- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.581
arkidişlerim dua ettim bugün yine size inş rabbim ol diyecek ve meleğimiz bize gelecek allahımın izni ile peygamberimizin hürmetine inş
günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir işe başlamadan önce size yazayım dedim malüm iş yoğunluğu
hepiniz ALLAH a emanet olun sağlıcakla kalın dejavu takma kafana farklı şeyler düşün gez dolaş aklını başka şeylerle doldur zaman geçer
günaydın canlarrrrrrrrr
günaydın canlar..bugün bende bir enerji patlaması var..dün çok kötüydüm yine eve gidip hiç bişey yapmadan uyumak istedim..saat 10 a kadar moron halinde televizyon izledim..en son kocişi aradım o da uyuyomuş garibim uyandırdım..bana dediki çık gel hafta sonu..:))tabi bana hemen bi enerji yüklemesi geldi, yüzüm güldü, kendime geldim, kalktım banyo yaptım, ortalığı topladım 3 günlük bulaşığımı yıkadım, ama artık düşünün kurumuş kalmışşlar suya yatırdım hepsini, öyle bi rezil durumdayım:))))hiç bişey yapmak gelmiyodu içimden..neyse banyodan sonra sürdüm süründüm..bu günde sabah kalktım biraz zor oldu ama 10 dk giyindim hemen, bi tane gül yağı almıştım onu sürdüm, malum yüzüm pul pul dökülüyo, sonra işe geldim, bi sandviç istedim geldi, oh mis, domates salatalık, peynir salam kırmızı biber içine koymuşlar,, anam bi sevindim bi sevindim..ben böyle bi salağım işte, sandiviç yedim diye sevinebiliyorum..:))
gününüz aydın olsun
günaydın canlar..bugün bende bir enerji patlaması var..dün çok kötüydüm yine eve gidip hiç bişey yapmadan uyumak istedim..saat 10 a kadar moron halinde televizyon izledim..en son kocişi aradım o da uyuyomuş garibim uyandırdım..bana dediki çık gel hafta sonu..:))tabi bana hemen bi enerji yüklemesi geldi, yüzüm güldü, kendime geldim, kalktım banyo yaptım, ortalığı topladım 3 günlük bulaşığımı yıkadım, ama artık düşünün kurumuş kalmışşlar suya yatırdım hepsini, öyle bi rezil durumdayım:))))hiç bişey yapmak gelmiyodu içimden..neyse banyodan sonra sürdüm süründüm..bu günde sabah kalktım biraz zor oldu ama 10 dk giyindim hemen, bi tane gül yağı almıştım onu sürdüm, malum yüzüm pul pul dökülüyo, sonra işe geldim, bi sandviç istedim geldi, oh mis, domates salatalık, peynir salam kırmızı biber içine koymuşlar,, anam bi sevindim bi sevindim..ben böyle bi salağım işte, sandiviç yedim diye sevinebiliyorum..:))
gününüz aydın olsun
ALLAH razı olsun canım RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH..........arkidişlerim dua ettim bugün yine size inş rabbim ol diyecek ve meleğimiz bize gelecek allahımın izni ile peygamberimizin hürmetine inş
enerjiye bak maşallahgünaydın canlar..bugün bende bir enerji patlaması var..dün çok kötüydüm yine eve gidip hiç bişey yapmadan uyumak istedim..saat 10 a kadar moron halinde televizyon izledim..en son kocişi aradım o da uyuyomuş garibim uyandırdım..bana dediki çık gel hafta sonu..:))tabi bana hemen bi enerji yüklemesi geldi, yüzüm güldü, kendime geldim, kalktım banyo yaptım, ortalığı topladım 3 günlük bulaşığımı yıkadım, ama artık düşünün kurumuş kalmışşlar suya yatırdım hepsini, öyle bi rezil durumdayım:))))hiç bişey yapmak gelmiyodu içimden..neyse banyodan sonra sürdüm süründüm..bu günde sabah kalktım biraz zor oldu ama 10 dk giyindim hemen, bi tane gül yağı almıştım onu sürdüm, malum yüzüm pul pul dökülüyo, sonra işe geldim, bi sandviç istedim geldi, oh mis, domates salatalık, peynir salam kırmızı biber içine koymuşlar,, anam bi sevindim bi sevindim..ben böyle bi salağım işte, sandiviç yedim diye sevinebiliyorum..:))
gününüz aydın olsun
gününüz aydın olsun
günaydınnn...canım enerjin hep böyle çok olsun galiba eşin uzakta sen onun yanına gidicem die bu kadar enerjili olmayasın :) asıl neden bu gibi geldi :)
gününüz aydın olsun
asıl neden bu sanırımda, kendi kendime nazar verdim...şuan ölüyorum tembellikten önümde bi dosya var kapağını açmışımı o bana bakıyo ben ona bakıyorum:))iteleye iteleye iş yapıyorum..nasıl bir ruh halidir anlayamadım:)) karar verdim kesin bozuğum ben kesin bozuk kafamın kurmaları..
asıl neden bu sanırımda, kendi kendime nazar verdim...şuan ölüyorum tembellikten önümde bi dosya var kapağını açmışımı o bana bakıyo ben ona bakıyorum:))iteleye iteleye iş yapıyorum..nasıl bir ruh halidir anlayamadım:)) karar verdim kesin bozuğum ben kesin bozuk kafamın kurmaları..
buketcim ne zamandır aklımda ama unutuyorum sana bunu yazmayı şimdi bu anlattıkların vesile oldu aklıma geldi tatlım çok duygu dalgalanması yaşıyorsun anladığım kadarıyla son zamanlarda bi de sürekli uyuma isteği senin tembellik dediğin bişi yapmak istememek bunlar hep depresyon belirtisi... illa siz de düşünmüşsünüzdür fakat yaşadağın şeyler çok ağır çok güçlüsün maşallah ama yardım alsan daha iyi daha kolay olur sanki?
yardım aldım..psikiyatriste gittim..tabi ilaç verdi..bu ilaçlar enerji veriyor normalde, ilk bir hafta iyiydim sonra yine eski halime döndüm..gerçi 15 gün sonra gel demişti doktor gidemedim..bu cumartesi gidecem inşallah..heralde ilacın dozunu arttırır..daha fazla enerjiye ihtiyacım var:))yoksa bozuluyorum:))
yardım aldım..psikiyatriste gittim..tabi ilaç verdi..bu ilaçlar enerji veriyor normalde, ilk bir hafta iyiydim sonra yine eski halime döndüm..gerçi 15 gün sonra gel demişti doktor gidemedim..bu cumartesi gidecem inşallah..heralde ilacın dozunu arttırır..daha fazla enerjiye ihtiyacım var:))yoksa bozuluyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?