Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım benim ALlah razı olsun, insanlar karşısındakini de kendisi gibi görürmüş, demekki sende aynı beni tarif ettiğin gibi mükemmel bir insansın, inşallah ALlah gönlüne göre versin herşeyi.
selammm kızlarrrr nasılsınızz
iyiyiz kuşum sen nasılsın, cee diyip kaçmışsın
canım benim ne bilim artık yok gibi geliyor bana, başım dönüyor ara ara ama o da oruçtan bence, yani olsa hafif silik çıkar, benim önceki adetin üzerinden tam 37 gün geçti. onun için aklımın ucundan bile geçmiyor artık var olduğu zaten dün evi komple değiştirdik, koltuklar çekildi akvaryum taşındı, masanın yeri değişti, detaylı temizlik yapıldı vs. vs. varsada buna ancak mucize denilir, adınıda mucize koyarım heralde inşallah sende vardır bari, ben hamişler kervanından bu aylık çekildim
herkese selam..little yasemin tevhidini okudum..Allah yerine ulaştırsın..
bundan sonra sana küçük yasemin diyeceğim
çok güzel bir fikir, adaşımla kaşırışıyoruz yoksa
hoşbulduk canım.bu arada çok geçmiş olsun annenen için.inş.tez vakitte iyileşir
canım ALlah razı olsun, bugün hastaneden bi ihtimal çıkabilir bakalım haber bekliyorum bende annemden. öğleden sonra netleşir.
yasemincim beni de eklermsin canım listeye.2010dan beri evliyim 13 aydır bebek istiyoruz.bat 20 ağustos.bebeğimziin olmamasının sebebi yok.doktora gittik problem yok.tek dileğim minnoşumun benimle olduğunu hissetmek
Kuşum eklemezmiyim tabiki ekliyorum hemen , hoşgeldin aramıza ismin merve sanırım
40. sayfamız hayırlı ugurlu olsun..kırk bin kere MAŞALLAH lar olsun..
müştakla birlikte kırkıncı sayfamızın açılışını yapmaktan guru duyarız:124::124::124::124:
müştak yarıya bölmüş sayfalarımızı bende 80 görünüyor, ama sağolsun Gül arkadaşımız açıklama getirmiş forum ayarlarından kaynaklanıyormuş hayırlı uğurlu olsun sayfalarımızın hızla yükselişi
benide alın aranıza bende bebiş istiyorummmm:)))
canımm gel tabi hoşgeldin sefa getirdin, tüm bilgilerini eksiksiz olarak yaz, bende hemen ekliyim seni ilk sayfadaki arkadaş listemize
aynen canım yine tatlı bi çocuk veya bebek görünce hadi diyorum tamam tamam olsun bakalım ALlah kolaylık versin Tümaycım , vaktin oldukça hemen gel. bakalım şu kadının dedikleri ne olaacak merak ediyorum.
Siz sayfada 20 mesaj görüyosunuzdur bu yüzden sizinki 40'tır, biz sayfada 10 mesaj gördüğümüz için bizimki 80. sayfa oluyo =)
Profil ayarlarından bunlar değiştirmek mümkün
Gül'cüm faydalı bir bilgi verdin sağol, şahsen benim haberm yoktu o durumdan
Ne guzel birbirlerinizle dualarınızı paylaşıyorsunuz...Allah razı olsun hepinizden...

Canım hoşgeldin geç gördüm kusura bakma yazını, Allah senden de razı olsun gelip ziyaret etmişsin topiğimizi. inşallah Allahım sanada kolay ve sağlıklı bir hamilelik, ayrıca hayırlı tam vaktinde ve kolay bir doğum, sağlıklı bir bebek, onu layıkıyla yetiştirme becerisi nasibetsin

Günaydın canlarım, herkese hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar
Dün evi baştan aşağı kaldırdık indirdik, eşyaların yerlerini değiştirdik filan, canım çıktı. bugün işyerinde dinlenirim heralde, ama akşam kayınvalidemler iftara gelecek iyice enerji depolamam lazım yine. bu sıralar dinlenmek bana haram
Damla damla gelen lekenme tarzı reglim devam ediyor, sanırım bugün yarın biter. bu akşam eczaneden ovulasyon testi alacağım, bu ayda o şekilde bi ilerleme kaydedelim bakalım hangi gün gıtgıt gıdaklıyorum

Tuba'cım tevhidini okudum ALlahım hepimizin okuduğu tevhidleri ve dualarımızı kabul eder inşallah.

yasemincim günaydın ben hala kan testi yaptırmanda ısrar ediyorum lütfen kırma beniiiiiiii

bugün yaptırıcam bakalım ne çıkacak

tubacım tevhidini okudum canım, Allah yerine ulaştırsın sanada hayırlısı ile doğru zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah

yasemincim günaydın ben hala kan testi yaptırmanda ısrar ediyorum lütfen kırma beniiiiiiii

canım benim ya benim hayal dünyam çok kuvvetli yada hemen psikolojikmen etkilenorum, bak şimdi sen kan testi diye ısrar edince bugün yumurtalıklarımda bi baskı filan gibi bişey hissettim, sen ısrar etmemiş olsan, kesin üşüttüm diyecektim, yada yumurtlama günüm heralde bugün diyecektim, ama şimdi acaba hakkaten hamişmiyim demeye başladım gene
Ben bugün ovulasyon testi alacağım bakalım. seninki pozitif çıkarsa bende yaptırırım, çünkü seninle belirtilerimiz aşağı yukarı aynı. ne bilim bu ay sanki yok gibi hissediyorum ben artık genel olarak.:18:

canım bende de his yok ama bugün başım dönüyor, bir kaçgün önce acayip bi baş dönmesi vardı

bugün yaptırıcam bakalım ne çıkacak

HADİ HAYIRLISI sonuçtan haber ver...

yasemin sen psikolojiklik olayını abarttın sanırım:))) takmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bak sonra benim gibi olursun...

yasemincim, hamile ol yada olma..her ay normal adet olurken bu ay azar azar olman yinede farklı bi durum ..istersen bi doktora git..yada takma kafaya bi dahaki ayı bekle yine aynısı olursa gidersin... fakat sen daha önce ilaç kullandım adetlerim düzenleşti demiştin..4 günlük damla damla kanama vasat bişey değil..havalara yada ramazana bağlayıp bir dahaki ayıda bekleyebilirsin ama ben sana bayramdan sonra bi doktora git derim..yinede sen bilirsin...

canım bende senin gibi düşünüyorum, zaten aslında bana dr bu ay gel yumurtlama takibi yapıcam demişti, ama şimdi oruçlu oruçlu heryerimi açmak içime sinmiyor, bide araya bayram giriyor, tam o ara yumurtlarsam göremez diye bidahaki aya erteledim. bu ay da boş geçmesin diye ovulasyon yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…