Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bebişler ? ay inşallah Allah söyletiyodur burcucum çok sağol.geçen hafta hep hastanede geçti,kayınpederimi kaybettik.kaç gündür can burnumda.ilk defa gülümsedm varya Allah razı olsun senden.

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, inşallah bu sıkıntılarının ardından güneşli günler gelir

yinede dikkat et tatlıcım geçemek bilmez ozamanda ogünler gelsinde burda konuşa konuşa atlatırız inş içini ferah tut cuma hayırlı gün hayırlısı olsun

İnşallah canımm hele bir hayırlısıyla yapılsın da geçer elbet sayılı zaman. İnşallah o gün olur çok sevinirim valla mübarek gün. Bakalım doktora gidelim de bakalım benim nazlı yumoşlar büyümüşler mi.

Canim cok kolay geçer insallah, hic bir sey hissetmezsin. Sonucu mutlaka yaz insallah tertemiz çikar

sedacim valla benimde aklimda sen vardin Allah gonlüne göre versin canim, dualarla git yarin, insallah cuma olur, hayirla olsun

Sağolasın canımm inşallahh. Aşılamanın stresi başkaymış gerçekten ama yine de güzel şeyler.

allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin canım benim sen cesaret ver bana bende başlayayım aşılamaya

canım aşılama da birşey yok ki aslında muayeneye alışık biriysen işte iki günde bir muayene oluyor o biraz sıkıcı sürekli hastaneye git gel ama olsun bir umut için herşeye değer iğnelerde kolay zaten heşire bir gösterir dozu da ayarlar bir daha kndin evde yaparsın sonra da aşılama işte kısacık bir işlemmiş. İnşallah ben gebe kalırım da sana da cesaret gelir yaptırırsın belki vesile olurum ay ne çok sevinirim.

canım ne diyim hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin inşallah.. Bekle bakalım biraz daha. İnşallah yakında çekiştiren kendi bebeğn olur. Bazen bana da olur bir çocuk görürürm gözünü bizden ayırmaz onca insan içinde hep bize bakar hem de öyle güzel bakar ki. İnşallah Rabbim zamanı gelince bize de nasip edecek. Sabır ve tevekkül lazım bize.

günaydın kızcağızlar..herkes iyimi..bugün bende bir enerji patlaması var..inşallah günün geri kalanıda güzel geçer..anladımki insan kendisi için bişeyler yaptımı güzel görünüyo..güzel göründümü insanlar seni iyi güzel mutlu görüyo..iyi gördümüler iyi davranıyolar..sende kendini iyice iyi hissediyorsun..geçecek inşallah hepsi..zamanla düzelecek..dağılacak sisler bulutlar..herşey daha net gözükecek..her görüntünün bir aksi olacak beyinde anlam kazanacak..Allah hayırlısını verecek herkese..bu hayırlısı ne olursa olsun hayırlı olacak..

sizi seviyorum sevgi kelebeklerimm..:78:

İnşallah canım sabırla bekliyoruz Rabbim ol demesini. Dr. değiştirmeseydim aşılama olacaktım, demekki tutmayacaktı benimki yoksa normal yollada olurdu. İnşallah seninki tutar bizede umud olursun

günaydın buketcim, maşallah sana pozitifliğin böyle devam eder inşallah.

amin inşallah..şimdi senin doktorun yakup bey mi..nedir planı?

evet canım. geçen ay rahim filmi çektirdi muayene etmedi regli olmadıgım için. adetin 2. gel muayene göre konuşuruz dedi. kist varmı yokmu ona göre belirleyeceğiz dedi. ya aşılama yapacak ya da ilaç tedavisi. ama adet olmadım

canım maşallah sana hep böyle ol çok doğru söyledin. Herşey zincirleme aslında kendin kötü gününde olursan insanlarda negatif oluyor ya da sen öyle algılıyorsun pozitif olunca da insanlar san negatif olsa bile aldırmıyorsun zaten ama genelde onlarda sana öyle yaklaşıyorlar. Her yeni gün yeni umutlar demek pes etmek yok bize de yakışmaz zaten. Ben çok heyecanlıyım balım midem kramplar giriyor tamam aşılamaya yapıyoruz cuma günü dese omzundan bir ton yük inecek sanki. Bende negatif değilim iyi hissediyorum kendimi.

İnşallah canım sabırla bekliyoruz Rabbim ol demesini. Dr. değiştirmeseydim aşılama olacaktım, demekki tutmayacaktı benimki yoksa normal yollada olurdu. İnşallah seninki tutar bizede umud olursun

canım işte o hiç belli olmaz. Bazı yararlı spermler maalesef daha rahime varmadan rahim ağzında ölüyorlar, enfeksiyon vs. bir sürü nedenler olabilir yavaş olanlar da tüplere ilerleyemiyor onca yoldan ama aşılama da direk rahime veriliyor o kısım atlanmış oluyor bir nebze de olsa şans artıyor canım ama çok fazla değil tabii normal ilişkiye göre. İnşalah canımm vesile olursam ne mutlu bana çok isterim kendim içimde sizin için de.

maşallah banada geçti bebişim enerjin inş. böyle devam eder

ay bu süpeeeeeeeeerr..ay buna bayıldım nazaaaaaaaaaannn.. ay gülmekten gözümden yaş geldi..
dün eşimle tartıştık..bi konu vardı karşılıklı konuştuk..sonuçta dedimki tamam ben seni anladım bundan sonra böyle, tamam mı tamam..sonra dedimki sen beni anladın mı ..yok dedi ben anlamadım senin ne istediğini..dedimki ben beni anlamadımki sen beni anlayasın..
şimdi onun üstüne bu varyaaa deli etti beni..çok güldümm..ne istediğimizi bilmiyoruz ama hemen olsun itiyoruz..hemen..:))

kesinlikle bazen bende yapıyorum aynı seyi bende kendimi anlamıyorum ama burnumu da yere düşürmüyorum :))))))))

Canim insallah önümüzdeki ay rabbim sana saglikloi bir bebek nasip eder. Bu ay bende regl olunca cok üzüldüm, sonra kendime kızdım , ve adet olabildigim icin şükrettim. Cok haklisin

Canim valla bende üzüldüm, insallah en kisa zamanda rabbim sana da bizede saglikli bebişler verir? Bende gecen komsumun bebgini görmeye gittim icim bir tuhaf oldu, Allah sabır versin hepimize, bu süreci kabul edip beklememiz icin bize güc versin

canim yalnış hatirlamiyorsam senin bir düşügün oldu( eger yalnişsa kusura bakna lütfen). Acaba düşükten mi? Ya da kisttin mi var?

günaydın fıstıklar
biraz gec oldu ama günaydin canim nasilsin?

Ayyyy kelebeğimiz :) bu ne güzel bir enerji masallah canim hep böyle ol :)))))))

Nazan süpersin canim, bayildim :))))))

iyiyim tatlım saolasın işler sakinledi biraz şükür bayram sonrası çok yoğundum yeni ay yeni umut başladık çalışmalara işte... bişi sorucam kızlar ovulasyon testi kullanan var mı aranızda benim dün 9. günümde silikle koyu arasında çıktı yakında koyulaşacak sanırım ama ben 30 günde oluyorum son aylarda erken gibi geldi bana ya da yakında koyulaşmaz mı anlamadım 8. gün başladım 2 gün de çizgi çıktı böyle

Canim ben kullandim, cizgi cok koyu olunca ovulasyon başlıyor, ve 36_72 saat arasi sürüyor, sen 30 günde bir oldugun icin daha yumurtlamana cok var ama sen yinede her gün ayni saat yap, yavas yavas koyulaşacak , en koyu oldugu gün hemen çalışmalara başla tatlim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…