- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.061
korkma tatlım RABBİM yardımcın olsun acısız ağrısız olur bişey hissetmessin İNŞALLAH ve sorunsuz temiz çıkar İNŞALLAHH..canlarım 15 30 da rahim filmi çektireceğim duanız ihtiyacım olacak du edın bana
canlarım 15 30 da rahim filmi çektireceğim duanız ihtiyacım olacak du edın bana
Benim dr aşılama yapılanları 10 gün sonra çağırıyomuş bana erken gibi geldiş bu tarih ama kanda çıkıyor demek ki. Buna göre haftaya değil ondan sonraki hafta salı günü gitmem lazım zaten haftaya 3 gün yıllık iznimden almayı düşünüyorum iki gün gelicem haftaya işe sadece haftasonu falan da derken bir gün kalacak sonucu öğrenmeye şimdiden heyecanlıyım ya nasıl birşeyse ama ben daha geç gitmek istiyorum kana.
Benim dr aşılama yapılanları 10 gün sonra çağırıyomuş bana erken gibi geldiş bu tarih ama kanda çıkıyor demek ki. Buna göre haftaya değil ondan sonraki hafta salı günü gitmem lazım zaten haftaya 3 gün yıllık iznimden almayı düşünüyorum iki gün gelicem haftaya işe sadece haftasonu falan da derken bir gün kalacak sonucu öğrenmeye şimdiden heyecanlıyım ya nasıl birşeyse ama ben daha geç gitmek istiyorum kana.
günaydın kızlarrr nasılsınız.... MERVE duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeee
Sedacim benim bir arkadasim asilamdan bir hafta sonra kan verdi ve sonuc cikti, kanda hemen belli oluyor beta hcg değerin 5 in üstunde oldumu hamilesin demek , döllenme olduktan 3-4 gün sonra değer 5 in üzerinde oluyor zaten Ama sen kendini nasil iyi hissedeceksen öyle yap canim. Allah yardimcin olsun, hersey yolunda gider insallah
Gül, nazan, buket günaydin canlarim nasilsiniz, moraller nasil?
Canlarim topiğimizin bitanelerinden SEDAnin CUMARTESI öğlen 12 DE aşılamasi olacak, o saatlerde seda ,icin toplu dua edelim diyorum. 7 kere ayetel kursi okuyalım ve 100 kere La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziym cekelim
Ne derseniz, tamam diyenler bu mesajı beğensin olur mu kuzular????????
ay kızlar çok güldüm sunu bi okuyun inş. herkese böyle kolay dogum nasip eder rabbim
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/536075-gulus-cumbus-evde-dogummmm.html
ÇOK ŞÜKÜR canım iyiz sen nasılsın..Gül, nazan, buket günaydin canlarim nasilsiniz, moraller nasil?
aksilik gibi görünen bir şeyi eğlenceye çevirmişler, helal olsun
Evet canim aynen öyle yüce rabbim pozitif sonucu nasip eder insallahanladım canım tabii çıkmıyor olsa dr çağırmaz dimi ha idrar da görmüşsün negatifi ha kanda hiç olmazsa kan daha garanti oluyor günlerce sürüncemede kalmyorsun tekrar tekrar testler yapmyorsun bende öyle yaparım o zaman çağırdığı tarihte giderim. Doğru aslında tüplerde döllenme gerçekleştikten 5 gün sonra rahime düşüyor bir 5 gün sonrada hcg salgılanır.
elhamdülillahh iyim cnm sen nasılsın?
ÇOK ŞÜKÜR canım iyiz sen nasılsın..
aksilik gibi görünen bir şeyi eğlenceye çevirmişler, helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?