Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlarr eve geldim yine iğnemi vurdum. Son iğnemdir artık inşallah yarın muayene de cuma gününe aşılama verir yaa.. Yine acımadı bugünde dün de çok rahat vurmuştum hatta vücut alıştı mı nedir dün de bugün de karın ağrım olmadı oldukça rahatım ama korkuyorum yaa aşılama yapılamayacak diyecek diye off yarın öğlen nasıl olcak bana bilmem.

Son düzenleme:

canım stres yapmamaya çalış hayırlısıyla olucak aşılama sonuçta tedavini yapıorsun geç olsun güç olmasın temiz olsun bebişind geldimi tadından yenmez

masallah canım ne güzel haberler amin canım inşallah

canım stres yapmamaya çalış hayırlısıyla olucak aşılama sonuçta tedavini yapıorsun geç olsun güç olmasın temiz olsun bebişind geldimi tadından yenmez

öyle canım ama o kadar masraf uğraş heba olmasın diye bakıyorum valla dr olumsuz bişi demedi cuma gününe gün veririm büyük ihtimal dedi ama insan yine de düşünüyor işte ilk olunca da acemiyim ya bilmiyorum işte. Ay aşılama korkum falan yok yanii yapılabilsin yeter. Cuma günü yapılırsa rapor alcam haftasonu da giriyor araya dinlenirim ama çokta sakınmıcam kendimi ağr iş yapmıcam o kadar. Sonra iki hafta nasıl geçer acep. :18:

yinede dikkat et tatlıcım geçemek bilmez ozamanda ogünler gelsinde burda konuşa konuşa atlatırız inş içini ferah tut cuma hayırlı gün hayırlısı olsun

oh masallah Allah nazardan korusun saglikla doğsun insallah, gülcüm dualar hic sorun degil, hakkim helal olsun, ben senin niyetini biliyorum. Simdi bebiş daha önemli pıt pıt atan kalbini öperim onun :)))

evet canım çok yüksek değil çok şükür dediğin gibi çektireyim kafam rahat etsin artık omu bumu demekten yoruldum
Canim cok kolay geçer insallah, hic bir sey hissetmezsin. Sonucu mutlaka yaz insallah tertemiz çikar

sedacim valla benimde aklimda sen vardin Allah gonlüne göre versin canim, dualarla git yarin, insallah cuma olur, hayirla olsun

masallah canım ne güzel haberler amin canım inşallah

Darısı başınıza inşallah canım, dualarımdasınız

oh masallah Allah nazardan korusun saglikla doğsun insallah, gülcüm dualar hic sorun degil, hakkim helal olsun, ben senin niyetini biliyorum. Simdi bebiş daha önemli pıt pıt atan kalbini öperim onun :)))

Çok sağol canım, teşekkür ederim ayrıca anlayışın için.. Okumaya fırsat bulamadım, birde tam kalçamda ağrım oluyor bel ağrısı çekiyorum. Ayağa kalktığımda eğilirken falan biraz zorlanıyorum. Hamileliğin bu döneminde normalmiş, daha şimdiden vücut kendini doğuma hazırlarmışta ondan olurmuş. Rabbim daha acısını göstermesin inşallah. Bunlar tatlı telaşlar... :)

merve ve gül dualarınızı okudum, rabbim, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Teşekkür ederim özlemcim, Rabbim kabul etsin, bana ettiğin duaların karşılığını sanada kat kat versin inşallah.

Canim cok kolay geçer insallah, hic bir sey hissetmezsin. Sonucu mutlaka yaz insallah tertemiz çikar

sedacim valla benimde aklimda sen vardin Allah gonlüne göre versin canim, dualarla git yarin, insallah cuma olur, hayirla olsun

inş temiz çıkar canım zaten sizden başkasıyla paylaşamıyorum

binbirgece / GAMZE 21.11.2012 çarş. sağlıklı sorunsuz hamişlik
tatlım duanı okudum allah kabuıl etsin...

kızlar ne yapıyorsunuz biz memlekete gittik geldik adet oldum bitti yeni adetim 6 aralık yeni dua listesi başlamış ben hiç giremediğimiçin görmedim birazını okudum geri kalanları da okuyacağım inş benim için okuyan okummayan herkesten Allah razı olsun..

Suan cepten yaziyorum yani zorlaniyorum suan ama yine girip beni merak eden arkadaslarima haber edeyim dedim

Ben adet oldum canlar. Hayirlisi buymus. Uzuldummu? Evet uzuldum ama cok sukur belirsizlik durumunu atlatim saglikli bir sekilde adet goruyorum.

Lekelerimden dolayi dunden beri dualara devam edemedim. Temizlendikten sonra kaldigim yerden devam edecegim Insaallah

allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin canım benim sen cesaret ver bana bende başlayayım aşılamaya

günaydın kızlar dün hastaneye gittim test için negatif çıktı. çok üzüldüm, hala regl olmadım 2-3 aydır düzenliydi oysaki, dr adetin 2. günü gel demişti doktorada gidemiyorum. biraz daha bekleyeyim olmazsam giderim adet söktürücü verir belki. dün hastanede asansör bekliyoruz 2-3 yaşlarında çok tatlı bir kız çocuğu montumu çekiştiriyor annecik annecik diye bir döndüm beni görünce şaşırdı koştu gitti hemen. eşime dedim keşke öyle olsaydı. bizim çocuğumuz olsaydı dedim. Rabbim herkesi farklı şeylerle sınıyor, Allah yardımcımız olsun şükrü bıraktırmasın inşallah.

ACİLLER AYNI GÜN SONUÇ VERMİYOKİ bircancım..aile hekimliğide öyle..buharada yaptır istersen..ama paralı tabı..30 tl felan yanılmıyorsam..,

canım bölge eğitimin aciline gittim. 1 saate çıktı sonuçlar aklında olsun boşyere buharaya 30 tl verme. orası başlı başına kazık, rahim filmini sormuştum şifanın 2 katıydı.

oy kuzucugum üzülme rabbim bizlerede verecek inş. allahım en hayırlı zamanda en hayrılısını nasip etsin hem sana hem hepimize

kızlar lekelenmelerım basladıgı ıcın dualara devam edemıyorum ama bıter bıtmez devam edıcem .of cuma gunu ıcın randevu alaıdm doktordan ayın 10 gunu temız dıger gunler lekelı bılmemne cnm cok sıkkın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…