- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.161
Canım Arkadaşlarım, Herkese Hayırlı Cumalar
Allah bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah hayırlısı ile.
En sonunda döndüm aranıza şuan için. Herkesten özür diliyorum, birkaç gün önce haber vermiştim yoğunluktan dolayı giremiyeceğim diye ve öyle de oldu, saat 22:00'lerde çıktım işten, çok şükür şimdi daha rahatım hallettim sorunlu işlerimi bu haftalık.
Herkesin tesbihlerini çekiyorum aksatma yapmadım yani Allah kabul ediyordur inşallah.
Geçmişi okuyamadım okuyacağım müsait olur olmaz, bide bakıyorum geçmişte bir hamişlik bile olmuştur inşallah bana süpriz olur.
Öpüyorum hepinizi ayyy çok özledim beeeee
günaydın canlar bugün benim dua günüm çok mutluyum
günaydın..duanı okudum..allah kabul etsin..nazardan kazadan beladan saklasın..kötü enerjileri kem gözlerin haset-i nazarını atsın üstünden..kendini dinç genç güzel, gül gibi güneş gibi hissedesin..Amin
Eki Görüntüle 559428
canlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim ilk defa kullanıyorum çünkü bu testleri fotoda üstten alta 9. 10. ve en sonuncu 11. günüm sanki olmuş gibi 11. günde ama şöyle bişi var ilk yaptığımda da koyuydu ama bu kadar değil bekleyince iyice koyulaşmış?
burju82 ve gül arkadaşım cevap verdiğiniz için teşekür ederim
gülcüm benim bu ay şöyle oldu anlatayım sana normelede 7 sinde adet olmam gerekirken 3 ünde adet öncesi lekelenme ve 5 inde söküldüm ayın 9.unda normal kanama bitti ve 2 günde adet sonu lekelenmem oldu ayın 12 sinde bitti diye banyo yaptım sonrasında afedersiniz eşimle birlikte olduk ve o gün korunmayı bıraktık ayın 13 ünde hafif leklenmem oldu yine 14 de hafif pembemsi kan geldi peçeteye sildiğimde sonrasında kahverengimsi lekelenme ayın 15 i akşamı son buldu tam anlamıyla
bide şöyle düşündüm acaba 12 sinde eşimle birlikte oldum yaa belki içerde kalan son kanamalar gelmiş olabilir mi acaba ...
gülcüm işte böyle oldu biraz karşışık takvime bakarak hesaplıyabilirisn tarihleri verdim ... fikrin varsa cevabını beklerim
burju82 canım ben ovülasyon testi yapmadım canım sadece gelen yumurta akı gibi şeffaf akıntıdan anlıyorum bu ay biraz daha uzun sürdü gibi herhalde dediğin gibi geç yumurtluyor olabilirim...
aylin , ayşe ve tümay arkadaşlarım duanızı okudum ALLAH kabul etsin inşallah .. RABBİM tez zamanda bebeklerinize kavuşturur inşallah.... hepimiz bu cuma mübarek günde dileklerimiz kabul olur ve bebeklerimize kavuşuruz inşallahhhhh...
herkese hayırlı cumalar...
Eki Görüntüle 559428
canlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim ilk defa kullanıyorum çünkü bu testleri fotoda üstten alta 9. 10. ve en sonuncu 11. günüm sanki olmuş gibi 11. günde ama şöyle bişi var ilk yaptığımda da koyuydu ama bu kadar değil bekleyince iyice koyulaşmış?
ÖYLE BİR LAF ETTİN Kİ BURJU..ŞİRK.. Allah ne diyor..şirk koşmayın onun dışında herşeyi affederim diyor..bizler müslümanız tamam başka bir tanrı yok ve biz başkasına tapmıyoruz ama ya görünmez şirkler..??
derdimize derman bulmak için çabalıyacağız elbetteki emeksiz yemek olmaz.. ama çabalarken nelerden medet umuyoruz..?umarken aslında şirk koşmuyormuyuz??çok tehlikeli..evlat istiyoruz evet..ama evlada tapan insanlar gördüm..evlat her şeyimizdir tamam ama evlatla yatıp evlatla kalkan herşeyini evlada bağlayan, her şeyde evladdan medet uman hayatını evlada göre yaşayan yönlendiren insanlar..asıl amaç bu mudur..dünyadaki asıl amacımız bu mudur..kendimizden bir parçaya saplanıp kalmak mı yoksa onu bize bahşedene şükürcü olmak mı??ona baktıkça onu bize bahşedeni görmek mi??
Allah bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah hayırlısı ile.
En sonunda döndüm aranıza şuan için. Herkesten özür diliyorum, birkaç gün önce haber vermiştim yoğunluktan dolayı giremiyeceğim diye ve öyle de oldu, saat 22:00'lerde çıktım işten, çok şükür şimdi daha rahatım hallettim sorunlu işlerimi bu haftalık.
Herkesin tesbihlerini çekiyorum aksatma yapmadım yani Allah kabul ediyordur inşallah.
Geçmişi okuyamadım okuyacağım müsait olur olmaz, bide bakıyorum geçmişte bir hamişlik bile olmuştur inşallah bana süpriz olur.
Canim ne kadar hamaratsın, bide belini incitmişken bu kadar cok iş yaptin ya ne diyeyim ben sana, yarin büyük gün kendini cok yorma, hemde yarin cok mübarek bir gün, hz. Ibrahim bebegine o gun kavuşmuş yalnis bilmiyorsam, rabbim sana da nasip eder insallah canim yarin duamizi 11.30. Gibi yapmaya başlariz insallah
Eki Görüntüle 559428
canımm hoşgeldinnn nasılsın özlettin kendini valla. Ben yarın aşılamamı oluyorum inşallah Allah'ın izniyle. Burcu arkadaşım organize etti sağolsun arkadaşlar toplu dua okuyacaklar inşalah hayırlı haberler alırım sonra da sizi takarım peşime.
Yok ya ne hamaratlığı evde sikip süpürmek toz almaktan başka bişi yaptığım yoktu son zamanlarda ara vere ver sildim daha ek dolaplar var azcık onlar onları bu akşam silicem kğveti lavaboları yıkıcam toz alcam tamam zaman geçsin maksat ya sonra da duşumu alır duamı eder yatarım. Sabah gitmeden yazarım zaten size ben fırsat bulursam. Allah razı olsunn dualarınız kabul olur İnşallah Rabbim sizinde güzel gönlünüze göre versin.
canım 11. gün koyu çıkmış 36 saat içinde yumurtlama olacak demek 3-4 gün çalışmaları aksatmayın. Hadi hayırlısı.
seda bu ne yazmışsın böyle..türkçe karakterler çok enteresandır...:)))
anamm kız klavyeden iştee ayy çok utandım abooo düzelteyim himennn:18::18::26:
bujet kız sende ne açığa vuruyon altını çiziyon kızım yaa deliii düzelttim işte hıhhh..
bende f klavye yazıyorum birde sürekli caps açıktır bende, enteresan şeyler çıkıyo ortaya..
ayy evet yaa göndermeden önce dikkat etmek lazım. aceleyle yazıyorum iş yerinde böyle oluyor işte. Neysem yimeğe gidiyorum ben öptüm görüşürüz. Fasulye ıslıcaktım dün akşam ben yaa bu akşam yapcaktım c.tesi yemek yapamam diye ne etcem ne yemek yapcem şimdi ben c.tesi gününe.
olmuş bu iş..siz çalışmalara başlayın:))işi şansa bırakmayın..istatistik ilminin faydalarını sonuna kadar kullanın..zar atar gibi düşün kendini..her şeferinde düşeş gelmez ama o kadar çok fazla atarsınki, elbet birinden birinde gelir.. Hadi tabana kuvvet:))(ne alakaysa-gerdeğe uğurluyoz sanki..haydi aslanım beline kuvvet der gibi..ay ne kötü pisim ben yaa)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?