- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
yasemincim, hamile ol yada olma..her ay normal adet olurken bu ay azar azar olman yinede farklı bi durum ..istersen bi doktora git..yada takma kafaya bi dahaki ayı bekle yine aynısı olursa gidersin... fakat sen daha önce ilaç kullandım adetlerim düzenleşti demiştin..4 günlük damla damla kanama vasat bişey değil..havalara yada ramazana bağlayıp bir dahaki ayıda bekleyebilirsin ama ben sana bayramdan sonra bi doktora git derim..yinede sen bilirsin...
HADİ HAYIRLISI sonuçtan haber ver...
yasemin sen psikolojiklik olayını abarttın sanırım:))) takmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bak sonra benim gibi olursun...
bencede farklı bi durum o yüzden ısrarla kan testi yaptırsın diyorum yoksa zaten ramazan bitince yumurta takibini yaptırır öyle değilmi ama bence bu durum hiç normal değil damla damla adetmi olur
vericem tabi vermezmiyim
kuşum tamam sırf senin için ilk önce bu akşam yine ecz den alıp idrar testi yaparım evde, silik filan çıkarsa yarında ona göre kan testi yaptırıcam . canım benim yaa nasılda ısrar ettin valla ben bile kendimden şüphe ediyorum şuanda, acayip şişkinlik var yumurtalıklarımda sanki patlıycak gibi baskı var, hayırdır inşallah :18:
senin sonuç nezaman belli olacak acaba? ilk öncelikli merakım sensin şuanda kendimden önce valla
vericem tabi vermezmiyim
bak yaa hala evde test yapıcam diyor yasemin sana kocan iyi dayanıyor valla sen baya inatçısın haa
özlemcim demek seninle de aynıymış fikirlerimiz, şimdi sizlerde böyle yazdıkça kendimi tuhafsamamaya başladım, brçoğumuz demek benim gibi düşünmüş ama sonradan doğru yola ulaşmışbende o günkü ruh halimden çıkmaya başladım yavaş yavaşta olsa sayenizde. ve dediğin gibi Allah affetsin söylediklerimizden dolayı, inşallah üzmez bizi rabbim.
aminnnn nekdar güzel bir dua etmişsin ve duanın sonucunda çok güzel bir cümle ile bitirmişsin canım benim. Allah kabul etsin inşallah tüm dualarını ve isteklerini hayırlısıyla.
Tatlım anlattığın olay nekadar güzel bir örnek olmuş Allah razı olsun vakit ayırıp uzun uzun yazmuşsın, hepimize ders oluyor böyle şeyler çünkü, gerçekten 2 kardeşin ikisi bile birbiriyle farklı oluyor, o yüzden bizlerinde bebeğinin huyunun kme benzeyeceği tamamen bilgimiz dahilinin dışında, kafaya takmamamız gerekiyor, zaten Allahın verdiği veya vereceği birşeyde beğenmemk veya istememek gibi bir saygısızlık yapmaya lüksümüz yok. bazen yanlış konuşuyorum veya konuşuyoruz, Allahım bizleri affeder inşallahayrıca en son bebeği olduktan sonraki o aktif hayatına nekadar şaşırdım ve nekadar güzel bir şey maşallah. herşeyi bebekle yapmaya alışmak ve onu alıştırmak çok güzel birşey olmalı bende öyle olmak istiyorum
canım benim hoşgeldin, ben dün çok çok yoğundum kendime bayramlıkalmaya gittim, ardından rahatsız olan annnanemi görmeye gittim hastaneye. bu arada arkadaşlar merak ediyordur onlara da bilgi vereyim dediim. annanem çok şükür iyileşmeye başlamış kılar, dün gördüm beni tanıdı konuştu sevindi gördüğüne. ayy dün nekadar mutluydum bütün gün, Allahım çok şükür şifa vermiş yine dualarınız ve dualarımız sayesinde. hepinizden Allah razı olsun.
Ayrıca Sibel ve yasemin dualarınızı okudum canlarım Allah kabul eder inşallaaaahhh hayırlısıyla tez vakitte gönlünüzün muradına sağlıkla kavuşursunuz
littlebirdie/ yasemin kelime-i tevhidin tamamdır canım Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
tevhidini okudum canim. Allah kabul etsin Insaallah Rabbim gönlüne göre hayirlisini verir
herkese selam..little yasemin tevhidini okudum..Allah yerine ulaştırsın..
bundan sonra sana küçük yasemin diyeceğim
yasemin tevhidini okudum Allah kabul eder inş
sibel, yasemin, tuba tevhidlerinizi okudum. Allah kabul etsin, hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah.
tuba ve yasemin tevhidlerinizi okudum rabbim gönül muradınızı versin dualarımızı kabul etsin
Allah iyiliğini versin emi, dur akşam kocama söyliyim bunu
kız ne bilim valla tamamen kafamdan silmişim yani bu ayki hamişliği, heralde onun için gevşek davranıyorum. eve gider gitmez hemen testi yaparım, şüpheli bir durum oluşursa söz bu akşam gider hemen kan veririmeğer bide hamiş çıkarsam tabi dile benden ne dilersen çünkü senin ısrarınla öğrenilen bi hamişlik olur.
inşallah hamilesindir ne sevinirim valla, ya ne bileyim gerçekten belki çok ısrarcı oldum ama ben hamile olabilirsin diye düşünüyorum yoksa adetin niye böyle şaşsın bak hala olmadın da
nasılsınız kuzularım.sizleri çooooooooooooooooooooook özledim,biliyodunuz cuma görümcecik gelicek di eh sağolsun geldi de,ben de modemi çıkardım ve tamire gönderdiyimi söyledim ki,çabucak gitsin,gendisi çet yapmak hastasıdır da.umduğum oldu,sabahsı gitti,e bu onun erken gidişi tabi...sonra da kocişle arkadaşlarımıza misafirliye gittik,dün gece geldik,bu gün de ev işleri derken şimdi zaman bula bildim.sizle olmadığım zamanlar bile sizi düşünüyodum,inşallah girdiyimde ikisinin de hamişlik haberiyle çıldırırım dedim ama,daha onaylanmamış,olsun akşama kadar beklerim ikinizi de.ben de bu gün testimi tekrarladım,ve çok şükür çizgin koyulaşabileceyi kadar koyulaşdı,tıpkı ilk çizgi gibi.resmini koyucam şimdi,darsısı heppppppppppppppinizin başına.sibel,küçük yasemin ve tuğba afedersini zdualarınız okuyanadaım ama,bu gün hepsini yetiştirip,sizi haberdar ederim,afedersiniz gününde yapamadım,kusuruma bakmayım canlarımmmmmmmmmmmmm...
Eki Görüntüle 487880
nasılsınız kuzularım.sizleri çooooooooooooooooooooook özledim,biliyodunuz cuma görümcecik gelicek di eh sağolsun geldi de,ben de modemi çıkardım ve tamire gönderdiyimi söyledim ki,çabucak gitsin,gendisi çet yapmak hastasıdır da.umduğum oldu,sabahsı gitti,e bu onun erken gidişi tabi...sonra da kocişle arkadaşlarımıza misafirliye gittik,dün gece geldik,bu gün de ev işleri derken şimdi zaman bula bildim.sizle olmadığım zamanlar bile sizi düşünüyodum,inşallah girdiyimde ikisinin de hamişlik haberiyle çıldırırım dedim ama,daha onaylanmamış,olsun akşama kadar beklerim ikinizi de.ben de bu gün testimi tekrarladım,ve çok şükür çizgin koyulaşabileceyi kadar koyulaşdı,tıpkı ilk çizgi gibi.resmini koyucam şimdi,darsısı heppppppppppppppinizin başına.sibel,küçük yasemin ve tuğba afedersini zdualarınız okuyanadaım ama,bu gün hepsini yetiştirip,sizi haberdar ederim,afedersiniz gününde yapamadım,kusuruma bakmayım canlarımmmmmmmmmmmmm...
Eki Görüntüle 487880
inşallah canım benim,inşallah sizin haberleri yakın zamanda alırız....kız,hadi şu mütağa sor bakalım,ne hiss ediyo bebek kızmı olacak,erkekmi,ben ona çok güveniyorum.sanki bir az da canı sıkkın bu gün?öylemi?vay tam çıkmış ikinci çizgi..rengide çok koyu...tamam artık yaa.darısı başımızaa...
hoşgeldin kuşummmm maşallah yaaa sen kesinsin artık ALlahın izniyle
ayy nekadar seviniyorum varya, sende benim aklımdasın 2 günden beri, ayy bu kız hala girmedi hala girmedi diyip söyleniyorum pc başında kendi kendimeoh yya nepnet bir kırmızı çizgi gördük en sonunda. hadi yine o uğurlu ayağını sürtte bizimde testler bu akşam 2 çizgi çıksın
belirti olarak neler yaşıyorsun bu günlerde peki aynurcum?
inşallah canım benim,inşallah sizin haberleri yakın zamanda alırız....kız,hadi şu mütağa sor bakalım,ne hiss ediyo bebek kızmı olacak,erkekmi,ben ona çok güveniyorum.sanki bir az da canı sıkkın bu gün?öylemi?
hoşbuldukkkk bitanem,ayağımı yere bastıra-bastıra sürtüyorum,inşallah akşama sizlerde mutlu haberlerle gelirsiniz.Allah hepinizden razı olsun,sevinime böylece ortak olyorsunuz.meyer ben de tesim böyle belirgin olmadığı için sıkkımışım,çok şükür bugün mutluyum,düşündükce içimi mutluluk sarıyor,inşallah hepiniz yaşarsınız.canım ya,öyle belirti falan yok ta yine de yaşadıklarımı yazayım.
1.karımdaki adet sancıları geçti kuzularım,her halde adet zamanım olduğu için öyleydi ama şimid yok şükür.
2.göğüslerim böyle damarla çatlamış artık,beyaz-beyaz,gittikce artıyor.bu gün bebek yağı kullanmaya başladım.hem karnıma,hem de göğüslerime sürüyorum.
3.sadece bu gün böyle canım yemek falan çekmiyor,hele-hele yağlı-yağlı hiç istemiyorum.hafif-hafif miğdem bulanıyor...
sadece bu kadar şimdilik,yeni şeyler yaşadıkca hepsini paylaşıcam sizlerle....
Eki Görüntüle 487880
belirsizlik zaten insanın canını çok sıkıyor, rahatlamana çok sevindim tatlım benim, artık bundan sonra inşallah hamileliğinin tadını çıakrırsın 9 ay boyunca sağlıklı kolay bir dönem geçirirsin. ayy ben senin şu gebelik takvimini yiyim yaa nekadar da yakıştı sana maşallah
bu arada gaz var basınç var demiştim ya sabahtan, wc ye gittim geçti, yani şuanda normaLİM. özlem için akşam bi test yapıcam bakalım, sonrada ovulasyon testlerine başlıycam inşallah
hayırlı olsun canım.tekrar tebrik ederim.hamileliğin kesinleşmiş artık.allah tamamına erdirsin...
vay tam çıkmış ikinci çizgi..rengide çok koyu...tamam artık yaa.darısı başımızaa...
Eki Görüntüle 487880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?