Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir işe başlamadan önce size yazayım dedim malüm iş yoğunluğu

hepiniz ALLAH a emanet olun sağlıcakla kalın dejavu takma kafana farklı şeyler düşün gez dolaş aklını başka şeylerle doldur zaman geçer

arkidişlerim dua ettim bugün yine size inş rabbim ol diyecek ve meleğimiz bize gelecek allahımın izni ile peygamberimizin hürmetine inş

Canim Allah razi olsun rabbim hepimize sabir versin, doğru yola iletsin, verdiklerini de aldiklarini da kabul etmemizi nasip etsin. Cocuk sahibi olmak icin hepimiz birseyler yapiyoruz, kürler, ilaçlar, aşılama, tüp bebek, yatır ziyareti...vs insallah bunlari yaparken Allah'in varliğini her an aklımızda tutarız ve O'nun izniyle bunlar bize vesile olur, elbette vermiyorsa bir nedeni vardir, işte ihtiyacimiz olan şey bu 'nedeni' sorgulamadan sabirla kabul etmek ve birgün bizede bir cocuk nasip edecegine inanmaktir......herkese günaydin

Gamzecim sana da günaydin ALlah kolaylik versin :)

günaydın canlar..bugün bende bir enerji patlaması var..dün çok kötüydüm yine eve gidip hiç bişey yapmadan uyumak istedim..saat 10 a kadar moron halinde televizyon izledim..en son kocişi aradım o da uyuyomuş garibim uyandırdım..bana dediki çık gel hafta sonu..:))tabi bana hemen bi enerji yüklemesi geldi, yüzüm güldü, kendime geldim, kalktım banyo yaptım, ortalığı topladım 3 günlük bulaşığımı yıkadım, ama artık düşünün kurumuş kalmışşlar suya yatırdım hepsini, öyle bi rezil durumdayım:))))hiç bişey yapmak gelmiyodu içimden..neyse banyodan sonra sürdüm süründüm..bu günde sabah kalktım biraz zor oldu ama 10 dk giyindim hemen, bi tane gül yağı almıştım onu sürdüm, malum yüzüm pul pul dökülüyo, sonra işe geldim, bi sandviç istedim geldi, oh mis, domates salatalık, peynir salam kırmızı biber içine koymuşlar,, anam bi sevindim bi sevindim..ben böyle bi salağım işte, sandiviç yedim diye sevinebiliyorum..:))

gününüz aydın olsun

bence sandivicten değilde kocişinin yanına gideceksin diye sevinmişsin , maşallah enerjin devam etsin.

wauwwwwwwww bilet almayı unutmada sevinçten :)))

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkidişlerim dua ettim bugün yine size inş rabbim ol diyecek ve meleğimiz bize gelecek allahımın izni ile peygamberimizin hürmetine inş
ALLAH razı olsun canım RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH..........

enerjiye bak maşallah aşk insana neler yaptırıyor...hadi tatlımm ALLAH kavuştursun bir an evvel

günaydınnn...canım enerjin hep böyle çok olsun galiba eşin uzakta sen onun yanına gidicem die bu kadar enerjili olmayasın :) asıl neden bu gibi geldi :)

günaydınnn...canım enerjin hep böyle çok olsun galiba eşin uzakta sen onun yanına gidicem die bu kadar enerjili olmayasın :) asıl neden bu gibi geldi :)

asıl neden bu sanırımda, kendi kendime nazar verdim...şuan ölüyorum tembellikten önümde bi dosya var kapağını açmışımı o bana bakıyo ben ona bakıyorum:)) iteleye iteleye iş yapıyorum..nasıl bir ruh halidir anlayamadım:)) karar verdim kesin bozuğum ben kesin bozuk kafamın kurmaları..

canım hep böyle ol iştee. Kendini zorla canım telkin et. Bak sandviç yedim diye bile seviniyorsun ruh haliyle alakalı eşinde gel demiş yanıma az bakım yap kendine zamanda geçer işlerine verirsen kendini koy vermek yok. Bak bana benim eşim yok şehir dışında ben dün nevresimleri değiştirdim, mutfağı topladım, lavaboları ovdum dinlene dinlene akşama kadar yaptım zaman geçsin diye sonra bir güzel yemek hazırladım kendime eşim yok diye geçiştirmedim baktım hemen zaman geçmiş hem evim toplanmış hemde güzel şeyler hazırlamışım insan herşeyden önce kendini düşünmeli ne yapacaksa kendisi için yapmalı bu giden günler bir daha geri gelmeyecek kuzum her gün aslında o kadar değerli li biz kullar için zamanımız çok kısa aslında. Ama biz heba ediyoruz onu bunu düşünerek.

buketcim ne zamandır aklımda ama unutuyorum sana bunu yazmayı şimdi bu anlattıkların vesile oldu aklıma geldi tatlım çok duygu dalgalanması yaşıyorsun anladığım kadarıyla son zamanlarda bi de sürekli uyuma isteği senin tembellik dediğin bişi yapmak istememek bunlar hep depresyon belirtisi... illa siz de düşünmüşsünüzdür fakat yaşadağın şeyler çok ağır çok güçlüsün maşallah ama yardım alsan daha iyi daha kolay olur sanki?

:) değişik bir ruh hali bende de çok olur inan bazen ütüler birikir birikir elimi sürmem bazı günler mutfağa girmediğim bile olur :) o zaman bende kesin bozuğum :)

yardım aldım..psikiyatriste gittim..tabi ilaç verdi..bu ilaçlar enerji veriyor normalde, ilk bir hafta iyiydim sonra yine eski halime döndüm..gerçi 15 gün sonra gel demişti doktor gidemedim..bu cumartesi gidecem inşallah..heralde ilacın dozunu arttırır..daha fazla enerjiye ihtiyacım var:))yoksa bozuluyorum:))

canım bende gittim psikiyatriste bana da ilaç verdi ama ilaçları kullanmadım çünkü ilaçlara başlarken ayrı bi sıkıntı çekiyosun bünyen kabul edene kadar sonra bırakırkende baya sıkıntı çekiyosun ben verdiği hiç bi ilacı kullanmadım herşey bende bitiyo dedim daha dikkat etmeye başladım kendime mesela bana sıkıntı veren ve varlığından hoşlanmadığım kişileri çıkarttım hayatımdan daha küçük şeylerle mutlu olmaya çalıştım aynı senin sandviç yedim die mutlu olman gibi kaldıki benim sinirler çok yıpranmıştı çok canım sıkıldığın da ve sinirlendiğimde ellerim bacaklarım bütün vücudum kasılıyodu konuşamıyodum bile hastanede en 2 saat serumlarla iğnelerle kendime getiriliyordum ama baktım zararı kendime veriyorum doktor böyle giderse bigün felç kalacaksın dediğinde herşey değişti amannn yazdım da yazdımhaaa :)))) kusura bakma canım kafanı şişirdim

hepinize günaydın kızlar nasılsınız bakayım.????????

buketcim bende sana bu konuyla alakalı bir soru soracaktım doktorun sana verdiği ilacın adını merak ettim bana hamilelikte bu tarz ilaçlar kullanılmaz dedi ama yinede kadın doğumcuna sor dedi oda içilmez dedi ben korunmayı bırakıcam ama bu ruh haliyle nasıl bir gebelik geçiririm bilmiyorum .

insanız bozulmak bize özgü canım ben bazen tanıyamıyorum kendimi sorun olmadığında yaratıcılığımı kullanıp sorunsuzluğu sorun yapabiliyorum ihmal etme cnm git doktoruna gerçi ben ilaca karşıyım psikolog daha mı iyi sanki psikiyatristler ilaç yazabildiklerini göstermek için dayıyorlar gibi geliyor...

Tümay ve Zeynep regl olduğum için sizin dualarınızı okuyamadım bi kaç gün sonra okuyacağım inşaAllah...

Yasemin canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…