bir aşılamaya zaten 1000 tl civarı para gidiyor 2. ye o parayı vereceğime tüpe eklerim diyorum şansım daha çok hiç olmazsa.
iyi gecelşer kızlar hafta sonu misafirlerim vardı giremedim oy üzden herkes iyidir inşallah bu arada adetim bitti temizlendim ovulasyon testlerim geldi bugün başladım takibe ve dua eksiklerimi de tamamladım çok şükür
sunbal / SÜNDÜZ 13.11.2012 salı sağlıklı hamişlik
dejavu_one \ seda 14.11.2012 çarş. sağlıklı hamişlik
HayatSultan / KÜBRA 15.11.2012 perş. Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
graphicdesigner / YASEMİN 16.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
burju82 / BURCU 17.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
melek2828 / NAZAN 18.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
mervsh / MERVE 19.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 20.11.2012 salı sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
allah kabul etsin kızlar geç oldu kusura bakmayın...
günaydın kızlar gülcüm duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah.. ALLAH bir ağızda doğum yapmanı nasip etsin insallah..
bugün reglimin 18.günü ve yumurtluyorum sanırım şeffaf akıntılarım var bu yumurta çatladığı anlamınamı geliyor yumurta testi yapanlar veya bilgisi olanalr cevap veririmisiniz.
birde bu ay geç yumurtluyorum geçen ay 10.günde başladı bu ay 18.günde reglm geç bittiği için sanırım..
orası muhakkak, Rabbimin ol demesi kafidir ben 3 aydır bu şekilde çalışıyorum ama olmuyor. bu arada hala regl olmadım yine gecikti galiba inşallah tutmuştur diyorum umut fakirin ekmeği işte.
Canim benim bir arkadaşima aynisi oldu, o gün test yapti negatif cikti,ertesi gün kan tah. Yaptirdi vee hamileydi, insallah sende hamilesindir, saglikla gelsin bebegin, idrar testine güvenmek icin cok erken
Sedacim insallah tüp bebek yapmaya ihtiyac duymazsiniz ve bebegin bu ay sana hayirlisiyla gelir, rabbim kolayliklar versin ve saglikla bir bebis nasip etsin canim
canim Allah razi olsun, rabbim tez zamanda saglili bir bebek nasip etsin sana
canim buyuk bir ihtimalle yumurtlama baslamis, buralarda gezinme hemen çalişmalara başla :)))
masallah gülcüm Allah nazardan korusun
ayyyy bircan, insallah bu ay güzel bir haber duymaya ihtiyacimiz var, peş peşe hamileleik haberi aliriz, insallah sende saglikla hamilesindir insallah
inşallah burcucum öyledir hem üzülüyorum gecikti diye son adetlerim düzeliydi ne güzel diyordum. hemde umud ediyorum, belki bir mucize olmuştur diye. adet olmam gereken gün test yaptım negatifti bir kaç gün geçsin tekrar yapacağım tabi regl olmazsam.
canım sen hasta oluyorsun galiba hani ağrılı falan geçerde o kadar üşümezsin gülüm ya kanaman çok mu geliyor peki kansızlık mı var acaba sende. Dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?