- Konu Sahibi graphicdesigner
-
nasılsınız kuzularım.sizleri çooooooooooooooooooooook özledim,biliyodunuz cuma görümcecik gelicek di eh sağolsun geldi de,ben de modemi çıkardım ve tamire gönderdiyimi söyledim ki,çabucak gitsin,gendisi çet yapmak hastasıdır da.umduğum oldu,sabahsı gitti,e bu onun erken gidişi tabi...sonra da kocişle arkadaşlarımıza misafirliye gittik,dün gece geldik,bu gün de ev işleri derken şimdi zaman bula bildim.sizle olmadığım zamanlar bile sizi düşünüyodum,inşallah girdiyimde ikisinin de hamişlik haberiyle çıldırırım dedim ama,daha onaylanmamış,olsun akşama kadar beklerim ikinizi de.ben de bu gün testimi tekrarladım,ve çok şükür çizgin koyulaşabileceyi kadar koyulaşdı,tıpkı ilk çizgi gibi.resmini koyucam şimdi,darsısı heppppppppppppppinizin başına.sibel,küçük yasemin ve tuğba afedersini zdualarınız okuyanadaım ama,bu gün hepsini yetiştirip,sizi haberdar ederim,afedersiniz gününde yapamadım,kusuruma bakmayım canlarımmmmmmmmmmmmm...
Eki Görüntüle 487880
inşallah canım benim,inşallah sizin haberleri yakın zamanda alırız....kız,hadi şu mütağa sor bakalım,ne hiss ediyo bebek kızmı olacak,erkekmi,ben ona çok güveniyorum.sanki bir az da canı sıkkın bu gün?öylemi?
....
canımmmmmsağ ol canım ablam,bu arada ablam olduğunu öyrendim,yani hani 29yaşın varmış ya,beni de 24 ya,şimdi sen benim ablam oluyosun.ha ama istemezsen kardeşim de olursun kuzummmmm,yeterki yanımda ol her zaman.ben hakketen seni çok sevdim,inanılmaz güzel elektrik alıyorum senden...
hani şu gaz ve şişkinlik vardı ya bende onlarda wc eye gidince geçiyodu zaten,yani bağırsaklarda olan gazdı,hep gaz oluyodu ya ilk günle,şükürler olsun,şimdi geçti sanırım,ya ben de senin hemiş olduğunu hiss ediyorum,sen beni bir dinlermisin...çünki adet kanaması hiç bir zaman pembe,açık kırmızı olmaz,heo kooyukırmızı olur.eyer akıntın kahverengi ve ya pembeyse korkmayay gerek yok,yerleşme kanamasıdır.sende yerleme daha yeni baş verdiyi için idrar testlerinde çıkmaması çok normal,çünki yerleşme olduktan sonra idrarda bhcg hormonu artıyor,ve testlerde gözüküyor.ben ce de kanda yaptır ki kesin olsun.yoksa sende mi kaynanadan asılımısın kızzzzz?
MEHABA KIZLAR.Bende geldim araniza'.nurdamla seni bir turlu bulamiyorum.profilinden burda oldugunu ogrendim.hamislliyin kesinlesdigne gore cok ama cok sevindim darisi bize''.tebrik ederim bacm.bu ay ozel bir sey yaptinmi kur felan yani'....
evet biraz..ikimizinde kafası bozuk..ama müştak'a söylerim senin için bi istihareye yatar..bakalım damla mı, yoksaaa. ???
Sağ ol canım benim,darısıs başına....hayırlı olsun canım.tekrar tebrik ederim.hamileliğin kesinleşmiş artık.allah tamamına erdirsin...
inşallah tatlım,inşallah rabbim size de nasip eder....Maşallah. süper bir tablo, bebeğini kucağına alır ve sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşallah. Rabbim bize de nasip etsin.
gel kuzum gel,inana bana burda hiç ama hiç sıkılmıycaksın,kendini bize bırak,çok mutlu olucaksın,dualarımıza karışırsan için huzur bulucak.men senin üçün darıxmışam,ama 3gündür nete giremmirem,bu gün seni gördüyüme çox sevindim,topik açtım ki orda kaynaşaq ama nedense gelen az oldu,ya da bir yazıp gettiler.men daha burdayam,hamileliyimi de bu topikdeki kızlarla keçirecem inşallah.kızlar sevgimelegim de azeri,çok iyi bir kız,eminim ki siz de seviceksiniz....MEHABA KIZLAR.Bende geldim araniza'.nurdamla seni bir turlu bulamiyorum.profilinden burda oldugunu ogrendim.hamislliyin kesinlesdigne gore cok ama cok sevindim darisi bize''.tebrik ederim bacm.bu ay ozel bir sey yaptinmi kur felan yani'....
evet tatlım ya kesinleşdi,içimi mutluluk sardı ihayet,inşallah senin kide akşama başlar sarmaya.sabırsızlıkla bekliyorum...ooooo aynurcum maşallah senin çizgiler baya bi netleşmiş hadi hayırlısı olsun, darısı başımıza olsun
canımmmmmbende seni çok seviyorum, çok candansın, dürüstsün, kalp kırmıyorsun hiç, başka topikteki kızlar üstüne geldiğinde bile nekadar yumuşak davrandın onlara ve sonunda barış ilan ettiler senin iyi niyetinden dolayı onun için çok cana yakın bana yakın buluyorum seni bende
ayrıca adetim hakkında dedikleriniz aslında mantıklı, şurda bikaç saat sonra evde olacağım inşallah hemen bi uyduruk idrar testi yapayım, sonrasında çizgilerin durumuna göre kan testi yaptıracağım bakalım. eğer pozitif çıkarsa misafir misafir dinlemem direk açarım topiği ilan ederim merak etmeyin yani
tatlım hoşgeldin, sende aynurcuğumuzun sevenlerindensin sanırım, herzaman sık sık gel buyur, memnun oluruz.
Sağ ol canım benim,darısıs başına....
inşallah tatlım,inşallah rabbim size de nasip eder....
gel kuzum gel,inana bana burda hiç ama hiç sıkılmıycaksın,kendini bize bırak,çok mutlu olucaksın,dualarımıza karışırsan için huzur bulucak.men senin üçün darıxmışam,ama 3gündür nete giremmirem,bu gün seni gördüyüme çox sevindim,topik açtım ki orda kaynaşaq ama nedense gelen az oldu,ya da bir yazıp gettiler.men daha burdayam,hamileliyimi de bu topikdeki kızlarla keçirecem inşallah.kızlar sevgimelegim de azeri,çok iyi bir kız,eminim ki siz de seviceksiniz....
evet tatlım ya kesinleşdi,içimi mutluluk sardı ihayet,inşallah senin kide akşama başlar sarmaya.sabırsızlıkla bekliyorum...
evet ya sağ olsunlar ben çok iyi anladılar,Allah razı olsun yoksa çok üzülürdüm.onlar da çok iyi kızlar,onların iyi kalpliliyinden.akşamı sabırsızlıkla bekliyorum,ikiniz için de...canımmmmmbende seni çok seviyorum, çok candansın, dürüstsün, kalp kırmıyorsun hiç, başka topikteki kızlar üstüne geldiğinde bile nekadar yumuşak davrandın onlara ve sonunda barış ilan ettiler senin iyi niyetinden dolayı onun için çok cana yakın bana yakın buluyorum seni bende
ayrıca adetim hakkında dedikleriniz aslında mantıklı, şurda bikaç saat sonra evde olacağım inşallah hemen bi uyduruk idrar testi yapayım, sonrasında çizgilerin durumuna göre kan testi yaptıracağım bakalım. eğer pozitif çıkarsa misafir misafir dinlemem direk açarım topiği ilan ederim merak etmeyin yani :52
evet biraz..ikimizinde kafası bozuk..ama müştak'a söylerim senin için bi istihareye yatar..bakalım damla mı, yoksaaa. ???
hayırdır inşallah buketcim biz seni böyle görmeye alışık değiliz, bir benim karadenizde gemilerim batıyor, birde senin sırayla galibaevet biraz..ikimizinde kafası bozuk..ama müştak'a söylerim senin için bi istihareye yatar..bakalım damla mı, yoksaaa. ???
çok sevindim canım buraya abone olduğuna, ee ozaman senide ilk sayfadaki arkadaş tablomuza ekleyelim, birinci sayfada kızların bilgileri yazıyor, onlara bakarak sende bana özelliklerini yazarsan senide ekleyelim listemize canımhoş bulduk canm.çok teşekkur ederim tatlım.aynur arkadaşım hemde hemşerimdi canm.sık sık gelecem .bende memnun oldum.başka topiklerde yazınca cevab gelmiyordu şimdi o kadar mutlu oldumkı her zaman burdayım artık
tatlım ben 3 gundu aglayıram gözümde yaş kalmadı çok canım sıkkın annemi cok ozledim.bbam hasanede ben ora gelemjyorum.bu gun sinirimden ilk kez sigaraya basladlm...canlm bende seni cokkk seviyorum
kızlar biraz kendimi tanıtıyım 23 yaşındayım turkıyede oturuyorum turk vtandaşıyım ama eslım azeridi .eşimde ankaralıdı yanı türkdi.14 aylık evlıyım henuz bebişim yok olmasını çokkk istiyorum..henuz tedaviye başlamadım.ekimde tedaviye başlayacam bir kere doktora gitdim bir şeyim yokmuş .adetlerim biraz düzensizdi.Rabbim tez zamanda hepinize hayırlı evlat nasip etsin.
kızlar biraz kendimi tanıtıyım 23 yaşındayım turkıyede oturuyorum turk vtandaşıyım ama eslım azeridi .eşimde ankaralıdı yanı türkdi.14 aylık evlıyım henuz bebişim yok olmasını çokkk istiyorum..henuz tedaviye başlamadım.ekimde tedaviye başlayacam bir kere doktora gitdim bir şeyim yokmuş .adetlerim biraz düzensizdi.Rabbim tez zamanda hepinize hayırlı evlat nasip etsin.
özelık olarak neyi?canım bğ i AİLEM AZerbaycanda oturuyor.14 aydı görüemiyorum.eşimin işleri uzatıkca uzayır.babamda hasta onu görmek istiyorum.bir yandanda eşim işinden kalırsa işssız kalır.yanı ben çaresiz kaldım ailemide çok özlüyorum nasıl gidecemi bilmiyorum eşimnen getmek istiyorum yalnız gidemem eşimden ayrı kalamam .eşimde ben sensiz kalamam diyor.uffffffffhayırdır inşallah buketcim biz seni böyle görmeye alışık değiliz, bir benim karadenizde gemilerim batıyor, birde senin sırayla galiba
çok sevindim canım buraya abone olduğuna, ee ozaman senide ilk sayfadaki arkadaş tablomuza ekleyelim, birinci sayfada kızların bilgileri yazıyor, onlara bakarak sende bana özelliklerini yazarsan senide ekleyelim listemize canımtekrar tekrar hoşgeldin
ayy kıyamam , ben ağlayana hiç kıyamam kuzum hayırdır inşallah ne oldu ne sıkıntın var?
üzülme canım bak burada herkes manevi olarak kendine şifa ve moral bulmaya çalışıyor hepimizin kendine göre bebek sahibiolmak için çabalarımız var sağolsunlar arkadaşlar hem dualarıyla hemde buradaki dostluk dayanışmasıyla bizleri o tek kaldığımız dünyadan çıkardılar rabbim sanade ve hepimizede anne olmayı nasip etsin sabret ve allaha sığın o doğru olanı yaşatacaktır bak bu sitede azmin zaferleri var maaşallah ne berektli bir aymış ne güzel hamiş haberleri alıyoruz ve ben inanıyorumki bizlerde burada o haberlerimizi paylaşacağız sen yeterki sabret umutlu ol kendini yanlız hissetme
ne güzel dualar bunlar .Allah razı olsun bacm.ben inanıyorum bir gun bizde anne olucaz.asla kayb etmem ümitimi canım.allh gönlüne göre versinüzülme canım bak burada herkes manevi olarak kendine şifa ve moral bulmaya çalışıyor hepimizin kendine göre bebek sahibiolmak için çabalarımız var sağolsunlar arkadaşlar hem dualarıyla hemde buradaki dostluk dayanışmasıyla bizleri o tek kaldığımız dünyadan çıkardılar rabbim sanade ve hepimizede anne olmayı nasip etsin sabret ve allaha sığın o doğru olanı yaşatacaktır bak bu sitede azmin zaferleri var maaşallah ne berektli bir aymış ne güzel hamiş haberleri alıyoruz ve ben inanıyorumki bizlerde burada o haberlerimizi paylaşacağız sen yeterki sabret umutlu ol kendini yanlız hissetme
aman kuzum,nedenhastanede babacın?ciddi bir şey yoktur umarım.ama sana çoooooooooooooooooook kızdım,ben arkadaşımı böyle zayıf bilmezdim yani?sigara ne ya? on ya?çok kızdım sana çok.hemen bırakıyorsun.ir daha sakın içmiyorsun o zehiri.hemen söz ver bana.ne oldu sigara içince rahatladın mi?geçtimi sıkıntın?inanmıyirum sana meleyim....tatlım ben 3 gundu aglayıram gözümde yaş kalmadı çok canım sıkkın annemi cok ozledim.bbam hasanede ben ora gelemjyorum.bu gun sinirimden ilk kez sigaraya basladlm...canlm bende seni cokkk seviyorum
sağ ol bitanem.inşallah siz de görürsünüz,çift çizgiyi,bunu canı gönülden diliyorum....aynurcuğum hamişliğin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhatlli bir avazda kucağın al inşallah. bizlerede dua et çok sevindim umarım birgün bizde çift çizgiyi görürüz
Rabiacığım çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık, aynen bende katılıyorum sana
bu arada senin problemin ne durumda varmı yine göğüste akıntın? azaldımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?