Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selamlar kızlar,
nekadar da güzel kaynatmışsınız..
Dua listesi içinde seçim yapıyor musunuz? Acaba! ben liste güncellendi mi diye kontrol edemesem bile beni de ekleyin kızlar unutmayın..

vall bugün nedense çok heyecan var içimde engel olmaya çalışıyorum ama yok yine de hazırlıyorum kendimi negatife 2. aşılamayı düşünmeye başladım bile yanii o derece ama işte bir yerde sızı falan oldukça da heyecanlanıyor insan acaba var mı diye hiç düşünmemek mümkün değil zaten.

GÜNAYDIN KIZLARR herkese hayırlı günler...

hayırlara vesile olsun canım İNŞALLAH..

ALLAH kavuştursun tatlımm...

Sağolasın canımm...

Canım kanamam ya da kahverengi akıntım falan yok o yüzden gerek duymadım yani tek diyeceği yat dinlen olur ama ararım belki bir ara zaten arıcam randevu bölümünü slıya almıştım çarşambaya çevircem bir gün daha beklemek istiyorum. Pozitifse sonuç daha iyi çıksın, negatifse aklımda muamma kalmasın diye o kadar bekledikten sonra bir gün daha beklerim tabi o zamana kadar regl olmazsam. Şimdi iyiyim bazen sancı giriyor karnımın alt taraflarına ama öyle çok değil.

hoşbuldum canım nasılsın dışarıda hava güneşli çok güzel görünüyor bende erkenden kalktım malum kayınvalidemde kuran okunacak asure yiyecem

anam aşure mii ölüyorum kızım aşure diye yaa çarşıda var bir tatlıcı güzel yapıyor ama kim gidecek ay biri yapsa da getirse diye bakıyorum valla. Aşermeler baya erken başladı bende

canım umut kaybetmek yok dedik inşalah güzel haberler alırsın. Bende bu ara tam sabah ezanın uyanıyorum zaten kaloriferler yanmaya başlıyor ses oluyor borularda ezana denk geliyor kalkıyorum dua ediyorum yatıyorum Allah kabul etsin dualarımızı.

Su içiyorsan haliyle tuvalete çok gidersin tabi canım normal bağırsaklarında iyi çalışıyor demek ki bu iyi birşey. Boşver millete ne bakıyorsun. Ben çok su içmiyorum mesea ama bu aralar gayret ediyorum içmeye.

Ben kahvaltı ettimde azcık işim var mutfağı toplucam azcık ütüm var dündne kendi şeylerim onları da ütüleyeyim falan rahat edeyim bir de duşa gireyim rahatlıyım dualarımı edeyim iki arkadaşın duası kaldı onları da edeyim. Dün çok güzel dualar paylaşıldı burada hepsini okunmuştum zaten ama kenzül arşı hiç okumadım onu okucam. Gelirim yine. Öptümm..

sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..duşda çok durma..yıkan çık hemen..dikkate al bu dediğimi..

sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..duşda çok durma..yıkan çık hemen..dikkate al bu dediğimi..

tamam hemen çıkıcam bir de kötü huyum sıcak suyu severim ben ama iyi değilmiş bu ılık yıkancam hemen çıkıcam canım korkumdan saçımı yıkadım bir tek pazartesi günü aşılamadan sonra yaa. Kasığımdan sancılar giriyor ara ara hissettiriyor kendini bir irkiliyorum yani iyi mi kötü mü bilmiyorum. Hiç umudum yokta tek umudum burda onca insanın dua etmiş olması Allah razı olsun hepinizden.

Son düzenleme:
aa niye sıcak su iyi gelmiyor mu ozaman ilişki olduktan sonra bir kaç gün içinde çok sık banyo yapmamak gerekir.

yok..bunu tüp bebek yaptıranlarda bilir eskilerde bilir..bende çok severim suyu..yıkandıktan sonra iki saat bide suyun altında kalırım ama iyi değilmiş..malum sıcakta her yerin genleşiyo..tutunmasına engel olabiliyomuş..benim bi arkadaşımda pco luydu..oturmasına kalkmasna dikkat ederek ve banpyoda çok kalmayarak hamile kaldı...tabi hikmet Allah tan ama bunlarada dikkat etmek lazım..

öğrendiğim iyi oldu en azından kritik günlerde dikkat ederim, o günlerde her gün yıkanmam en azından, arkadaşın nasıl hamile kaldı normal yolla mı tüp ya da aşılama mı

öğrendiğim iyi oldu en azından kritik günlerde dikkat ederim, o günlerde her gün yıkanmam en azından, arkadaşın nasıl hamile kaldı normal yolla mı tüp ya da aşılama mı

o pcos lu diye hiç korunmadı..birkaç ay sonra hamile kaldı..ama kızken sürekli düzensizdi adetleri ve durmadan doğum kontrol hapı kullanıyodu..şimdi bi oğlu var çok şükür, normal yolla oldu.. aşılama felan değil ama hayat tarzı çok önemli bircan.
“Olur ki, hoşlanmadığınız bir şey sizin için hayırlı olur, olur ki, hoşlanıp arzu ettiğiniz bir şey de sizin için şerli/kötü olur. Gerçeği Allah bilir, siz bilemezsiniz.”(Bakara, 2/216).

ayettede dediği gibi..ben banyo yapmayı çok severim, oturup kalkmam pat küt deli gibidir, bezelye yemeği çok severim ki o doğal bir doğum kontrol hapıymış, bi şekilde bitkisel şeyler denemiyorum...yani iyi gelmeyecek ne kadar şey varsa yapıyorum doğal olarak ama bilmeden alışkanlık olarrak, iyi gelecek şeyleride yapamıyorum..ondan sonrada kuluz ya asi oluyoruz suçu başka şeyler de arıyoruz.elbetteki Allah OL diyecek ve olacak ama bide işin matematiği varki hiç birini yapamamıxşş ben şimdiye kadar.stres yapma demişler bastıramamışım..yani aslında özümüze dönüp bi sormamız lazım..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sadce bayan için değil erkek içinde çok sıcak su iyi değil bide benim doktorum hep şöyle diyo ilişkiden 6 saat sonra abdest al bunu da uygulamaya çalışın :)

evet buketcim kesinlikle hayat tarzı çok önemli haberlerde çıkmıştı bir çiftin 12. tüp bebek denemesi başarılıydı, ama 1-1.5 yıl boyunca çok sağlıklı beslenmişler beslenmeleri doğal olmuş, evde nekdar pilastik kab kacak varsa atmışlar, dediğin gibi yaşam tarzlarını değiştirmişler, bunu gördükten sonra elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. hazır şeyler yemiyorum. ben ki tavuk çok severdim aylardır eve tavuk sokmuyoruz. çünkü çok kısa sürede yetiştirildiğinden oldukça zararlıymış. daha bir sürü şey var hı tabiki günümüzde organik beslenmek çok çok zor ama en azından yapabileceklerimi yapıyorum. stres konusunda çok zayıfım, bir türlü bastıramıyorum, hiç bir zaman rahat bir insan olamadım ki zaten böyle bir konuda olayım

Arkadaşlar bu sadce bayan için değil erkek içinde çok sıcak su iyi değil bide benim doktorum hep şöyle diyo ilişkiden 6 saat sonra abdest al bunu da uygulamaya çalışın :)

bende varya bayılırım sıcak suya..suyun altında bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm:)))

ozamanda namaz kaçar tatlım, yatsıyı kılıp sabah namazından önce abdest almak gerekiyor, Allah yardımcımız olsun gercekten cok zor işimiz

:))) bende bayılırım ama napalım bebek için katlancaz doğumdan sonra bol bol suyun altında beklersin :)

ozamanda namaz kaçar tatlım, yatsıyı kılıp sabah namazından önce abdest almak gerekiyor, Allah yardımcımız olsun gercekten cok zor işimiz

niye zor olsun canım yatsıyı kıl sonra sabah namazından yarım saat önce kalk abdestini al sabah namazını kıl :) Allah hepimizin yarfımcısı olsun

niye zor olsun canım yatsıyı kıl sonra sabah namazından yarım saat önce kalk abdestini al sabah namazını kıl :) Allah hepimizin yarfımcısı olsun
sabah namazında gözümü zor açıyorum bi de banyo amanın çok zor ama olurda regl olup yumurtlarsam denicem bunu

o zaman herifi akşam namazından hemen sonra gördüğün yerde ne yapacağını biliyorsun:)))
kız erkencikten olur mu o iş, ben işteyken akşam ezanı okunuyo, eve gidiyorum yemek ti çaydı anca sıra geliyor

e çayını içtikten sonra yap o zaman ne diyim sana onuda ben mi öğretim sana:))alalalall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…