Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bencede farklı bi durum o yüzden ısrarla kan testi yaptırsın diyorum yoksa zaten ramazan bitince yumurta takibini yaptırır öyle değilmi ama bence bu durum hiç normal değil damla damla adetmi olur

bencede farklı bi durum o yüzden ısrarla kan testi yaptırsın diyorum yoksa zaten ramazan bitince yumurta takibini yaptırır öyle değilmi ama bence bu durum hiç normal değil damla damla adetmi olur

kuşum tamam sırf senin için ilk önce bu akşam yine ecz den alıp idrar testi yaparım evde, silik filan çıkarsa yarında ona göre kan testi yaptırıcam . canım benim yaa nasılda ısrar ettin valla ben bile kendimden şüphe ediyorum şuanda, acayip şişkinlik var yumurtalıklarımda sanki patlıycak gibi baskı var, hayırdır inşallah :18:

bak yaa hala evde test yapıcam diyor yasemin sana kocan iyi dayanıyor valla sen baya inatçısın haa

vericem tabi vermezmiyim

bak yaa hala evde test yapıcam diyor yasemin sana kocan iyi dayanıyor valla sen baya inatçısın haa

Allah iyiliğini versin emi, dur akşam kocama söyliyim bunu
kız ne bilim valla tamamen kafamdan silmişim yani bu ayki hamişliği, heralde onun için gevşek davranıyorum. eve gider gitmez hemen testi yaparım, şüpheli bir durum oluşursa söz bu akşam gider hemen kan veririm eğer bide hamiş çıkarsam tabi dile benden ne dilersen çünkü senin ısrarınla öğrenilen bi hamişlik olur.

littlebirdie/ yasemin kelime-i tevhidin tamamdır canım Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

tevhidini okudum canim. Allah kabul etsin Insaallah Rabbim gönlüne göre hayirlisini verir

herkese selam..little yasemin tevhidini okudum..Allah yerine ulaştırsın..
bundan sonra sana küçük yasemin diyeceğim

yasemin tevhidini okudum Allah kabul eder inş

sibel, yasemin, tuba tevhidlerinizi okudum. Allah kabul etsin, hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah.

tuba ve yasemin tevhidlerinizi okudum rabbim gönül muradınızı versin dualarımızı kabul etsin

slm kızlar,
dün hiç gelemedim evde değildik.ama aklım sizdeydi.allah razı olsun tüm arkadaşlarımdan.inşallah hepimizin kalplerinde gizli olan muradlarını rabbim hayırlısıyla lutfeder.
ben burada yaptığımız duaların hayırlı neticeler vereceğine çok inanıyorum. dün benim dua günümdü hemde doğum günümdü.doğum günümde böyle hayırlı dualar almaya vesile olan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.

inşallah hamilesindir ne sevinirim valla, ya ne bileyim gerçekten belki çok ısrarcı oldum ama ben hamile olabilirsin diye düşünüyorum yoksa adetin niye böyle şaşsın bak hala olmadın da

inşallah hamilesindir ne sevinirim valla, ya ne bileyim gerçekten belki çok ısrarcı oldum ama ben hamile olabilirsin diye düşünüyorum yoksa adetin niye böyle şaşsın bak hala olmadın da

canım benim yaa ALlah razı olsun ilgin alakan için valla ne bilim olurmu olur yani, sen istanbulda olsaydın buluşup kutlardık ya senin hamişliğini yada ben eğer olursam benimkini
benim durumum şöyle oldu canım bak anlatim. ilk 2-3 gün damla damla kahverengi, sonraki 2 gün ise açıııkk pembe şeklinde damla damla oldu yine. bakalım bugün devam edecekmi, bitecek gibi bir hali vardı ama bakalım. test yapar yapmaz yazarım cevabı buraya ben, akşam misafirim var yine, o yüzden geç vakit girerim senin cevabını öğrenmek için 12 gibi filan mutlaka

nasılsınız kuzularım.sizleri çooooooooooooooooooooook özledim,biliyodunuz cuma görümcecik gelicek di eh sağolsun geldi de,ben de modemi çıkardım ve tamire gönderdiyimi söyledim ki,çabucak gitsin,gendisi çet yapmak hastasıdır da.umduğum oldu,sabahsı gitti,e bu onun erken gidişi tabi...sonra da kocişle arkadaşlarımıza misafirliye gittik,dün gece geldik,bu gün de ev işleri derken şimdi zaman bula bildim.sizle olmadığım zamanlar bile sizi düşünüyodum,inşallah girdiyimde ikisinin de hamişlik haberiyle çıldırırım dedim ama,daha onaylanmamış,olsun akşama kadar beklerim ikinizi de.ben de bu gün testimi tekrarladım,ve çok şükür çizgin koyulaşabileceyi kadar koyulaşdı,tıpkı ilk çizgi gibi.resmini koyucam şimdi,darsısı heppppppppppppppinizin başına.sibel,küçük yasemin ve tuğba afedersini zdualarınız okuyanadaım ama,bu gün hepsini yetiştirip,sizi haberdar ederim,afedersiniz gününde yapamadım,kusuruma bakmayım canlarımmmmmmmmmmmmm...

vay tam çıkmış ikinci çizgi..rengide çok koyu...tamam artık yaa.darısı başımızaa...

hoşgeldin kuşummmm maşallah yaaa sen kesinsin artık ALlahın izniyle
ayy nekadar seviniyorum varya, sende benim aklımdasın 2 günden beri, ayy bu kız hala girmedi hala girmedi diyip söyleniyorum pc başında kendi kendime oh yya nepnet bir kırmızı çizgi gördük en sonunda. hadi yine o uğurlu ayağını sürtte bizimde testler bu akşam 2 çizgi çıksın
belirti olarak neler yaşıyorsun bu günlerde peki aynurcum?

vay tam çıkmış ikinci çizgi..rengide çok koyu...tamam artık yaa.darısı başımızaa...
inşallah canım benim,inşallah sizin haberleri yakın zamanda alırız....kız,hadi şu mütağa sor bakalım,ne hiss ediyo bebek kızmı olacak,erkekmi,ben ona çok güveniyorum.sanki bir az da canı sıkkın bu gün?öylemi?

hoşbuldukkkk bitanem,ayağımı yere bastıra-bastıra sürtüyorum,inşallah akşama sizlerde mutlu haberlerle gelirsiniz.Allah hepinizden razı olsun,sevinime böylece ortak olyorsunuz.meyer ben de tesim böyle belirgin olmadığı için sıkkımışım,çok şükür bugün mutluyum,düşündükce içimi mutluluk sarıyor,inşallah hepiniz yaşarsınız.canım ya,öyle belirti falan yok ta yine de yaşadıklarımı yazayım.
1.karımdaki adet sancıları geçti kuzularım,her halde adet zamanım olduğu için öyleydi ama şimid yok şükür.
2.göğüslerim böyle damarla çatlamış artık,beyaz-beyaz,gittikce artıyor.bu gün bebek yağı kullanmaya başladım.hem karnıma,hem de göğüslerime sürüyorum.
3.sadece bu gün böyle canım yemek falan çekmiyor,hele-hele yağlı-yağlı hiç istemiyorum.hafif-hafif miğdem bulanıyor...
sadece bu kadar şimdilik,yeni şeyler yaşadıkca hepsini paylaşıcam sizlerle....

belirsizlik zaten insanın canını çok sıkıyor, rahatlamana çok sevindim tatlım benim, artık bundan sonra inşallah hamileliğinin tadını çıakrırsın 9 ay boyunca sağlıklı kolay bir dönem geçirirsin. ayy ben senin şu gebelik takvimini yiyim yaa nekadar da yakıştı sana maşallah

bu arada gaz var basınç var demiştim ya sabahtan, wc ye gittim geçti, yani şuanda normaLİM. özlem için akşam bi test yapıcam bakalım, sonrada ovulasyon testlerine başlıycam inşallah

hayırlı olsun canım.tekrar tebrik ederim.hamileliğin kesinleşmiş artık.allah tamamına erdirsin...

sağ ol canım ablam,bu arada ablam olduğunu öyrendim,yani hani 29yaşın varmış ya,beni de 24 ya,şimdi sen benim ablam oluyosun.ha ama istemezsen kardeşim de olursun kuzummmmm,yeterki yanımda ol her zaman.ben hakketen seni çok sevdim,inanılmaz güzel elektrik alıyorum senden...
hani şu gaz ve şişkinlik vardı ya bende onlarda wc eye gidince geçiyodu zaten,yani bağırsaklarda olan gazdı,hep gaz oluyodu ya ilk günle,şükürler olsun,şimdi geçti sanırım,ya ben de senin hemiş olduğunu hiss ediyorum,sen beni bir dinlermisin...çünki adet kanaması hiç bir zaman pembe,açık kırmızı olmaz,heo kooyukırmızı olur.eyer akıntın kahverengi ve ya pembeyse korkmayay gerek yok,yerleşme kanamasıdır.sende yerleme daha yeni baş verdiyi için idrar testlerinde çıkmaması çok normal,çünki yerleşme olduktan sonra idrarda bhcg hormonu artıyor,ve testlerde gözüküyor.ben ce de kanda yaptır ki kesin olsun.yoksa sende mi kaynanadan asılımısın kızzzzz?

Maşallah. süper bir tablo, bebeğini kucağına alır ve sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşallah. Rabbim bize de nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…