- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.041
Canımm çok çok teşekkür ederim çok duygulandırdın beni şimdiden okuyabilecek, okuyamacak herkesten Allah razı olsun detseğiniz yeter balımm.. Sağolun varolun.. İyi ki varsınız. İnşallah hamile kalır ayağımı sürürüm de peşim sıra herkes müjdeler verir.
Canim lafı bile olmaz, Allah senden de razi olsun, ben duani kalpten sevgiyle edecegim insallah, eminim herkes öyle yapacak, şu ermişin yanına bi git bakalim, tabiki de ondan birşet beklemek şirke girebilir belki ama o amaçla gitmiyorsun zaten Allah dualarini kabul etsin canim, hersey yolunda gider insallah
Biliyorum canım senin de herkesinde içten dua edeceğini bende herkese öyle dua ediyorum zaten o gün keyifsizsem duaları etmiyorum birikti de zaten iyi olduğum zamanlar okuyorum şevkle okumak için. Ben kesinlikle ona gideyimde gebe kalayım diye gitmiyorum aklımda o zamandan beri vardı zaten şimdi gideyim vesile olsun dedim. İnşallah canım c.tesi evdeyim ya zaten aşılamadan sonra 1 saat dinlendiriyorlarmış eve gelince de dinlenirim akşam girerim o gün haber veririm zaten.
Biliyorum canım senin de herkesinde içten dua edeceğini bende herkese öyle dua ediyorum zaten o gün keyifsizsem duaları etmiyorum birikti de zaten iyi olduğum zamanlar okuyorum şevkle okumak için. Ben kesinlikle ona gideyimde gebe kalayım diye gitmiyorum aklımda o zamandan beri vardı zaten şimdi gideyim vesile olsun dedim. İnşallah canım c.tesi evdeyim ya zaten aşılamadan sonra 1 saat dinlendiriyorlarmış eve gelince de dinlenirim akşam girerim o gün haber veririm zaten.
canlarım 15 30 da rahim filmi çektireceğim duanız ihtiyacım olacak du edın bana
Kızlarr geldim ben. Muayene oldum üç yumurtam varmış çok var ama üçü gelişmiş dedi. Bugünde iğne vurucam yarın gece 12 de çatlatma iğnemi vurdurcam c.tesi günü de sabah eşim örneği verecek onu 11.30 da alıcaz gideceğiz 12 de aşılamam olacak çok şükür bir sorun çıkmazsa. Zaten dr da c.tesi günü öğleye kadar çalışıyor. Bu akşam da iğne vurmam gerektiği için cuma günü olamıyorum aşılamayı işte böyle hayırlısı bakalım. Stresten sanırım günlerdir mide ağrısından kıvranıyorum gastritim var zaten şimdi yine başladı ölücem ağrıdan.
ya şu soğan küründen nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm..ama yapacam bu ay başka yolu yok..
Canlarim topiğimizin bitanelerinden SEDAnin CUMARTESI öğlen 12 DE aşılamasi olacak, o saatlerde seda ,icin toplu dua edelim diyorum. 7 kere ayetel kursi okuyalım ve 100 kere La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziym cekelim
Ne derseniz, tamam diyenler bu mesajı beğensin olur mu kuzular????????
haydi canım az kaldı ben bile heyecanlandım senin için. İnşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz "ol der" ve olur yavrucuğunuz
yapalım canım 11-veya 11.30 gibi yapalım Allahın izniyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?