- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.601
ayyy maşşalahh maşşallahgünaydın canlar..bugün bende bir enerji patlaması var..dün çok kötüydüm yine eve gidip hiç bişey yapmadan uyumak istedim..saat 10 a kadar moron halinde televizyon izledim..en son kocişi aradım o da uyuyomuş garibim uyandırdım..bana dediki çık gel hafta sonu..:))tabi bana hemen bi enerji yüklemesi geldi, yüzüm güldü, kendime geldim, kalktım banyo yaptım, ortalığı topladım 3 günlük bulaşığımı yıkadım, ama artık düşünün kurumuş kalmışşlar suya yatırdım hepsini, öyle bi rezil durumdayım:))))hiç bişey yapmak gelmiyodu içimden..neyse banyodan sonra sürdüm süründüm..bu günde sabah kalktım biraz zor oldu ama 10 dk giyindim hemen, bi tane gül yağı almıştım onu sürdüm, malum yüzüm pul pul dökülüyo, sonra işe geldim, bi sandviç istedim geldi, oh mis, domates salatalık, peynir salam kırmızı biber içine koymuşlar,, anam bi sevindim bi sevindim..ben böyle bi salağım işte, sandiviç yedim diye sevinebiliyorum..:))
gününüz aydın olsun
Canım benim çok sağol iyiyim çok şükür biraz yoğunum bu günlerde pek uğrayamıyorum, sen nasılsın iyisindir inşallah, güzel haberlerini en yakın zamanda alalım inşallah.
Yasemin canım nasılsın?
canım benim herşeyde bir hayır vardır, bu konu ile ilgili yorum yapmayalım demişsin ya bende kısadan kestirme cevap yazıyorumKızlar ben randevumu salıdan çarşambaya aldıracaktım 11. gün gideyim tam dolsun diye ama aşılama yapılalı salı günü 10 günü dolduğu için 11. gün gidersem muayene parası verirmişim 10 gün içinde gidilince kontrol diye geçiyor ücret alınmıyor bende tamam salı günü kalsın dedim salı gidicem. Gerçi varsa düşük çıkar daha tekrar 2 gün sonra çağırır o zaman zaten muayene parası vercem ama olsun. Dr 10 gün sonra gel dedi sonuçta 24 saatle mi çıkmayacak varsa çıkar öyle böyle düşükte olsa değer.
canım benim herşeyde bir hayır vardır, bu konu ile ilgili yorum yapmayalım demişsin ya bende kısadan kestirme cevap yazıyorumAllahın dediği olur diyorum noktayı koyuyorum, herşey boş eğlen coş
kızlar muskamı yaptırdım dün eşim almış,
hoca demişki hamile kalmadan önce
maydonaz, roka vs . gibi şeyler yemicek
hamile kaldıktan sonra
cenaze evine 40.gün gitmicem
yeni doğmuş bebeiğin yanına 20. gün gitmicem
sünnet çocuğun yanına yaklaşmıcam
sitres üzüntü sıkıntı vs. olmucakmışım
sıkıntılı ortamlardan uzak durcakmışım , korku film izlemicekmişim , hayvanlara bakmıcakmışım..
umarım ALLAHIN izniyle muska vesile olur :)
kızlar muskamı yaptırdım dün eşim almış,
hamile kaldıktan sonra
sıkıntılı ortamlardan uzak durcakmışım , korku film izlemicekmişim , hayvanlara bakmıcakmışım..
canım benim umudunu kaybetme ama tabiki bi dr a git düzensizlik varsada bi çözüm bulur..ummadığın anda oluyor zaten ama yinede beklıosun RABBİM hayırlısını versin evim sensin gzelmiş bende gitmedim daha ama rahatlaman için güzel bir film..Selam kızlar, adetimden 6 gün geçti diye birde psikolojik belirtiler yaşamaya başladım diye bu sabah bir test yapayım dedim. e tabi normal olarak yine tek çizgi çıktı. karnımda batmalar, mide bulantıları filan işte bildiğiniz psikolojik şeyler hissetmeye başlamıştım artık mecburen yaptım. karar verdim ki doktora gitmeden olmayacak bende bişey heralde, ben kendi başıma beceremiyorum, var bir eksikliğim yani anlamadım nedir, dr anlasın bakalım... annemde bugün saraçoğlunun "padişah macunu" kürünü dinlemiş, açmış telefon bana söylüyor kadıncağız, yani artık çocuğum olmadığı tescilleniyor sanki, öyle hissettim artık ne bilim. yani içimde bir boşvermişlik, bir yılgınlık, bir negatiflik var. bundan önceki aylar görev gibi yapıyordum, hadi ondan olmadı dedim, bu ay canım isteyince yaptım gene olmamış.
Hiç ummadığım tam bittiğim zaman olacakmış gibime geliyor, benim hayatımda herşey öyledir zaten, ne zaman tam son noktaya gelirim, nezaman ümitlerim biter, ozaman Allah bana mucizevi şekilde verir...
Şuan içimden geçen ne biliyormusunuz, yani tabiki yapmam da aklımdan geçen yani, içim içim sarhoş olayım, naralar atayım, çıplak ayak denize basayım, böyle gençlerin gittiği çılgın kafa sallamalı konserler var ya onlara gideyim kafamı uyuşturayım, uyuyayım uzun uzun, bir sinemadan çıkıp diğerine gireyim, yani gerçek hayat ile hiç yüzleşmiyim istiyorum. Eşimede söyledim zaten akşam "evim sensin" filmine gidelim dedim. herkes ağlıyormuş, bende o furyaya katılayım bari.
canım benim tam bir psikolojiğim bugün... aman aman yaşama şu belirtileri sakın, sonra benim gibi olursun Aylincim. sen boşver, vucudun senle dalga geçiyor takma kafana derim ben..YASEMİN tatlım karşılaşamıyoruz ne zamandır nasılsın??
kızlar psikolojik belirtiler başladı sanırım bendeadetime 13 gün var geçen hafta yumurtladım ama 13 gün önceden göğüslerim şişti acıyor akıntım arttı adet yaklaşmış gibi sancım oluyor ilişkiye girdikten sonra ben yapıyorum di mi bunları ayyy delirecemm
Gamzecim hadi hayırlısı, herşey ALlahtn tatlım ona inan Ona güven ve tak, inşallah faydalı olur, kalpten inan. duadan zarar gelmez fayda gelir. inşallah bu vesile olur sana.kızlar muskamı yaptırdım dün eşim almış,
hoca demişki hamile kalmadan öncemaydonaz, roka vs . gibi şeyler yemicekhamile kaldıktan sonracenaze evine 40.gün gitmicemyeni doğmuş bebeiğin yanına 20. gün gitmicemsünnet çocuğun yanına yaklaşmıcamsitres üzüntü sıkıntı vs. olmucakmışım sıkıntılı ortamlardan uzak durcakmışım , korku film izlemicekmişim , hayvanlara bakmıcakmışım..umarım ALLAHIN izniyle muska vesile olur :)
canım benim senin iyiliğin için herşey mübahtır, sonuçta zaten herşey olacağına varıyor boş yere benim gibi manyaklaşıyoruz işte...teşekkür ederim çok anlayışlısın canım beni anladığıızı da biliyorum zaten öyle canım kısmet..
enteresan şeyler ama bazıları bildiğim şeyler mesela maydonoz roka gibi şeyler düşüğe neden oluyor canım söktürücü özelliği var çünkü mesela ayıptır demesim dün sigara böreği yaptım içinde maydonoza bayılırım ama koymadım ben. Stres falan zaten olmayacaksın. Hayvanlara bakmıcaksın derken de bazen kötü varlıklar hayvan görünümünde olurmuş sen baktığında işte o kötülük hasıl olurmuş bir yerden duymuştum. Yani gebelik için bile olmasa mesela baktığın zaman ya ayağın bir şeye takılmış gibi olurmuş düşermişsin ya başka birşey olurmuş başkaca gözükürlermiş işte insana duyumlarımdan biri ne kadar doğru tabii bilmiyorum ama Rabbine sığın ona güven dualarını et o korur İnşallahh..
canım benim tam bir psikolojiğim bugün... aman aman yaşama şu belirtileri sakın, sonra benim gibi olursun Aylincim. sen boşver, vucudun senle dalga geçiyor takma kafana derim ben..
Gamzecim hadi hayırlısı, herşey ALlahtn tatlım ona inan Ona güven ve tak, inşallah faydalı olur, kalpten inan. duadan zarar gelmez fayda gelir. inşallah bu vesile olur sana.
canım benim senin iyiliğin için herşey mübahtır, sonuçta zaten herşey olacağına varıyor boş yere benim gibi manyaklaşıyoruz işte...
tamam canım.... tabiki paylaşıcaz derdimizi biz burdayızDünürüm canım hoşbulduk, burası zaten iç dökme kuyusu gibi hepimiz dökülüyoruz burda iyi oluyor, yoksa kimle paylaşayımbu duygularımı, oh iyiki varsınız.
Dua listesinde de senin dediğin gibi hasbiyallahü çok tercih edildi onu yapıcam. bugün yaparım ALlah nasibederse, yarında başlarız. sıralamayı da nasıl yapayım yine kura çekeyim kafama göre yazarsam içime sinmiyor haksızlık etmek istemiyorum hiç kimseye.
dua bari listeye verim kafamıda biraz oyalanayım ben..
enteresan şeyler ama bazıları bildiğim şeyler mesela maydonoz roka gibi şeyler düşüğe neden oluyor canım söktürücü özelliği var çünkü mesela ayıptır demesim dün sigara böreği yaptım içinde maydonoza bayılırım ama koymadım ben. Stres falan zaten olmayacaksın. Hayvanlara bakmıcaksın derken de bazen kötü varlıklar hayvan görünümünde olurmuş sen baktığında işte o kötülük hasıl olurmuş bir yerden duymuştum. Yani gebelik için bile olmasa mesela baktığın zaman ya ayağın bir şeye takılmış gibi olurmuş düşermişsin ya başka birşey olurmuş başkaca gözükürlermiş işte insana duyumlarımdan biri ne kadar doğru tabii bilmiyorum ama Rabbine sığın ona güven dualarını et o korur İnşallahh..
Selam kızlar, adetimden 6 gün geçti diye birde psikolojik belirtiler yaşamaya başladım diye bu sabah bir test yapayım dedim. e tabi normal olarak yine tek çizgi çıktı. karnımda batmalar, mide bulantıları filan işte bildiğiniz psikolojik şeyler hissetmeye başlamıştım artık mecburen yaptım. karar verdim ki doktora gitmeden olmayacak bende bişey heralde, ben kendi başıma beceremiyorum, var bir eksikliğim yani anlamadım nedir, dr anlasın bakalım... annemde bugün saraçoğlunun "padişah macunu" kürünü dinlemiş, açmış telefon bana söylüyor kadıncağız, yani artık çocuğum olmadığı tescilleniyor sanki, öyle hissettim artık ne bilim. yani içimde bir boşvermişlik, bir yılgınlık, bir negatiflik var. bundan önceki aylar görev gibi yapıyordum, hadi ondan olmadı dedim, bu ay canım isteyince yaptım gene olmamış.
Hiç ummadığım tam bittiğim zaman olacakmış gibime geliyor, benim hayatımda herşey öyledir zaten, ne zaman tam son noktaya gelirim, nezaman ümitlerim biter, ozaman Allah bana mucizevi şekilde verir...
Şuan içimden geçen ne biliyormusunuz, yani tabiki yapmam da aklımdan geçen yani, içim içim sarhoş olayım, naralar atayım, çıplak ayak denize basayım, böyle gençlerin gittiği çılgın kafa sallamalı konserler var ya onlara gideyim kafamı uyuşturayım, uyuyayım uzun uzun, bir sinemadan çıkıp diğerine gireyim, yani gerçek hayat ile hiç yüzleşmiyim istiyorum. Eşimede söyledim zaten akşam "evim sensin" filmine gidelim dedim. herkes ağlıyormuş, bende o furyaya katılayım bari.
maydonozu biliyorum ama rokayı ilkez duydum, çokda severim salatasını bol limonlu..kızlar muskamı yaptırdım dün eşim almış,
hamile kaldıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?