Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İnşallah başlangıç bizimle olur peşi sıra herkes gebe kalır bende vesile olursam sevinirim. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.

Doğru canım Allah hayırlısını versin diyorum hep zaten. Dün ben dr beklerken bir kadın geldi genç eşiyle ama kadın ağlıyordu gözler kıpkırmızı eşi teselli ediyordu dr girdiler çıktı rapor almış düşük oldu galiba nasıl üzüldüm yaa o haline onun. Birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için, ya da daha iyisi olacağı içindir. İnşallah seninde yüzün güler sağlıkla hamile kalır sağlıkla alırsın kucağına elbette düşük yapmak acı verici birşey ama herşeyin hayırlısı neler neler yaşayanlar var kaçıncı tüp bebeğiyaptpıp sonunda gebe kalanlar var bir aşılama da benim böyle umutsuz olmaya hiç hakkım yok aslında ama hep öyle umutlandım ki bir hafta önceden erken gebelik testleri, kan tahlilleri, bedenimi bana oynadığı gebelik oyunları inan umutlanmaktan korkuyorum artık.

inşallah burcum ya şu an öyle bir şey olmasını her şeyden çok isterim tabi hayırlısı ile. ben olmasamda inşallah bu ay güzel haberler alırız. acilde yapılıyor mu kan testi. ben bilmiyordum.

Canım hastanenin direk aciline git kadın doğum bölümü olması şart değil kan testi yaptırıcam gebelik için de ver kanı özellerde 1-2 saatte çıkıyor sağlık ocağında yaptırırsan 2 gün sona veriyorlar ama özele gidince 30-40 bayıyorsun yalnız. önce idrar da çıksın bence öyle git kana şahsi kanaatim.

Canim agzina saglik. Rabbim insallah seninde dualarini kabul eder, tez zaman da sana saglili hayirli bebeisler versin insallah

bebişler ? ay inşallah Allah söyletiyodur burcucum çok sağol.geçen hafta hep hastanede geçti,kayınpederimi kaybettik.kaç gündür can burnumda.ilk defa gülümsedm varya Allah razı olsun senden.

ACİLLER AYNI GÜN SONUÇ VERMİYOKİ bircancım..aile hekimliğide öyle..buharada yaptır istersen..ama paralı tabı..30 tl felan yanılmıyorsam..,

buketcim ben hep devlet hast. Acilinde yaptirdim hatta 50 dk icinde aldim sonucumu belki sehirden sehire fark eder, ben kücük bir ildeyim belki ondandir, bide özel de 20 tl vermistim, vay ben istanbul büyük sehir ya ondan herhal :)

burcu kız biz senle aynıymışız ya inş önümüzdeki ay ikimizde olmayız :))))))))))

ayyy nazan ağzından bal damlıyor insallah valla gelir bulurum seni öperim :)

sedacim sende herseyin farkindasin şüphesiz, rabbim bu sabrının karşılıgini fazlasiyla versin insallah. Cok güzel yazmissin olmuyorsa mutlaka güzel bir nedeni vardir, rabbim duani kabul eder bukez insallah

bebişler ? ay inşallah Allah söyletiyodur burcucum çok sağol.geçen hafta hep hastanede geçti,kayınpederimi kaybettik.kaç gündür can burnumda.ilk defa gülümsedm varya Allah razı olsun senden.

Başınız sağolsun zeynepcim, rabbim önce esine sonrada sana sabır versin acınızı tez zamanda hafifletsin ve bu üzüntüyü unutmaniz icin Allahım hemen size saglikli bir bebis versin ve hemen arkasindan bir tane daha, insallah

inş.......... diyelim rabbimize yalvaralımm ol desin olsun inş.....

Amin canım çok sağol.Allah razı olsun

zaten bircanla bende erzurumdayız:))

zaten bircanla bende erzurumdayız:))

hadi yaaa :)))) demek i erzurum da böyük şehermiş :)))) bende burdur'dayım canım burası bir avuc, nüfus cok az , acıle gidince hoop hemen bakıyorlar, pıt diye kanını ıalınıyor, 40-50 dk sonra gel kan sonucunu al diyorlar. benim için bir avantaj ama fakülte yok tabiki

kevok08
btskn
buketdemet
binbirgece
gul1982
HayatSultan
zakkumx

Okuyan okumayan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun. Çok sağolun arkadaşlar.
Rabbim inşallah sizlerinde gönlüne göre nasip eder en kısa zamanda (amiiinnnn)
Ben Burcu, Nazan ve Merve arkadaşlarımın duasını henüz okuyamadım Hakkınızı helal edin. İnşallah bu gece okuyup öyle yatıcam.
Ne güzel tevafuk olmuş bugün dua günümmüş ayrıca bugün doktor kontrolüm vardı bebeğimi görmeye gitmiştim. :)
Gördüm geldim bebeğimi, iyi çok şükür, kalbini yine kısacıkta olsa dinledik O sesi dinlerken içimden hep sizleri geçirdim, İNŞALLAH en kısa zamanda o sese sizde şahit olursunuz. Muhteşem birşey
2 hafta önce gittiğimde 1 hafta önden gidiyor 10 haftalık demişti. Bugün gittiğimde 11 hafta 4 günlük dedi. Tam gününde çıktı yavrum benim.
Doktorum 3 aralıkta ikili test için çağırdı. O hafta annemde yanımda olacak, anneme dedim gelde sana torununun kalp atışlarını dinletiyim diye Oda ben korkarım diye takılıyo bana

çok yüksek değil prolaktin hemen düşer canım o. Filmini de çektr hayırlısıyla inşalllah sorun çıkmaz o da gider kafandna rahatlarsın canı çok önemli bir aşama o da.

evet canım çok yüksek değil çok şükür dediğin gibi çektireyim kafam rahat etsin artık omu bumu demekten yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…