- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.961
bide burcucum, normal bir hastaneye gitsem olurmu yoksa kadın doğum acilemi gitmeliyim.
Canim normal bir devlet hastanesi olur, ya da özel de olur ikisinde de yapiyorlar, insallah hamilesindir, saglikla hayirla olsun insallah
bide burcucum, normal bir hastaneye gitsem olurmu yoksa kadın doğum acilemi gitmeliyim.
Canlarim dün regl oldum bu yüzden dualari şımdılık okumuyorum, sonra okuyacagim insallah, simdi işten yeni geldim bir duş alayım paklanıp mis gibi olayim, aksama yine burdayim
ACİLLER AYNI GÜN SONUÇ VERMİYOKİ bircancım..aile hekimliğide öyle..buharada yaptır istersen..ama paralı tabı..30 tl felan yanılmıyorsam..,
canim ya üsüttü ya da ilaclardan olabilir, sen yine de cok sıcak tut kendini,sicak duş falan iyi gelr ,cok gecmis olsun
valla bircan, nazan cok dogru söylüyor kimseden guzel haber gelmedi, gecen düsündüm hadi bende olmuyor bizim kızlarda da tık yok, hayirlara vesile et ya rabbim diye, insallah bircan hamilesindir hemen senin pesine seda'nin aşilamsi tutarsa, bizim de kısmetimiz açilir, birinin bu zinciri kırması lazim ki bize yol açılsın. Hayırlı güzel haber bewkliyorum, canim günduz ısin varsa acile git. Tabiki sen bunu bin kere düşünmüşsündür :))))) ne yapiyiiim heveslendim :))))
Canim sana bir sey anlatayim, benim ilk bebegim karnimda öldü cok agladim, keske ölmeseydi diye, cok acı geldi, doktor bana o gün söyle demisti, sakın üzülme ölmesi cok iyi oldu eger doğsaydi muhtemelen sakat olacaktı, ben o anki acımla bunu cok kavramadım, bir kac gün sonra kendime gelince, şükrettim, Allahim sükürler olsun, vereceksen de saglikli ver dedim, yani seninde anlayacagın şüphesiz her işte ve oluşta bir hayir var, bu yüzden rabbim seni cok sınamadan sağlıklı bir bebis verir canim insallah
inşallah burcum ya şu an öyle bir şey olmasını her şeyden çok isterim tabi hayırlısı ile. ben olmasamda inşallah bu ay güzel haberler alırız. acilde yapılıyor mu kan testi. ben bilmiyordum.
Canim agzina saglik. Rabbim insallah seninde dualarini kabul eder, tez zaman da sana saglili hayirli bebeisler versin insallah
ACİLLER AYNI GÜN SONUÇ VERMİYOKİ bircancım..aile hekimliğide öyle..buharada yaptır istersen..ama paralı tabı..30 tl felan yanılmıyorsam..,
burcu kız biz senle aynıymışız ya inş önümüzdeki ay ikimizde olmayız :))))))))))
İnşallah başlangıç bizimle olur peşi sıra herkes gebe kalır bende vesile olursam sevinirim. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.
Doğru canım Allah hayırlısını versin diyorum hep zaten. Dün ben dr beklerken bir kadın geldi genç eşiyle ama kadın ağlıyordu gözler kıpkırmızı eşi teselli ediyordu dr girdiler çıktı rapor almış düşük oldu galiba nasıl üzüldüm yaa o haline onun. Birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için, ya da daha iyisi olacağı içindir. İnşallah seninde yüzün güler sağlıkla hamile kalır sağlıkla alırsın kucağına elbette düşük yapmak acı verici birşey ama herşeyin hayırlısı neler neler yaşayanlar var kaçıncı tüp bebeğiyaptpıp sonunda gebe kalanlar var bir aşılama da benim böyle umutsuz olmaya hiç hakkım yok aslında ama hep öyle umutlandım ki bir hafta önceden erken gebelik testleri, kan tahlilleri, bedenimi bana oynadığı gebelik oyunları inan umutlanmaktan korkuyorum artık.
Canım hastanenin direk aciline git kadın doğum bölümü olması şart değil kan testi yaptırıcam gebelik için de ver kanı özellerde 1-2 saatte çıkıyor sağlık ocağında yaptırırsan 2 gün sona veriyorlar ama özele gidince 30-40 bayıyorsun yalnız. önce idrar da çıksın bence öyle git kana şahsi kanaatim.
bebişler ? ay inşallah Allah söyletiyodur burcucum çok sağol.geçen hafta hep hastanede geçti,kayınpederimi kaybettik.kaç gündür can burnumda.ilk defa gülümsedm varya Allah razı olsun senden.
buketcim ben hep devlet hast. Acilinde yaptirdim hatta 50 dk icinde aldim sonucumu belki sehirden sehire fark eder, ben kücük bir ildeyim belki ondandir, bide özel de 20 tl vermistim, vay ben istanbul büyük sehir ya ondan herhal :)
ayyy nazan ağzından bal damlıyor insallah valla gelir bulurum seni öperim :)
sedacim sende herseyin farkindasin şüphesiz, rabbim bu sabrının karşılıgini fazlasiyla versin insallah. Cok güzel yazmissin olmuyorsa mutlaka güzel bir nedeni vardir, rabbim duani kabul eder bukez insallah
inş.......... diyelim rabbimize yalvaralımm ol desin olsun inş.....
Başınız sağolsun zeynepcim, rabbim önce esine sonrada sana sabır versin acınızı tez zamanda hafifletsin ve bu üzüntüyü unutmaniz icin Allahım hemen size saglikli bir bebis versin ve hemen arkasindan bir tane daha, insallah
bebişler ? ay inşallah Allah söyletiyodur burcucum çok sağol.geçen hafta hep hastanede geçti,kayınpederimi kaybettik.kaç gündür can burnumda.ilk defa gülümsedm varya Allah razı olsun senden.
buketcim ben hep devlet hast. Acilinde yaptirdim hatta 50 dk icinde aldim sonucumu belki sehirden sehire fark eder, ben kücük bir ildeyim belki ondandir, bide özel de 20 tl vermistim, vay ben istanbul büyük sehir ya ondan herhal :)
ayyy nazan ağzından bal damlıyor insallah valla gelir bulurum seni öperim :)
sedacim sende herseyin farkindasin şüphesiz, rabbim bu sabrının karşılıgini fazlasiyla versin insallah. Cok güzel yazmissin olmuyorsa mutlaka güzel bir nedeni vardir, rabbim duani kabul eder bukez insallah
zaten bircanla bende erzurumdayız:))
çok yüksek değil prolaktin hemen düşer canım o. Filmini de çektr hayırlısıyla inşalllah sorun çıkmaz o da gider kafandna rahatlarsın canı çok önemli bir aşama o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?