- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.101
ben olsam kocama derdim ki, sıcak suyu hazırla, bana sen doğurtturacan
kız valla içim bi tuhaf oluyo düşündükçe...
işte o zaman düşer bayılır benimkisi..benimkisinin hijyenik ped görmeye bile tahammülü yok..:)))aynamın önünde günlük pedlerim duruyo kutusunda onlara bile diyoki ayıp değilmi bunları buraya koyuyosun:))yahu kime ayıp..bi sen bi ben..:))kutusunda duruyo..:))
yaseminnnnnnnnnnn nerdesin kuzuuuuuuuuuuuuuuuuu özledim ayolllllll
ay bende özledim yavv...kocasınıda yolladı bu kız benim gibi bunalımdır şimdi:))
adet oldunmu diye sordum cvpta vermedi hamilemi acaba? hadi inş. öyledirrr
merve arkadaşamız duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah ... rabbim tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
kızlar bugün 21.gün hala yumurtluyormuyum anlıyamadım hala yumurta akı gibi akıntılarım devam ediyor 3 kasıma lekelenmeye başladım 11 inde bitti gibi oldu sonra 15 inde kadar daha lekelenmelerim devam etti 13.gün tamamen kesildi acaba lekelenmelerim uzadığı içinmi geç mi yumurtluyorum anlıyamadım
cevap verirseniz sevinirim
canım değişiyor ama 38.günü hiç bulmuyor en fazla 32.gün de adet oluyorum ortalamaya bakarsak 31.günde oluyorum
inşallah öyledir...bi haber duyalım artık..yeter..bizim ilk hamilemiz nuradamla dan da hiç ses yok..kız bi gitti pir gitti..nerelerde acaba??
CANIM yumurtlama erkende olabilir gecte olabilir bazıları adetine 1 hafta kala yumurtlayabiliomuş bazende o ay hiç yumurtlama olmuyomuş bunu ya ovulasyon testiyle anlayabilirsin yada hamile kalınca diyim çünkü ben ovulasyon testlerinden kullandım hç bişi anlamadım lekelenme derken ne renk kahve ise yerleşme olabilir benim adet günü kahve lekelenmem oldu ve 3 gün sürmüştü..ama pembe veya kırmızı ise bence bi dr a görünmerve arkadaşamız duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah ... rabbim tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
kızlar bugün 21.gün hala yumurtluyormuyum anlıyamadım hala yumurta akı gibi akıntılarım devam ediyor 3 kasıma lekelenmeye başladım 11 inde bitti gibi oldu sonra 15 inde kadar daha lekelenmelerim devam etti 13.gün tamamen kesildi acaba lekelenmelerim uzadığı içinmi geç mi yumurtluyorum anlıyamadım
cevap verirseniz sevinirim
aaaaaaaaaaaşuna bakın kızlarrrrrr
Bilim adamlarını heyecanlandıran görüntü video izle - Haber - Mynet - Video
Çok açımm bendaha 40 dk var çıkmama eve gidip küfte patates yapcaktım ama nasıl dayanıcam bilmiyorum son birkaç gündür eşime et yediriyorum daha iyi oluyormuş spermcikler için c.tesi örnek verecek yaa. Dışarı da mı yesek köfteyi acep yaa. İşimde var evde mutfak dolaplarını silicem örtülerini yıkamıştım ütüleyip sericem, kapıları silicem aşılama öncesi ev işlerim bitsin hiç olmazsa uğraştırıcı işler diyorum gece 12 ye kadar da uyuyamam çatlatmayı vurucam 12 de zaman geçer ev işiyle bari. Yarında banyoyu ovucam falan.
mavera49/ MERVE 22.11.2012 perş. sağlıklı hamişlik
tatlım duanı okudum allah kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?