Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

orası muhakkak, Rabbimin ol demesi kafidir ben 3 aydır bu şekilde çalışıyorum ama olmuyor. bu arada hala regl olmadım yine gecikti galiba inşallah tutmuştur diyorum umut fakirin ekmeği işte.

inş. inş. inş. in.ş inş............................. tutmuştur kan testi yaptırsana kaç zaman dır güzel habere hasret kaldıkk

buket yumurta geliştirici ignelerden sonra reglinde degiş me oldumu

birde acaba klomen bu aydamı etkisini sürdürdü kızlar

evet..yumurtalar normalden fazla geliştiği için atılırkende farklılıklar sezebiliyosun..ben tüp den sonrada çok adet oldum...deşildim resmen..:))için söküldü..etki sürdürmesi de normaldir..tüpde de öyle derler..başarısız tüp bebek denemelerinden sonra hamile kalan çok..ben hariç:))

iyide hayatım senin eşin yannda deilki düzenli ilişki olmuyoki bence olabilse olurdu yani

Son düzenleme:
iyide hayatım senin eşin yannda deilki düzenli ilişki olmuyoki bence olabilse olurdu yani

amaaah boşver nazan...nasip olmadımı zaten ya o olmaz ya iş çıkar ya misafir gelir..ya o ya bu felan falan yani..Ol diyecek ve olacak hepsi bu..
pıhtı doğrudur..bendede oluyordu..tüp bebek sayfasındakilerde daha fazla adet olduklarını söylüyorlardı sendede öyle bişey olabilir..
ben mesela bu ay şu beyaz akıntıyı çok net farkettim..hiç böyle olmamıştı..benim yumurtalar çatlamıyoya..ama naapalımki kocam yoktu..fakat bana biraz yol gösterdi..en azından nasıl bişey olduğunu tam anladım:)))

ondan oluyo demekki . dogru söylüyosun tatlım bak benim koca yanımda ama bizdede çok sıkı bi çalışma olamıyo malesef

selam kızlar dün dra gittim yumurtalıklarım ii görünüyormuş enfeksiyonda yokmuş prolaktinim 28 çıktı ilaç verdi kullanıcam perşembde rahim filmihayırlısıyla dua edin bana

Sedacim insallah tüp bebek yapmaya ihtiyac duymazsiniz ve bebegin bu ay sana hayirlisiyla gelir, rabbim kolayliklar versin ve saglikla bir bebis nasip etsin canim

İnşallah tüpe gerekalmaz bu tedavi ile gelir yani bu iğneleri polurken bile ağrı çektim tüpte daha fazla doz vuruluyor bir de. Umudum var mı yok gerçekten yok inan aşılamayı yapmış olmak için yapıyorum Rabbim biliyor ya hem umutlandım hepte ne oldu fos çıktı şu aşılama sorunsuz olsunda boşa gitmesin iğneler dr gidip gelmeler yani ama beklerken de çok beklenti içinde olmayacağım hani.

evet fazla ya kızlar çok igrenç olcak böle iplik iplik gibi iltahap filanmı aldırdım acaba çok özürdilerim

canım fazla gelmesi sökülmesi iyi aslında ben de sökülemediğim zaman ağrı çekerim. Az az gelir uzun sürer deli eder beni. Kan yapcıı şeyler ye pekmez iç canım. İltihap olduğunu sanmam.

selam kızlar dün dra gittim yumurtalıklarım ii görünüyormuş enfeksiyonda yokmuş prolaktinim 28 çıktı ilaç verdi kullanıcam perşembde rahim filmihayırlısıyla dua edin bana

çok yüksek değil prolaktin hemen düşer canım o. Filmini de çektr hayırlısıyla inşalllah sorun çıkmaz o da gider kafandna rahatlarsın canı çok önemli bir aşama o da.

evet fazla ya kızlar çok igrenç olcak böle iplik iplik gibi iltahap filanmı aldırdım acaba çok özürdilerim

canim ya üsüttü ya da ilaclardan olabilir, sen yine de cok sıcak tut kendini,sicak duş falan iyi gelr ,cok gecmis olsun

inş. inş. inş. in.ş inş............................. tutmuştur kan testi yaptırsana kaç zaman dır güzel habere hasret kaldıkk

4 gün canım cumartesi bat'dı olmadım

valla bircan, nazan cok dogru söylüyor kimseden guzel haber gelmedi, gecen düsündüm hadi bende olmuyor bizim kızlarda da tık yok, hayirlara vesile et ya rabbim diye, insallah bircan hamilesindir hemen senin pesine seda'nin aşilamsi tutarsa, bizim de kısmetimiz açilir, birinin bu zinciri kırması lazim ki bize yol açılsın. Hayırlı güzel haber bewkliyorum, canim günduz ısin varsa acile git. Tabiki sen bunu bin kere düşünmüşsündür :))))) ne yapiyiiim heveslendim :))))

Canim sana bir sey anlatayim, benim ilk bebegim karnimda öldü cok agladim, keske ölmeseydi diye, cok acı geldi, doktor bana o gün söyle demisti, sakın üzülme ölmesi cok iyi oldu eger doğsaydi muhtemelen sakat olacaktı, ben o anki acımla bunu cok kavramadım, bir kac gün sonra kendime gelince, şükrettim, Allahim sükürler olsun, vereceksen de saglikli ver dedim, yani seninde anlayacagın şüphesiz her işte ve oluşta bir hayir var, bu yüzden rabbim seni cok sınamadan sağlıklı bir bebis verir canim insallah

inşallah burcum ya şu an öyle bir şey olmasını her şeyden çok isterim tabi hayırlısı ile. ben olmasamda inşallah bu ay güzel haberler alırız. acilde yapılıyor mu kan testi. ben bilmiyordum.

hemşire bir ark. var oda ilk düşüğünde dr aynı şeyleri söylemiş. zaten istisnalar dışında zayıf sağlıksız bebek düşermiş ve avrupada drlar müdahale etmezlermiş sağlıklı olmadığı için.

Canlarim dün regl oldum bu yüzden dualari şımdılık okumuyorum, sonra okuyacagim insallah, simdi işten yeni geldim bir duş alayım paklanıp mis gibi olayim, aksama yine burdayim

inşallah burcum ya şu an öyle bir şey olmasını her şeyden çok isterim tabi hayırlısı ile. ben olmasamda inşallah bu ay güzel haberler alırız. acilde yapılıyor mu kan testi. ben bilmiyordum.

Evet canim ben hep acilde yaptirdim, gündüz calisiyorum gelemiyorum diyosun hemen yapiyorlar, sonuc bir saat icinde cikiyor hatta hastanenin internet sitesinden bile bakabilirsin ama siteye gec veriyorlar en iyisimi ver kani dolan kapida haberi al :))))

tamam bugün gideyim en azından ona göre tedbirimi alırım sağol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…