Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benimde erken yumrtlama oluyodu 8.gün çalışmaya başlıodum 2 günde bir...yumurtalam zamanı hem şeffaf hem uzayan akıntı gelir..ama ben yumurtlama testi yapmadım kendim anlamdım değerlendirdim..

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr bugün ikili testlerimizi yaptırdık ayrıntılı ultrasona da girdik kuzucuk iyi MAŞALLAH herşeyi normal çok şükür normalden 1 hafta ileride gidiyoruz..kan tahlillerinide cuma alıp dr a göstercem bakalım hayırlısı..

Son düzenleme:

çok sağol canım benim. Allah ettiğin tümm dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşAllah.

Gül hayırlısı olsun canım benim.. Allah nazarlardan korusun..

Insaallah asilaman tutar canim. Rabbim o sevincli haberi bizimle paylasmani nasip etsin Insaallah. suan buna cok ihtiyacimiz var güzel haber duymak istiyoruz Insaallah herkesten
ben hamileyim cümlesini duymak nasip olur

İnşallah canımm.. Benim umduum hiç yok nedense umarım verebilirimo haberi. Sanırım cuma olacak.Yarın yine kontrol var.

çok bişe istemiyorum su regl sancısını sadece 1 saat eşimede versinler beni anlasınn ben kıvrandıkça gülüyo abartıyosun diyo ve ben suan pertim keşke gelmeseydim işe çok kötüyüm

ay canım çok kötüdür o da bende nadiren ağrılı olurum genelde rahat geçer ama arkadaşlarımdan biliyorum. Erkekler nerden anlar pazar günü iğne yaptım nasıl acıdı saatlerce yandı orası o halde kılşıkları yerleştirdim eşim de yardım ediyor sözde ama bir sözü 10 kere söylettiriyor. O çekseydi o ağrıyı yatak döşek yatardı ama. keşke gitmeseydin eve gidince dinlen sıcak tut kendini.

canım normaldir ara ara geliyorlar bende haftasonu eşime demediğimi bırakmadım sinirlendirdi beni laf anlatmaktan usandım yaptığım işlerden çok. Ben hem onca iğne vuruluyorum hastanelere taşınıyorum birde evde işler güçler boğuluyorum şimdi daha iiyyim ama olur arada öyle sen sakinliğini koru canım..

Maşallah canımm çok güzel.. Kan tahlilleri de güzel çıkar inşallah..

oy maşallah kuzuya hep böyle devam etsin inş..

suan kalorifer yanıyo masanın altında ısıtıcı kazagım kalın üstünde yelek üstünde sal ayagımda bot ama geçmiyo sabah beri ya şafii ya şifaaa

Güzel dileklerin için çok teşekkürr ederim canım.inşş rabbim dualarımızı kabul eyler bizleri anne olmayı nasip eyler...

canım ağzına sağlık bizim için dilediklerinin daha güzelini rabbim sana nasip etsin..

günaydın özlemcim inş. güzel bir hafta olur bende genetik sonuçlarını bekliyorum çok stresli bir süreç.

canım ben stres yapmamak için pek düşünmüyorum,sende öyle yapmaya çalış

tümaaaaaayy özleeemm nasılsınız..

genetik bekleyecek üçüncü kişide benim..ama önce tahlil vermem gerek tabii..

iyiym canım sen nasılsın, sende ver bir an önce çıksın aradan zaten sonuçların çıkması baya uzun sürebiliyor.

özlemcim tümaycim Allah razi olsun canlarim rabbim size de tez vakitte saglikli şeker gibi bebeisler verir insallah hatta bu ay verir insallah

sağolasın canım ama ben beklemedeyim,rabbim inşallah diğer arkadaşlara nasip etsin

ayşeciğim bence bi kan testi yaptır,belki hamilesindir erken olduğu için testte çıkmamıştır,üstüne görüyor olabilirsin

suan kalorifer yanıyo masanın altında ısıtıcı kazagım kalın üstünde yelek üstünde sal ayagımda bot ama geçmiyo sabah beri ya şafii ya şifaaa

canım sen hasta oluyorsun galiba hani ağrılı falan geçerde o kadar üşümezsin gülüm ya kanaman çok mu geliyor peki kansızlık mı var acaba sende. Dikkat et kendine.

Canim benim bir arkadaşima aynisi oldu, o gün test yapti negatif cikti,ertesi gün kan tah. Yaptirdi vee hamileydi, insallah sende hamilesindir, saglikla gelsin bebegin, idrar testine güvenmek icin cok erken

Sedacim insallah tüp bebek yapmaya ihtiyac duymazsiniz ve bebegin bu ay sana hayirlisiyla gelir, rabbim kolayliklar versin ve saglikla bir bebis nasip etsin canim

canim Allah razi olsun, rabbim tez zamanda saglili bir bebek nasip etsin sana

canim buyuk bir ihtimalle yumurtlama baslamis, buralarda gezinme hemen çalişmalara başla :)))

masallah gülcüm Allah nazardan korusun

orası muhakkak, Rabbimin ol demesi kafidir ben 3 aydır bu şekilde çalışıyorum ama olmuyor. bu arada hala regl olmadım yine gecikti galiba inşallah tutmuştur diyorum umut fakirin ekmeği işte.

ayyyy bircan, insallah bu ay güzel bir haber duymaya ihtiyacimiz var, peş peşe hamileleik haberi aliriz, insallah sende saglikla hamilesindir insallah

inşallah burcucum öyledir hem üzülüyorum gecikti diye son adetlerim düzeliydi ne güzel diyordum. hemde umud ediyorum, belki bir mucize olmuştur diye. adet olmam gereken gün test yaptım negatifti bir kaç gün geçsin tekrar yapacağım tabi regl olmazsam.

Kaç gün gecikti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…