Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslıcım günaydın hoşgeldin, dur ben şu buketle bi saç saça baş başa kavgamı yarıda bırakmıştım ona devam edim canım:))

yahu sen benim damadımın adına ne karışıyorsun be yaa, yoksa damadımda gözünmü var bak açık açık söyle şimdiden dünürüm ile göbek bağı kertmesi yapayımda sana kaptırmiyim bari öyle bişey varsa.
Türkçe karaktreli olacak tabi damadım benim sapına kadar Türktür yakışıklı osmanlı torunu sevgili damadım benim ona göz koyanın gözlerini oyarım

yok yaaa...ne malum senin kızını beğeneceği..belki benim kızıma vurulacak..siz istediğiniz kadar göbek bağı yapın beşik kertmesi yapın hatta plesenta kertmesi yapın, gönül neyi isterse onu alır..hem ne yapsın senin gibi azgın kaynanayı..şoparr:))

tamam kzılar tamam kavga etmeyinnn

neyse ben az çıkıym kendime bi güzel corba yapıym fatihimi doyurıym dimigelirim yine

anammmm daha şimdiden araya girmeye başladı bunlar analı kızlı yahu, benim çekeceğim var sizden gacılar. Gözüm korktu ama benim damadım mert adamdır, daha doğmadan kaynnasının kalbini fethetti , namuslu çocuk o bikere benim kızımdan başkasına bakmaz hem
tamam kzılar tamam kavga etmeyinnn

neyse ben az çıkıym kendime bi güzel corba yapıym fatihimi doyurıym dimigelirim yine

ayyy oğlan anası da naza çekti kendisini bak kaçırdık ne kıymetli oğlun var kuzucuğum bak kıymetini bil, daha şimdiden girdik birbirimize kız anaları olarak

Ayyy bütün topik sustu bizi dinliyor yaa, ne cadı karılarmış bunlar diyorlardır içlerinden.
Yok yok güzellerim şakacıktan yapıyoruz, korkmayın, korkudan yazamadınız galiba, arada bizde kim vurduya gitmeyelim diye sanırım

anam korktular bizden..kız yasemin bacım ben seni seviyom haa..alınma..:))neyse bitirelim artık bu ağız dalaşını..ama iyi oldu kafamız dağıldı..zaten akşamdarn kalma gibiyim..dün akşam saat 7 30 da yatmışım bide sabah namaza kalktım 5,30 da sonrada 100 kere hacet duası okudum..bi hacetim var onu diledim Allahtan inşallah kabul eder..

canımmmm bende seni çok seviyorum canım arkadaşım
Allah kabul etsin inşallah kuşum ettiğin duaları çektiğin tesbihleri, inşallah tez zamanda rabbim gönlündeki dileğini verir sana.
Bende senin tam tersine sabahtan kalmış gibiyim 5,30 dan beri ayaktayım tencere kapak gibiyiz bak nekadarda uyumluyuz aslında

yaa kızlar size bişey soracam..ben normaldede çok su içen biriyim ama malum erzurumun havası kuru..bende cildimi nemlendirmeye çalışıyorum bol bol su içmeye çalışıyorum hiç içeceğim yokkende..ama durmadan çişim geliyo yaav..bi ayağım tuvalette..normal mi bu sizce..burada 8 kişi çalışıyoruz ben den çok tuvalete giden yok..herkesin çetelesini tutuyorum da ben:))
yav böbreklerim mi çok çalışıyo yoksa az mı çalıyo anlamadım..yukardan içtiğim aşağıdan çıkıyo:))

annam neettiniz kızlar maşallah döktürmüşsünüz oku oku bitmedi ay yasemin gelmiş coşturmuş yine....
Buketcim benim de cildim çok kurudur su elbette iyidir ama ben akşamları 1 havuçla 5-6 fındık yiyorum (birlikte yenmeli) çok işe yaradı pul pul dökülüyordum geçti...

valla bende pul pul dökülüyorum..resmen kabuk atıyo yüzüm..dur bunu yapiiyim..

Kızlar Oğlumun adı
Emir Mert R...
olacak sizce nasıllllll
Ayy bayıldım çok güzel maşallah sağlikla gelsin emir mert :)

ben iki ismi çok seviyorum emir mert de güzel uyumlu birbiri ile, bide bir arkadaşım oğlunun ismini ömer eymen koymuştu bayıldım buna
Ayy bu isme bende bayildim :))))))))) oğlum olursa bende adini ömer eymen koyayim bari :)))))

kuşum senin idrar torban küçüktür belki fazla alamıyordur içine, o yüzden olabilir diye bir fikir yürüttüm şimdi??

Aylincim canım hoşgeldin, sorma valla bi komedi yaptık kendimizce:)
vallahi çok doğru söyledin bu fındık ceviz meselesini, bende nezaman ceviz fındık yesem yüzüm yağlanıyor, demekki doğru bir yöntem cilt kuruluğu için süpersin havuçu ilk defa duydum ama kesin faydalıdır o da.

tatlım havuçta cilt için a fındıkta da e vitamini var a vitamini yağda iyi emildiği için fındıkla birlikte yenmeliymiş
iyi yaptınız komediyi pek bi durgundu topikciğimiz süper oldu...

TÜMAY' cim babana 7, babaannene 7 tane ayetel kursi okudum dualarini yaptim rabbim şifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…