Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

belki tutunması için ilaç falan vericekse ondan çagırmıştır

Sedacim benim bir arkadasim asilamdan bir hafta sonra kan verdi ve sonuc cikti, kanda hemen belli oluyor beta hcg değerin 5 in üstunde oldumu hamilesin demek , döllenme olduktan 3-4 gün sonra değer 5 in üzerinde oluyor zaten Ama sen kendini nasil iyi hissedeceksen öyle yap canim. Allah yardimcin olsun, hersey yolunda gider insallah

anladım canım tabii çıkmıyor olsa dr çağırmaz dimi ha idrar da görmüşsün negatifi ha kanda hiç olmazsa kan daha garanti oluyor günlerce sürüncemede kalmyorsun tekrar tekrar testler yapmyorsun bende öyle yaparım o zaman çağırdığı tarihte giderim. Doğru aslında tüplerde döllenme gerçekleştikten 5 gün sonra rahime düşüyor bir 5 gün sonrada hcg salgılanır.

evet canım kanda bir haftalıkken belli oluyor çıkan değere göre kaç haftalık olduğunu tahmin ediyorlar

Görmeyenler icin tekrar yayınlıyorum

Evet canim aynen öyle yüce rabbim pozitif sonucu nasip eder insallah
elhamdülillahh iyim cnm sen nasılsın?

ÇOK ŞÜKÜR canım iyiz sen nasılsın..

canlarim bende iyiyim hamdolsun, sizin haberlerinizle hayatım şenleniyor, birde hamilelik haberi alirsam cok yakında ohh keyfim bomba, okuldayim şimdi , telefondan internete baglanip sizleri takip ediyorum, foruma girmezsem kendimi boşlukta hsissediyorum

ay karnıma ağrılar girdi..kadının yerinde kendimi düşündüm bir an..:)) valla bizde olsak gülerdik çünkü kendime benzettim..benim kocam kesin kafa yapardı benle o ayrıda..inanın şuan karnım karıncalanıyo...altıma yapacakmış gibi hissediyorum şuan..yatağın üstünde doğurduğumu düşününce bana bişeyler oluyo..:)))ay saçı görünüyomuş bide ıkınmıyo kendini tutuyo kadın ya:))o haaa:)) müştakda şaştı kaldı bu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…