- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.981
Kızlarr eve geldim yine iğnemi vurdum. Son iğnemdir artık inşallah yarın muayene de cuma gününe aşılama verir yaa.. Yine acımadı bugünde dün de çok rahat vurmuştum hatta vücut alıştı mı nedir dün de bugün de karın ağrım olmadı oldukça rahatım ama korkuyorum yaa aşılama yapılamayacak diyecek diye off yarın öğlen nasıl olcak bana bilmem.
kevok08
btskn
buketdemet
binbirgece
gul1982
HayatSultan
zakkumx
Okuyan okumayan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun. Çok sağolun arkadaşlar.
Rabbim inşallah sizlerinde gönlüne göre nasip eder en kısa zamanda (amiiinnnn)
Ben Burcu, Nazan ve Merve arkadaşlarımın duasını henüz okuyamadımHakkınızı helal edin. İnşallah bu gece okuyup öyle yatıcam.
Ne güzel tevafuk olmuş bugün dua günümmüş ayrıca bugün doktor kontrolüm vardı bebeğimi görmeye gitmiştim. :)
Gördüm geldim bebeğimi, iyi çok şükür, kalbini yine kısacıkta olsa dinledikO sesi dinlerken içimden hep sizleri geçirdim, İNŞALLAH en kısa zamanda o sese sizde şahit olursunuz. Muhteşem birşey
2 hafta önce gittiğimde 1 hafta önden gidiyor 10 haftalık demişti. Bugün gittiğimde 11 hafta 4 günlük dedi. Tam gününde çıktı yavrum benim.
Doktorum 3 aralıkta ikili test için çağırdı. O hafta annemde yanımda olacak, anneme dedim gelde sana torununun kalp atışlarını dinletiyim diyeOda ben korkarım diye takılıyo bana
canım stres yapmamaya çalış hayırlısıyla olucak aşılama sonuçta tedavini yapıorsun geç olsun güç olmasın temiz olsun bebişind geldimi tadından yenmez
öyle canım ama o kadar masraf uğraş heba olmasın diye bakıyorum valla dr olumsuz bişi demedi cuma gününe gün veririm büyük ihtimal dedi ama insan yine de düşünüyor işte ilk olunca da acemiyim ya bilmiyorum işte. Ay aşılama korkum falan yok yanii yapılabilsin yeter. Cuma günü yapılırsa rapor alcam haftasonu da giriyor araya dinlenirim ama çokta sakınmıcam kendimi ağr iş yapmıcam o kadar. Sonra iki hafta nasıl geçer acep. :18:
kevok08
btskn
buketdemet
binbirgece
gul1982
HayatSultan
zakkumx
Okuyan okumayan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun. Çok sağolun arkadaşlar.
Rabbim inşallah sizlerinde gönlüne göre nasip eder en kısa zamanda (amiiinnnn)
Ben Burcu, Nazan ve Merve arkadaşlarımın duasını henüz okuyamadımHakkınızı helal edin. İnşallah bu gece okuyup öyle yatıcam.
Ne güzel tevafuk olmuş bugün dua günümmüş ayrıca bugün doktor kontrolüm vardı bebeğimi görmeye gitmiştim. :)
Gördüm geldim bebeğimi, iyi çok şükür, kalbini yine kısacıkta olsa dinledikO sesi dinlerken içimden hep sizleri geçirdim, İNŞALLAH en kısa zamanda o sese sizde şahit olursunuz. Muhteşem birşey
2 hafta önce gittiğimde 1 hafta önden gidiyor 10 haftalık demişti. Bugün gittiğimde 11 hafta 4 günlük dedi. Tam gününde çıktı yavrum benim.
Doktorum 3 aralıkta ikili test için çağırdı. O hafta annemde yanımda olacak, anneme dedim gelde sana torununun kalp atışlarını dinletiyim diyeOda ben korkarım diye takılıyo bana
Canim cok kolay geçer insallah, hic bir sey hissetmezsin. Sonucu mutlaka yaz insallah tertemiz çikarevet canım çok yüksek değil çok şükür dediğin gibi çektireyim kafam rahat etsin artık omu bumu demekten yoruldum
Kızlarr eve geldim yine iğnemi vurdum. Son iğnemdir artık inşallah yarın muayene de cuma gününe aşılama verir yaa.. Yine acımadı bugünde dün de çok rahat vurmuştum hatta vücut alıştı mı nedir dün de bugün de karın ağrım olmadı oldukça rahatım ama korkuyorum yaa aşılama yapılamayacak diyecek diye off yarın öğlen nasıl olcak bana bilmem.
masallah canım ne güzel haberler amin canım inşallah
oh masallah Allah nazardan korusun saglikla doğsun insallah, gülcüm dualar hic sorun degil, hakkim helal olsun, ben senin niyetini biliyorum. Simdi bebiş daha önemli pıt pıt atan kalbini öperim onun :)))
merve ve gül dualarınızı okudum, rabbim, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canim cok kolay geçer insallah, hic bir sey hissetmezsin. Sonucu mutlaka yaz insallah tertemiz çikar
sedacim valla benimde aklimda sen vardin Allah gonlüne göre versin canim, dualarla git yarin, insallah cuma olur, hayirla olsun
öyle canım ama o kadar masraf uğraş heba olmasın diye bakıyorum valla dr olumsuz bişi demedi cuma gününe gün veririm büyük ihtimal dedi ama insan yine de düşünüyor işte ilk olunca da acemiyim ya bilmiyorum işte. Ay aşılama korkum falan yok yanii yapılabilsin yeter. Cuma günü yapılırsa rapor alcam haftasonu da giriyor araya dinlenirim ama çokta sakınmıcam kendimi ağr iş yapmıcam o kadar. Sonra iki hafta nasıl geçer acep. :18:
ACİLLER AYNI GÜN SONUÇ VERMİYOKİ bircancım..aile hekimliğide öyle..buharada yaptır istersen..ama paralı tabı..30 tl felan yanılmıyorsam..,
günaydın kızlar dün hastaneye gittim test için negatif çıktı. çok üzüldüm, hala regl olmadım 2-3 aydır düzenliydi oysaki, dr adetin 2. günü gel demişti doktorada gidemiyorum. biraz daha bekleyeyim olmazsam giderim adet söktürücü verir belki. dün hastanede asansör bekliyoruz 2-3 yaşlarında çok tatlı bir kız çocuğu montumu çekiştiriyor annecik annecik diye bir döndüm beni görünce şaşırdı koştu gitti hemen. eşime dedim keşke öyle olsaydı. bizim çocuğumuz olsaydı dedim. Rabbim herkesi farklı şeylerle sınıyor, Allah yardımcımız olsun şükrü bıraktırmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?