- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.121
yaa kızlar benim yüzüm gözüm çok kuruyo..iklimdende olabilir sudanda olabilir..su iç bol bol diyolar..ben çok içerdim önceden..son zamanlarda çok içemiyorum..su içince çişim geliyo..durmadan abdest almam gerekiyo..bu sefer iyice yüzüm gözüm kuruyo:)) nasıl olacak bu iş yaavv..bak yine çişim geldi:))
kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler
aaaaaaaaaaaşuna bakın kızlarrrrrr
Bilim adamlarını heyecanlandıran görüntü video izle - Haber - Mynet - Video
yasemimcim nerelerdesin hiç göremiorum seni
bedriyeciğimin babası nasıl haberi olan varmı
bence dışarda hazırca yiyin hemende eve gidin hemen işe koyul yemek yap bulaşık yıka agırlaştın aman bi kahve iç ugraşmassın hiç deilse :))))
kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler
yaseminin işleri çok yoğunmuş sene sonu olduğu için, ama bedriye çok sık girerdi, şu birkaç gündür yok, inşallah hayırlı güzel gelişmeler olmuştur, belki babası hastaneden çkmıştır da onunla ilgileniyordur
Insan regliyken gelecek olan bat tarihini beklermi ya benim bat 20aralik o gun gelsede gecsede test yapsam diyorum
Hamile kaldigimdada dogumum gelsede dogursam derim herhalde
Aslinda tez canli degilimdir ama yas ilerledikce sabirdami azaliyor acaba bu ne acele diyorum kendi kendime
yaa kızlar benim yüzüm gözüm çok kuruyo..iklimdende olabilir sudanda olabilir..su iç bol bol diyolar..ben çok içerdim önceden..son zamanlarda çok içemiyorum..su içince çişim geliyo..durmadan abdest almam gerekiyo..bu sefer iyice yüzüm gözüm kuruyo:)) nasıl olacak bu iş yaavv..bak yine çişim geldi:))
yaseminin işleri çok yoğunmuş sene sonu olduğu için, ama bedriye çok sık girerdi, şu birkaç gündür yok, inşallah hayırlı güzel gelişmeler olmuştur, belki babası hastaneden çkmıştır da onunla ilgileniyordur
benimde öyle erzurumun havasından canım o. sürekli nemlendirici kullanıyorum yoksa başedemem, ben çok su içerim ama, alışkanlık haline gelmiş elimin altında şişe canım istemesede içiyorum. haliyle sık abdest alıyorum bu soğukta
günaydın nazancım nasılsın?
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın?
ben de iyiyim canım benim bugün cuma, çok seviyorum cumaları, hayırlara vesile olsun hepimize
al bendende okadar elimin altında şişe .ok sık çay içmeme bizim caycı sürekli şişemi doldurur :) alıştı boş buldumu doldurup getiriyo zaten akıntı oldumu acaba sölemi falan derken dsüpheye düşüp zaten her vakte abdest alıyorum ben su içsemde içmesemde
aminn aminn inş bende çok severim hafta sonu geliyo oleyyyyy
evet ya o akıntı olayı sıkıntı oluyor, bir ara peçete koyuyordum oda çok rahatsız ediyordu
evettt oley oley yarın çok işim var ama olsun ev gibisi yok, yarın aşure yapıcam, ilk defa yapıcam tek başıma, annemden tarifi aldım inşallah onunki gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?