- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.021
Aylincim resme baktım daha var tatlim, yanindaki koyu bir cizgi varya onunla aynı renk olunca yumurtlama oluyor demek, suan yumurtlaman daha başlamamis. Benim kendi tecrübelerimden yola cikarak yazdim canim
canim insallah önümüzdeki ay rabbim sana saglikloi bir bebek nasip eder. Bu ay bende regl olunca cok üzüldüm, sonra kendime kızdım , ve adet olabildigim icin şükrettim. Cok haklisin
canim valla bende üzüldüm, insallah en kisa zamanda rabbim sana da bizede saglikli bebişler verir? Bende gecen komsumun bebgini görmeye gittim icim bir tuhaf oldu, allah sabır versin hepimize, bu süreci kabul edip beklememiz icin bize güc versin
canim yalnış hatirlamiyorsam senin bir düşügün oldu( eger yalnişsa kusura bakna lütfen). Acaba düşükten mi? Ya da kisttin mi var?
Biraz gec oldu ama günaydin canim nasilsin?
iyiyim tatlım saolasın işler sakinledi biraz şükür bayram sonrası çok yoğundum yeni ay yeni umut başladık çalışmalara işte... bişi sorucam kızlar ovulasyon testi kullanan var mı aranızda benim dün 9. günümde silikle koyu arasında çıktı yakında koyulaşacak sanırım ama ben 30 günde oluyorum son aylarda erken gibi geldi bana ya da yakında koyulaşmaz mı anlamadım 8. gün başladım 2 gün de çizgi çıktı böyle
Kızlarr geldim ben. Muayene oldum üç yumurtam varmış çok var ama üçü gelişmiş dedi. Bugünde iğne vurucam yarın gece 12 de çatlatma iğnemi vurdurcam c.tesi günü de sabah eşim örneği verecek onu 11.30 da alıcaz gideceğiz 12 de aşılamam olacak çok şükür bir sorun çıkmazsa. Zaten dr da c.tesi günü öğleye kadar çalışıyor. Bu akşam da iğne vurmam gerektiği için cuma günü olamıyorum aşılamayı işte böyle hayırlısı bakalım. Stresten sanırım günlerdir mide ağrısından kıvranıyorum gastritim var zaten şimdi yine başladı ölücem ağrıdan.
tatlım evet dusugum var 3 tanekıstım yoktu gecen ay bılmıyorumkı cnm cok sıkkın
Kızlarr geldim ben. Muayene oldum üç yumurtam varmış çok var ama üçü gelişmiş dedi. Bugünde iğne vurucam yarın gece 12 de çatlatma iğnemi vurdurcam c.tesi günü de sabah eşim örneği verecek onu 11.30 da alıcaz gideceğiz 12 de aşılamam olacak çok şükür bir sorun çıkmazsa. Zaten dr da c.tesi günü öğleye kadar çalışıyor. Bu akşam da iğne vurmam gerektiği için cuma günü olamıyorum aşılamayı işte böyle hayırlısı bakalım. Stresten sanırım günlerdir mide ağrısından kıvranıyorum gastritim var zaten şimdi yine başladı ölücem ağrıdan.
canim insallah önemli birsey degildir, ama mutlaka doktora git aksatma, bide sogan kürümü yapsan acaba, bu sitede öyle bir topik var bir bak istersen senin durumunla ayni olan birileri vardir belki, bende iltihap var sogan kürü yapiyorum, adetimin bitiminde kahverengi akintilar geliyor sanirim iltihap sökülüyor, kullananlarin yorumlarinda böyle bir sey olur yaziyord hayirlisi olsun canim ama mutlaka dr git
Oy oy oy masallah canim, bak sakin stres yapma hormonlarini kötü etkilersin, tespih cek rahatla canim ionsallah hersey yolunda gider ben toplu duayi başlatıyorum , insallah hersey yolunda gider.Allaha emanetsiniz sen ve yumoşlarin :)
Canlarim topiğimizin bitanelerinden SEDAnin CUMARTESI öğlen 12 DE aşılamasi olacak, o saatlerde seda ,icin toplu dua edelim diyorum. 7 kere ayetel kursi okuyalım ve 100 kere La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziym cekelim
Ne derseniz, tamam diyenler bu mesajı beğensin olur mu kuzular????????
arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim okuyan okumayan herkesten ALLAH razı olsun..
RABBİM herkesin dileğini kabul eder ve yavrularımıza sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz. inşallahhh
bugün kuzenimi askere uğurladık biraz üzgünüm.. birde kız arkadaşıyla ayrılma sahnesi beni benden aldı ağlamaktan başım ağrıyor,sevenler için ayrılık çok zoreşim bile eve biraz geç gelsin gözüm kapıda oluyor (( inşallah sağlıkla gidip gelir...
Canim bende sevmiyorum ama hic burnumdan nefes almadan tek seferde iciyorum o zaman tadı cok kötü gelmiyor bir dene istersenya şu soğan küründen nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm..ama yapacam bu ay başka yolu yok..
arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim okuyan okumayan herkesten ALLAH razı olsun..
RABBİM herkesin dileğini kabul eder ve yavrularımıza sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz. inşallahhh
bugün kuzenimi askere uğurladık biraz üzgünüm.. birde kız arkadaşıyla ayrılma sahnesi beni benden aldı ağlamaktan başım ağrıyor,sevenler için ayrılık çok zoreşim bile eve biraz geç gelsin gözüm kapıda oluyor (( inşallah sağlıkla gidip gelir...
Gamzecim bende evliyken eşimi askere gönderdim, otogarda böğre böğre ağlamıbtim, bilirim cok zor , Allah tez zamanda kazasiz belasiz bitirip dönmesini nasip etsin insallah
haydi bismillah hayırla gelsin bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlarrrrrrrrr
canim insallah önemli birsey degildir, ama mutlaka doktora git aksatma, bide sogan kürümü yapsan acaba, bu sitede öyle bir topik var bir bak istersen senin durumunla ayni olan birileri vardir belki, bende iltihap var sogan kürü yapiyorum, adetimin bitiminde kahverengi akintilar geliyor sanirim iltihap sökülüyor, kullananlarin yorumlarinda böyle bir sey olur yaziyord hayirlisi olsun canim ama mutlaka dr git
Oy oy oy masallah canim, bak sakin stres yapma hormonlarini kötü etkilersin, tespih cek rahatla canim ionsallah hersey yolunda gider ben toplu duayi başlatıyorum , insallah hersey yolunda gider.Allaha emanetsiniz sen ve yumoşlarin :)
hadi gözün aydın..kolayladın..stres yapma demek kolay ama yapmamak gerek..yapmamayı beceremesen bile baskılamaya çalış..kafanı boşaltmaya çalış..hayırlısı lafına gerçekten ve yürekten inanmak gerek..yapması çok zor ama..
gamzecim duanı okudum..
tabiki canımseve seve.Allah yardımcın olsun sedacım.malum muharrem ayının 10. günü.böyle mubarek bir günde aşılaamanın yapılacak olmasıda senin için ayrıca hayırlı olur inşallah.
Canlarim topiğimizin bitanelerinden SEDAnin CUMARTESI öğlen 12 DE aşılamasi olacak, o saatlerde seda ,icin toplu dua edelim diyorum. 7 kere ayetel kursi okuyalım ve 100 kere La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziym cekelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?