- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
buket 40 mı 80 mi ?????
Bence kırk.ama seksende olabilir.ama müştak dediki kırk olmuş.bence müştak dediyse doğrudur.sence??
Siz sayfada 20 mesaj görüyosunuzdur bu yüzden sizinki 40'tır, biz sayfada 10 mesaj gördüğümüz için bizimki 80. sayfa oluyo =)
Profil ayarlarından bunlar değiştirmek mümkün
Canım benim ALlah razı olsun, insanlar karşısındakini de kendisi gibi görürmüş, demekki sende aynı beni tarif ettiğin gibi mükemmel bir insansın, inşallah ALlah gönlüne göre versin herşeyi.hayırlısı olsun tatlım üzülme rabbimin izni ile sen anne olmayı hakediyorsun çok tanımasamda seni yazdıklarınla hayali bir yasemin var beynimde kalbi temiz güler yüzlü rabbim yüzünü güldürsün inşallah
iyiyiz kuşum sen nasılsın, cee diyip kaçmışsınselammm kızlarrrr nasılsınızz
canım benim ne bilim artık yok gibi geliyor bana, başım dönüyor ara ara ama o da oruçtan bence, yani olsa hafif silik çıkar, benim önceki adetin üzerinden tam 37 gün geçti. onun için aklımın ucundan bile geçmiyor artık var olduğucanım kusura bakma temizlik yapıyordum çıktım görmedim yazdığını 2 gündür temizlikle uğraşıyorum, bende hala bi değişikik yok inşallah yarın tekrar kan testi yaptırıcam hayırlısı olur inşallah, bence sen bırak şu testleri git direk kan testi yaptır yoksa da yok ne yapalım ama bence adet olsa hem bu kadar uzun sürmez hemde damla damla olmazdı neden hala inatla kan testi yaptırmıyorsun anlamış değilim ben kan testi yaptırdığım halde o testlerde hiç birşey çıkmadı diyorum, ilk hamileliğimdede 32. günümdü sanırım çok silik bi iz vardı sadece hayır eğer hamileysen belki bi önlem alman gerekiyordur neden ihmal ediyorsun bak doktor bana direk progestan al dedi kaç gündür sabah akşam içiyorum.
çok güzel bir fikir, adaşımla kaşırışıyoruz yoksaherkese selam..little yasemin tevhidini okudum..Allah yerine ulaştırsın..
bundan sonra sana küçük yasemin diyeceğim
canım ALlah razı olsun, bugün hastaneden bi ihtimal çıkabilir bakalım haber bekliyorum bende annemden. öğleden sonra netleşir.hoşbulduk canım.bu arada çok geçmiş olsun annenen için.inş.tez vakitte iyileşir
Kuşum eklemezmiyim tabiki ekliyorum hemen , hoşgeldin aramıza ismin merve sanırımyasemincim beni de eklermsin canım listeye.2010dan beri evliyim 13 aydır bebek istiyoruz.bat 20 ağustos.bebeğimziin olmamasının sebebi yok.doktora gittik problem yok.tek dileğim minnoşumun benimle olduğunu hissetmek
müştak yarıya bölmüş sayfalarımızı bende 80 görünüyor, ama sağolsun Gül arkadaşımız açıklama getirmiş forum ayarlarından kaynaklanıyormuş40. sayfamız hayırlı ugurlu olsun..kırk bin kere MAŞALLAH lar olsun..
müştakla birlikte kırkıncı sayfamızın açılışını yapmaktan guru duyarız:124::124::124::124:
canımm gel tabi hoşgeldin sefa getirdin, tüm bilgilerini eksiksiz olarak yaz, bende hemen ekliyim seni ilk sayfadaki arkadaş listemizebenide alın aranıza bende bebiş istiyorummmm:)))
aynen canım yine tatlı bi çocuk veya bebek görünce hadi diyorum tamam tamam olsun bakalımyasemincim bende senin gibiyim bu aralar olmuyor daha fazla uğraşmıyayım diyorum ama bi bebek görünce dayanamıyorum inşallah kadın benim için iyi olurda bende herkese veririm adresini dualarınızı okuyorum ama yazamıyorum işler çok yoğun
Gül'cüm faydalı bir bilgi verdin sağol, şahsen benim haberm yoktu o durumdanSiz sayfada 20 mesaj görüyosunuzdur bu yüzden sizinki 40'tır, biz sayfada 10 mesaj gördüğümüz için bizimki 80. sayfa oluyo =)
Profil ayarlarından bunlar değiştirmek mümkün
Ne guzel birbirlerinizle dualarınızı paylaşıyorsunuz...Allah razı olsun hepinizden...
Bence kırk.ama seksende olabilir.ama müştak dediki kırk olmuş.bence müştak dediyse doğrudur.sence??
müştak dediyse doğrudur
Günaydın canlarım, herkese hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar
Dün evi baştan aşağı kaldırdık indirdik, eşyaların yerlerini değiştirdik filan, canım çıktı. bugün işyerinde dinlenirim heralde, ama akşam kayınvalidemler iftara gelecek iyice enerji depolamam lazım yine. bu sıralar dinlenmek bana haram
Damla damla gelen lekenme tarzı reglim devam ediyor, sanırım bugün yarın biter. bu akşam eczaneden ovulasyon testi alacağım, bu ayda o şekilde bi ilerleme kaydedelim bakalım hangi gün gıtgıt gıdaklıyorum
Tuba'cım tevhidini okudum ALlahım hepimizin okuduğu tevhidleri ve dualarımızı kabul eder inşallah.
hoşgeldin canım evet müştağa boynumuz kıldan ince. şuanda bende forumdan ayarlarımı yaptım benimkide 41 nolu sayfa gösteriyor bunu. daha iyi oldu, 1 sayfada daha çok msj görme şansımız var şimdisen nezaman yaptıracaksın kan testini bugünmüydü canımcım?
yasemincim günaydın ben hala kan testi yaptırmanda ısrar ediyorum lütfen kırma beniiiiiiii
canım benim ya benim hayal dünyam çok kuvvetli yada hemen psikolojikmen etkilenorum, bak şimdi sen kan testi diye ısrar edince bugün yumurtalıklarımda bi baskı filan gibi bişey hissettim, sen ısrar etmemiş olsan, kesin üşüttüm diyecektim, yada yumurtlama günüm heralde bugün diyecektim, ama şimdi acaba hakkaten hamişmiyim demeye başladım gene
Ben bugün ovulasyon testi alacağım bakalım. seninki pozitif çıkarsa bende yaptırırım, çünkü seninle belirtilerimiz aşağı yukarı aynı. ne bilim bu ay sanki yok gibi hissediyorum ben artık genel olarak.:18:
bugün yaptırıcam bakalım ne çıkacak
canım benim ya benim hayal dünyam çok kuvvetli yada hemen psikolojikmen etkilenorum, bak şimdi sen kan testi diye ısrar edince bugün yumurtalıklarımda bi baskı filan gibi bişey hissettim, sen ısrar etmemiş olsan, kesin üşüttüm diyecektim, yada yumurtlama günüm heralde bugün diyecektim, ama şimdi acaba hakkaten hamişmiyim demeye başladım gene
Ben bugün ovulasyon testi alacağım bakalım. seninki pozitif çıkarsa bende yaptırırım, çünkü seninle belirtilerimiz aşağı yukarı aynı. ne bilim bu ay sanki yok gibi hissediyorum ben artık genel olarak.:18:
yasemincim, hamile ol yada olma..her ay normal adet olurken bu ay azar azar olman yinede farklı bi durum ..istersen bi doktora git..yada takma kafaya bi dahaki ayı bekle yine aynısı olursa gidersin... fakat sen daha önce ilaç kullandım adetlerim düzenleşti demiştin..4 günlük damla damla kanama vasat bişey değil..havalara yada ramazana bağlayıp bir dahaki ayıda bekleyebilirsin ama ben sana bayramdan sonra bi doktora git derim..yinede sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?