Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım hem kış hem de sürekli abdest alıyorsun ya, elin yüzün sürekli suda, yüzüne deyen su cildini kurutuyor, bol su tabiki işe yarar ama mutlaka bir nemlemdiri lazım, oda sürekli abdest aldığın için günde beş kez yüzüne krem sürmen gerekecek, ben bunalırım o kadar çok krem sürmekten :))))

kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler

çok şükür canım gözün aydın

videoyu açmaya çalıştım açılmadı, sinir oldum ama, tam o anda show tv ana haberde bu videoyu yayınladılar :)))) ve ben kuzucukların nasıl esnediğini gördüm, rabbim hepimize haırlısıyla nasip etsin

Son düzenleme:
yasemimcim nerelerdesin hiç göremiorum seni

bedriyeciğimin babası nasıl haberi olan varmı

yaseminin işleri çok yoğunmuş sene sonu olduğu için, ama bedriye çok sık girerdi, şu birkaç gündür yok, inşallah hayırlı güzel gelişmeler olmuştur, belki babası hastaneden çkmıştır da onunla ilgileniyordur

bence dışarda hazırca yiyin hemende eve gidin hemen işe koyul yemek yap bulaşık yıka agırlaştın aman bi kahve iç ugraşmassın hiç deilse :))))

canım valla yedk dışarıda eve geldim botumu çıkardım anam belime bir sancı girdi arka tarafına ama nasıl fıtık gibi ayağımın üstüne bastıkça oraya sancı girdi. doğrulurken falan kasıldım daha doğrulsam kırılacak belim gibiydi dinlendim eşim silme etme dedi ama silicem valla az dinleneyimde zaten 12 ye kadar ayakta durmak zorundayım çatlatma iğnesini vurucam bari işler bitsin aşılama sonrası rahat edeyim c.tesi tüm gün yatarım zaten sabahta eşim örneği vermeye gidince süpürür silerim evi.

kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler

ohh şükür canım sana demiştim temiz çıkar diye hadi gözün aydın.

Öyle mi bende merak etmiştim bu kız nerede diye ama o akşamları da olsa giriyordu ya akşam da girmiyor. Bedriye'nin de babası iyidir inşallah güzel haberlerle gelir. Allah yardımcısı olsun.

Insan regliyken gelecek olan bat tarihini beklermi ya benim bat 20aralik o gun gelsede gecsede test yapsam diyorum
Hamile kaldigimdada dogumum gelsede dogursam derim herhalde
Aslinda tez canli degilimdir ama yas ilerledikce sabirdami azaliyor acaba bu ne acele diyorum kendi kendime

Valla bende öyleyim, simdi regl oluyorum bat tarihim hesapliyorum hemen, hic şaşmiyor valla hemen gelyor, şöyle gecikeyimde bir supriz yapayim demiyor :)

benimde öyle erzurumun havasından canım o. sürekli nemlendirici kullanıyorum yoksa başedemem, ben çok su içerim ama, alışkanlık haline gelmiş elimin altında şişe canım istemesede içiyorum. haliyle sık abdest alıyorum bu soğukta

inşallah öyledir çıkmıştır babası, bize güzel haberlerle gelir

aylincim duanı okudum Allah hayırlı evlatlar versin, yuvan şenlensin. Bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum, tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.

al bendende okadar elimin altında şişe .ok sık çay içmeme bizim caycı sürekli şişemi doldurur :) alıştı boş buldumu doldurup getiriyo zaten akıntı oldumu acaba sölemi falan derken dsüpheye düşüp zaten her vakte abdest alıyorum ben su içsemde içmesemde

evet ya o akıntı olayı sıkıntı oluyor, bir ara peçete koyuyordum oda çok rahatsız ediyordu

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese AYLİN duanı okudum RABBİM kabul etsin İNSALLAH..

evet ya o akıntı olayı sıkıntı oluyor, bir ara peçete koyuyordum oda çok rahatsız ediyordu

çok özür dilerim ben önceden peçeteyi tam oraya koyuyordum ama kuruluk yaptı şimdi sürekli kagıt havlu kullanıyorum ped gibi koyyorum iç çamaşırımın üzerine şimdi iyiyim bazen hiç olmuyo akıntı ama yinede alıyorum abdesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…