Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyiyim ben kendi adıma burju..sen nasılsın..
yaa nazan bu nasıl bi doğum hikayesi böyle..:))

Iyiyim canim, okuldayim şimdi her fırsatta foruma giriyorum sizi bir yokluyorum :)) nazan'in yolladiği hikayke beni bitirdi, hepsini gözümde canlardirdim :))))))

Iyiyim canim, okuldayim şimdi her fırsatta foruma giriyorum sizi bir yokluyorum :)) nazan'in yolladiği hikayke beni bitirdi, hepsini gözümde canlardirdim :))))))

ya benim yazıyı okumadın mı:)) ben altıma yapıyodum nerdeyse..one yavv saçını görüyolar hala ambulansı bekliyo:))

ben gecen pazardan bu yana arkadaslarimizin dualarini okuyamadim cünkü adetliyim. Insaallah temizlendikten sonra kaldigim yerden devam edecegim okumaya.

Umarim herkes iyidir. ben hamd olsun hersey yolunda.

Bu cumarttesi seda icin Ayetel kürsi ve La havlemi cekecegim allahin izni ile.

Rabbim kolaylik versin hepimize.

ya benim yazıyı okumadın mı:)) ben altıma yapıyodum nerdeyse..one yavv saçını görüyolar hala ambulansı bekliyo:))
Okudum canim, senin yazıyada cok güldum zaten, benim eşim olsa telaştan bayılirdı:)))

Ağzına sağlık canim, ben kendi adıma iyiyim hamd olsun, amin canim Allah sana da kolaylık versin

Okudum canim, senin yazıyada cok güldum zaten, benim eşim olsa telaştan bayılirdı:)))

Ağzına sağlık canim, ben kendi adıma iyiyim hamd olsun, amin canim Allah sana da kolaylık versin

112: anne napıo şuan

Filiz: bize bakıoo kendini kasıyoo galiba

Ben : dogurayım mı ambulans gelmeden sor

Filiz : dogursun mu ?

112: napıyo kı dogurmuyo mu :))))

bende buraya koptum

merve arkadaşamız duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah ... rabbim tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

kızlar bugün 21.gün hala yumurtluyormuyum anlıyamadım hala yumurta akı gibi akıntılarım devam ediyor 3 kasıma lekelenmeye başladım 11 inde bitti gibi oldu sonra 15 inde kadar daha lekelenmelerim devam etti 13.gün tamamen kesildi acaba lekelenmelerim uzadığı içinmi geç mi yumurtluyorum anlıyamadım
cevap verirseniz sevinirim

canım reglinin uzun sürmesiylemi ilgilidir bilmiyorum ama kaç günde bir adet oluyorsun, keşke ovulasyon testi alıp baksaydın, 21. güne baktım 38 günde bir adet olanların yumurtlama tarihine denk geliyor.

belki tutunması için ilaç falan vericekse ondan çagırmıştır

olabilir erken öğrenip ilaç verebilir progestan falan önlem amaçlı yanii.

bende buraya koptum

ya ben bu doğum hikayesini okumuştum yıkılmıştım ya yok böyle birşey. Birde doğurayım mı ambulans gelmeden sor diyor yaa bebek ambulansı bekleyecekti sanki ambulanstakiler zaten şoka girmiş belli

canım reglinin uzun sürmesiylemi ilgilidir bilmiyorum ama kaç günde bir adet oluyorsun, keşke ovulasyon testi alıp baksaydın, 21. güne baktım 38 günde bir adet olanların yumurtlama tarihine denk geliyor.

canım değişiyor ama 38.günü hiç bulmuyor en fazla 32.gün de adet oluyorum ortalamaya bakarsak 31.günde oluyorum

bende buraya koptum

ay bende orada kopum..tutuyomuş bide kendini..ikınması geliyomuş ama ıkınmıyomuş..:))tövbe yaa..çocuk boğulacakmış az kalsın:)9 allahtan komşi tecrübeliymiş kordunu çekmiş.:))ay Allahım yaa..benim karnıma yine bişeyler oluyo..öff

benim kocam ömrü billah anlatır bide üstüme gülerdi heralde..hiç bilmiyomki panik olurmuydu..ama hikayedeki koca ne yapmış bi taraftan kamerayla sancılarını çekiyo:)9ay Allahım:))tabi acıyı çeken sen değilsinya kameraya çekmesi kolay geliyo..

anamm sakın altına karçırma kız rezil olursun aleme :)))))))))

ben olsam kocama derdim ki, sıcak suyu hazırla, bana sen doğurtturacan

kız valla içim bi tuhaf oluyo düşündükçe...

ben olsam kocama derdim ki, sıcak suyu hazırla, bana sen doğurtturacan

işte o zaman düşer bayılır benimkisi..benimkisinin hijyenik ped görmeye bile tahammülü yok..:)))aynamın önünde günlük pedlerim duruyo kutusunda onlara bile diyoki ayıp değilmi bunları buraya koyuyosun:))yahu kime ayıp..bi sen bi ben..:))kutusunda duruyo..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…