Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selamlar kızlar,
nekadar da güzel kaynatmışsınız..
Dua listesi içinde seçim yapıyor musunuz? Acaba! ben liste güncellendi mi diye kontrol edemesem bile beni de ekleyin kızlar unutmayın..
cANIM benim dua listesi için sanırım büyük çoğunluk sabah 7 akşam 7 kere okunacak olan hasbiyallahü.... duasını kabul ediyor. sayfa 419'da yazıyor önerilerimiz bi bak istersen hangisini seçersen sende beğen tuşuna bas oy ver
ya kızlar canım çok sıkılıyo...ikide birde kremlenip duruyorum halim duman..öff yaa
:))) canı sıkılınca krem süren ilk arkadaşımsın
aa bende de pco var oturuşuna kalkışına dikkat etti derken yani heralde benim gibi paldır küldür davranan biriydi ama daha hanımefendi mi oldu demek sitedin.? yaa hakkaten bi oturuşum kalkışım merdivenlerden inip çıkışım var ki sorma, hakkaten benim bünyede çocuk sırf bu sebeple bile zor durur, bende dikkat edeyim iyi hatırlattın.
Arkadaşlar bu sadce bayan için değil erkek içinde çok sıcak su iyi değil bide benim doktorum hep şöyle diyo ilişkiden 6 saat sonra abdest al bunu da uygulamaya çalışın :)

evet aslıcım benim dr um da öyle dedi, yani akşam yıkanma ayaklarını dik yat, sabah yıkan demişti, normalde duysam kocakarı lafı der kulak ardı ederdim, uzm. dr. söyleyince ciddiye aldım öyle yapıyorum son birkaç aydır.

evet yasemin..o da aynı benim ve senin gibi paldır küldür merdivenden inen ve pata küte iş yapan biriydi..bana dediki buket çok dikkat ettim..ayaklarımı diktim yattım..barnyoda az durdum ve iş yerinde felanda çok dikkat ettim dedi..benimse oturuşum kalkışım bi alem anlatamam sana..

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım

ya kızlar dün çook açık pembe akıntım geldi ama tuvalette peçeteye silerken adetime adetime 9 gün falan var acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye hemen moda girdim ama 3 4 ay önce debuna benzer olmuş sonra 1 hafta sonra falan edet oldum off ya bu arada amcamın kızı hacdan fatma ananın eli otu getirmiş yumurtlama günlerimde onu içtim inş olmuştur yaa

ahh kuşum anlatma zaten ben kendimden tahmin edebiliyorum, bir hanımefendi olamadık gitti, bu nedir yahu paldır küldür...
ALlathan eşim son zamanlarda hep frenliyor beni, biraz biraz azcık yola girmeye başlıyorum bakalım.
Tubacım canım hoşgeldin, inşallah olmuştur yaa ne mübarek bişey içmişsin ayyy çok güzel, hadi bismillah.
bu arada yeni dua listesi oluşturucam varsın dimi ekliyim?

evet varım tabii

benim amcamın kızının oğlu vefat etmişti ya söylemiştim o amcamın kızı dedi ki en acı günlerimde sana çok dua ettim ne kadar duygulandım anlatamam ağlamay başladım bu kadar dua boşa gitmeyecek biliyorum

ya yasemin benim hele bi su içişim var ..ya benim çenem kırık ya ağzım eğri..her seferinde üstüme döküyorum yaa..akıyo ağzımın yanlarından yada çenemden..manyakmıyom neyim yaa..Allah benim gibi geri zekalıya hiç çocuk verir mi?

Yasemiiiiiiiiiiiiiiin bu sana gelsin canim

Dört veya beş adet beyaz lahana yapragini tüm olarak kaynamakta olan 750 ml suya at, kısık ateste ağzı kapalı olarak 7 dakika kaynat, suyu 3'e böl yemeklerden bir saat önce yada iki saat sonra iç. Haşlarken içine hicbirsey katma. Bunu 7 gün uygula 3 gün ara ver, sonra 7 gün uygula 3 gün ara ver sonra yine 7 gün uygula ve kür bitiyor tatlim. Toplam 21 gün sürecek aralarda 3 gün mola vereceksin, kürü istersen ikiyede bölüp içebilirsin, hadi şifa versin gitsin kilolar

sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..duşda çok durma..yıkan çık hemen..dikkate al bu dediğimi..

aa niye sıcak su iyi gelmiyor mu ozaman ilişki olduktan sonra bir kaç gün içinde çok sık banyo yapmamak gerekir.

Arkadaşlar bu sadce bayan için değil erkek içinde çok sıcak su iyi değil bide benim doktorum hep şöyle diyo ilişkiden 6 saat sonra abdest al bunu da uygulamaya çalışın :)

:))) bende bayılırım ama napalım bebek için katlancaz doğumdan sonra bol bol suyun altında beklersin :)
kızlar kesinlikle ilşiki öncesi ve sonrası erkek yada kadın sıcak suyla duş almamalı..sperm ve yumurtaları etkiliyor..hamilelik şüphesi olanlarda dahil çünkü sıcak su kan akışını hızlandırıyor ve düşüge neden oluyor regl döneminde nasıl sıcak su tutunca sökülmesi sağlanıyo rahatlıyosanız düşünün.....bana hemşire dedi kesinlikle sıcak su ile duş alma 3 ay ılık su ile duş aldım....

Ay duş alamadım ben otur kalk iki parça iş yaptım ama belim şimdi tutulmuş gibi ağrıyor daha çorba karıştırcam kendime, tavuk haşladım fırına atıcam falan banyoyla yorulmayayım dedim hemen girip çıkacaktım ama neyse abdest alıp dua okucam ama şimdi iki kişi kaldı son onları okuyayım sonra yemeklere geçeyim normalde aperatif atıştırırdım uğraşmazdım eşim yokken hazır söylerdim falan ama şimdi baya baya yemek hazırlıyorum kendime. Bu arada kendimi hiç sevmiyorum şu an da ben negatif düşünmeye çalışıyorum kendimi de dinlemiyorum aslında ama belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor belirti olmayabileceğini biliyorum ama umutlanıyorum elimde değil olmadı diye düşündükçe içimden bir ses oldu diyor ama ben hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum oyalıyorum kendimi gerçi çok odaklanmıyorum ama hiç kötü birşey doğmuyor içime kızlar. Şansımın az olduğunun da farkındayım mümkün olduğu kadar meşgul olup düşünmemem lazım.

ne kadar olumsuz düşünsekte içimizde bi umut olmadan olmuyo canım zaten o umut olmalı da... ben de seniin gibiydim hatta aşılama günü tutmucak ama yapalım demiştim eşim kızmıştı 1-0 yenik başlıyoruz demişti ama elimde değildiki gel görki her ağrıda yada her değişiklikde de acaba demeden yapamadım ne kadar düşünmeyim desende bi bakmışsın düşünceler içinde buluyosun kendini...
Umarım herşey güzel olur ve hayırlı haberlerini alırız

kızlar olumlu düşünün ki olumlu olsun evrene olumlu mesajlar gönderin falan filan:))hem niye olmasınki birincide olmaz diye bir şart olsa ilk geceden yada tek geceden hamile kalan pembe dizi karakterleride olmazdı:)))

ama seda insan hissediyo biliyo musun?ben ilk transferden sonra, karnımdakileri seviyorum felan konuşuyorum heyecanlıyım ama nasıl, sonra bi gün otururken durup dururken, hiç aklımda yokken, yok dedim olmadı, gittiler..ben anlamıştım aslında..o zamana kadar hep belim ağırdı kasıklarım ağırdı, ama sonra kasık ağrısı felan bitti..yani aslında belirtide aramamak lazım ama özünde insan hissediyo..sende endişelerinden sıyrılabilirsen hissettiğini anlayacaksın..

öyle canım elinde değil insanın çok fazla odaklandığım söylenemez takıntı yapmıyorum illa belirtidir demiyorum ama ben kötü düşünmeye çalıştıkça içimden öyle gelmiyor. Kafamı dağıtmak için iki üç işi avaş yavaş yaptım akşamı ettim bakalım bir hafta var teste hayırlısı hakkımızda.

doğrudur canım bende işte nasıl biliyor musun tutmadı diye düşünmek istiyorum ama içim öyle demiyor endişeli değilim ya tutmazsa yıkılırım falan demiyorum hiç makul karşılıcam ona da hazırlıklıyım ama aslında bu da güzel umut etmekte bunlarda güzel şeyler hiç olmazsa umudumuz var hiç umudu olamayanlar ne yapsın. Zaten şu anda belli zaten herşey. Olup olmadığı yani ben umutsuz da olsam umutluda olsam sonuç değişmeyecek ki Allah ol dediyse olmuştur tabii sonrası önemli dikkat etmezsen öğrenemeden gitmiş olurlar belki. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

Buketim beni gulmekten aglattin varya resmen cok nadir yaptigim bisey yaptim boyle kahkahayla guldum evde, gulerkende gozlerimden yaslar geldi anla artik nasil kopmusum
Bayiliyorum senin bu yorumlarina yaaa bak hala guluyorum ayyy Allahim seni boyle guldurecek seyler yasatsin hep insallah. Gonlundeki dualarin arzularin kabul olsun hayirlisiyla
Burcuuuuu Allah razi lsun canim benim hemen not aldim, simdi arastiricam hamislige zarari olurmu diye, olur ya bir umut olur molur, zayifliyim derken onuda cisimle atmiyim

Sedacim canim boyle dusunmekte cok haklisin, sen kendini herseye hazirlamaya calisiyorsun, bende olsam boyle yapardım. Sen elinden gelen dikkati korumayi yap, takdir Allahin zaten. Dedigin gibi zaten varsa vardir yoksa yoktur, uzulup sevinmek hicbiseyi degistirmiycek.
Insallah vardir yaaa hepimiz icin cennetten bir haber gibi olur yaa

yani en kötüye hazırlamak lazım kendimizi çünkü yıllarca öyle ümit ettim ki artık hiçbirşeye umut bağlayasım gelmiyor. Dualarımı ettim dua listem bitti başka dualarda ettim Rabbim kabul eder inşallah. Umarım güzel haber verebilirim canım. Çok isterim inan ki hem kendim için hem buradakilere bir umut olabilmek için. Hayırlısı..

Neyse kızlar valla karar aldım aşılamayla ilgili hiçbirşey konuşmıcam artık ya belirti şu bu tek birşey bile konuşmak istemiyorum aşılama öncesinde olduğu gibi konuşalım. Yoksa hep konuştukça aklım takılıyor kendimi dinliyorum o an beni anlıyorsunuzdur dimi kimse bana belirtin var mı falan diye sormasın aslında aşılamadan sonra girmicektim ama sizi merak ediyorum ne var ne yok diye.

arkidişlerim dua ettim bugün yine size inş rabbim ol diyecek ve meleğimiz bize gelecek allahımın izni ile peygamberimizin hürmetine inş

ben de bayıldım oğlum olursa bende koymak isterim, kız olursa da zeynep sare koyucam:)
Bircan insallah ikimizinde oğlunun ismi ayni olsa cok şeker olur valla :))))))

Canim teknik olarak cok dogru söylüyorsun ama ben hem sana hem kizlara birsey anlatmak istiyorum:
ben çok sicak banyo yaparim her zaman, o gün yine ilişkiden önce yarim saat kaynar suyun altinda yikandim sonra ilişki oldu ve ben o ay kadin doğuma gidecegim icin hic hamilelik düşünmüyorum diye hemen yataktan kalktim ve bir kaynar banyo daha yaptim, sonra o haftalarda okul bahcesinde konser oldu ben cocuklarla halay cektim oynadim ilaç içtim fitil kullandim ve o ay haile kaldim bebeşim beni birakti ama kanamali düşük falan degildi yani tabiki de biz önlem alacagız ama rabbim korursa her koşulda korur :)

arkadaslar yeni dua listesi niye cikmiyor ??? :26::26::18::18:

Canim yasemin daha hazirlamadi, en cok talep gören dua hasbinallahu........ Duası, tam kesinleşince yasemincim uğraşir sağolsun :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…