Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

:))))))))))))))))))))))))))))))))

canım değişiyor ama 38.günü hiç bulmuyor en fazla 32.gün de adet oluyorum ortalamaya bakarsak 31.günde oluyorum

Canim14. Gün başlar yumurtlama , sen 21. Gün de hala yok demişsin acaba gözünden mi kaçti? Canim lekelenmeler biter bitmez test yapmaya başladin mi? Bak 13. Gün lekenme bitti dedin o gün yumurtlama başlamiştir, zaten 2 ya da 2,5 gün sürüyor, sen ne zaman test yapmaya basladin, kacinci günde yani?

Son düzenleme:
CANIM yumurtlama erkende olabilir gecte olabilir bazıları adetine 1 hafta kala yumurtlayabiliomuş bazende o ay hiç yumurtlama olmuyomuş bunu ya ovulasyon testiyle anlayabilirsin yada hamile kalınca diyim çünkü ben ovulasyon testlerinden kullandım hç bişi anlamadım lekelenme derken ne renk kahve ise yerleşme olabilir benim adet günü kahve lekelenmem oldu ve 3 gün sürmüştü..ama pembe veya kırmızı ise bence bi dr a görün

Çok açımm ben daha 40 dk var çıkmama eve gidip küfte patates yapcaktım ama nasıl dayanıcam bilmiyorum son birkaç gündür eşime et yediriyorum daha iyi oluyormuş spermcikler için c.tesi örnek verecek yaa. Dışarı da mı yesek köfteyi acep yaa. İşimde var evde mutfak dolaplarını silicem örtülerini yıkamıştım ütüleyip sericem, kapıları silicem aşılama öncesi ev işlerim bitsin hiç olmazsa uğraştırıcı işler diyorum gece 12 ye kadar da uyuyamam çatlatmayı vurucam 12 de zaman geçer ev işiyle bari. Yarında banyoyu ovucam falan.

bence dışarda hazırca yiyin hemende eve gidin hemen işe koyul yemek yap bulaşık yıka agırlaştın aman bi kahve iç ugraşmassın hiç deilse :))))

yaa kızlar benim yüzüm gözüm çok kuruyo..iklimdende olabilir sudanda olabilir..su iç bol bol diyolar..ben çok içerdim önceden..son zamanlarda çok içemiyorum..su içince çişim geliyo..durmadan abdest almam gerekiyo..bu sefer iyice yüzüm gözüm kuruyo:)) nasıl olacak bu iş yaavv..bak yine çişim geldi:))

kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…