- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.561
cANIM benim dua listesi için sanırım büyük çoğunluk sabah 7 akşam 7 kere okunacak olan hasbiyallahü.... duasını kabul ediyor. sayfa 419'da yazıyor önerilerimiz bi bak istersen hangisini seçersen sende beğen tuşuna bas oy verselamlar kızlar,
nekadar da güzel kaynatmışsınız..
Dua listesi içinde seçim yapıyor musunuz? Acaba! ben liste güncellendi mi diye kontrol edemesem bile beni de ekleyin kızlar unutmayın..
:))) canı sıkılınca krem süren ilk arkadaşımsınya kızlar canım çok sıkılıyo...ikide birde kremlenip duruyorum halim duman..öff yaa
aa bende de pco var oturuşuna kalkışına dikkat etti derken yani heralde benim gibi paldır küldür davranan biriydi ama daha hanımefendi mi oldu demek sitedin.? yaa hakkaten bi oturuşum kalkışım merdivenlerden inip çıkışım var ki sorma, hakkaten benim bünyede çocuk sırf bu sebeple bile zor durur, bende dikkat edeyim iyi hatırlattın.yok..bunu tüp bebek yaptıranlarda bilir eskilerde bilir..bende çok severim suyu..yıkandıktan sonra iki saat bide suyun altında kalırım ama iyi değilmiş..malum sıcakta her yerin genleşiyo..tutunmasına engel olabiliyomuş..benim bi arkadaşımda pco luydu..oturmasına kalkmasna dikkat ederek ve banpyoda çok kalmayarak hamile kaldı...tabi hikmet Allah tan ama bunlarada dikkat etmek lazım..
Arkadaşlar bu sadce bayan için değil erkek içinde çok sıcak su iyi değil bide benim doktorum hep şöyle diyo ilişkiden 6 saat sonra abdest al bunu da uygulamaya çalışın :)
e çayını içtikten sonra yap o zaman ne diyim sana onuda ben mi öğretim sana:))alalalall
cANIM benim dua listesi için sanırım büyük çoğunluk sabah 7 akşam 7 kere okunacak olan hasbiyallahü.... duasını kabul ediyor. sayfa 419'da yazıyor önerilerimiz bi bak istersen hangisini seçersen sende beğen tuşuna bas oy ver
:))) canı sıkılınca krem süren ilk arkadaşımsın
aa bende de pco var oturuşuna kalkışına dikkat etti derken yani heralde benim gibi paldır küldür davranan biriydi ama daha hanımefendi mi oldu demek sitedin.? yaa hakkaten bi oturuşum kalkışım merdivenlerden inip çıkışım var ki sorma, hakkaten benim bünyede çocuk sırf bu sebeple bile zor durur, bende dikkat edeyim iyi hatırlattın.
evet aslıcım benim dr um da öyle dedi, yani akşam yıkanma ayaklarını dik yat, sabah yıkan demişti, normalde duysam kocakarı lafı der kulak ardı ederdim, uzm. dr. söyleyince ciddiye aldım öyle yapıyorum son birkaç aydır.
ahh kuşum anlatma zaten ben kendimden tahmin edebiliyorum, bir hanımefendi olamadık gitti, bu nedir yahu paldır küldür...evet yasemin..o da aynı benim ve senin gibi paldır küldür merdivenden inen ve pata küte iş yapan biriydi..bana dediki buket çok dikkat ettim..ayaklarımı diktim yattım..barnyoda az durdum ve iş yerinde felanda çok dikkat ettim dedi..benimse oturuşum kalkışım bi alem anlatamam sana..
Tubacım canım hoşgeldin, inşallah olmuştur yaa ne mübarek bişey içmişsin ayyy çok güzel, hadi bismillah.kızlar neler yapıyorsunuz bakalım
ya kızlar dün çook açık pembe akıntım geldi ama tuvalette peçeteye silerken adetimeadetime 9 gün falan var acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye hemen moda girdim ama 3 4 ay önce debuna benzer olmuş sonra 1 hafta sonra falan edet oldum off ya bu arada amcamın kızı hacdan fatma ananın eli otu getirmiş yumurtlama günlerimde onu içtim inş olmuştur yaa
ahh kuşum anlatma zaten ben kendimden tahmin edebiliyorum, bir hanımefendi olamadık gitti, bu nedir yahu paldır küldür...
ALlathan eşim son zamanlarda hep frenliyor beni, biraz biraz azcık yola girmeye başlıyorum bakalım.
Tubacım canım hoşgeldin, inşallah olmuştur yaa ne mübarek bişey içmişsin ayyy çok güzel, hadi bismillah.
bu arada yeni dua listesi oluşturucam varsın dimi ekliyim?
ahh kuşum anlatma zaten ben kendimden tahmin edebiliyorum, bir hanımefendi olamadık gitti, bu nedir yahu paldır küldür...
ALlathan eşim son zamanlarda hep frenliyor beni, biraz biraz azcık yola girmeye başlıyorum bakalım.
Tubacım canım hoşgeldin, inşallah olmuştur yaa ne mübarek bişey içmişsin ayyy çok güzel, hadi bismillah.
bu arada yeni dua listesi oluşturucam varsın dimi ekliyim?
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..duşda çok durma..yıkan çık hemen..dikkate al bu dediğimi..
tamam hemen çıkıcam bir de kötü huyum sıcak suyu severim ben ama iyi değilmiş bu ılık yıkancam hemen çıkıcam canım korkumdan saçımı yıkadım bir tek pazartesi günü aşılamadan sonra yaa. Kasığımdan sancılar giriyor ara ara hissettiriyor kendini bir irkiliyorum yani iyi mi kötü mü bilmiyorum. Hiç umudum yokta tek umudum burda onca insanın dua etmiş olması Allah razı olsun hepinizden.
aa niye sıcak su iyi gelmiyor mu ozaman ilişki olduktan sonra bir kaç gün içinde çok sık banyo yapmamak gerekir.
Arkadaşlar bu sadce bayan için değil erkek içinde çok sıcak su iyi değil bide benim doktorum hep şöyle diyo ilişkiden 6 saat sonra abdest al bunu da uygulamaya çalışın :)
bende varya bayılırım sıcak suya..suyun altında bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm:)))
kızlar kesinlikle ilşiki öncesi ve sonrası erkek yada kadın sıcak suyla duş almamalı..sperm ve yumurtaları etkiliyor..hamilelik şüphesi olanlarda dahil çünkü sıcak su kan akışını hızlandırıyor ve düşüge neden oluyor regl döneminde nasıl sıcak su tutunca sökülmesi sağlanıyo rahatlıyosanız düşünün.....bana hemşire dedi kesinlikle sıcak su ile duş alma 3 ay ılık su ile duş aldım....:))) bende bayılırım ama napalım bebek için katlancaz doğumdan sonra bol bol suyun altında beklersin :)
Ay duş alamadım ben otur kalk iki parça iş yaptım ama belim şimdi tutulmuş gibi ağrıyor daha çorba karıştırcam kendime, tavuk haşladım fırına atıcam falan banyoyla yorulmayayım dedim hemen girip çıkacaktım ama neyse abdest alıp dua okucam ama şimdi iki kişi kaldı son onları okuyayım sonra yemeklere geçeyim normalde aperatif atıştırırdım uğraşmazdım eşim yokken hazır söylerdim falan ama şimdi baya baya yemek hazırlıyorum kendime. Bu arada kendimi hiç sevmiyorum şu an da ben negatif düşünmeye çalışıyorum kendimi de dinlemiyorum aslında ama belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor belirti olmayabileceğini biliyorum ama umutlanıyorum elimde değil olmadı diye düşündükçe içimden bir ses oldu diyor ama ben hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum oyalıyorum kendimi gerçi çok odaklanmıyorum ama hiç kötü birşey doğmuyor içime kızlar. Şansımın az olduğunun da farkındayım mümkün olduğu kadar meşgul olup düşünmemem lazım.
Ay duş alamadım ben otur kalk iki parça iş yaptım ama belim şimdi tutulmuş gibi ağrıyor daha çorba karıştırcam kendime, tavuk haşladım fırına atıcam falan banyoyla yorulmayayım dedim hemen girip çıkacaktım ama neyse abdest alıp dua okucam ama şimdi iki kişi kaldı son onları okuyayım sonra yemeklere geçeyim normalde aperatif atıştırırdım uğraşmazdım eşim yokken hazır söylerdim falan ama şimdi baya baya yemek hazırlıyorum kendime. Bu arada kendimi hiç sevmiyorum şu an da ben negatif düşünmeye çalışıyorum kendimi de dinlemiyorum aslında ama belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor belirti olmayabileceğini biliyorum ama umutlanıyorum elimde değil olmadı diye düşündükçe içimden bir ses oldu diyor ama ben hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum oyalıyorum kendimi gerçi çok odaklanmıyorum ama hiç kötü birşey doğmuyor içime kızlar. Şansımın az olduğunun da farkındayım mümkün olduğu kadar meşgul olup düşünmemem lazım.
ne kadar olumsuz düşünsekte içimizde bi umut olmadan olmuyo canım zaten o umut olmalı da... ben de seniin gibiydim hatta aşılama günü tutmucak ama yapalım demiştim eşim kızmıştı 1-0 yenik başlıyoruz demişti ama elimde değildikigel görki her ağrıda yada her değişiklikde de acaba demeden yapamadım ne kadar düşünmeyim desende bi bakmışsın düşünceler içinde buluyosun kendini...
Umarım herşey güzel olur ve hayırlı haberlerini alırız
kızlar olumlu düşünün ki olumlu olsun evrene olumlu mesajlar gönderin falan filan:))hem niye olmasınki birincide olmaz diye bir şart olsa ilk geceden yada tek geceden hamile kalan pembe dizi karakterleride olmazdı:)))
ama seda insan hissediyo biliyo musun?ben ilk transferden sonra, karnımdakileri seviyorum felan konuşuyorum heyecanlıyım ama nasıl, sonra bi gün otururken durup dururken, hiç aklımda yokken, yok dedim olmadı, gittiler..ben anlamıştım aslında..o zamana kadar hep belim ağırdı kasıklarım ağırdı, ama sonra kasık ağrısı felan bitti..yani aslında belirtide aramamak lazım ama özünde insan hissediyo..sende endişelerinden sıyrılabilirsen hissettiğini anlayacaksın..
Buketim beni gulmekten aglattin varya resmen cok nadir yaptigim bisey yaptim boyle kahkahayla guldum evde, gulerkende gozlerimden yaslar geldi anla artik nasil kopmusumya yasemin benim hele bi su içişim var ..ya benim çenem kırık ya ağzım eğri..her seferinde üstüme döküyorum yaa..akıyo ağzımın yanlarından yada çenemden..manyakmıyom neyim yaa..Allah benim gibi geri zekalıya hiç çocuk verir mi?
Burcuuuuu Allah razi lsun canim benim hemen not aldim, simdi arastiricam hamislige zarari olurmu diye, olur ya bir umut olur molur, zayifliyim derken onuda cisimle atmiyimYasemiiiiiiiiiiiiiiin bu sana gelsin canim
Dört veya beş adet beyaz lahana yapragini tüm olarak kaynamakta olan 750 ml suya at, kısık ateste ağzı kapalı olarak 7 dakika kaynat, suyu 3'e böl yemeklerden bir saat önce yada iki saat sonra iç. Haşlarken içine hicbirsey katma. Bunu 7 gün uygula 3 gün ara ver, sonra 7 gün uygula 3 gün ara ver sonra yine 7 gün uygula ve kür bitiyor tatlim. Toplam 21 gün sürecek aralarda 3 gün mola vereceksin, kürü istersen ikiyede bölüp içebilirsin, hadi şifa versin gitsin kilolar
Sedacim canim boyle dusunmekte cok haklisin, sen kendini herseye hazirlamaya calisiyorsun, bende olsam boyle yapardım. Sen elinden gelen dikkati korumayi yap, takdir Allahin zaten. Dedigin gibi zaten varsa vardir yoksa yoktur, uzulup sevinmek hicbiseyi degistirmiycek.
Insallah vardir yaaa hepimiz icin cennetten bir haber gibi olur yaa
Bircan insallah ikimizinde oğlunun ismi ayni olsa cok şeker olur valla :))))))ben de bayıldım oğlum olursa bende koymak isterim, kız olursa da zeynep sare koyucam:)
kızlar kesinlikle ilşiki öncesi ve sonrası erkek yada kadın sıcak suyla duş almamalı..sperm ve yumurtaları etkiliyor..hamilelik şüphesi olanlarda dahil çünkü sıcak su kan akışını hızlandırıyor ve düşüge neden oluyor regl döneminde nasıl sıcak su tutunca sökülmesi sağlanıyo rahatlıyosanız düşünün.....bana hemşire dedi kesinlikle sıcak su ile duş alma 3 ay ılık su ile duş aldım....
arkadaslar yeni dua listesi niye cikmiyor ??? :26::26::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?