- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.541
Ayy bayıldım çok güzel maşallah sağlikla gelsin emir mert :)
Ayy bu isme bende bayildim :))))))))) oğlum olursa bende adini ömer eymen koyayim bari :)))))
Allah kavuştursun sedacım. ee haliyle en hassas zamanında yanında olmak istiyor eşin, İnşallah bebeğin tutunur da beraber alırsınız müjdeyi. olumsuz da düşünme aslında çok iyi anlıyorum seni olumlu düşünmeyi deli gibi istiyorsun ama ya olmazsa hayal kırıklığı yaşarım diye engel oluyorsun kendine, İnşallah olur tatlım olmazsa da Rabbimin takdiri der nasip olana kadar devam edersin
GÜNAYDIN KIZLARR herkese hayırlı günler...
hayırlara vesile olsun canım İNŞALLAH..
ALLAH kavuştursun tatlımm...
Sedacım hadi ALlah kavuştursun, bu eşler bizi bırakıp bırakıp gidiyor anacım bu nedir yahu, bi buketinki gider, bi benimki gider, bi seninki gider :)
Canım o dünkü olayı bencede doktora telefon açıp bir sor, hem içinde kalmasın merakın belkide içini rahatlatacak bişey der, veya bi ilaç verir. bence sor yani
hoşbuldum canım nasılsın dışarıda hava güneşli çok güzel görünüyor bende erkenden kalktım malum kayınvalidemde kuran okunacak asure yiyecem
kızlar işler yine yoğunlaştı bugün pek giriş yapamıyabilirim.. hangi dua listesini yaparsanız ben uyarım..
bu arada cuma günü kan tahlili yaptırcam hayırlısı bakalım sonucumu pazartesi alıcam içimde pek heycan yok çünkü yok diye düşünüyorumm..
bu aralar sabah namazlarında pek ayılamıyorum geçen hafta hep sabah namazımdan sonra istiğfar çekiyordum ama şimdi hemen yatayım istiyorum 1 saat sonra tekrar uyanıyorum işe gitmek için offf şeytan aldatıyor bizi offff
uyku nedense çok tatlı geliyor..
yaa kızlar size bişey soracam..ben normaldede çok su içen biriyim ama malum erzurumun havası kuru..bende cildimi nemlendirmeye çalışıyorum bol bol su içmeye çalışıyorum hiç içeceğim yokkende..ama durmadan çişim geliyo yaav..bi ayağım tuvalette..normal mi bu sizce..burada 8 kişi çalışıyoruz ben den çok tuvalete giden yok..herkesin çetelesini tutuyorum da ben:))
yav böbreklerim mi çok çalışıyo yoksa az mı çalıyo anlamadım..yukardan içtiğim aşağıdan çıkıyo:))
Ben kahvaltı ettimde azcık işim var mutfağı toplucam azcık ütüm var dündne kendi şeylerim onları da ütüleyeyim falan rahat edeyim bir de duşa gireyim rahatlıyım dualarımı edeyim iki arkadaşın duası kaldı onları da edeyim. Dün çok güzel dualar paylaşıldı burada hepsini okunmuştum zaten ama kenzül arşı hiç okumadım onu okucam. Gelirim yine. Öptümm..
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..duşda çok durma..yıkan çık hemen..dikkate al bu dediğimi..
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..duşda çok durma..yıkan çık hemen..dikkate al bu dediğimi..
aa niye sıcak su iyi gelmiyor mu ozaman ilişki olduktan sonra bir kaç gün içinde çok sık banyo yapmamak gerekir.
yok..bunu tüp bebek yaptıranlarda bilir eskilerde bilir..bende çok severim suyu..yıkandıktan sonra iki saat bide suyun altında kalırım ama iyi değilmiş..malum sıcakta her yerin genleşiyo..tutunmasına engel olabiliyomuş..benim bi arkadaşımda pco luydu..oturmasına kalkmasna dikkat ederek ve banpyoda çok kalmayarak hamile kaldı...tabi hikmet Allah tan ama bunlarada dikkat etmek lazım..
öğrendiğim iyi oldu en azından kritik günlerde dikkat ederim, o günlerde her gün yıkanmam en azından, arkadaşın nasıl hamile kaldı normal yolla mı tüp ya da aşılama mı
o pcos lu diye hiç korunmadı..birkaç ay sonra hamile kaldı..ama kızken sürekli düzensizdi adetleri ve durmadan doğum kontrol hapı kullanıyodu..şimdi bi oğlu var çok şükür, normal yolla oldu.. aşılama felan değil ama hayat tarzı çok önemli bircan.
“Olur ki, hoşlanmadığınız bir şey sizin için hayırlı olur, olur ki, hoşlanıp arzu ettiğiniz bir şey de sizin için şerli/kötü olur. Gerçeği Allah bilir, siz bilemezsiniz.”(Bakara, 2/216).
ayettede dediği gibi..ben banyo yapmayı çok severim, oturup kalkmam pat küt deli gibidir, bezelye yemeği çok severim ki o doğal bir doğum kontrol hapıymış, bi şekilde bitkisel şeyler denemiyorum...yani iyi gelmeyecek ne kadar şey varsa yapıyorum doğal olarak ama bilmeden alışkanlık olarrak, iyi gelecek şeyleride yapamıyorum..ondan sonrada kuluz ya asi oluyoruz suçu başka şeyler de arıyoruz.elbetteki Allah OL diyecek ve olacak ama bide işin matematiği varki hiç birini yapamamıxşş ben şimdiye kadar.stres yapma demişler bastıramamışım..yani aslında özümüze dönüp bi sormamız lazım..
Arkadaşlar bu sadce bayan için değil erkek içinde çok sıcak su iyi değil bide benim doktorum hep şöyle diyo ilişkiden 6 saat sonra abdest al bunu da uygulamaya çalışın :)
Arkadaşlar bu sadce bayan için değil erkek içinde çok sıcak su iyi değil bide benim doktorum hep şöyle diyo ilişkiden 6 saat sonra abdest al bunu da uygulamaya çalışın :)
bende varya bayılırım sıcak suya..suyun altında bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm:)))
ozamanda namaz kaçar tatlım, yatsıyı kılıp sabah namazından önce abdest almak gerekiyor, Allah yardımcımız olsun gercekten cok zor işimiz
ozamanda namaz kaçar tatlım, yatsıyı kılıp sabah namazından önce abdest almak gerekiyor, Allah yardımcımız olsun gercekten cok zor işimiz
sabah namazında gözümü zor açıyorum bi de banyo amanın çok zor ama olurda regl olup yumurtlarsam denicem bununiye zor olsun canım yatsıyı kıl sonra sabah namazından yarım saat önce kalk abdestini al sabah namazını kıl :) Allah hepimizin yarfımcısı olsun
kız erkencikten olur mu o iş, ben işteyken akşam ezanı okunuyo, eve gidiyorum yemek ti çaydı anca sıra geliyor
o zaman herifi akşam namazından hemen sonra gördüğün yerde ne yapacağını biliyorsun:)))
e çayını içtikten sonra yap o zaman ne diyim sana onuda ben mi öğretim sana:))alalalallsabah namazında gözümü zor açıyorum bi de banyo amanın çok zor ama olurda regl olup yumurtlarsam denicem bunu
kız erkencikten olur mu o iş, ben işteyken akşam ezanı okunuyo, eve gidiyorum yemek ti çaydı anca sıra geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?