- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.141
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese AYLİN duanı okudum RABBİM kabul etsin İNSALLAH..
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese AYLİN duanı okudum RABBİM kabul etsin İNSALLAH..
ben çok olmasada severim. Aşuresiz olmaz tabi muharrem ayı, benim annecim yanımda değil iş başa düştü:)ay ben bayılırımmmmmm aşureyeee annemde yapcak göndercek banaaa biz kazan pişiriyo :))))
ben çok olmasada severim. Aşuresiz olmaz tabi muharrem ayı, benim annecim yanımda değil iş başa düştü:)
şimdiden ellerine sağlıkkkkkkkkk
Valla bende öyleyim, simdi regl oluyorum bat tarihim hesapliyorum hemen, hic şaşmiyor valla hemen gelyor, şöyle gecikeyimde bir supriz yapayim demiyor :)
evettt oley oley yarın çok işim var ama olsun ev gibisi yok, yarın aşure yapıcam, ilk defa yapıcam tek başıma, annemden tarifi aldım inşallah onunki gibi olur
ben de iyiyim canım benim bugün cuma, çok seviyorum cumaları, hayırlara vesile olsun hepimize
aminn aminn inş bende çok severim hafta sonu geliyo oleyyyyy
çok özür dilerim ben önceden peçeteyi tam oraya koyuyordum ama kuruluk yaptı şimdi sürekli kagıt havlu kullanıyorum ped gibi koyyorum iç çamaşırımın üzerine şimdi iyiyim bazen hiç olmuyo akıntı ama yinede alıyorum abdesti
aa evet bak kaç zamandır gelmiyo hamile kaldı bizi unuttumu yoksa inş. bi sıkıntı yoktur
CANIM yumurtlama erkende olabilir gecte olabilir bazıları adetine 1 hafta kala yumurtlayabiliomuş bazende o ay hiç yumurtlama olmuyomuş bunu ya ovulasyon testiyle anlayabilirsin yada hamile kalınca diyim çünkü ben ovulasyon testlerinden kullandım hç bişi anlamadım lekelenme derken ne renk kahve ise yerleşme olabilir benim adet günü kahve lekelenmem oldu ve 3 gün sürmüştü..ama pembe veya kırmızı ise bence bi dr a görün
Canim14. Gün başlar yumurtlama , sen 21. Gün de hala yok demişsin acaba gözünden mi kaçti? Canim lekelenmeler biter bitmez test yapmaya başladin mi? Bak 13. Gün lekenme bitti dedin o gün yumurtlama başlamiştir, zaten 2 ya da 2,5 gün sürüyor, sen ne zaman test yapmaya basladin, kacinci günde yani?
Kızlarr dün çatlatma iğnemi de yaptım gece 12 de. Çokrahat vurdum hatta yumurta geliştiriciden bile daha kolay oldu hiç acımadı sonrasında yanma falan da olmadı vücudumda hiçbieşey yok ne bir ağrı ne bir sancı garip yani. Hiç o kadar iğneyi yiyen ben değilim sanki yarın inşallah hayırlısıyla yapılır. Dün halimi görmeniz lazımdı mutfak dolaplarını sildim dinlene dinlene, 20 dk kalmış iğnemi vurmama çamaşır makinesi durmuş bir hızla çamaşırları astım abdest aldım dua mı ettim ama yarışıyorum dakikayla sonra da vurdum iğnemi. Hayırlısı olsun artık.
hoşgeldin canımm gecmiş olsun diyelim ozaman atlatmışsın yoğunluğu..özletme kendini fazla..Canım Arkadaşlarım, Herkese Hayırlı Cumalar
Allah bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah hayırlısı ile.
En sonunda döndüm aranıza şuan için. Herkesten özür diliyorum, birkaç gün önce haber vermiştim yoğunluktan dolayı giremiyeceğim diye ve öyle de oldu, saat 22:00'lerde çıktım işten, çok şükür şimdi daha rahatım hallettim sorunlu işlerimi bu haftalık.
Herkesin tesbihlerini çekiyorum aksatma yapmadım yani Allah kabul ediyordur inşallah.
Geçmişi okuyamadım okuyacağım müsait olur olmaz, bide bakıyorum geçmişte bir hamişlik bile olmuştur inşallah bana süpriz olur.
Öpüyorum hepinizi ayyy çok özledim beeeee
valla canım gercektende cok karışıkmış hiç öyle ara ara lekelenmem olmadı tam anlayamadım o yüzden bence bi dr a görün derim..
burju82 ve gül arkadaşım cevap verdiğiniz için teşekür ederim
gülcüm benim bu ay şöyle oldu anlatayım sana normelede 7 sinde adet olmam gerekirken 3 ünde adet öncesi lekelenme ve 5 inde söküldüm ayın 9.unda normal kanama bitti ve 2 günde adet sonu lekelenmem oldu ayın 12 sinde bitti diye banyo yaptım sonrasında afedersiniz eşimle birlikte olduk ve o gün korunmayı bıraktık ayın 13 ünde hafif leklenmem oldu yine 14 de hafif pembemsi kan geldi peçeteye sildiğimde sonrasında kahverengimsi lekelenme ayın 15 i akşamı son buldu tam anlamıyla
bide şöyle düşündüm acaba 12 sinde eşimle birlikte oldum yaa belki içerde kalan son kanamalar gelmiş olabilir mi acaba ...
gülcüm işte böyle oldu biraz karşışık takvime bakarak hesaplıyabilirisn tarihleri verdim ... fikrin varsa cevabını beklerim
burju82 canım ben ovülasyon testi yapmadım canım sadece gelen yumurta akı gibi şeffaf akıntıdan anlıyorum bu ay biraz daha uzun sürdü gibi herhalde dediğin gibi geç yumurtluyor olabilirim...
aylin , ayşe ve tümay arkadaşlarım duanızı okudum ALLAH kabul etsin inşallah .. RABBİM tez zamanda bebeklerinize kavuşturur inşallah.... hepimiz bu cuma mübarek günde dileklerimiz kabul olur ve bebeklerimize kavuşuruz inşallahhhhh...
herkese hayırlı cumalar...
GÜNAYDINLAR...
hayırlı günler hayırlı cumalar..Hayırlı günleri hayırlı geceleri hayırlı insanları en sevgiliyi, peygamberi araya koyup Allah tan dileyelim bugün bütün kalbimizle..dileyelim ki bilsin biz O'na muhtacız..biz O'na kuluz..Biz O'ndan ister O'na secde ederiz..Paradan puldan eşyadan, işten, maldan, mülkden, arkadaştan, patrondan yada evlattan değil O'ndan isteriz. Allah bizi hiç birşeyin kölesi yapmasın.. evet evlad istiyoruz ama onun kölesi değiliz ona saplanıp kalmamışız..vermiyorsa vardır bir bildiği O'nun..çünkü en çok O bilir en çok istediğimiz şeyi..aslında karar vermek gerek..aslında ne istediğimize dair karar vermek gerek..evlat mı, hayırlı evlat mı, şenlikli cıvıl cıvıl yuvamı yoksa cıvıltıdan huzur bulamadığımız yuva mı?Aslında olmuyorsa ve bi türlü kafamız rahatlamıyorsa bir türlü unutup takmamak elimizde değilse o zaman takıldığımız yer neresi..bu kafa benimse benim omuzlarımın üstündeyse neden ona sözüm geçmiyor..takılıp kaldığı yer neresi..çok mu derinde ..içimde biryerde..yoksa ben gerçekten inanmıyormuyum O'nun en hayırlısını vereceğine..Bunu soruyormuyuz kendimize..Gerçekten inanmak teslim olmaksa, kafamızın takılıp kalması gerçekten teslim olduğumuzdan mıdır???
bi sormak lazım kendimize..bi dua etmek lazım bu güzel cuma günü..Allahım benim kalbimi ve kafamı senin nurunla nurlandır diye:)))
Ayyyyyyyyy nerelerdesin yasemin?????? özledik, gecmiş çok uzun valla sen yokken çok kaynattikCanım Arkadaşlarım, Herkese Hayırlı Cumalar
Allah bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah hayırlısı ile.
En sonunda döndüm aranıza şuan için. Herkesten özür diliyorum, birkaç gün önce haber vermiştim yoğunluktan dolayı giremiyeceğim diye ve öyle de oldu, saat 22:00'lerde çıktım işten, çok şükür şimdi daha rahatım hallettim sorunlu işlerimi bu haftalık.
Herkesin tesbihlerini çekiyorum aksatma yapmadım yani Allah kabul ediyordur inşallah.
Geçmişi okuyamadım okuyacağım müsait olur olmaz, bide bakıyorum geçmişte bir hamişlik bile olmuştur inşallah bana süpriz olur.
Canim ne kadar hamaratsın, bide belini incitmişken bu kadar cok iş yaptin ya ne diyeyim ben sana, yarin büyük gün kendini cok yorma, hemde yarin cok mübarek bir gün, hz. Ibrahim bebegine o gun kavuşmuş yalnis bilmiyorsam, rabbim sana da nasip eder insallah canim yarin duamizi 11.30. Gibi yapmaya başlariz insallah
Canım Arkadaşlarım, Herkese Hayırlı Cumalar
Kızlarr dün çatlatma iğnemi de yaptım gece 12 de. Çokrahat vurdum hatta yumurta geliştiriciden bile daha kolay oldu hiç acımadı sonrasında yanma falan da olmadı vücudumda hiçbieşey yok ne bir ağrı ne bir sancı garip yani. Hiç o kadar iğneyi yiyen ben değilim sanki yarın inşallah hayırlısıyla yapılır. Dün halimi görmeniz lazımdı mutfak dolaplarını sildim dinlene dinlene, 20 dk kalmış iğnemi vurmama çamaşır makinesi durmuş bir hızla çamaşırları astım abdest aldım dua mı ettim ama yarışıyorum dakikayla sonra da vurdum iğnemi. Hayırlısı olsun artık.
canim cok güzel yazmişsin, hem teslim olduk deriz hem de farkında olmadan şirke gireriz, başka insnalardan, doktordan, paradan, kocakari formullerinden medet umariz, 'hayırlısım olsun diyorsak tamamen teslim olup, Allahin verdigini koşulsuz bir sekilde kabul etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?