Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aylincim resme baktım daha var tatlim, yanindaki koyu bir cizgi varya onunla aynı renk olunca yumurtlama oluyor demek, suan yumurtlaman daha başlamamis. Benim kendi tecrübelerimden yola cikarak yazdim canim

tatlım evet dusugum var 3 tane kıstım yoktu gecen ay bılmıyorumkı cnm cok sıkkın

canım12. gün ve sonrasında tekrar yap ikiside aynı koyuluştaysa başlayın çalışmalara. şu halimize bak ya sırf bebek için yapıyoruz gibi geliyor:26:

Kızlarr geldim ben. Muayene oldum üç yumurtam varmış çok var ama üçü gelişmiş dedi. Bugünde iğne vurucam yarın gece 12 de çatlatma iğnemi vurdurcam c.tesi günü de sabah eşim örneği verecek onu 11.30 da alıcaz gideceğiz 12 de aşılamam olacak çok şükür bir sorun çıkmazsa. Zaten dr da c.tesi günü öğleye kadar çalışıyor. Bu akşam da iğne vurmam gerektiği için cuma günü olamıyorum aşılamayı işte böyle hayırlısı bakalım. Stresten sanırım günlerdir mide ağrısından kıvranıyorum gastritim var zaten şimdi yine başladı ölücem ağrıdan.

haydi bismillah hayırla gelsin bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlarrrrrrrrr

tatlım evet dusugum var 3 tane kıstım yoktu gecen ay bılmıyorumkı cnm cok sıkkın

canim insallah önemli birsey degildir, ama mutlaka doktora git aksatma, bide sogan kürümü yapsan acaba, bu sitede öyle bir topik var bir bak istersen senin durumunla ayni olan birileri vardir belki, bende iltihap var sogan kürü yapiyorum, adetimin bitiminde kahverengi akintilar geliyor sanirim iltihap sökülüyor, kullananlarin yorumlarinda böyle bir sey olur yaziyord hayirlisi olsun canim ama mutlaka dr git

Oy oy oy masallah canim, bak sakin stres yapma hormonlarini kötü etkilersin, tespih cek rahatla canim ionsallah hersey yolunda gider ben toplu duayi başlatıyorum , insallah hersey yolunda gider.Allaha emanetsiniz sen ve yumoşlarin :)

hadi gözün aydın..kolayladın..stres yapma demek kolay ama yapmamak gerek..yapmamayı beceremesen bile baskılamaya çalış..kafanı boşaltmaya çalış..hayırlısı lafına gerçekten ve yürekten inanmak gerek..yapması çok zor ama..

gamzecim duanı okudum..

ya şu soğan küründen nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm..ama yapacam bu ay başka yolu yok..

arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim okuyan okumayan herkesten ALLAH razı olsun..
RABBİM herkesin dileğini kabul eder ve yavrularımıza sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz. inşallahhh

bugün kuzenimi askere uğurladık biraz üzgünüm.. birde kız arkadaşıyla ayrılma sahnesi beni benden aldı ağlamaktan başım ağrıyor,sevenler için ayrılık çok zor eşim bile eve biraz geç gelsin gözüm kapıda oluyor (( inşallah sağlıkla gidip gelir...

Canlarim topiğimizin bitanelerinden SEDAnin CUMARTESI öğlen 12 DE aşılamasi olacak, o saatlerde seda ,icin toplu dua edelim diyorum. 7 kere ayetel kursi okuyalım ve 100 kere La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziym cekelim
Ne derseniz, tamam diyenler bu mesajı beğensin olur mu kuzular????????

tabiki canımseve seve.Allah yardımcın olsun sedacım.malum muharrem ayının 10. günü.böyle mubarek bir günde aşılaamanın yapılacak olmasıda senin için ayrıca hayırlı olur inşallah.

hayırlı tezkereler olsun sağ sağlim gitsin gelsin paşalar gibi inş.

ya şu soğan küründen nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm..ama yapacam bu ay başka yolu yok..
Canim bende sevmiyorum ama hic burnumdan nefes almadan tek seferde iciyorum o zaman tadı cok kötü gelmiyor bir dene istersen

haydi bismillah hayırla gelsin bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlarrrrrrrrr

İnşallah canımm..Aminn.gebe kalayım peşime herkesi takıcam

stres pek yok aslında tek stresim olabilecek mi kaygısıydı ama dr startı verdi artık zaten daha kontrole gitmicem heralde c.tesi aşılamaya girmeden yine bir kontrol eder bir sorun yoktu yani beklemede de zaten haftaya çarş. eşim şehir dışına gidiyor 3 gün iş için ben izin alcam servislerde sürünmek istemiyorum yıllık izin hakkımda var zaten. Onu kullancam evde daha rahat geçer zaman bol bol konuşuruz.

evet zor gerçekten ama bir yapılsa hayırlısıyla zaten baya bir rahatlıcam tutmayabileceğinin farkındayım rahat olmaya çalışıcam elimden geldiği kadar.

tabiki canımseve seve.Allah yardımcın olsun sedacım.malum muharrem ayının 10. günü.böyle mubarek bir günde aşılaamanın yapılacak olmasıda senin için ayrıca hayırlı olur inşallah.

yaa öyle dimi. İnşallah vesile olur. Ben kaç zamandır dualarıda edemiyorum kendi derdime düştüm başlardan okudum regl oldum falan derken öyle kaldı bugün aklımda herkesinkini okucam bugüne kadar olan. Dualarımı edicem gidicem. Bir evliya var bizim burada dayımlar duymuş taa İstanbul'dan biz bilmiyorduk ramazan bayramı arifesinde geldiler bana bayramıda bende geçirdiler ben iftarı hazırlarken gittiler dua etmeye ben gidemedim oraya gideyim diyorum aşılama öncesi eşim örneği verince gideriz yakın zaten bir kadın duruyormuş yanında hep çocuğunu bile orada büyütmüş. Dayımın arkadşına oğlun olacak senin demiş olmamış çocukları, gerçekten de oğlu olmuş adamın. Dayımlarında çocuğu olmuyor yengemin sorunu var ve olması imkansız bir durum tabii dua etmeye gittiler onlara bişi dememiş ben birşey demesinden değil de dua etmek istiyorum içim daha rahat olur.

Canımm çok çok teşekkür ederim çok duygulandırdın beni şimdiden okuyabilecek, okuyamacak herkesten Allah razı olsun detseğiniz yeter balımm.. Sağolun varolun.. İyi ki varsınız. İnşallah hamile kalır ayağımı sürürüm de peşim sıra herkes müjdeler verir.

şimdiden 6 kişi beğenmiş, canlarim benim. Belki görmeyen olursa diye 2 gün boyunca bu mesajı birkac gönderecegim, Allah hepimizin dualarini tez zamanda kabul etsin insallah

Yaseminciğim benim bata 8 aralık der misin en geç tarih o da aşılamadan itibaren 14 gün sayıcam gerçi benim dr 10. gün çağırıyormuş galiba ama ben 12-13 gn bekleyeyim diyorum sen 14 günden 8 aralık diye yaz arkadaşım sağol şimdiden. İnşallah gelmez tabii.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…