Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bizde seni özledik..aratma böyle..:)

günaydın canlar bugün benim dua günüm çok mutluyum

günaydın..duanı okudum..allah kabul etsin..nazardan kazadan beladan saklasın..kötü enerjileri kem gözlerin haset-i nazarını atsın üstünden..kendini dinç genç güzel, gül gibi güneş gibi hissedesin..Amin

Eki Görüntüle 559428
canlar bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim ilk defa kullanıyorum çünkü bu testleri fotoda üstten alta 9. 10. ve en sonuncu 11. günüm sanki olmuş gibi 11. günde ama şöyle bişi var ilk yaptığımda da koyuydu ama bu kadar değil bekleyince iyice koyulaşmış?

Amin canım allah razı olsun allahım sana bu güzel kalbin için kat kat fazlasını versin inşallah...

olmuş bu iş..siz çalışmalara başlayın:))işi şansa bırakmayın..istatistik ilminin faydalarını sonuna kadar kullanın..zar atar gibi düşün kendini..her şeferinde düşeş gelmez ama o kadar çok fazla atarsınki, elbet birinden birinde gelir.. Hadi tabana kuvvet:))(ne alakaysa-gerdeğe uğurluyoz sanki..haydi aslanım beline kuvvet der gibi..ay ne kötü pisim ben yaa)))

canim aslinda bu ay yumurtlama döneminde bir ilişki yaşamişsiniz, insallah tutar, önümüzdeki ay adetin gelirse, internetten bir ovulasyon testi al tatlim, bir ay yapsan yeter, en azindan hangi gün yumurtladigini bilirsin, ona göre çalibirsiniz :))))) ama insallah bütün bunlara gerek kalmaz, bide adet bitiminde ilişkiden sonra tekrar pembe akinti gelmesi bana da olmuştu, bence ciddi bir sey değil

Canim bekledikce koyulaşmasi çok normal, 5 dk sonra görünen doğru oluyor zaten, canim yumurtlama başlamiş, 3 gün boyunca halvet :)))))))

Canim yine ne güzel demişsin. Tabiki de doktoro gidecegiz, hamile kalmak için kürler de yapacagiz ama özünde herşeyin yaradandan geldiğini unutmayacagız, töbe haşa O'nu aradan çikarip untumamaliyiz ki, şirkten uzak kalmak bıcak sırti bir durum, hem kolay hem zor

canımm hoşgeldinnn nasılsın özlettin kendini valla. Ben yarın aşılamamı oluyorum inşallah Allah'ın izniyle. Burcu arkadaşım organize etti sağolsun arkadaşlar toplu dua okuyacaklar inşalah hayırlı haberler alırım sonra da sizi takarım peşime.

Yok ya ne hamaratlığı evde silip süpürmek toz almaktan başka bişi yaptığım yoktu son zamanlarda ara vere ver sildim daha ek dolaplar var azcık onlar onları bu akşam silicem kğveti lavaboları yıkıcam toz alcam tamam zaman geçsin maksat ya sonra da duşumu alır duamı eder yatarım. Sabah gitmeden yazarım zaten size ben fırsat bulursam. Allah razı olsunn dualarınız kabul olur İnşallah Rabbim sizinde güzel gönlünüze göre versin.

canım 11. gün koyu çıkmış 36 saat içinde yumurtlama olacak demek 3-4 gün çalışmaları aksatmayın. Hadi hayırlısı.

Son düzenleme:

hayırlı cumalar canım biz de seni çok özledik

seda bu ne yazmışsın böyle..türkçe karakterler çok enteresandır...:)))

Son düzenleme:
bujet kız sende ne açığa vuruyon altını çiziyon kızım yaa deliii düzelttim işte hıhhh..

bende f klavye yazıyorum birde sürekli caps açıktır bende, enteresan şeyler çıkıyo ortaya..

ayy evet yaa göndermeden önce dikkat etmek lazım. aceleyle yazıyorum iş yerinde böyle oluyor işte. Neysem yimeğe gidiyorum ben öptüm görüşürüz. Fasulye ıslıcaktım dün akşam ben yaa bu akşam yapcaktım c.tesi yemek yapamam diye ne etcem ne yemek yapcem şimdi ben c.tesi gününe.

en kolayı tavuklu patates..kat karıştır fırına ver..ohhh.mis..:)))

walla burda kim ne zaman halvet oldu biliyoruz artık tanımadan birbirimiz hakkında en özel anları tahmin edebiliyoruz tuhaf bi ortam ama güzel.... hoş evlenen çiftin o gece halvet olacağını bütün misafirler biliyor mesela o da çok tuhaf gelir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…