Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim lafı bile olmaz, Allah senden de razi olsun, ben duani kalpten sevgiyle edecegim insallah, eminim herkes öyle yapacak, şu ermişin yanına bi git bakalim, tabiki de ondan birşet beklemek şirke girebilir belki ama o amaçla gitmiyorsun zaten Allah dualarini kabul etsin canim, hersey yolunda gider insallah

Biliyorum canım senin de herkesinde içten dua edeceğini bende herkese öyle dua ediyorum zaten o gün keyifsizsem duaları etmiyorum birikti de zaten iyi olduğum zamanlar okuyorum şevkle okumak için. Ben kesinlikle ona gideyimde gebe kalayım diye gitmiyorum aklımda o zamandan beri vardı zaten şimdi gideyim vesile olsun dedim. İnşallah canım c.tesi evdeyim ya zaten aşılamadan sonra 1 saat dinlendiriyorlarmış eve gelince de dinlenirim akşam girerim o gün haber veririm zaten.

O niyetle gitmediğine eminim canim rabbim insallah vesile ederde orda ettiğin dualrin kabul olur, zaten öyle yerlerin enerjisi cok yüksek olurmuş, buyüzden varsa bir gerginliğin gider belki, aşılama sonrasi ilk gün cok önemli hem dinlen hem yemene dikkat et, kendini sıcak tut canim, zaten annende gelecekmiş, sakın ev işi falan yapayım deme , dualarimiz seninle olacak insallah

seda sakın benim gibi aşılamadan sonra koltuk çekip belini incitme..ikincisindede doktor yumurtan çatlamamış demişti..nasip bu işler OLL der inşallah..

hayırlı geceler kızlar yasemın bn gremıyorum benım pc bozuldu kv.grıyorum yedıvere gul kadar okudum ve maselef adet oldum haberınız olsun. ALLAHA EMANET OLUN.

dua da izin de süper fikir.sen elinden geleni yap,bolbol dinlen olumlu düşün teste giderkende ayağını sürüyerek git :) hayırlısı ile 2 hafta sonra pozitif sonucunu duyurursun,bi hafta sonra keseyi gördüm dersin,bi kaç hafta sonrada MELEĞİMİN PITPITLARINI DUYDUUUUUUUUUM diye bağırırsın inşallah.Rabbim bunca insanın duasını boşa çevirmez inşallah.

dua da izin de süper fikir.sen elinden geleni yap,bolbol dinlen olumlu düşün teste giderkende ayağını sürüyerek git :) hayırlısı ile 2 hafta sonra pozitif sonucunu duyurursun,bi hafta sonra keseyi gördüm dersin,bi kaç hafta sonrada MELEĞİMİN PITPITLARINI DUYDUUUUUUUUUM diye bağırırsın inşallah.Rabbim bunca insanın duasını boşa çevirmez inşallah.

Günaydın kızlar..

Foruma pek giremiyorum bi süre daha giremeyeceğim.. Ama sanmayın ki; Duaları unuttuğumu..

Gamzecim senin için dün duamı ettim.. Rabbim kabul eylesin yüzünü güldürsün inşallah.. Anneliği en güzel şekilde yaşamanı nasip etsin...

Merve, Aylin, Ayşe, Tümay, Zeynep.. Arkadaşlarım sizin için de dualarımı gününüzde edeceğim inşallah..

Buraya yazamam şimiden söyleleyim dedim.. Rabbim her birinizi umduğunuza nail eylesin inşaAllah..

Yasemincim senin için tesbihlerimi hergün çekiyorum zaten güzel arkadaşımmm...

Özlem, Buket, Bircan, Sündüz, Kübra, Yasemin, Burcu, Nazan, Merve, Gül, Gamze.

Kızlar reglimden sonra bir daha okuyamamıştım birikmişti kaldığım yerde okudum. Bugünkü arkadaşımıza da akşam okucam Allah kabul eder İnşallah..

haydi canım az kaldı ben bile heyecanlandım senin için. İnşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz "ol der" ve olur yavrucuğunuz

yapalım canım 11-veya 11.30 gibi yapalım Allahın izniyle olacak

canlarım 15 30 da rahim filmi çektireceğim duanız ihtiyacım olacak du edın bana

tatlım Allah yardımcın olsun hiç korkma bende korkuyordum ama biraz sancı çekiyorsun okadar ve benimki çok zor olmuştu çünkü bir saat kadar beni spekulum takılı beklettiler doktor gecikti çünkü. onun dışında iyiydim

haydi canım az kaldı ben bile heyecanlandım senin için. İnşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz "ol der" ve olur yavrucuğunuz

sen bir de bana sor hayırlısıyla bir yapılsa dün akşam son iğnemi vurdum bu gece de çatlatma iğnemi vurucam kendim. İnşallah canım aminn..

yapalım canım 11-veya 11.30 gibi yapalım Allahın izniyle olacak

Allah razı olsun canım benimm dualarınız bu dedikleriniz bile bana güç veriyor.

canlarım 15 30 da rahim filmi çektireceğim duanız ihtiyacım olacak du edın bana

canım merak etme kısacık bir işlem hemen olup bitecek ve temiz çıkacak sende rahatlayacaksın.

Benim dr aşılama yapılanları 10 gün sonra çağırıyomuş bana erken gibi geldiş bu tarih ama kanda çıkıyor demek ki. Buna göre haftaya değil ondan sonraki hafta salı günü gitmem lazım zaten haftaya 3 gün yıllık iznimden almayı düşünüyorum iki gün gelicem haftaya işe sadece haftasonu falan da derken bir gün kalacak sonucu öğrenmeye şimdiden heyecanlıyım ya nasıl birşeyse ama ben daha geç gitmek istiyorum kana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…