- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.081
iyiyim ben kendi adıma burju..sen nasılsın..
yaa nazan bu nasıl bi doğum hikayesi böyle..:))
Iyiyim canim, okuldayim şimdi her fırsatta foruma giriyorum sizi bir yokluyorum :)) nazan'in yolladiği hikayke beni bitirdi, hepsini gözümde canlardirdim :))))))
Okudum canim, senin yazıyada cok güldum zaten, benim eşim olsa telaştan bayılirdı:)))ya benim yazıyı okumadın mı:)) ben altıma yapıyodum nerdeyse..one yavv saçını görüyolar hala ambulansı bekliyo:))
ben gecen pazardan bu yana arkadaslarimizin dualarini okuyamadim cünkü adetliyim. Insaallah temizlendikten sonra kaldigim yerden devam edecegim okumaya.
Umarim herkes iyidir. ben hamd olsun hersey yolunda.
Bu cumarttesi seda icin Ayetel kürsi ve La havlemi cekecegim allahin izni ile.
Rabbim kolaylik versin hepimize.
Okudum canim, senin yazıyada cok güldum zaten, benim eşim olsa telaştan bayılirdı:)))ya benim yazıyı okumadın mı:)) ben altıma yapıyodum nerdeyse..one yavv saçını görüyolar hala ambulansı bekliyo:))
ben gecen pazardan bu yana arkadaslarimizin dualarini okuyamadim cünkü adetliyim. Insaallah temizlendikten sonra kaldigim yerden devam edecegim okumaya.
ay karnıma ağrılar girdi..kadının yerinde kendimi düşündüm bir an..:)) valla bizde olsak gülerdik çünkü kendime benzettim..benim kocam kesin kafa yapardı benle o ayrıda..inanın şuan karnım karıncalanıyo...altıma yapacakmış gibi hissediyorum şuan..yatağın üstünde doğurduğumu düşününce bana bişeyler oluyo..:)))ay saçı görünüyomuş bide ıkınmıyo kendini tutuyo kadın ya:))o haaa:))müştakda şaştı kaldı bu işe
112: anne napıo şuan
Filiz: bize bakıoo kendini kasıyoo galiba
Ben : dogurayım mı ambulans gelmeden sor
Filiz : dogursun mu ?
112: napıyo kı dogurmuyo mu :))))
bende buraya koptum
merve arkadaşamız duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah ... rabbim tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
kızlar bugün 21.gün hala yumurtluyormuyum anlıyamadım hala yumurta akı gibi akıntılarım devam ediyor 3 kasıma lekelenmeye başladım 11 inde bitti gibi oldu sonra 15 inde kadar daha lekelenmelerim devam etti 13.gün tamamen kesildi acaba lekelenmelerim uzadığı içinmi geç mi yumurtluyorum anlıyamadım
cevap verirseniz sevinirim
belki tutunması için ilaç falan vericekse ondan çagırmıştır
bende buraya koptum
canım reglinin uzun sürmesiylemi ilgilidir bilmiyorum ama kaç günde bir adet oluyorsun, keşke ovulasyon testi alıp baksaydın, 21. güne baktım 38 günde bir adet olanların yumurtlama tarihine denk geliyor.
bende buraya koptum
canım değişiyor ama 38.günü hiç bulmuyor en fazla 32.gün de adet oluyorum ortalamaya bakarsak 31.günde oluyorum
Okudum canim, senin yazıyada cok güldum zaten, benim eşim olsa telaştan bayılirdı:)))
Ağzına sağlık canim, ben kendi adıma iyiyim hamd olsun, amin canim Allah sana da kolaylık versin
ay bende orada kopum..tutuyomuş bide kendini..ikınması geliyomuş ama ıkınmıyomuş..:))tövbe yaa..çocuk boğulacakmış az kalsın:)9 allahtan komşi tecrübeliymiş kordunu çekmiş.:))ay Allahım yaa..benim karnıma yine bişeyler oluyo..öff
benim kocam ömrü billah anlatır bide üstüme gülerdi heralde..hiç bilmiyomki panik olurmuydu..ama hikayedeki koca ne yapmış bi taraftan kamerayla sancılarını çekiyo:)9ay Allahım:))tabi acıyı çeken sen değilsinya kameraya çekmesi kolay geliyo..
ay bende orada kopum..tutuyomuş bide kendini..ikınması geliyomuş ama ıkınmıyomuş..:))tövbe yaa..çocuk boğulacakmış az kalsın:)9 allahtan komşi tecrübeliymiş kordunu çekmiş.:))ay Allahım yaa..benim karnıma yine bişeyler oluyo..öff
anamm sakın altına karçırma kız rezil olursun aleme :)))))))))
ben olsam kocama derdim ki, sıcak suyu hazırla, bana sen doğurtturacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?